Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо всички момичета са :ХХХ

Featured Replies

Аз па съм за с две ръце, да е пълно с "кифли", иначе нямаше да е интересно. Празноглавите пластмасови куклички лесно се манипулират и са елементарно предвидими, какво харесват и към какво се стремят и мое човек да облажи некое добро телце ей така за спорта. Не, че секса с подобни дървета е върховен, ама да има нещо там... Инак съм далеч от мисълта, че няма свестни и красиви млади жени. То верно, че дефиницията свестни за всеки човек си е индивидуална, но да речем такива, които влизат в представите за общоприетите норми за нормално поведение. Авторе предполагам до днешна дата си празнувал малко рождени дни. Само като съвет - не приемай живота от тази му страна толкова сериозно. Не му мисли много и не си го слагай на душата. Просто се забавлявай с жените и търси развлечения, за сериозни неща има време. Придобий опит, а пък то съвестната мома после лесно ще я избереш, ако и тя те избере де...  :D

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• Отговори 74
  • Прегледи 17,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

То винаги това дето не ни харесва на на с е лошо и не го разбираме. Погледнато от друга гледна точка - "кифлите си гледат кефа докато свестните момчета бият глава във нета".Не съм сигурен кой е по-зле.Дали ако кифлите се занимаваха с теб а не с дъртите щяха пак да са кифли и дали щеше да ти пречи гримирането и пушенето...Някой ден може и да се усетиш, че "боклука" не е толкова зле, а "светните" не са толкова свестни.

Един от проблемите ми е там, че някои се занимават с мен. Аз съм на 13г а половината от моя клас не са девствени. Това нормално ли е? 13 годишно момиче излиза с 20-22 годишни. Не ми пречи това в гащите, защо всички тук обръщат темата към секс.Аз съм си намерил приятелка, но това е друг въпрос. Просто исках да разбера какво мислят и другите ;)

... Просто исках да разбера какво мислят и другите ;)

Ами другите мислят, че вероятно е по-добре темата ти да е в сегашния си вид, т.е. "Защо всички момичета са :ХХХ", отколкото "Защо всички момичета са : ХХL"

• Автор

Аз па съм за с две ръце, да е пълно с "кифли", иначе нямаше да е интересно. Празноглавите пластмасови куклички лесно се манипулират и са елементарно предвидими, какво харесват и към какво се стремят и мое човек да облажи некое добро телце ей така за спорта. Не, че секса с подобни дървета е върховен, ама да има нещо там... Инак съм далеч от мисълта, че няма свестни и красиви млади жени. То верно, че дефиницията свестни за всеки човек си е индивидуална, но да речем такива, които влизат в представите за общоприетите норми за нормално поведение. Авторе предполагам до днешна дата си празнувал малко рождени дни. Само като съвет - не приемай живота от тази му страна толкова сериозно. Не му мисли много и не си го слагай на душата. Просто се забавлявай с жените и търси развлечения, за сериозни неща има време. Придобий опит, а пък то съвестната мома после лесно ще я избереш, ако и тя те избере де...  :D

Ето пак за секс си мислите, леле :( А ние "малките" сме били сбъркани нещо. 

Авторе, почвай да харчиш отвъдници при ковача, за подобрение на инструмента :D

Приятел, намали Drakensang-a ;):D :D 

Приятел, намали Drakensang-a ;):D :D

WoW и що да го намаля :) По някое време са пуснали още 5 нива на героите и съм изтървал да покача опитът на моята мадама вещичка.

Олеее извинявам се приятелче, но останах с впечатлението, че си около 20 годишен. Е на 13 няма какво толкова да го мислиш, пак важи съвета ми за забавление с тая разлика, че в момента може да ходите на чай и 3Д анимации по кината. Не се обиждай, но все още си дете и ти е много рано да се вайкаш за подобни неща. Както казах си мислех че сте около 20-22 год. щото някъде го спомена, а то.... ле-ле изложихме се, та и за секс говорим... :)

Един от проблемите ми е там, че някои се занимават с мен. Аз съм на 13г а половината от моя клас не са девствени. Това нормално ли е? 13 годишно момиче излиза с 20-22 годишни.Не ми пречи това в гащите, защо всички тук обръщат темата към секс.Аз съм си намерил приятелка, но това е друг въпрос. Просто исках да разбера какво мислят и другите ;)

Питаш на 13 години дали е нормално да не са девствени... ами КАТЕГОРИЧНО НЕ Е НОРМАЛНО! То принципно индивиди от женски пол под 22 год. са си направо деца. От тази ми възраст аз така го отчитам и под тази граница си е направо неприемливо да се посяга сексуално. Между 22 и 30 год. стават долу-горе и може да се облажи нещо младо. Е верно секса е куц, но както казах по-рано, там да има нещо. Истински добро си е с 30-40 год. Ето тогава ще разбереш какво е истински кеф и що е това секс. Сега си гледай учението и се ориентирай към нещо полезно, което ще те развива и м/у другото се оглеждай за някое гадже ей така да трупаш опит. Ама каква била, хич да не ти е зор, недей да имаш големи претенции и да подбираш с коя ще пиеш чай, да не си останеш сам, а и нали няма да се жениш за нея. Давай го по-лабаво и се радвай на живота и детството си, не бързай да пораснеш и това ще стане, а после ще съжаляваш.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

Някой от модераторите ако обича, може да постави червена точка на темата!

• Автор

Олеее извинявам се приятелче, но останах с впечатлението, че си около 20 годишен. Е на 13 няма какво толкова да го мислиш, пак важи съвета ми за забавление с тая разлика, че в момента може да ходите на чай и 3Д анимации по кината. Не се обиждай, но все още си дете и ти е много рано да се вайкаш за подобни неща. Както казах си мислех че сте около 20-22 год. щото някъде го спомена, а то.... ле-ле изложихме се, та и за секс говорим... :)

Питаш на 13 години дали е нормално да не са девствени... ами КАТЕГОРИЧНО НЕ Е НОРМАЛНО! То принципно индивиди от женски пол под 22 год. са си направо деца. От тази ми възраст аз така го отчитам и под тази граница си е направо неприемливо да се посяга сексуално. Между 22 и 30 год. стават долу-горе и може да се облажи нещо младо. Е верно секса е куц, но както казах по-рано, там да има нещо. Истински добро си е с 30-40 год. Ето тогава ще разбереш какво е истински кеф и що е това секс. Сега си гледай учението и се ориентирай към нещо полезно, което ще те развива и м/у другото се оглеждай за някое гадже ей така да трупаш опит. Ама каква била, хич да не ти е зор, недей да имаш големи претенции и да подбираш с коя ще пиеш чай, да не си останеш сам, а и нали няма да се жениш за нея. Давай го по-лабаво и се радвай на живота и детството си, не бързай да пораснеш и това ще стане, а после ще съжаляваш. 

:) Не пием точно чай, но както и да е. Аз не се обиждам  ;) Аз приятелка съм си намерил, но имах предвид по принцип, какво мислят и другите за това 13 годишна вече не е девствена. И то не е една, както написах по-горе повечето са така. В моя клас се делят на 3 групи:1. грим, прически, дрехи и влюбени в огледалцето;2. тези к*рви (с извинение) , с гаджета на по 20-21;3. както ги наричаме зубрачки, влюбени в учебника, не е лошо, но те кога живеят? Мисля, че като си дете, не трябва половината ти ден да минава в учене.... Събота и неделя "-Хайде да излезем. -Ъмм заета съм, трябва да си науча".Както и да е, мерси, че изразихте своето мнение  :)

Редактирано от aaallff (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Има доста забавни въпроси и отговори, само дето не разбрах защо статията е означена с 18+, в нея няма нищо, което да е вулгарно.

Още по-малко пък неудобно...

О,те тия батенца с матенца дет излизат с тях са пълни балъци 10 човека бяха тръгнали да ме "бият" смятай само,защото съм седял пред старото ми училище и гаджето му на тоя калъф ми вика "мърдай бе" и разбира се все ще се намери някой тарикат,който да ми се направи..До вчера ме боляха кокалчетата от такива тарикати.

О,те тия батенца с матенца дет излизат с тях са пълни балъци 10 човека бяха тръгнали да ме "бият" смятай само,защото съм седял пред старото ми училище и гаджето му на тоя калъф ми вика "мърдай бе" и разбира се все ще се намери някой тарикат,който да ми се направи..До вчера ме боляха кокалчетата от такива тарикати.

От някой древен клан на нинджите ли произлизаш!? o_O

От някой древен клан на нинджите ли произлизаш!? o_O

Ти да не си рода на Къци Вапцаров?

Не виждам толкоз от какво се притеснява автора, че пуска подобна тема. Винаги е било така и винаги така ще бъде. Света просто си следва този стереотип. 

Приятелю, на 13 години си. Това е страхотна възраст. Забавлявай се и живей. Не се занимавай с глупости.

Ти да не си рода на Къци Вапцаров?

Твоят въпрос няма нищо общо с екшъна-фантастика, разказан по горе!

Иначе живее около мен :P

Те, момичетата са си природно ХХХ  или  XXL. За това са и момичета и трябва да бъдат до известна степен суетни.

Все пак - авторе, то виждаш каквото искаш и се целиш в каквото искаш. Каквото търсиш, то на такова попадаш. Промени си целите!

Докато си говорите и се опитвате да плюете, други хора друго правят. 

Докато някой нарича жената кифла и се държи така с нея нищо няма да разбере от обич, уважение и любов. Естествено всеки сам избира как да се държи с даден човек. Мисля, че темата трябва да се приключи вече.

момичетата на по 15-16-17 години имат в днешни дни някакъв странен, дори и мистериозен от психологична гледна точка афинитет към по-големи от тях момчета.

Винаги е било така. Причината е ,че момичетата в пубертета съзряват по-бързо от момчетата ,започват да имат други интереси ,и по тази линия се разминават с връсниците си момчета ..

Винаги е било така. Причината е ,че момичетата в пубертета съзряват по-бързо от момчетата ,започват да имат други интереси ,и по тази линия се разминават с връсниците си момчета ..

Това не е точно така.Те си хващат разни безмозъчни бадки,за които има 5 важни неща,които седят така в тяхното съзнание :

"брат тря съм здрав"

"да зобна"

"тая как ш я пръсна"

"тоя ше го утрепам"

"има ли оферти за днеска"

А момичетата,които ходят с такива са тъпи точно колкото тях.

Това не е точно така.Те си хващат разни безмозъчни бадки,за които има 5 важни неща,които седят така в тяхното съзнание :

"брат тря съм здрав"

"да зобна"

"тая как ш я пръсна"

"тоя ше го утрепам"

Просто младите хлапета ( за мен са хлапета) нямат база за сравнение, затова така се и получава.

Просто младите хлапета ( за мен са хлапета) нямат база за сравнение, затова така се и получава.

Повечето момчета са доста по-свястни от бадки на по 25 години.

Това няма как да се разбере, защото няма база за сравнение. Самите хлапета не знаят какво е свестен. Погледни какво върви по телевизия, медии, интернет, виж как се държат повече българи в обществото ( особено прехваления ни хайлайф, където всичко се занимава с далавери и наркотици). Как тогава едно хлапе да разбере какво е свестен.

Ще го разбере след време, като мине през "месомелачката" на живота. Проблема тук е, че не всеки може да устиска и да успее след тази "месомелачка".

Най-добре си търси приятелка в някоя фитнес зала, аз така се запознах с мойта вече 2-ра година сме неразделни! Там е истината, ако не можеш да се защитаваш от другите ти връстници! Айде успех, ако не можеш си намериш недей се безпокой, всеки влак си има пътник ;)

Тоя ,който е свестен за момчетата е loser за момичеата. Това ще го разбереш като пораснеш.

Те си хващат разни безмозъчни бадки,за които има 5 важни неща,които седят така в тяхното съзнание :

"брат тря съм здрав"

"да зобна"

"тая как ш я пръсна"

"тоя ше го утрепам"

Ти търсиш мозък у батките ,а мацката търси сигурност ,ко прайм ?  Ако ти си нек'в загубен шушляк ,дали момичетата ще изберат теб ,или тоя който блъска във фитнеса ? Как точно ще я защитиш ако се наложи ? ...

За всяка възраст си има критерийте. От край време се знае ,че пиклите харесват лошите момчета ,и това никога няма да се промени ,а мозъка на тая възраст е non-factor.

П.П. Вместо да си биеш главата в стената ,оди си хвани някоя шестокласничка ,защото за нея ти ще си батка ,и те така ... :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.