Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Мерсииииии... :shy11:

ко съ прайш, ве? Скъса се да готвиш

обаче Скепс избара аватар :)

мноу готин :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

то няма такива :D

И аз това викам, обаче

Мерсииииии... :shy11:

Този е за банване, май? като модератор, очакваме да прояви самоинциатива и да се самобанне! :D

Док си занесе кльошавото дупе до болницата и се натресе на одита а Пителя домакинства от събахлента :D

Ааа, Пителя си се кефи с някакви сливки и това не минава за работа... :D Доставя си изтънчени гурме удоволствия...

А и е приел посвещението ми... :P

Тук няма такива... Те пишат само в сериозни теми посветени на самоосъзнаването, колко са божествените ипостаси (един, три или повече), за и пртов вегетарианството, какъв е смисълът на живота (в Понеделник и в Петък), мога ли да имам всичко в живота от раз или да го карам по-полека и други подобни. Тук пишат само пролетарии...

Аааа, мола ти са... Аз съм един духовно извисен и мързелив пролетарий...

ко съ прайш, ве? Скъса се да готвиш

Ъ, колко му е да заджуркам едно пиле със сливи... Ся имам час почивка, и после грабвам котака под мишница и отиваме при неговата приятелка - докторицата...

Тук няма такива... Те пишат само в сериозни теми посветени на самоосъзнаването, колко са божествените ипостаси (един, три или повече), за и пртов вегетарианството, какъв е смисълът на живота (в Понеделник и в Петък), мога ли да имам всичко в живота от раз или да го карам по-полека и други подобни. Тук пишат само пролетарии...

Те тук си почиват тайно като читатели... :D

Тъй че - пак са в бетонобъркачката, ама не знаят... :clown: 

обаче Скепс избара аватар :)

мноу готин :D

Мерси! Тъй ще и кажа на половинката, че все ме критикува, че съм бил мнооо зеуен.

Публикувано изображение

Те тук си почиват тайно като читатели... :D

Тъй че - пак са в бетонобъркачката, ама не знаят... :clown:

Засмукани са в спама като в бездната на Малстрьом ли беше... (разказ на Е. А. По).

Единичната ти жаба е по-хубава. Да не са поддаваш да слагаш двойката с чадъра. Не че не е хубава и тя, ама гледай на аватара ти да си сам. :D

Единичната ти жаба е по-хубава. Да не са поддаваш да слагаш двойката с чадъра. Не че не е хубава и тя, ама гледай на аватара ти да си сам. :D

Че само единичната ще слагам... Аз съм си самостоятелен електрон, бе Мери. Не знаеш ли? Да не съм Алех & Co.

Публикувано изображение

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Че само единичната ще слагам... Аз съм си самостоятелен електрон, бе Мери. Не знаеш ли?

Знам. На мен ли го казваш...

Апропо - наспа ли се и въобще лягал ли си... И гледаш ли като заварчик, дето вика Дарко. :)

Че само единичната ще слагам... Аз съм си самостоятелен електрон, бе Мери. Не знаеш ли? Да не съм Алех & Co.

жаба на мост да ти се намира? :rolleyes:

Ни в клин, ни в ръкав се сетих за Волдемор и споменаването на името му... :biggrin::wub: Чшшш...

МноУУУ жабешко стана тука, липсва само Архангела и целуването може да започне сега  :whist:

мен вече ме нацелуваха

за едната запетайка ку знайш колко целуфки отнесох......................

Знам. На мен ли го казваш...

Апропо - наспа ли се и въобще лягал ли си... И гледаш ли като заварчик, дето вика Дарко. :)

Наспах се... Даже дадох со-джонг обет за 24 часа. Едно от нещата при него е, че не се яде след 12:30. Мойта е лесна, обаче. Жените не трябва да носят украшения и грим. Затова вчера пазарувах лакочистител, че бил свършил, уж...  

Че само единичната ще слагам...

Така като те гледам, си с цял арсенал от Жабоци-позьори... та много пози имаш за смяна... :D

жаба на мост да ти се намира? :rolleyes:

Тази, но го прави наобратно, май...

Публикувано изображение

Наспах се... Даже дадох со-джонг обет за 24 часа. Едно от нещата при него е, че не се яде след 12:30. Мойта е лесна, обаче. Жените не трябва да носят украшения и грим. Затова вчера пазарувах лакочистител, че бил свършил, уж...  

Още първия път, когато спомена за този обет, се поопулих дали бих издържала за сладолет...

Твоя обет ще е пълен, ако и спама се включи в него... :shy11: Въй!

Лигавя сеее... Знам, че можеш.

Ни в клин, ни в ръкав се сетих за Волдемор и споменаването на името му... :biggrin::wub: Чшшш...

Да ама накрая Волдемор...пиууууууу и чаУУ  :D

мен вече ме нацелуваха

фИдех

Искаш ли кърпичка да сЪ позабършеш  :D

Тази, но го прави наобратно, май...

Тъз поза е по-добре да не я показвате в темата ни... :D

Ооо, кажете ми да млъкна веее... :D

Млъкни!

:P

мен вече ме нацелуваха

Да бе, това и аз видех... И дори се зачудих, ако беше казала повече от една запетайка, кво би последвало... Кво беше това време бъдеше неопределено или бъдещо лелеяно... Ооо, такова ми се граматиката тукааа...

Твоя обет ще е пълен, ако и спама се включи в него

За речта е само да не лъжеш... За спам нищо не се казва. :D

Така като те гледам, си с цял арсенал от Жабоци-позьори... та много пози имаш за смяна... :D

Не е като да няма:

Публикувано изображение

МЛЪКНИ!!!! :huh:

Млъкни!

:P

Мама не ми дава да си говоря с непознати... Това не го чух... :lol6:

И после, тясно ни било блатото  :D

Нашто блато - най-прогресивното блато!!!

Мама не ми дава да си говоря с непознати... Това не го чух... :lol6:

Само с непознати... ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.