Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

нмаздраве :cheers:

жената и тя отиде да си обува ...хммм...чорапите, Боже накъде отива този свят, Боже .... :lock:

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Уау. Което пък не ти пречи да се описваш като лаком...

Лаком ли? Кога съм твърдял това? В резултат на това, че докато тръгна на детска градина бях гледан приемуществено от двете ми баби, станах злояд, зъл, агресивен и некомуникативен. :beat:

в интерес на истината, И това също :D

Сичко ше си кажеш, ти...

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Ти, най-добре си пиши в тази тема само, за да не губя време да ти търся постовете и да ги цитирам тук.

Е, ако не си го помислих същото, па на! :lol6: :lol6: :lol6:

Сичко ше си кажеш, ти...

аз никога не съм го крила :D

ето, целия форум го знае и веднага ме коригира :whist:

Лаком ли? Кога съм твърдял това? В резултат на това, че докато тръгна на детска градина бях гледан приемуществено от двете ми баби, станах злояд, зъл, агресивен и некомуникативен. :beat:

И що са биеш ся?! Нали знаеш, че ще ти намеря поста все някога... ако не тази вечер, някога, когато най-малко очакваш... :D Единствената опция да не помня, е да не съм го видяла. ;) Нищо, че ме бабосвате тука...

аз никога не съм го крила :D

ето, целия форум го знае и веднага ме коригира :whist:

Те те ценят и сега, но истински ще те оценят след време. Поне така беше при мен...

И що са биеш ся?! Нали знаеш, че ще ти намеря поста все някога... ако не тази вечер, някога, когато най-малко очакваш...

Ша мъ плаши тя... Писах веднъж, че ми се е прияло шкембе, ма ти ми забрани и не ядох. Това помня. :P

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Ша мъ плаши тя... Писах веднъж, че ми се е прияло шкембе, ма ти ми забрани и не ядох. Това помня. :P

Тиху, тиху... Вчера гледах едно кулинарно предаване с Йоли и прави някакво ястие, което нарече шкембе с много гъби... Не го догледах, защото ме загложди... :D Не, че умирам за шкембе, ама ако ми се е случвало веднъж на две години да опитам все пак, сега се свърши вече...

Само не споменавай думата сладолет, че може да се изпусна нещо и да ми отиде живота в угризения... :lol6:

Понеже само двамата си останахме в темата, викам да не правим чат, ами да си сменим заведението... че и без това ни избягаха останалите от виртуалната маса... :D

аз никога не съм го крила :Dето, целия форум го знае и веднага ме коригира :whist:

Не целия. Само който смее той те коригира... 

И що са биеш ся?! Нали знаеш, че ще ти намеря поста все някога... ако не тази вечер, някога, когато най-малко очакваш... :D Единствената опция да не помня, е да не съм го видяла. ;) Нищо, че ме бабосвате тука...

За бабството няма а се притеснваш, я глей ко правят бабичките, та ти ли? Ехе...

За бабството няма а се притеснваш, я глей ко правят бабичките, та ти ли? Ехе...

Ти прочете ли коя е тя, а?! :biggrin:

бабушка чака нориса

значи идвам тъкмо навреме.

стоя си на тъмно и си  слушам Флойд... що пък си рекох да не слушам заедно с ребятата. :rolleyes:

добър вечер  на всички

https://www.youtube.com/watch?v=BLKiMbC6s2k

Понеже само двамата си останахме в темата, викам да не правим чат, ами да си сменим заведението... че и без това ни избягаха останалите от виртуалната маса... :D

Дарк се появи! Да му отдадем дължимото!

Здравей приятелю на моите неприятелки! Днес ме заплашваха да ме целят с прашки! Но Мерил ги подкокоросва, да ти кажа под секрет... :mad:

Здравей приятелю на моите неприятелки! Днес ме заплашваха да ме целят с прашки! Но Мерил ги подкокоросва, да ти кажа под секрет... :mad:

Мерил?! Днес?! Кой ми е влизал в профила... :biggrin:

стоя си на тъмно и си  слушам Флойд...

Със заека ли? Да не го депресираш и фрустрираш...

Я, как съ прай... :D

Здравей приятелю на моите неприятелки!

това  е яко :D

Със заека ли? Да не го депресираш и фрустрираш...

не , сложиш го  да нанка в легълцето му в кухнята.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

не , сложиш го  да нанка в легълцето му в кухнята.

Сега ще кажеш, че и лаптоп и JSM си му купила... На поздрава интересното почва от 1:00 нататък.

точно си е леканощен :D

След 1:00 съвсем... Мери изчезна инак можеше да ни разкаже за онези времена... :D

Ти прочете ли коя е тя, а?! :biggrin:

бабушка чака нориса

Да си чака който ще! Мене ме е упущила :)

значи идвам тъкмо навреме.

стоя си на тъмно и си  слушам Флойд... що пък си рекох да не слушам заедно с ребятата. :rolleyes:

добър вечер  на всички

https://www.youtube.com/watch?v=BLKiMbC6s2k

И ние ще слушаме с тебе Фройд :) Драсти Уишо!

Враговете били три вида:

Dushman

Dushmani Dushman

Arkadashli Dushman

Ас от кои съм викаш?

---------------------

А Merryl тя това ше направи ще путкукуросва. После ще варосва. Най-накрая с гел. А после козел!

Кебапче!

Я да не се правиж!

Сега ще кажеш, че и лаптоп и JSM си му купила... На поздрава интересното почва от 1:00 нататък.

хехе, не съм чак такава изтрещяла майка Зайка :D малък е още.

След 1:00 съвсем... Мери изчезна инак можеше да ни разкаже за онези времена... :D

ей сега ще скокне  тя, пъргавка ни е :P

аз :shy11:  ще ме търпите малко

https://www.youtube.com/watch?v=JQ4wX76_oMI

лека нощ , Трих..

И ние ще слушаме с тебе Фройд :) Драсти Уишо!

пак се замислих как се пише , ей...

Уишоооуууу! Точно за тези двете си мисля от няколко дена и все не смея да ги захвана да ги слушам, че слет това страшно... Бах го!

аз :shy11:  ще ме търпите малко

Eто ти за цяла нощ да си се отнасяш на воля...

http://www.youtube.com/watch?v=PGwPSPIhohk

Уишоооуууу! Точно за тези двете си мисля от няколко дена и все не смея да ги захвана да ги слушам, че слет това страшно... Бах го!

а да видиш хубаво ли е ... каааак ми  уцели  поздравите ти преди...

що пък да е толкоз страшно... пускай се на пързалката, какво толкова, ний ща чакаме отдолу :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.