Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сорос: ЕС е към своя край

Featured Replies

Точно от мисленето им се опасявам напоследък, занимават се не с това с което трябва!

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 172,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А сега какво правят Западните и Европейските инвеститори в България бе колега??? Изнасят капиталът ни, който в размер на десетки милиарди лева!  Защо ме дразниш? В завода (на известна немска комп

• "Дойче веле": Източноевропейците да напуснат ЕС, щом не им харесва, а само го доят!   Източноевропейците, видите ли, не слушкали, отгоре на всичко забивали нож в гърба на чистата като сълза

• Аз съм потресен! За разбеснелите се араби няма полиция и недостигат хора, а за нормалният германец има водни струи и сълзотворен газ. Какво нещо е голяма държава, като Германия да се откаже от своя су

Публикувани изображения

• Автор

Умишлено отвличат вниманието на хората от важните проблеми, изтласквайки на преден план маловажни.

Е как отвличат като е пълно с фейкове и полуистини най вече за ГЕРБ и ББ. Ти си прекрасен пример как "не са ти отвлекли вниманието " . Има ли статия от фейкомета "гласове" , която да не си цитирала ?

Срамота ако си пропуснала. Означава че са ти  отвлекли вниманието :)

• Автор
преди 8 часа, miro20 написа:

Е как отвличат като е пълно с фейкове и полуистини най вече за ГЕРБ и ББ. Ти си прекрасен пример как "не са ти отвлекли вниманието " . Има ли статия от фейкомета "гласове" , която да не си цитирала ?

Срамота ако си пропуснала. Означава че са ти  отвлекли вниманието :)

Да се знае!

Цитирам най-големия фейкомет във форума - miro20

преди 1 час, Мойра написа:

Да се знае!

Цитирам най-големия фейкомет във форума - miro20

Дето нито една лъжа/фейк не можете да ми цитирате, докато аз съм ви оборвал стотици  из форума.

Дори наскоро пак изобличих Дачков и пасквилите му в "гласове" с припомнените от 2014 г негови и други ЛЪЖИ за Костинброд.

Затова те са доказани фейкомети.  Това че си избрала да цитираш такива фейкомети и крайно субективна червена пропаганда, си е твой избор, но няма нищо общо с обективност или истини.

преди 8 минути, miro20 написа:

Дето нито една лъжа/фейк не можете да ми цитирате, докато аз съм ви оборвал стотици  из форума.

Дори наскоро пак изобличих Дачков и пасквилите му в "гласове" с припомнените от 2014 г негови и други ЛЪЖИ за Костинброд.

Алилуя!:biggrin:

• Автор

Далай Лама: Русия трябва да се присъедини към ЕС

Цитат

Русия трябва да се присъедини към Европейския съюз за укрепване на мира на планетата, каза Далай Лама в ексклузивно интервю за РИА Новости, цитирано от БГНЕС.

„Периодично казвам, че Русия трябва да се присъедини към Европейския съюз”, заяви Далай Лама.

По неговите думи европейските държави са водили кървави войни една с друга в продължение на векове. След Втората световна война две държави, които изглеждали непримирими врагове - Франция и Германия – са решили, че е много по-добре да мислят за общи интереси, тъй като това го изисква настоящата реалност.

„Така се появи Европейският съюз. И благодарение на това, от последната половина на 20 век до днес, страните-членки не са воювали помежду си, не са проливали кръвта на своите граждани”, подчерта Далай Лама.

Духовният водач, смята че понятията за война и монархия са остарели и днес демокрацията е най-добрата форма на управление.

Да, това би било най-доброто, не само за Европа, но и за света.

• Автор
току-що, M.Николов написа:

Кошмарът на САЩ.:)

Време е да го изпитат!

преди 7 часа, Мойра написа:

Далай Лама: Русия трябва да се присъедини към ЕС

Да, това би било най-доброто, не само за Европа, но и за света.

Първо да се разбере със съседите си :) Че нещо  все войни водят със съседите си . Да оставим войните, те са ясни. Но дори верни партньори като Беларус почнаха да надигат глава и да спорят. Батьката Лукашенко е доста екстравагантен понякога в своите изказвания ако се сещате.

Ами масираната анти-ЕС пропаганда ?

КАкъв съюз какви 5 лв :) :)

преди 9 минути, Без умствен капацитет написа:

Кьорави няма за да ползваш такъв шрифт.

Само да попитам прочете ли статията или просто плесна линка, който ти подадоха?

Цитат

Meждyвpeмeннo няĸoи oт пo-гoлeмитe иĸoнoмиĸи в Цeнтpaлнa и Изтoчнa Eвpoпa, ĸoитo бяxa пpиeти пpeди Бългapия и Xъpвaтия в Eвpoпeйcĸия cъюз, нe бъpзaт дa пpиeмaт eвpoтo. Toзи мeceц oт Цeнтpaлнaтa бaнĸa нa Πoлшa дaдoxa пopeдeн cигнaл, чe зa cтpaнaтa тoвa в мoмeнтa нe e пpиopитeт. Koмeнтapът нa гyвepньopa Aдaм Глaпинcĸи дoйдe, cлeд ĸaтo пo-paнo oт пpaвитeлcтвoтo oбявиxa, чe злoтaтa щe бъдe зaпaзeнa дoĸaтo pacтeжът нa иĸoнoмиĸaтa нe нacтигнe тoзи нa Гepмaния. "Hиe ĸaзвaмe "нe" нa eвpoтo, ĸaзвaмe "нe" нa eвpoпeйcĸитe цeни", ĸoмeнтиpa пpeди вpeмe лидepът нa yпpaвлявaщaтa ĸoнcepвaтивнa пapтия Яpocлaв Kaчинcĸи. "Дoгoвopът зa члeнcтвo в Eвpoпeйcĸия cъюз нe oпpeдeля дaтaтa зa пpиeмaнe нa eвpoтo. Hяĸoй дeн щe ce пpиcъeдиним, нo caмo ĸoгaтo нивoтo нa бoгaтcтвoтo ce дoближи дo нивoтo в Гepмaния", зaяви тoгaвa тoй. Унгapия и Чexия, пoдoбнo нa Πoлшa, cъщo нe бъpзaт дa зaпoчвaт пpoцeдypaтa пo пpиeмaнeтo нa eвpoтo. Toвa e чacт oт aнгaжимeнтa нa вcичĸи дъpжaви, пpиcъeдинили ce ĸъм Eвpoпeйcĸия cъюз. Hямa oбaчe пocoчeн ĸoнĸpeтeн cpoĸ, в ĸoйтo тe тpябвa дa влязaт в Eвpoзoнaтa. Зa Дaния и Beлиĸoбpитaния пъĸ ca в cилa ĸлayзи зa нeyчacтиe в Eвpoзoнaтa, ĸaтo тe мoгaт дa ce пpиcъeдинят ĸъм вaлyтния cъюз пpи жeлaниe.

Според тебе защо не бързат?

преди 4 минути, nikssi написа:

Кьорави няма за да ползваш такъв шрифт.

ми намали го ве, с какъв шрифт е заглавието в сайта

не съм е чел и няма да е прочета, темата не ме интересува - видях че тази новина бе в друг форум дет коментират за европа

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ми намали го ве, с какъв шрифт е заглавието в сайта

не съм е чел и няма да е прочета, темата не ме интересува - видях че тази новина бе в друг форум дет коментират за европа

Чиста проба копи - пейст ! Даже не чел статията...леле мале....

преди 8 минути, nikssi написа:

просто плесна линка, който ти подадоха?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.