Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

аз не СЪМ отпуска

ходих на йога, минах да оставя кафеза за котки на доктора, купих вестник, купих си кафе и закуска и докато закусвам уча колегата как да сканира и да праща прикачени файлове по имейл

следва ходене до кадастъра, един оглед по едно дело, телефонен разговор с колежка с молба да ми уреди среща с една друга архитектка да ми съдейства за едни документи и тям подобни фигни

и така до края на деня

и освен това преинсталирания лаптоп отново започна да зависва което ме хвърли в едни дълбоки размисли...........

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз пък съм щастлив безработен. Плановете за деня са да лежа и да гледам филми и чета книги до 15.00, после отивам да карам котарака на инжекции. Настинал е много яко, киха и диша през устата, че носът му е запушен и ми хрипти като Дарт Вейдър...

Ти кога легна, кога се наспа, кога стана, че и обяд... ;)

Че и изчезна  :D  :D

Жени... Kaт ме няма - що ме няма. Кат ме има - що ме има. Нема управия с вашто племе!

Инак, аз съм като агент Смит от "Матрицата" - мултиплицирам се. Един Скепс яде, друг - спи, трети - учи, четвърти - спами, пети - няма да казвам какво, сещайте се...

http://www.youtube.com/watch?v=qJ-wMzr_JZQ

...

а теб те подозирам ,че си ми забол  някой бръмбар  в кошера и се  кикотиш отдалече на мойте песнопения... какво ли си викаш  , гаранция- франция онова рошавото веднага ще се разпей само  докато му  бутна листа с текста под носа :D

...

Попя си нали! Знам те аз теп. Чай сега да те видя как си с полския ти...

http://www.youtube.com/watch?v=Qlph568lKl8 

още съм тук ...

стой си там :D

• Автор

още съм тук ...

:lol6: Отпускар бил :wub:

Един похвал от мени-от 1 февруари съм на Павел баня :)

"Дойдох да ти донеса пащърнак обаче го забрайх у дома" - каза вуйната на шефа като цъфна преди малко в офиса :D

"Ако искаш, мини през дома да си го вземеш" :D  :D  :D

Жени... Kaт ме няма - що ме няма. Кат ме има - що ме има. Нема управия с вашто племе!

Ми тоя като гледам и един Нео му е стигнал, за да го попилее...

Агент Скепс, моля не се повлиявайте от мултиплицирането... Ние ви искаме безостатъчно и в цялост... :D

• Автор

Ти глей да не осъмнеш на Петлюв ден на Горна Баня :P

Пак бива, че нема е на Големо Уйну :whist:

"Дойдох да ти донеса пащърнак обаче го забрайх у дома" - каза вуйната на шефа като цъфна преди малко в офиса :D

"Ако искаш, мини през дома да си го вземеш" :D  :D  :D

Разходила се е жената... кво. Моя доктор ми вика, че имал една баба, дето всеки ден отивала той да й сменя лепенката на пъпката... и така - две седмици лекуват пъпка... :D

Ми тоя като гледам и един Нео му е стигнал, за да го попилее...

Ай, ся... Три серии не му стигнаха на Нео за тази задача. Има нов филм с режисьор Киану. Гледах само трейлъра. За БИ като бойните сцени в стилистиката на Уашовски или по-точно на хонконгския хореограф - забравих му името.

Това ми било тийн-тема: http://www.kaldata.com/forums/topic/221953-мръсно-под-съзнание/  :no-no:

Заболя ме празната глава. Заради нечие недоглеждане пратихме 40 хил.ддс, вместо 10  :mad:

Добре, че реших да смятам на ексил  :mad:

Разходила се е жената... кво. Моя доктор ми вика, че имал една баба, дето всеки ден отивала той да й сменя лепенката на пъпката... и така - две седмици лекуват пъпка... :D

те там цялата рода са тежък случай - от завеяни по-завеяни :D

шефа я следим изкъсо да не си загуби главата някъде :D

Заболя ме празната глава. Заради нечие недоглеждане пратихме 40 хил.ддс, вместо 10  :mad:

Добре, че реших да смятам на ексил  :mad:

:eek:

Пак бива, че нема е на Големо Уйну :whist:

Те са Горно Уйно и Долно Уйно бре олум. Големо Уйно нема! Та нема а се плашиш, нема шанс да се събудиш там...

:eek:

Не чуди сЪ.

Един файл се утроил, докато се прехвърляше от едната програма на другата и ддс-то станало тройно  :mad:

Абе много ми се стори 38 за нотариус, дето обикновено прави по 10-12.

Ай, ся... Три серии не му стигнаха на Нео за тази задача. Има нов филм с режисьор Киану. Гледах само трейлъра. За БИ като бойните сцени в стилистиката на Уашовски или по-точно на хонконгския хореограф - забравих му името.

Да ти кажа, приемала съм, че и при него отношенията с будизма са лека заигравка по холивудски, но явно не съм права. Не ще да е като при Коцето Калки.

те там цялата рода са тежък случай - от завеяни по-завеяни :D

шефа я следим изкъсо да не си загуби главата някъде :D

Купете й шапка, като при Гюро... Кво викала жена му - за Великден Гюро си капа купува - трябва да е имал глава... :D

Да ти кажа, приемала съм, че и при него отношенията с будизма са лека заигравка по холивудски, но явно не съм права. Не ще да е като при Коцето Калки.

Само не разбрах що са му тези кълки на Коцето???

• Автор

Те са Горно Уйно и Долно Уйно бре олум. Големо Уйно нема! Та нема а се плашиш, нема шанс да се събудиш там...

Демек Горно Уйно-Бай Хуй от оназ картинка, а Долно Уйну-Хуй-ин....Аха.....

Само не разбрах що са му тези кълки на Коцето???

Сигур и на него му е нещо като кринолин... да се различава от другото Чалга Коце... По-възвишен да е. Знам ли и ас... :D

Едното е преди, а другото след просвета...

Ааа, еее! Той тоя файл сам се е утроил! М?

Не знам, нещо с програмите стана. Ама и шефката ми не го проверила....та изкарахме акъла на нотариуската  :D

Ама кака ти, реши да смята на добрия стар ексил  :D

Ай, ся...

Ан така. Давай ни по чаена лъжичка от себе си и изчезвай пак... за да те търсим...

Докато има кой да те търси де... Щото някои не рискуваме вече... :shy11:

Помниш ли едно време като играехме на криеница /в моята махала й викахме мижитарка/... Кво правехме, кво не правехме, все имаше някой, който да изреве, че не сме го търсили и е останал да си кеса скрит, а ние сме започнали новата игра... :D

Аз отивам да направя един жур по главната и да й придам европейски вид... :lol6: Все едно съм във Францата.

Аз отивам да направя един жур по главната и да й придам европейски вид... :lol6: Все едно съм във Францата.

Ан тъй, духът трябва да се поддържа, мъдмоазел  :whist:

:D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.