Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

• Автор

Работи Док, работи :D  Аз ще правя Публикувано изображениеЦоп!

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Казахме ли ти ние? Казахме ти......

Работи Док, работи :D  Аз ще правя Публикувано изображениеЦоп!

Док е отпуска - вие двамата нищо пък не знаете  :D  :D  :D

е*ало си е майката :mad:

медицинксия одит е тук и добре, че дойдох - сега ще имам работа до петък

хъ хъ хъ

Казахме ли ти ние? Казахме ти......

нали? :D

ей, ще ви......а, аааа ....аз съм си вече в къщи, но се зоря с ексела - я бързо някой да ми каже защо като преобразувам текст в число чрез специално поставяне--умножение по 1, след това половината от числата ми стават нещо съвсем различно ?Плюс това някои от числата клетките ги отчита като дати в проверката за грешки !а цифрите ми трябват - иначе няма как да сборувам стойностите.мислех си, че ще имам време до края на месеца за годишния отчет за дейността, но от одита ми го искат за петък.баси.

ей, ще ви......а, аааа ....аз съм си вече в къщи, но се зоря с ексела - я бързо някой да ми каже защо като преобразувам текст в число чрез специално поставяне--умножение по 1, след това половината от числата ми стават нещо съвсем различно ?Плюс това някои от числата клетките ги отчита като дати в проверката за грешки !а цифрите ми трябват - иначе няма как да сборувам стойностите.мислех си, че ще имам време до края на месеца за годишния отчет за дейността, но от одита ми го искат за петък.баси.

провери десетичния знак дали е като точка или запетайка

провери десетичния знак дали е като точка или запетайка

точки изглеждат навсякъде, като се взирам в монитора.

Док е отпуска - вие двамата нищо пък не знаете  :D  :D  :D

Знаем, знаем. Именно затова порицахме отиването му до болницата, щото знаехме как ще завърши... :whist:

Вижте какво се получава :

ето я таблицата - уж са еднакви колони, все стойности в тях, но едни грешката е тази :

Публикувано изображение

а в друга клетка грешката е

Публикувано изображение

правя следното : 

1.)избирам обсега от клетки и ги форматирам да бъдат не "общ формат", а в "число"

Публикувано изображение

2.) после пиша отстрани в празна клетка "1" , и копирам тази единица

избирам маркираните клетки и от меню "поставяне"==>"специално поставяне" ==>"умножи" умножавам по единица  за да обърна формата от текст в число.

Публикувано изображение

до тук добре, ама в клетките, където грешката е била от първия вид  става следното :

Публикувано изображение

вместо да пише 4,35 то го обръща на нещо си дето въобще си нямам идея какво е :lock:

ПОМОЩЩЩЩЩЩ

Шефката току що беше осведомена за Kindle Paperwhite, що е то, от де иде, кач пара е и какво хубаво приложение ще му намеря АЗ  :whist: 

вместо да пише 4,35 то го обръща на нещо си дето въобще си нямам идея какво е :lock:

ПОМОЩЩЩЩЩЩ

а ти защо по този начин се опитваш да преобразуваш текст в число?

за число трябва да имаш не точка ами запетая и назначи клетката General  от Format cells

Редактирано от emmi (преглед на промените)

а ти защо по този начин се опитваш да преобразуваш текст в число?

защото като е текст - отдоло искам да сумирам стойностите от колоните и редовете.

а когато е текст - не се сумира нищо :(

защото като е текст - отдоло искам да сумирам стойностите от колоните и редовете.

а когато е текст - не се сумира нищо :(

при мен е на английски

първо промени точката на запетая със заместване

след което цялата колона я маркираш, десен бутон, форматиране на клетки и избираш първото

важи и за другата колона тоже

Format cells - Numbers - General

Редактирано от emmi (преглед на промените)

на ЗАПЕТАЯ ?!

ааааааааааааааааааааааааааааааааа

ъхъ

е, опитай сам - отвори един празен ексел където всички клетки по подразбиране са числа и напиши нещо с точка. Ще ти даде дата

е, опитай сам - отвори един празен ексел където всички клетки по подразбиране са числа и напиши нещо с точка. Ще ти даде дата

Не можеш да си сигурна. Зависи от локализацията :PТова е един много подценяван параметър на операционната система, както сами виждаме от реакцията на Трихо :D

Редактирано от flare (преглед на промените)

Не можеш да си сигурна. Зависи от локализацията :PТова е един много подценяван параметър на операционната система, както сами виждаме от реакцията на Трихо :D

важното е че има желание :)

на ЗАПЕТАЯ ?!

ааааааааааааааааааааааааааааааааа

станаааааа :*

не че се заяждам...... но и преди пак така се беше ошашавил на тема точка и запетая

при мен е навик да използвам само запетаи и като си прехвърлям таблици от уърда в ексел нямам такъв проблем

ТИ ме спаси :*

ти разбра ли какво ти казвам? никакви точки! Само запетайки.

Мноу съм голям готвач начи... Пиуето със сини суиви изглежда и ухае доста добре... :whist:

Добър ден. Днес не може да се изплува бре... Сутринта, докато да отворя форума и ме подхванаха, та до сега работа... :)

Посвещавам този пост на почиващите, кефещи се по диванчетата си. ;)

Добър ден. Днес не може да се изплува бре... Сутринта, докато да отворя форума и ме подхванаха, та до сега работа... :)

то няма такива :D

Док си занесе кльошавото дупе до болницата и се натресе на одита а Пителя домакинства от събахлента :D

Мерсииииии... :shy11:

Тук няма такива... Те пишат само в сериозни теми посветени на самоосъзнаването, колко са божествените ипостаси (един, три или повече), за и пртов вегетарианството, какъв е смисълът на живота (в Понеделник и в Петък), мога ли да имам всичко в живота от раз или да го карам по-полека и други подобни. Тук пишат само пролетарии...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.