Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Демек Горно Уйно-Бай Хуй от оназ картинка, а Долно Уйну-Хуй-ин....Аха.....

Глей ся как усука Ямбул и Стамбул... Тя са села в Кюстендилско, къде ги лепна на картата на човешкото тяло пък ти...

Мъдмуадзел и Мъдрит са думи с общ корен - сродни думи тоест...

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Супа - касуле, супа-касуле, топпли фррррранзелиииии, кой с кюлоти, кой без кюлоти, тича на обяяяяяяяяд :scared:

за туршия

Редактирано от Гост (преглед на промените)

за туршия

Че у тоя сайт сите сме били олигофрени... :D

Справка темата в тийн-зоната, където има линк към форум, в който коментират интелектуалните ни достойнства.

Да будет день и будеть пища! Лека нощ от мен, а на вас приятен ден...

Лека!

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Лека, мека и безотговорна  :ph34r:

Имам още бони бон от вчера, сега ще си ги сортирам по цветове и тогава ще ги ям  :whist:

Ай, тъй! И науката потвърди мойте тези, ама вий щот се гламави и ме бъзикате кой щял да прай кафе и кой джинжифилов чай. 

Ето, четете и се ограмотявайте:

Жените вярват, че тайната на стабилната връзка се крие в поднесената от партньора чашка топъл чай или кафе, а не в горещите креватни страсти, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване на британски експерти.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Ай, тъй! И науката потвърди мойте тези, ама вий щот се гламави и ме бъзикате кой щял да прай кафе и кой джинжифилов чай. 

Ето, четете и се ограмотявайте:

Жените вярват, че тайната на стабилната връзка се крие в поднесената от партньора чашка топъл чай или кафе, а не в горещите креватни страсти, пише в. "Дейли стар", позовавайки се на резултатите от проучване на британски експерти.

А ти прочете ли коментара на потребителя Генчо под статията... Приликата с потребители от темата ни са случайни, разбира се... :lol6:

Лека нощ, Дарко.

Докато намеря къде си запратил отговора си... Пък той в Будизма, та и аз да пиша там, като една Разбирачева... :D

Ооо, агент Скепс... Разхили ме.

• Автор

Манджорнах комси-комса-ле суп болс, ле свинску с ле кисело зеуе, покрай него и ред хот чили пепърс, прокарах всичкия тоз фуд с лу ван руж, а за ле десерт-ле бклава, ту парчета :lick lips:

Сейчас, грея дрътити боне на съншайн и смоке цигарет :D

Манджорнах комси-комса-ле суп болс, ле свинску с ле кисело зеуе, покрай него и ред хот чили пепърс, прокарах всичкия тоз фуд с лу ван руж, а за ле десерт-ле бклава, ту парчета :lick lips:

Сейчас, грея дрътити боне на съншайн и смоке цигарет :D

Ти да не си Генчо под прикритие... :D

жу ну ву компрен па :speak:

В поста на Скепс има една статия за чая и ефекта му във взаимоотношенията... Под статията има и коментари. Та викам ти да не си потребителя Генчо... :P Щото въртите-сучите все към пъпа се насочвате, Мусю Гурме Горманд... :no-no:

Ай, аз ще поработя вече...

пак съм в някакъф филм, баси

много мразя като не мога да помогна

поне не толкова колкото ми се иска

• Автор

И твойта не е лесна......

В поста на Скепс има една статия за чая и ефекта му във взаимоотношенията... Под статията има и коментари. Та викам ти да не си потребителя Генчо... :P Щото въртите-сучите все към пъпа се насочвате, Мусю Гурме Горманд... :no-no:

Ай, аз ще поработя вече...

Врътиш-сучиш, ама все си болна :clown:  От не слушаш, изтъкнати лечители :no-no:

Мисля да спазя съвета на личния си психолог за отнемане на напрежение, стрес и агресия, ако желаете - може и вие да се възползвате :
1. Представете си, че сте при река.2. Студен планински въздух, слушате пеенето на птичките.3. Никой, освен вас, не знае за това тайно място.4. Водата в реката е бистра като сълза.5. С лекота можете да разгледате лицето на човека, когото държите под водата......

• Автор

Мисля да спазя съвета на личния си психолог за отнемане на напрежение, стрес и агресия, ако желаете - може и вие да се възползвате :
1. Представете си, че сте при река.2. Студен планински въздух, слушате пеенето на птичките.3. Никой, освен вас, не знае за това тайно място.4. Водата в реката е бистра като сълза.5. С лекота можете да разгледате лицето на човека, когото държите под водата......

Тва си е гавра с труп ве :angry:  Ку е жив-живеничък, ша прай бълбунки :wub:

Аз пък , като почне да ми говори някой така  и се запъвам като магаре на мост и  нищо не си представям.

Откъде - накъде някой  ще ми казва какво да си представям, особено пък ако е в група?

щот сме  чепати сигурно затова :D

Аз пък се чудя , що като съм бясна примерно, вадя  едно гласище , а като река да пея с  пълно гърло , излиза  един такъв  никакъв гласец :clown:

я да попейте  с мен, не щете ли

https://www.youtube.com/watch?v=OE-wzYPdO78

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

Минавааааааааааааааааааа, голееемият корааааааааааб минаваааааааааааааааааааа :whist:

туй пък, къде  се качи . това е следващата песен

оооооооооооооооооообичам теееееееееееее, оооооооооооооооообичам тееееееееееееееееееЕ, ласка като песен

в мооето сърце ще нося   ооооооооооооооооообичам те, ооооооооооооообичам те, нежна  и щедра тая  вечер тъмнокоса.........

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.