Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Вземи си EIZO. Вече 5 години му се любувам, независимо к'во има на него.

аз съм с DELL - позлвам съм от горе-долу такова време, ама ме заболяват очите, когато пиша ( копирам/поставям/.търся/)  цифрички и прочее неща из екселските баблици.

Одъртявам вече, вижда се, та се налага поне на около час да си рпавя почивка, гледайки нейде из нищото

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

та се налага поне на около час да си рпавя почивка, гледайки нейде из нищото

Еми не можем да спорим, че ги разбираш нещата. :) :)

А, що не си увеличиш изображението (7 Офиса го подържа нативно)? По-често ще скролваш, но е много по-удобно, ако не ти трябва да виждаш цялата таблица.

Редактирано от flare (преглед на промените)

Еми не можем да спорим, че ги разбираш нещата. :) :)А, що не си увеличиш изображението (7 го подържа нативно)? По-често ще скролваш, но е много по-удобно, ако не ти трябва да виждаш цялата таблица.

То не е от "взиране", ами просто от самата концентрация на вниманието, и дългата работа със светлинен източник.

Одъртей ли човек......мани :no-no: :no-no: :no-no:

и кръста те заболяване от седенето на стола, и простата те алармира ....

нхн,

Док да зареже тия таблици, а мосю - подготовката на мезетата за довечера. От днес светът вече не е същият! Президентът Обама и генералният консул на планетата Нибиру Амабо са излезли с общо обръщение към населението на планетата Земя. Очаква се превод, щото и двамата засега са го прочели само на нибирски. Епохални времена, а вие с кво се занимавате...  

Публикувано изображение

пак съм в един филм

човекът взема 2000 лв. слещу записна заповед.

не успява да ги върне и те стават 10000лв. Заемодателя завежда дело, вади си изпълнителен лист и му взема 1/4 от имота - един нещастен двустаен апартамент - който му е наследство от баща му.

В този апартамент живеят той със съпругата си плюс майка му.

Заемодателя завежда дело за делба с ясната мисъл че имота отива на публична продан. Идеята е да си вземе парите.

И двайсе дни преди делото човека умира, на втори януари

от мен се иска да дам пазарна оценка

Бабата е с деменция, изобщо не знае че апартамента отива на публична продан, снахата се грижи за нея.

Снахата е с нисък доход и не може да тегли кредит.

Мъката е пълна.

Мъката е пълна.

Съжалявам... Добре де, те нали нямат друго жилище? Защо публична продан?

Toи е съсобственик, обаче..

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

пак съм в един филм

човекът взема 2000 лв. слещу записна заповед.

не успява да ги върне и те стават 10000лв. Заемодателя завежда дело, вади си изпълнителен лист и му взема 1/4 от имота - един нещастен двустаен апартамент - който му е наследство от баща му.

В този апартамент живеят той със съпругата си плюс майка му.

Заемодателя завежда дело за делба с ясната мисъл че имота отива на публична продан. Идеята е да си вземе парите.

И двайсе дни преди делото човека умира, на втори януари

от мен се иска да дам пазарна оценка

Бабата е с деменция, изобщо не знае че апартамента отива на публична продан, снахата се грижи за нея.

Мъката е пълна.

пффф....

пак ли на теб ?

пффф....

пак ли на теб ?

е, все на някой се пада

снахата се казва Докса. Кръстена е на името на онези часовници и ми показа часовника на който е кръстена - стогодишна Докса, ръчен мъжки часовник на дядо и, бачка си . Решила е да пише на фирмата с молба за помощ.

Съжалявам... Добре де, те нали нямат друго жилище? Защо публична продан?

Toи е съсобственик, обаче..

съсобственик е и има право да иска делба

предложих вариант чиста продажба, делят парите и търсим жилище

обаче бабата не е адекватна изобщо - хем със склероза хем на хапчета заради смърта на сина си, а снахата в случая е никой

аз проключих с финната обработка на таблиците, пресметнах данните и ги наненос по келтките.

сега е наред оформянето на тенетенциите и графиките, както и фиаграмите да се оформят.

утре ще буъде ден на Word - всичко ще трябва да се опише в текст, а нужните таблички да се копират от ексела във ворда, както и да осмемия кое от текста да бъде прехвърлено и в пower point.

наздраве, :cheers: цоп

отивам пуша, че очите ми замязаха на циците на shefkata

аз проключих с финната обработка на таблиците, пресметнах данните и ги наненос по келтките.

сега е наред оформянето на тенетенциите и графиките, както и фиаграмите да се оформят.

утре ще буъде ден на Word - всичко ще трябва да се опише в текст, а нужните таблички да се копират от ексела във ворда, както и да осмемия кое от текста да бъде прехвърлено и в пower point.

наздраве, :cheers: цоп

отивам пуша, че очите ми замязаха на циците на shefkata

ай, стига, бе! кога успя да се напиеш!?!?!

съсобственик е и има право да иска делба

предложих вариант чиста продажба, делят парите и търсим жилище

обаче бабата не е адекватна изобщо - хем със склероза хем на хапчета заради смърта на сина си, а снахата в случая е никой

Снахата не може ли да поиска съда да постави бабата под запрещение и да и стане настойник? Или пък да нотариусът да си затвори очите, макар че това не е редно...

ай, стига, бе! кога успя да се напиеш!?!?!

не съм много се напил бре - просто винце .... :shy11:

пиша, смятам, прехвърлям данни от базата в таблички, и си пия кротичко и напоително като една себеуважаваща се фитерия :shy11:

ама освен,ч е ми се межделее екрана, ме болят пръстите от писане

• Автор

Драгиеваааааааааааааааа чееееееееееешмааааааааа, споменииииииииииииииииии мииииииии тяяяяяяяяяя нааавяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Наздраве :cheers:  и  Публикувано изображениецоп :vacation6:

Ай, аз бегам на кръчма.....

и си пия кротичко и напоително като една себеуважаваща се фитерия :shy11:

и аз си допивам втората чашка и определено трудовия ми ентусиазъм се изпари със страшна сила

а мислех да си напиша заключението...........

Мъката е пълна.

Колко пари е пазарната оценка - респективно колко пари би могъл да вземе тоя за неговата част?

Колко пари е пазарната оценка - респективно колко пари би могъл да вземе тоя за неговата част?

до колкото разбрах е съгласен на 10 000 лв

аз мисля да я направя 20 000 Евро за да платят възможно най-малко държавни такси защото това е дело за делба. В него се определят дяловете на съделите в пари и дали имота е поделяем в реални граници. Ако не е и не се стигне до спогодба отива на публична продан и там друг колега прави оценка за начална цена на търга

аз мисля да я направя 20 000 Евро за да платят възможно най-малко държавни такси защото това е дело за делба. В него се определят дяловете на съделите в пари и дали имота е поделяем в реални граници. Ако не е и не се стигне до спогодба отива на публична продан и там друг колега прави оценка за начална цена на търга

чакай сега -нали беше 1/4 от хапартамента ?

ти на 40 000 лв ли си го оценила целия ?!

чакай сега -нали беше 1/4 от хапартамента ?

ти на 40 000 лв ли си го оценила целия ?!

ъхъ

20000Евро е толкова

Че колко квадрата е тоз дворец?

И на топ място ли е?

Бая ми се виждат тия пари за апартамент, както го описа по-горе...

А тоя ще е съгласен, разбира се.

Какъв е периода, за който сумата е станала от 2 на 10 хилки?

Явно лихвата е голяма...

ъхъ

20000Евро е толкова

уффффф - то едно било в лева, другот в евро.

баси-верно не доскивам вече :lock:

наздраве де :cheers:

аз приключих окончателно с данните от таблиците+графиките и диаграмите.

утре ще прескоча до болницата, за да взема още данни от сървъра и ще изпраскам анализа + сравнение 3 години назад, за да подкрепя очерталите се тенденции, които открих днес чрез цифрите

Доволен съм -прогнозата ми се оказа абсолютно вярна :) НО.....  всичко отива на майната си , тъй като решението на проблема очевидно не е политически изгодно и съответно изводите ми няма да влязат в работа и тенденциите ще се задълбочат.

Днес министърката отново се изказа по въпроса, който ми е на дупето и може би ще се наложи все пак да си търся работа.

Петела би ли ми казал как е човек да е безработен ? Дали ще ми хареса ?

Днес министърката отново се изказа по въпроса, който ми е на дупето и може би ще се наложи все пак да си търся работа.

Петела би ли ми казал как е човек да е безработен ? Дали ще ми хареса ?

Ти няма да си жив, та да се видиш без работа, освен ако в един ден всички държавни и частни болници в Плеен и региона изведнъж се затрият от картата.

Ама и да стане това пак няма да останеш без работа, обзалагам се.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.