Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

добре, бе

оня ден и преинсталирах компа

как е успяла да се насвятка с 10 заразени обекта и то малуеъра все още сканира :mad:

Най-вече флаш пробиви през браузъра, а също така и неразумно инсталиране на freeware и кракнат software....

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Кой тоз, дет си прай ташак с Микиту :angry:  Винуту му ша изпиеме и жените му ша наеб...опс :zipper: уважиме :bubblegum:

виж сега, тука всички са от режисьор и сценарист  нагоре. един пуска мухата и от там на сетне  стой и гледай, така де, чети

Мерил ми липсва нещо, да дойде  да си каже  слага ли сиропа за кашлица още в носа :clown:

Най-вече флаш пробиви през браузъра, а също така и неразумно инсталиране на freeware и кракнат software....

и после що и забива компа 

вчера един прост уърдовски файл не можах да отворя

а онова мрънка че аз не съм и направила качествено компа

ся чистя

да са живи и здрави хората от горните HJTTeam-a

• Автор

виж сега, тука всички са от режисьор и сценарист  нагоре. един пуска мухата и от там на сетне  стой и гледай, така де, чети

Конска муха ли ми пусна :lol6:

що, и той ли се подиграва на Микиту? :D...

Не, ама ти го заплаши с почти женитба.

...Даркулинеей, ужасен си... кви мухи ми вкарваш в главътъ през фонтанелата

Зайо Байо ДългоухиВъв главата имал мухи :)П.П. Какъв очакваш да бъде един дърт Мангасар, ако не ужасен?

Абе това само бельото от миналата седмица бе,споко.Плюс чаршафи и калъфки.Имам още един шкаф бельо,не се очертава дилема гол или розоФ... :D

А папата не пипайте-това е най-доволният човек на света.Първото нещо което вижда всяка сутрин,щом се излюпи от легълцето,е шефа си разпънат на кръст.

дилема гол или розоФ... :D

заинтригува ме :shy11:

...Мерил ми липсва нещо, да дойде  да си каже  слага ли сиропа за кашлица още в носа :clown:

Тамам щех да фиксирам и аз наличието на липси сред личния състав. Ама ся се сетиф, че тя беше на доктор, щото имала ринит на задника. Трабва да кажем на Доктора да сменя тампна след нея...
  • Автор

Ай, последно си сипвам ракийка и ша въря си забъркам неква манджа :cheers:

Не, ама ти го заплаши с почти женитба. 

кога това? :ohmy:  триста дяволи, чак такава гаднярка не съм

П.П. Какъв очакваш да бъде един дърт Мангасар, ако не ужасен?

туй ще рече,че по ужасонска линия  се очаква някой ден  и аз да стана дърта лъжлива циганка :D 

не ме засрамвай  пък ти

после жените нямали акъл. да бе ,да

3 часа,какво правиш ти бе, жена?

много готин аватара ( ;

Ами претъркала си бях емайла ..направо изтъркала да кажа, вече ми забраниха да си мия зъбите повече от два пъти на ден, трябва само с мека четка и само въртеливи движения..  имах 4 шиечнии кариеса..а те адски болят и един нормален кариес..

3 часа..5 зъба.. 

Вече нямам зъб без пломба.. :huh:  цял живот си патя от тях..гадинките, а си ходя хипер редовно..през 6 месеца...

и аз така

ама смених доставчика на нет и ТВ плюс кастрирах котката и дънките ще се пазаруват някой друг път

:(

Хапи, хапи :ph34r::clown:

Тиху, че ми е криво..още ме боли из устата..

Ей ти да не си капо... :D

тъкмо се замислих за варианта гол и розоф :D

Абе това само бельото от миналата седмица бе,споко.Плюс чаршафи и калъфки.Имам още един шкаф бельо,не се очертава дилема гол или розоФ... :D

.

ох ,яката са те изпрали ,Микиии, Мики. що не дадеш да ти пребоядисам сичкото пране на черно , а. имам една цяла туба.

А папата не пипайте-това е най-доволният човек на света.Първото нещо което вижда всяка сутрин,щом се излюпи от легълцето,е шефа си разпънат на кръст.

ама и ти си ужасен ,че и гаден ужасон  де :D

Ами претъркала си бях емайла ..направо изтъркала да кажа, вече ми забраниха да си мия зъбите повече от два пъти на ден, трябва само с мека четка и само въртеливи движения..  имах 4 шиечнии кариеса..а те адски болят и един нормален кариес..

3 часа..5 зъба.. 

Вече нямам зъб без пломба.. :huh:  цял живот си патя от тях..гадинките, а си ходя хипер редовно..през 6 месеца...

това е до ген, нищо не можеш повече да направиш.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

3 часа..5 зъба.. 

аз се подозирам в един кариес но не съм сигурна

със него ще ми станат три плобмите в ченето

аз се подозирам в един кариес но не съм сигурна

със него ще ми станат три плобмите в ченето

Че за змия пак доста имаш...  :ohmy:

Че за змия пак доста имаш...  :ohmy:

нали? :D

ама това е щото минах през Киев един месец след взрива :whist:

Абе като се замисля кви гени съм взела от нашите..

1) късогледство

2) ранно побеляване

3) слаби зъби

4) трътлеста фигура

то не остана нищо хубаво, егати..

А съм сигурна, че най-доброто тепърва предстои.. хаха..

Тамам щех да фиксирам и аз наличието на липси сред личния състав. Ама ся се сетиф, че тя беше на доктор, щото имала ринит на задника. Трабва да кажем на Доктора да сменя тампна след нея...

аааа сетих се, това го имаше  в някакъв виц :D  моля , кажете ааааааааааааа

1) късогледство

2) ранно побеляване

3) слаби зъби

4) трътлеста фигура

какво си се затрътлосвала и ти, я стига... ааамаха. ще ти сменяме радикално и на теб очилата

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

1) късогледство

2) ранно побеляване

3) слаби зъби

4) трътлеста фигура

ти пък къде в А-група с трътлеста фигура, алоуууу :D  :D  :D

кога това? :ohmy: триста дяволи, чак такава гаднярка не съм...

Ей това е Уишата, ругае грубо, но с финес и винаги на място... Чекай да щипна бузаците...

...туй ще рече,че по ужасонска линия се очаква някой ден и аз да стана дърта лъжлива циганка :D

По франкофонска линия, ти си Ужасе де Ужансон, в такъв ред на мисли ще станеш Льо Житана Дърте де Лъже!

претръпнала трътла такава :P

Ей това е Уишата, ругае грубо, но с финес и винаги на място... Чекай да щипна бузаците... 

един готин  пират ме научи преди време, ехххх.. :sunglasses:

По франкофонска линия, ти си Ужасе де Ужансон, в такъв ред на мисли ще станеш Льо Житана Дърте де Лъже!

пак успя да ми изкълчиш езика  / между другото  полския ми е п-а-г-у-б-е-н!/, но си заслущава . забрави апострофа :P Дър'те

Баш..такава съм.. 

Но стига толкоз съм рИвала за генотипа си.. каквото-такова..

Хай наздраве, че алгорчето ми е взело една тъмна бира и вече съм я преполовила..

1) късогледство

2) ранно побеляване

3) слаби зъби

4) трътлеста фигура

хубавото са детето и algor, разбира се :mark:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.