Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Ще дойде. Веднъш е заразен...

Знам, знам. Всмукнеш ли вода с дупето, все моренцето ти е в главата...

Еее, имало време да мине още... Все пак вденах къде си ми турил задния ринит... :lol6: Ма то щото, за да не изтърва, отгоре-отгоре минах задните страници и... Бе... вече разбраф... :eek:

Ооо, мъчително е бре. Смехуране... :D

ти  още ли не си им показала дарби и стойки??

Тва ли е балетиската?! :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Лека нощ, мушмурочки и мушмуроци :)  И ем, да слушате, ей :ph34r::whist:

еее, и ти ли на немцки рано рано  сабалем?

Тва ли е балетиската?! :D

що  се прайш на схваната сега? забрави ли  как те фотнах , докато разпъваш ишиасчето. :D

Ти стази заден план внимавай, току и ти хванеш заден ринит и ше чудим кой й нарисуван на папируса на Madonna - ти или mErryl?

ако случайно падна отново някой ден.,дупитата на папируса са две, така че има едно  за нея и едно за мени :clown:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

що  се прайш на схваната сега? забрави ли  как те фотнах , докато разпъваш ишиасчето. :D

Иии, що ма излагаш ся... Аз рекох да не разберат, че и аз го мога балета. :D

Иии, що ма излагаш ся... Аз рекох да не разберат, че и аз го мога балета. :D

изключително съм неделикатна :shy11: е сега  ще падне едно изпитване на па дьодьо

На мойто па дьото ми е стоянката на спирката... :lol6: Е ти ма уби! :D

Знам, знам. Всмукнеш ли вода с дупето, все моренцето ти е в главата......

Ей за тфа си ф списъсите! Брау!

...Еее, имало време да мине още... Все пак вденах къде си ми турил задния ринит... :lol6: Ма то щото, за да не изтърва, отгоре-отгоре минах задните страници и... Бе... вече разбраф... :eek:

Не ас, Madonna те изтипоса - ас само те познаф!

...ако случайно падна отново някой ден.,дупитата на папируса са две, така че има едно  за нея и едно за мени :clown:

Ади три да са. Най-малкото гъсчи ш'съм ас!

Лека нощ, мушмурочки и мушмуроци :)  И ем, да слушате, ей :ph34r::whist:

Хоп. Това съм го изпуснала. Лека нощ, Сом-чо. :D

:* обичам ви бе, гъсчита такива

Е тва кавалерство ти го признах ся... Само и само голямото да остане за жените - си готов и титлата да си отстъпиш и от The Гъс да станеш най-малкото гъсче... :D

то е нещо като ти да  ни дадеш най- голямата топка сладолет :clown:

виж за мене не знам какво е-- :rolleyes:

Ан така ами! Виде ли че можело и бес филми. А вчера кат се беше спекла, чак на брат си се скара!

вчера ми беше ужасен ден... той не е отминал още де,  другата седмица  ще му  се види ... ох не ми напомняй,че  ме свива.

Е тва кавалерство ти го признах ся... Само и само голямото да остане за жените - си готов и титлата да си отстъпиш и от The Гъс да станеш най-малкото гъсче... :D

Ми н'жените и ф съда им дават повечето, та ас така по инерция...

Ми н'жените и ф съда им дават повечето, та ас така по инерция...

Сигур щото и те имат чук.

то е нещо като ти да  ни дадеш най- голямата топка сладолет :clown:виж за мене не знам какво е-- :rolleyes:

Се едно да кажеш: - Хайде вие рисувайте с черната боичка, а аз ще си намеря друга!

Се едно да кажеш: - Хайде вие рисувайте с черната боичка, а аз ще си намеря друга!

А! точно..  хубаво ми напомни да си купя утре още едно панче, че  му се види  дъното.

Мдааа, тук пак съм изпуснала нещо, но само вродената ми деликатност ви спасява от фразата "някой да докладва"... :D

А и като чуя думата доклат вече ми се драйфа. :clown:

Мдааа, тук пак съм изпуснала нещо, но само вродената ми деликатност ви спасява от фразата "някой да докладва"... :DА и като чуя думата доклат вече ми се драйфа. :clown:

Ми ти с този тфой доклат си лесна. Ас неска трябва да сдавам един технически анализ с елементи на спецификация... А?

Ми ти с този тфой доклат си лесна. Ас неска трябва да сдавам един технически анализ с елементи на спецификация... А?

Хубаво е, че не си се втресъл де... :) Или Олабваш предстартово?!

Много несериозно се отнасям аз към темата... мдааа... много пропуски си намирам... :D

Не я чета задълбочено и напоително.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Мдааа, тук пак съм изпуснала нещо, но само вродената ми деликатност ви спасява от фразата "някой да докладва"... :D...

Ми нали Уишата когато рисува отдава предпочитание на черното. Та за нея да си даде черната боичка е също както ти да си дадеш по-големия сладолет на някой друк или пък ас да отстъпя по-голямото гъзомясто на друк. Абе... Всичко тръгна от кавалерството ми :)

Ас неска трябва да сдавам един технически анализ с елементи на спецификация... А?

звучи доста ужасонско тва...

преди малко ми звъни  телефона- вдигам, някакъв  пиян мучи, ама нищо не му се разбира. объркал явно номера, взе да натиска разни копчета завалията.

Мдааа, тук пак съм изпуснала нещо, но само вродената ми деликатност ви спасява от фразата "някой да докладва"... :D

А и като чуя думата доклат вече ми се драйфа. :clown:

Някой да докладва... Още ли не спите, бре? Аз днеска съм превел 11 стр и не мога повече. И след малко ще ставам... Нямам сили да спамя, даже.

Мери, по поръчка работиш ли? Да спретнеш едно докладче по последния пост на Рам, че неам нерви... :D

Ми нали Уишата когато рисува отдава предпочитание на черното. Та за нея да си даде черната боичка е също както ти да си дадеш по-големия сладолет на някой друк или пък ас да отстъпя по-голямото гъзомясто на друк. Абе... Всичко тръгна от кавалерството ми :)

Мерси! Разбрах. Много сложни са Уишовите зиг-заци... :D

Ама си признай, че доклатваш само и само, за да избягаш от момента на специфициранията ти... :P

което си е така , така си е   ( ;

И след малко ще ставам...

ти как така ще ставаш , като още не си лягал? :clown:

звучи доста ужасонско тва...

преди малко ми звъни  телефона- вдигам, някакъв  пиян мучи, ама нищо не му се разбира. объркал явно номера, взе да натиска разни копчета завалията.

Аз бех, бре, ма не мъ позна... :ohmy:

Някой да докладва... Още ли не спите, бре? Аз днеска съм превел 11 стр и не мога повече. И след малко ще ставам... Нямам сили да спамя, даже.

Мери, по поръчка работиш ли? Да спретнеш едно докладче по последния пост на Рам, че неам нерви... :D

Точно последния му го пропуснах. Честно.

Предпоследния му го приех доста лично и се спрях. :D В такива филми се вкарва, че не искам да ме разпознава и мен по кьошетата... Както и да е. Утре може и да опитам.

И на него му личи влиянието ти, обаче не внимава достатъчно и влиза погрешно в материя, която не му е близка. Както и да е.

А за тук - нищо ново. Аз влязох и народа се разбяга... :D

Останаха само твърдите пичове. Ти пък, като чу за твърди пичове - и са разцъфтя като майска роза...

Викаме с Дарко, че като си засмукал вече от темата, отърване няма и ще се явиш все под някаква форма... :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.