Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сорос: ЕС е към своя край

Featured Replies

Олеее, тоя направо нападна белгийчето, това няма да го покажат по тукашните телевизии със сигурност.
Мерси !

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 172,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А сега какво правят Западните и Европейските инвеститори в България бе колега??? Изнасят капиталът ни, който в размер на десетки милиарди лева!  Защо ме дразниш? В завода (на известна немска комп

• "Дойче веле": Източноевропейците да напуснат ЕС, щом не им харесва, а само го доят!   Източноевропейците, видите ли, не слушкали, отгоре на всичко забивали нож в гърба на чистата като сълза

• Аз съм потресен! За разбеснелите се араби няма полиция и недостигат хора, а за нормалният германец има водни струи и сълзотворен газ. Какво нещо е голяма държава, като Германия да се откаже от своя су

Публикувани изображения

Цитат

А когато нещо е фалшиво, то, рано или късно, изчезва.

Само и единствено за това е прав.

Затова и Волгин  с неговите пропагандни глупости, лека полека изчезва.... :) 

:offtopic_s:Мислех да споделя нещо, но не съм сигурен в достоверността му.

Всъщност преценете сами.

https://fakti.bg/mnenia/433786-pensionerite-jiveat-tvarde-dalgo-kaza-kristin-lagard

преди 4 часа, M.Николов написа:

но не съм сигурен в достоверността му.

И аз не съм . Такива изказвания в официални медии, файнешъл таймс и т.н. няма.

Да, известна е с някои по резки изказвания, включително и за пенсионната политика , свързана с ограничение на пенсиите и реформи за по друг подход , тъй като прекалено застаряващо е населението, и това си е факт.

Но само това.

Думите които са най близко са че... " да се радват хората на това че имат работа, а не това че са им защитени парите във фондовете" / или нещо такова/

Другото са спекулации и лъжи.

преди 3 минути, gagodrago написа:

Еврогейска мода

Не че нещо , ама това е Том Браун, американски дизайнер.

:giggle1:

Пак се изложи като кифладжия.

• 2 седмици по-късно...

Във Франция управляващите дават назад:

https://news.bg/world/pravitelstvoto-na-makron-sklonno-da-ne-vdiga-pensionnata-vazrast-do-64-g.html

Някой да му прави впечатление, че във Франция хората работят до 62 години?

• 2 седмици по-късно...

Мдааа... наистина върви на зле този подкопаван ЕС

ПАСЕ си избра кремълския пропагандатор Толстой за зам. председател

Пьотр Толстой - глава на руската делегация в ПАСЕ и зам.председател на руската Дума, който иска да променя ръководството на Европа, да я поставя на мястото й, да доизкупи България (защото половината вече я били купили) е избран с тайно гласуване за един от заместник председателите на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа!!!

След като позволиха на РФ да се върне в ПАСЕ, въпреки че не изпълни нито едно от условията, заради които беше лишена от глас, толерантните членове на асамблеята бяха шантажирани от руската делегация по време на течащата в момента зимна сесия, докато днес, при тайно гласуване руснакът се сдоби с този пост.
Какъв състав на руската делегация получи ПАСЕ:

ръководителя й Пьотр Толстой - виден руски пропагандатор, разпространител на фейкове за ЕС и САЩ, в санкционния списък на Украйна.неприкрит антисемит, груб и недиалогичен;

Игор Лебедев - син на Владимир Жириновски, в санкционните списъци - може да се разходи до КНДР и толкова, представлява интересите на татенцето, през него Жириновски прекарва лъвския пай от корупционни схеми, за които има написани цели книги;

Леонид Слуцкий - известен със слабостта си да посяга на журналистки по време на интервю в кабинета си и да кара в насрещното платно, за което вече има 825 неплатени глоби;

Сергей Кисляк, бивш руски посланик в САЩ, наречен от журналиста Майкъл Кроули “най-опасният дипломат във Вашингтон”, а по данни на CNN именно Кисляк, кадрови офицер от разузнаването, се е занимавал с набирането, вербовката и ръководенето на руски шпиони в САЩ

И още: Анатолий Аксаков, Леонид Калашников, Светлана Журова, Сергей Пахомов, Елена Серова, Ирина Роднина, Владимир Блоцкий, Роман Романенко
.***
Предвид този "цвят" на руския политически елит, събрал се в сърцето на Европа, е ясно, че задачата на делегацията не е подобряване на имиджа на Русия на международната арена. Ако беше така, не биха изпратили в делегацията в ПАСЕ отявлени пропагандатори, антисемити, извратеняци и не съвсем адекватни хора.

https://sprotyv.info/…/kakova-rossijskaya-delegaciya-pase-v…

СЛУЧИ СЕ! ЕВРОGEЙSKИЯ СЪЮЗ ЗАПОЧНА ДА СЕ РАЗПАДА!!

Случи се! Великобритания излезе от Европейския съюз

Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2020/02/01/sluchi-se-velikobritaniia-izleze-ot-evropeiskiia-syiuz.437592

А ето статията за митовете и лъжите, побутващи и прокарващи въпросната пропаганда , която е станала религия за някои и тук :)

https://www.dw.com/bg/работата-не-е-за-смях-вижте-великобритания/a-52196274

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...
на 4.04.2020 г. в 17:59, M.Николов написа:

А сега прочети постовете ми отпреди няколко месеца на предната страница и виж колко пророчески изглеждат!!! Къде бяхме тогава и къде сме сега!!! Но смърфиетка купува ли купува, че и акъли дава на другите и те да купуват!!!

преди 1 час, Джугашвили написа:

А сега прочети постовете ми отпреди няколко месеца на предната страница и виж колко пророчески изглеждат!!! Къде бяхме тогава и къде сме сега!!! Но смърфиетка купува ли купува, че и акъли дава на другите и те да купуват!!!

Стрино Джугашвили,  и кое точно беше пророческото в глупостите дето ръсиш непрекъснато? Не съм казал че паунда ще се качи моментално. Просто предвиждах покачване и сега даже продължавам да купувам. временният спад даже е добре за по голяма печалба в бъдеще. Не те карам да се съобразяваш с мнението ми.

• 1 месец по-късно...
преди 6 часа, miro20 написа:

Пред еврото предпочитам и долара, и рублата, дори враговете на САЩ предпочитат долари пред евро. Никой не го иска това евро, щото на практика е валута, която се обезпечава политически. Е сега, дето реваха включително и англичани, как щели да загубят, какво щяло да стане с паунда, оле майко нали - е след година, максимум две, ще си посипват главата с пепел.

преди 6 часа, insec написа:

включително и англичани

Не ги мисли тях. Едно че те бяха пвече вносител отколкото ползвател на евросредства / и това е нормално/  а ние повече ползваме и сега отколкото внасяме, но освен това те ще си запазят повечето привилегии които са имали в ЕС. И за гражданите и за бизнеса. То затова са толкова мъчни тия пусти преговори за брекзит.

Ние сме съвсем друга бира.

на 7.06.2020 г. в 16:13, miro20 написа:

А... Мирчев, я виж ти!  :yanim:

От евросъюза показали червен картон на смотаната Тиква и на некадърниците от герп за еврозоната.

Ауу какъв кеф! :yanim:Пак ви прецакаха!

Некадърникът Тиквоний Банкянски пак се издъни за пореден път!

https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/ecb-bylgariia-veche-ne-pokriva-vsichki-maastrihski-kriterii-306005/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.