Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Смятате ли защитата на abv.bg за достатъчна

Featured Replies

offtopic: сори ако има такава тема

topic: аз не но кажете вие

за мене не

първо защото спам защита за още първите пощи когато беха под 200 МБ не бачка както трябва ( за тея където са по 400 МБ е по-добре )

а и с определени Скрипчета мога да ти зема паролата на пощата ..

Не,аз съм патил от това.Бяха ми ударили пощата заедно със един акаунт за Арена.Върнах си и двете ама с много ядове.АБВ от доста време не ползвам.

Имам акаунти и в mail.bg, и в abv.bg и не съм доволен от нито една от двете. Предпочитам Yahoo!.

При мен също имаше пробив.За важни цели не я пепоръчвам пощата в АБВ. :bye:

Редактирано от shumarov (преглед на промените)

• Автор

Преди малко без скриптове а с голи ръце разбих една парола но за късмет на юзъра не я промених

всеки може да го направи това ама не го правете Hacking is a crime.

The bad guys who do crimes go to jail[prison]

Обещавам че ничия парола няма да променя аз съм честен но ви казвам пример

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

Имам акаунти и в mail.bg, и в abv.bg и ...

Аз също ползвам тия две пощи и никога досега не съм имал пролбеми с тях. Не се наемам да твърдя до каква степен са защитени, но ежедневно ги използвам (особено abv.bg) доста интензивно и не е имало пробиви до момента. Това, разбира се, нищо не означава - злонамерени действия са възможни винаги.

Споделеното от Skoinks не е единственото, което ме кара да се съмнявам в сигурността им, но едва ли имам кой знае какъв избор. Примерът с Yahoo! като алтернатива не ме устройва.

Не го знам колко е сигурно АБВ-то но със сигурност знам че не може да се пише писмо с ето тези букви çàèéù от тая поща и не я ползвам.

Гугъл мейла работи на Юникод и може да се пише в един и същи текст на френски и на български.

Браво на gmail.com няма досадни реклами във вормата на снимки и гиф анимации.

Не знам ама аз съм нямал проблеми, сигурно защото не съм притенциозен. Пък и за безплатна поща не може да се иска повече.

Значи АБВ-то сигурно е една от най-бъгавите пощи . 2 пъти са ми разбивали пощата , а след това разбирали паролите ми , за други сайтове :ph34r: На всички препоръчвам Gmail.Com . Име си и български език и безплатно известяване за М-тел cool.gif

Значи АБВ-то сигурно е една от най-бъгавите пощи . 2 пъти са ми разбивали пощата , а след това разбирали паролите ми , за други сайтове :ph34r: На всички препоръчвам Gmail.Com . Име си и български език и безплатно известяване за М-тел cool.gif

Ами, прав си,много са прецакани пощите и един съвет, не използважте абв АйСиКю и Изобщо АйСиКю,защото предполагам повечето си знаете.

Определено е доста слаба ракия абв.бг ,затова си слагаите gmail или yahoo .Лично препоръчвам gmai :speak: l

Не съм сигурен,че тук е мястото,но някой моге ли да каже как става рег.в Gmail

Никак не е сигурна поща. За важни неща не я използвам.

А sam за gmail трябва да ти изпратят покана. Имаше такава тема за покани, потърси я :speak:

Регистрацията става като отидеш първо на този сайт

http://invitationgmail.info/

и там в полето на червен фон си напишеш един временен адрес и-мейл който си си създал другаде за случая, после в малкото поле оградено в син фон пишеш малките букви които виждаш в ляво от малката стрелка и накрая в полето оградено в жълт фон пишеш например ето това :

Bonjour,

J'ai besoin d'un compte gmail pour mon usage personnel.

Merci d'avance pour votre travail.

натискаш зеления бутон на който пише

Validez la demande

и ще получиш един линк на посочения от теб и-мейл. Кликаш го и после щетеш там си вече на страницата за регистрация на gmail

Ясно ли се изразих ?

:speak:

• 2 седмици по-късно...

За мен пък нищо не стана ясно.

Първо,това че антиспама бил проблем- е аз нямам никакви проблеми с него.

Второ,това че има рекламки-не ми пречат,нали от това печели сайта

Трето,лесно се хаквала -според мен зависи от потребителя,и кой как е хаквал.Аз лично успях да хакна йахоо,маил.бг и абв пощи,но това не става само защото ми хрумна да хаквам случаен човек,просто се възползвах от незнанието на някои потребители.А и бяха ми цел.

След всичко това,не разбирам от кое е ясно че абв е скапана поща???

просто се възползвах от незнанието на някои потребители.А и бяха ми цел.

Да не са блондинки и паролата да им е шест звездички ****** ?

Откакто стартира Gmail използвам нея. Мисля че и за капризните потребители удволеворението ще е достатъчно с оглед добрия превод на български език, системата на подреждане на съобщенията в Conversations, липсата на дразнещи банери, а и на типично българското във всяка услуга. В по-горните постове е обяснено как да се направи акаунт, но ако имате проблем, пишете ми на ЛС и ще ви изпратя покана (е поне на първите 40) :clap:

Филипов,мисля че ако се потрудиш, с малко логика и познания и ти ще успееш.

А за блондинките,предполагам има от тях доста по умни и от теб:clap:

П.С Май познавам една такава,хахах( каквото повикало-такова отговорили Филипов) :wors:

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Тцццц, що проблеми с тази поща sad.gif.

"Защита от абв" е оксиморон!!!

lpa защитата зависи от този който е зад компа,не само от сайта.А оксиморон е и изобщо пълната защита в нета. ;)

Morfey_A, прав си, но аз имаm пощи на 5 места, единствените проблеми - абв. Единствената поща, която съм успявал да "хакна" абв (на бивше гадже). Най-много спам къде получавам - абв. Няма да съм толкова красноречив, ако нямах толкова горчив опит с абв. Има нещо гнило...в абв. Иначе си прав :)

"Internet security is an oxymoron"

anonymous hacker

lpa не мога да разбера какъв спам,какви пет лева бе човек , аз ползвам абв,и тя ми е основна поща от 2000 година насам.А спам получих няколко пъти и след като използвах антиспам защитата на пощата проблеми вече нямам.Поиграй си просто с настройките на профила си и ще видиш че дявола не е толкова черен,нито толкова лош.

Със здраве. :beer:

Ха-ха хем е черен, хем е лош. Само от опит говоря и никой не може да ме убеди в противното. Аз я ползвам от 98-99, първата ми поща е това. Не веднъж съм се обаждал и съм говорил с техниците там. Настройките за спам са си на 6, но пак получавам по 1-2 спамчета на ден, а за мен е много. В yahoo по 1-2 на седмица, само за сравнение, а и там пощата ми е от 6-7 години. А в джимейла досега едно не съм получил. Някаде из форумите четох как да си предпазим пощата и точка едно гласеше "Не си правете поща в абв". Въпреки всичко си ми е любимата поща, но пазарувам ли по нета, никога не я използвам :shake_puter:

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.