Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

...

пак се замислих как се пише , ей...

Ся щи кажа и повече няма какво да му мислиш. Натискаш с пръстите по клавишите и то само си пише. Ей тъй...

а да видиш хубаво ли е ... каааак ми уцели поздравите ти преди......

Кога съм ти целил поздравите?

...що пък да е толкоз страшно... пускай се на пързалката, какво толкова, ний ща чакаме отдолу :D

Тамс ъм. Дръ ште мъ! И дъ!П.П. Ми щото след това зациклям на диаманта за дълго :)
  • Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Eто ти за цяла нощ да си се отнасяш на воля...

мерси , Скепс... то и аз така  концерти си пускам, но  сега по лъжичка да не досаждам.

между друго  много готина  жабешката фотосесия . видях и веднага я копнах . имам една приятелка дето е лудо по жаби. преди време ми отмъкна Елмайра с жабчето , един акварел, ... сега иска да и шия жаба , въобще.... луда работа

Ся щи кажа и повече няма какво да му мислиш. Натискаш с пръстите по клавишите и то само си пише. Ей тъй...

ми аз по принцип точно така  пиша, ама пуста хорска срама,връщам се  и доомазвам нещата

Кога съм ти целил поздравите? 

е как  кога?! оная вечер като се черпихме с DT, първите две песни дето  ги пусна , забрави ли?

П.П. Ми щото след това зациклям на диаманта за дълго :)

че е кво, , понякога си зацепвам по цяла нощ, понякога с дни ... 

между друго  много готина  жабешката фотосесия . видях и веднага я копнах . имам една приятелка дето е лудо по жаби. преди време ми отмъкна Елмайра с жабчето , един акварел, ... сега иска да и шия жаба , въобще.... луда работа

Добре се е ориентирала момата - чака си принца и не знае от коя жаба ще се пръкне.

Та опитва, явно...

Ех...

що ехтиш пък ти?

Уишооо, пущи една ацицоакция бре...

оки, извинявай 

пп ти едни сърми ли не можа да завъртиш , бре

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

що ехтиш пък ти?

Шот ми е празна тиквата и като мине през нея някоя заблудена мисъл после остава само ех-ото...

А тук темата знаем коя е.

И те така...

Добре се е ориентирала момата - чака си принца и не знае от коя жаба ще се пръкне.

Та опитва, явно...

и тя една откачалка . викам и елица- кикирица :D видяла наща ,че съм с нов аватар и : не мога да повярвам, следващия сигурно ще е  твоя снимка гола до кръста :clown:  същата тая откачалка дето  ми изпари вчера мозъка.. луда жаба отвсякъде

и тя една откачалка . викам и елица- кикирица :D видяла наща ,че съм с нов аватар и : не мога да повярвам, следващия сигурно ще е  твоя снимка гола до кръста :clown:  същата тая откачалка дето  ми изпари вчера мозъка.. луда жаба отвсякъде

А тя откъде има негова снимка гола до кръста?

...пп ти едни сърми ли не можа да завъртиш , бре

Аааа, Не! Имам си принципи!

А тя откъде има негова снимка гола до кръста? 

негова... оф ,че си.  моя  бе, щяла  съм на аватара да се метна гола до пъпа. бъзика ме. и тя диване

добре Принце на Принципите, разбрах те :P  сърмите от мене , каймата от тебе

негова... оф ,че си.  моя  бе, щяла  съм на аватара да се метна гола до пъпа. бъзика ме. и тя диване...

Само по пъп. Това е добра униформа. Малко по-добра от само по пърфюм. И много по-добра от само по куланче! Да те видя тугъс, къде ще се криеж?

що ехтиш пък ти?

Иначе изехках, оти си подготвям музиката за колата, посвалих туй-онуй от любимата ми групичка, чиито линкове задавахте по-горе и като отворих и видях ко сте заслушали и...и изехках.

David Gilmour (of Pink Floyd) - Take A Best

Това дръпнах последно преди малко.

След 1:00 съвсем... Мери изчезна инак можеше да ни разкаже за онези времена... :D

Ми ти каза лека нощ и аз, като едно послушно дете, веднага си метнап одеалцето... :D

Лека нощ, Скепс.

Я да не се правиж!

Ас?! Аз и да не са прая, вий ш ма напрайти! :D

Ех...

:)

Само по пъп. Това е добра униформа. Малко по-добра от само по пърфюм. И много по-добра от само по куланче! Да те видя тугъс, къде ще се криеж?

викаш  а , да  те видим какви сенки ще дириш тогаз :D

добро другарче е  и тя, знае как  и кога да ме разсмива. обичам си я

Иначе изехках, оти си подготвям музиката за колата, посвалих туй-онуй от любимата ми групичка, чиито линкове задавахте по-горе и като отворих и видях ко сте заслушали и...и изехках.

David Gilmour (of Pink Floyd) - Take A Best

Това дръпнах последно преди малко.

ми значи тая вечер сме на едни вълни... може  да палиш  космическия кораб,  щом  резервоара с  музиката е пълен догоре 

ей сега ще скокне  тя, пъргавка ни е :P

Направо си скокнах под одеалцето... :D

Лека нощ, Уишоу.

п.п. Тъкмо и ще се чувате през масата...

Направо си скокнах под одеалцето... :D

Лека нощ, Уишоу.

п.п. Тъкмо и ще се чувате през масата...

то и ний можем да ти скокнем върху одеалцето за едно меченце :D няма спиш няма спишш, под масата със назе до късно ще стоиш

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

сигурно се е разпъвала на гърба на кушетката досега :D  не може  току така да  заспи

ти мани - верно се е разсърдила

ами, уморена е. и на нея днес малко нанагорно  и дойде.

http:/

тъкмо се чудех кое парче да пусна . ( ; тая нощ определено ще се слуша само Флойд

Банда - от мен съшо чав - че стоя конски софтуеър напрао ми ебaха мамата...Ади...

лека да ти е ,Дарки

айде,  и ако  те издразнят  много знаеш  какво да правиш

Банда - от мен съшо чав - че стоя конски софтуеър напрао ми ебaха мамата...Ади...

Лека...

тъкмо се чудех кое парче да пусна . ( ; тая нощ определено ще се слуша само Флойд

Hey YouSee Emily PlayThe Happiest Days of Our LivesAnother Brick In The Wall  Have A CigarWish You Were HereTimeThe Great Gig In The SkyMoneyComfortably NumbHigh HopesLearning To FlyThe Fletcher Memorial HomeShine On You Crazy Diamond  Brain DamageEclipse

Каквото и да избереш все няма да сбъркаш.

и отдолу нагоре, и отгоре надолу, и по ред и през ред да си щипнеш- все е кеф. един от най -добрите начини да  си направиш главата празна

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.