Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сорос: ЕС е към своя край

Featured Replies

преди 20 минути, lsmurf написа:

Нещо паунда вместо да пада се качи та не знам тези приказки дето ни разправят колко трудно ще им е на братята англичани нещо ме съмняват. Ще се отърват от "командирите" Германия и Франция и няма вече да им тежим на шията. Негативите ще ги берем българите и държави в ЕС от нашата черга. Та честито може да каже само някой който си мрази народа. 

Смърфиетке, не се занимавай с неща, които мозъкът ти не може да проумее!!! Да си чувал нещо за спекулативна търговия??? Паунда се бил качил...ами че то и еврото скочи нагоре!!! Според твоята логика, на ония икономиката им цъфти и връзва, пък европейската направо къса от растеж!!! Криза ще има навсякъде и то благодарение на любимите ти командири - Германия и Франция, проумей го най-накрая!!! А честито може да каже само един истински патриот, осъзнал лицемерието и алчността на същите тези европейски травестити!!! А ти като техен почитател се нареждаш до тях!!! Сам прецени, кой мрази народа си!!!!

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 172,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А сега какво правят Западните и Европейските инвеститори в България бе колега??? Изнасят капиталът ни, който в размер на десетки милиарди лева!  Защо ме дразниш? В завода (на известна немска комп

• "Дойче веле": Източноевропейците да напуснат ЕС, щом не им харесва, а само го доят!   Източноевропейците, видите ли, не слушкали, отгоре на всичко забивали нож в гърба на чистата като сълза

• Аз съм потресен! За разбеснелите се араби няма полиция и недостигат хора, а за нормалният германец има водни струи и сълзотворен газ. Какво нещо е голяма държава, като Германия да се откаже от своя су

Публикувани изображения

преди 1 час, lsmurf написа:

Те карат отляво а ние непрекъснато дърпаме у лево -какво да правиш вредни навици :)

Абе 1992 година лятото, 3 месеца преди да взема белгийски паспорт жената ме води в Лондон за една седмица, да видя свят, понеже тогава все още говорех по-добре английски от френски, та там отидохме на екскурзия.
Леле като ги скивах на място баш какви са си в Лондон и повече никога не съм си и помислял да им ходя на гости на тези човеци там, а са ми близко на 350 км.
Аз тогава английска телевизия нямах, та само бях виждал живи англичани и англичанки извадени от естественото им местожителство сред себеподобните им. Те като са в чужбина и са малко не им личи чак толкова колко са различни от нас континенталните европейци. Ама там на място, всичко им е наопаки бе братче. Не можеш да се сетиш че вратата на влака се отваря през прозореца като си прокараш ръката, ха ха ха ... а пък в банята в хотела се пулиш половин час как ще стане тая магия да тръгне сешуара им. Мерни единици различни, монетите им едни не можеш да им хванеш края, като си говориш с някой продавач той ти обяснява да го разбереш, ама ако си тамошен. И на български да ми го кажеше пак нямаше да го разбера какво иска да каже, щото не им знаеш навиците.
Е, вероятно и ние на тях им изглеждаме, че правим всичко наопаки и всичко е странно организирано при нас, ама ние сме все пак 500 милиона.

преди 1 час, Джугашвили написа:

Смърфиетке, не се занимавай с неща, които мозъкът ти не може да проумее!!! Да си чувал нещо за спекулативна търговия??? Паунда се бил качил...ами че то и еврото скочи нагоре!!! Според твоята логика, на ония икономиката им цъфти и връзва, пък европейската направо къса от растеж!!! Криза ще има навсякъде и то благодарение на любимите ти командири - Германия и Франция, проумей го най-накрая!!! А честито може да каже само един истински патриот, осъзнал лицемерието и алчността на същите тези европейски травестити!!! А ти като техен почитател се нареждаш до тях!!! Сам прецени, кой мрази народа си!!!!

Стрино джугашвили за да кажеш чий мозък какво не може да проумее първо трябва да притежаваш такъв. При теб нищо не показва че го имаш така че спри да се занимаваш с мен просто си много ниска топка за мен. Като не ти харесват коментарите ми просто ги подминавай. Аз се опитвам да правя така с твоите когато не ме предизвикаш с невероятната си наглост и простотия. Продължавай да се радваш на трудностите които ще изпита страната ни щом толкова може да ти роди нещото което замества мозъка при теб.

преди 7 часа, lsmurf написа:

Стрино джугашвили за да кажеш чий мозък какво не може да проумее първо трябва да притежаваш такъв. При теб нищо не показва че го имаш така че спри да се занимаваш с мен просто си много ниска топка за мен. Като не ти харесват коментарите ми просто ги подминавай. Аз се опитвам да правя така с твоите когато не ме предизвикаш с невероятната си наглост и простотия. Продължавай да се радваш на трудностите които ще изпита страната ни щом толкова може да ти роди нещото което замества мозъка при теб.

Опазил ме господ да съм на твоето ниво!!! Нито съм разочарован бивш комунист, нито съм с деменция и не мога да подмина с лека ръка подмолните Ви либерастки похвати!!! Видиш ли, щото сме реалисти и знаем какво в действителност представлява ЕС, заради това щяло да има криза в България и от там, значи ние сме национални предатели и мразим народа и Родината си!!! Ти осъзнаваш ли в какъв филм си влязъл??? Това много ми напомня на "Кой не скача е червен"!!! Да ти е познато??? Точно обратното е!!! Вие сте националните предатели и тия дето мразят народа си, защото Вие с вашата омраза и продажна същност ни отдалечихте от братския руский народ и ни вкарахте в терористичната организация НАТО и ЕС, детоза хора ни нямат, пък Вие им лижете задниците!!! Вие сте и поддръжниците на сегашното статукво и затова България е на това дередже!!! Да не си посмял да сипеш квалификации, кой мразел народа си и кой милеел за него!!! И сменяй доктора докато е време, че от ден на ден положението ти се влошава!!! Намери такъв, който да не те лъже и да ти даде вярната диагноза!!! Само безплатен съвет!!!!

преди 32 минути, Джугашвили написа:

Вие сте националните предатели и тия дето мразят народа си, защото Вие с вашата омраза и продажна същност ни отдалечихте от братския руский народ

В едно си прав.. трябва да смениш доктора докато е време че все повече се влошаваш...

За такива като теб, предатели и болни хора са истинските българи , Възрожденците, които са поставяли ВИНАГИ  България пред всякакви чужди интереси , дори рашистки такива.

Такива като вас, националнокастрираните, нямат бъдеще.  Защото много отдавна е казано ... Народ който не си познава  историята , няма бъдеще

А да наричаш "матушка" чужда държава е... по зле и от предателство .

Мирчев, чудно ми е соросоидите какво ще правите като се разпадне евросъюза. А той вече е напът да се разпадне след напускането на ОК. Ще са молите на САЩ да ви направят 51 щат ли? Те даже визите не искат да ви махат.:giggle1:

преди 7 минути, gagodrago написа:

Мирчев, чудно ми е соросоидите какво ще правите като се разпадне евросъюза. А той вече е напът да се разпадне след напускането на ОК. Ще са молите на САЩ да ви направят 51 щат ли? Те даже визите не искат да ви махат.:giggle1:

Махнат ли се Англия без сделка, а това вече е сигурно че ще стане, ще повлекат след себе си Шотландия и Ирландия!!! Те ще са следващите напуснали потъващият кораб!!! Добре, ама САЩ накараха ЕС да наложи санкции на матушка Россия и оказва натиск относно изграждането на 5G да не се дава на китайците, а сега налага санкции на ЕС заради газопроводите!!! Приказка!!! Меркел осра каквото можеше да се осере  в ЕС и се маха в най-подходящия момент, за да се измъкне чиста и невредима!!! Ама ако питаш смърфиетка, тяхната вина е нищожна в сравнение с нашата, дето единственото което правим е да констатираме фактите и да ги свързваме с предстоящи или минали събития!!! Затова че го правим, ние мразим народа си!!! Това може да се роди само в главата на извратен либерален активист!!! Иначе ако гледаме реално на нещата, Англия и Турция си играят най-добре картите, колкото и да не ни се иска да си го признаем!!! Проблемът ни е, че пак сме на губещата страна и вместо да се възползуваме от създалите се ситуации и предоставените ни възможности, нашите политици ги пропиляват и слугуват на чужди интереси!!!

преди 9 часа, gagodrago написа:

Ще са молите на САЩ да ви направят 51 щат ли?

Не мери другите по собствения си аршин :)

На вас, миньоните, винаги им трябва "господар на когото да сте роби" и да сте 16-та република .

Дори заяжданията ти показват ограничения ти мироглед и разбирания.

Сменете чипа... инак нещата никога няма да вървят.

преди 9 часа, Джугашвили написа:

ама САЩ накараха ЕС да наложи санкции на матушка Россия

Забравяш че санкциите срещу твойта матушка имат конкретна причина.

Кажете го в прав текст - смятате налагането на санкции за неправилно , защото смятате официално загиналите 13 хил, а то са много повече, за "правилно", както и че всяка държава може да си превзема с изцяло военни операции  ей така полуострови и региони безконтролно  . !

Е, съжалявам, аз не смятам рашистката военна агресия и тези загинали хора, за "правилно" .

преди 1 час, miro20 написа:

Кажете го в прав текст - смятате налагането на санкции за неправилно , защото смятате официално загиналите 13 хил, а то са много повече, за "правилно", както и че всяка държава може да си превзема с изцяло военни операции  ей така полуострови и региони безконтролно  . !

Е, съжалявам, аз не смятам рашистката военна агресия и тези загинали хора, за "правилно" .

Последните трийсетина години САЩ многократно са го доказвали, че е правилно!!! Не виждам жертвите  агресията им да са Ви били някакъв проблем някога!!! Сега изведнъж станахте много загрижени за жертвите!!! Къде са санкциите срещу тях и тяхната агресия??? Французите какво правят в Мали??? Навярно раздават цветя и рози и не избиват свободни люде??? Ами нахлуването на Турция в Сирия??? Санкции, нещо...??? 

преди 47 минути, Джугашвили написа:

Французите какво правят в Мали??? Навярно раздават цветя и рози и не избиват свободни люде???

Предполагам визираш това :

https://news.bg/int-politics/frantsiya-likvidira-dzhihadistki-lider-na-al-kayda-v-mali.html

Цитат

Френски военни са ликвидирали джихадисткия лидер Яхиа Абу ал-Хамам в операция в Мали, съобщи министърът на отбраната Флоренс Парли цитирана от АФП.

Да, това е правилно. борбата с тероризма.

За САЩ ще ми дадеш ли пример какво са анексирали напоследък ?

:)

преди 49 минути, Джугашвили написа:

Ами нахлуването на Турция в Сирия???

Там проблема им са кюрдите най вече.  Отделно от ... колко милионабежанци има в Турция ?

Второ, има цяла тема за Сирия, където нещата никога не са еднозначни и са доста по сложни за твоите елементарни разбирания :)

Там както знаеш "матушката" си спечели втори "Афган" и нищо повече.

на 13.12.2019 г. в 12:38, lsmurf написа:

Нещо паунда вместо да пада се качи та не знам тези приказки дето ни разправят колко трудно ще им е на братята англичани нещо ме съмняват. 

на 13.12.2019 г. в 14:32, lsmurf написа:

Ех смърфиеке, смърфиетке!!! Лаикът си е лаик!!!

Срив на паунда след приключването на изборите

преди 14 часа, Джугашвили написа:

Ех смърфиеке, смърфиетке!!! Лаикът си е лаик!!!

Срив на паунда след приключването на изборите

то и лева се срина преди 20 години ама  ...

Колко голям срив .. 1% :)  да им пратим Жан Виденов да видят какво е срив :)  

Реално погледнато ще има още много негативи . Въпроса е до колко ще си запазят  привилегиите които имат в ЕС.

Едва ли ще им е приятно да висят по опашки за визи да отидат да се напият у нас на Слънчев бряг, нали :) 

А какви премиери има по света . Най младата такава :

преди 11 часа, Белгиеца написа:

Още ще се срине, чака ги як кошмар на мъгливият остров.

Да се срива, какво ми пука. Моите лири ги продадох преди около 2 седмици и сега имам няколко хилядарки печалба в джобчето от валутни разлики, слава Богу. Тази година цялата суматохата около брексита ми донесе добра печалба.

преди 15 часа, Белгиеца написа:

Още ще се срине, чака ги як кошмар на мъгливият остров.

Това го кажи на оня експертът, дето си е сложил презерватив на главата, че аз като му го кажа, става много тънкообиден!!!

преди 4 часа, gagodrago написа:

Да се срива, какво ми пука. Моите лири ги продадох преди около 2 седмици и сега имам няколко хилядарки печалба в джобчето от валутни разлики, слава Богу. Тази година цялата суматохата около брексита ми донесе добра печалба.

Сега ги обърни в швейцарски франкове и стой отстрани!!!

преди 4 часа, gagodrago написа:

Аз мисля че си избързал . Аз специално още купувам. Мисля че курсът тепърва ще расте. Този "срив" дето бил станал е просто колебание. Върна се на нивото от преди изборите , нищо повече.

преди 34 минути, Джугашвили написа:

Това го кажи на оня експертът, дето си е сложил презерватив на главата, че аз като му го кажа, става много тънкообиден!!!

Сега ги обърни в швейцарски франкове и стой отстрани!!!

Мерси за съвета, но до края на годината ще си почивам и съм само наблюдател.☺️

А защо точно в швейцарски франкове? Тази валута и швейцарската икономика не ги следя отблизо и не съм много в час какво се случва там и как се движи, но на картинката гледам, че спрямо еврото е близо до предишното си дъно през 2017-та, и по пътя на логиката не би ли следвало да очакваме евентуално поевтиняване на шв. франк през следващите години?  

Евро-швейцарски франк.jpg

преди 10 часа, gagodrago написа:

Мерси за съвета, но до края на годината ще си почивам и съм само наблюдател.☺️

А защо точно в швейцарски франкове? Тази валута и швейцарската икономика не ги следя отблизо и не съм много в час какво се случва там и как се движи, но на картинката гледам, че спрямо еврото е близо до предишното си дъно през 2017-та, и по пътя на логиката не би ли следвало да очакваме евентуално поевтиняване на шв. франк през следващите години?  

До края на годината нищо не се прави, нищо няма и да се случи!!! Швейцарският франк е ниско волатилна валута и обикновено се търгува в някакъв по-широк рейндж и не е подходяща валута за спекулативни сделки!!! И понеже е най-сигурната валута, по време на кризи се използува от инвеститорите като валута-убежище, заедно със златото!!! Това го правят с цел не да спечелят, а де не загубят финансови средства от самата криза, защото никой не знае кризата къде ще удари и какво ще повлече след себе си!!! В такива случаи, търсенето на швейцарският франк нараства и съответно цената му започва да се качва!!! Тогава Швейцарската национална банка започва да прави интервенции и определя някакви нива при които започва да се намесва и да поддържа тези нива!!! Каквото и да си говорим, колкото и да е богата тази банка и тази държава, те не могат да издържат срещу парите на целия свят!!!ри последната криза, всеки ден им костваше милиарди на ден, за да поддържат швейцарският франк на по-ниска цена!!! И в един слънчев ден се пуснаха от тези нива и буквално за ЕДНА МИНУТА притежателите на швейцарски франкове станаха с 30% по-богати!!! Е, Швейцарската национална банка също!!! Както се бяха напомпали с изкупените от тях швейцарски франкове, да видиш колко хубаво ги разпродадоха на скъпата цена!!! След няколко седмици някои от най-големите световни брокери обявиха фалит!!! Тези взели кредити в швейцарски франкове поради ниските лихви също гризнаха дръвчето!!! Има и не малко българи , взели кредит от български банки във франкове, но това са рисковете на професията, както се казва!!! До тук за швейцарския франк и Швейцарската национална банка!!! Да погледнем графиката!!! Стават ясни две неща!!! 1) Парите са ти в евро (ако бяха в долари,щеше да постнеш графика с двойката USD/SCHF)!!! 2) Някои хора са се позиционирали още от 2018-та година...горе-долу от момента в който стана ясно, че сме на път към BREXIT!!! До момента са спечелили около 5 цента на едно евро, затова че са купили швейцарски франк!!! Още обаче нямаме BREXIT!!!  Французите в последните месеци нещо спряха да работят, ходят стачкуват и палят, каквото им падне!!! Нямат транспорт, защото е блокиран!!! Германците са с намаляващи поръчки в индустриалния сектор и произвеждат по-малко!!! Тръмп смята да налага санкции на целия ЕС!!! Смяташ ли, че след BREXIT нещата е са по-добре, включително и за Великобритания??? Сам си прецени къде, какво и кога!!! НО НЕ БЪРЗАЙ!!! По-добре пропусната печалба, отколкото реализирана загуба!!! Това да го запомниш от вехтия Джугашвили!!!

Остро изказване на Фарадж за ЕССР в неговия парламент:

Някои от определенията му: измама; затвор за държави; продължавайте си с илюзиите; безлични бюрократи (с конкретни имена); тъпи като блато; банда (посочва кои има предвид); Брекзит е началото на края на този проект (за ЕССР).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.