Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Ми... около мен да не кажа голяма дума, ама сички са многознайковци...П.П. Да не млъква разсърдено викаш? А? М?

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

П.П. Да не млъква разсърдено викаш? А? М?

съвсем никак дори.... а това с многознайковците си е късметлийско от твоя страна.

:)...Хайде Уишо, ас трябва да се прибирам, че маляка ме чака да гледаме Том Сойер - специално ми се обади да ме провери...Лека Нощ...

:)...Хайде Уишо, ас трябва да се прибирам, че маляка ме чака да гледаме Том Сойер - специално ми се обади да ме провери...Лека Нощ...

о , това е  мега основателна причина

айде, от мене чаос.... 

хаха , Дарко  фанах те , на едно място сам си се лайкнал... май май и  ти си пил от моя  чай :D

мисля след час да отида пак до работното си място да едно изпия кафенце.

гледката на работещи усърдно хора ме изпълва с тиха радост :shy11:

...хаха , Дарко  фанах те , на едно място сам си се лайкнал... май май и  ти си пил от моя  чай :D

Де шсе търся ся. Ънлайкни ме ти. Ае сполай ти...

мисля след час да отида пак до работното си място да едно изпия кафенце.

гледката на работещи усърдно хора ме изпълва с тиха радост :shy11:

Мислиш ли, че и ти няма да се включиш в масовката? :rolleyes:

Мислиш ли, че и ти няма да се включиш в масовката? :rolleyes:

след два часа ще пише "пак съм ТУК" :D

добрютру

махнах фунията на котето да си почеше ухото :D

предпочитам първото ми /и последно/ кафе да бъде изпито в тишина и спокойствие без разни хора и животни да ми се пречкат

и си мисля така и така съм почнала чистка на лаптопа да пусна една и на останалите компове

хаха , Дарко  фанах те , на едно място сам си се лайкнал... май май и  ти си пил от моя  чай :D

Доктора и той се е самолайкнал, та се чудя какво си сипала в чая, който толкова услужливо си им предложила да изпият?!?!

махнах фунията на котето да си почеше ухото :D

Моя още не се е оправил съвсем, днес трети ден ще го водя да го дупчат. Вчера скочи от манипулационната маса и тръгна да обикаля кабинета на докторката, явно почна да се чувства там у дома си... :D

Доктора и той се е самолайкнал, та се чудя какво си сипала в чая, който толкова услужливо си им предложила да изпият?!?!

захар ?

Петима от провинцията сядат на маса в София и отправят поръчка на сервитьорката:- Пиет капучина!Тя:- Моите съболезнования.

мухахаха

Колко вярно е туй хаха...

Моя още не се е оправил съвсем, днес трети ден ще го водя да го дупчат. Вчера скочи от манипулационната маса и тръгна да обикаля кабинета на докторката, явно почна да се чувства там у дома си... :D

ти кога ще дойдеш в моя кабинет да потичаш малко на воля ? :shy11:

:D

Представих си я картинката...

И как накрая някоя мощна сестричка просто сяда върху него, докато нашия забелва очите.

И как накрая някоя мощна сестричка просто сяда върху него, докато нашия забелва очите.

На чужд гръб и сто сестрички са малко... :huh:

имам тъкмо три такива - с големи цици, големи задници, и си падат по млади, слабички момченца :shy11:

имам тъкмо три такива - с големи цици, големи задници, и си падат по млади, слабички момченца :shy11:

Баси! Пак нападнаха Пителя! Братчеда нема а се даде на некфи сестри, когато там е сам the la el Доктороу...

аз сама им хакам инджекцийките - кеф ти покожна, кеф ти мускулна :whist:

• Автор

Бунжууррръ

Днеска едно мрачно, няма слънчице, няма пойни птички, няма и къси полички.....Деба срядата, деба :mad:

• Автор

Аааа, ма божура ли е цъфнал вече  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Уф, никва франкофонка не си :angry: 

И аз си го пия кайвенцето и чета по форумите как хората работят... :D 

Я веднага някой кулинар да ми каже как да сготвя пиле със сини сливи... :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.