Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

На Бате Бойко не са нужни никакви залежи, просто ще се наложи да яде по-често боб на фурна и да се разшири газохранилището в Чирен. Той(с главна буква) ще осигури всичкият нужен на страната газ.

Ми че той бил нашето национално богатство. Направо ме е срам от себе си, че толкова не му вярвах и го мислех за мошеник. А той бил лапал на ползу роду

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами пиши му на човека бре: "Така и така другарю Путин, стига се пъна кат магаре на мост-изхода  и мира от тази ситуация  е много лесен  - изведи си войските от тези райони" Белким склони завалията. (еее там в България един Мирко ми рече, изтегли бре джанъм бабаитите....ко да праа-изтеглих ги"

Всъщност, ако все пак някой бе прочел решението на Радата.. точно това е и записано отпредложението  на Ляшко

:)

пс

тюх да му се невиди.. никой не коментира защо неонацисткия международен конгрес не се проведе в Украйна.. направо си е обида за украинските бандеровци ? не ?

:) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Да, пределно си ясен :) говориш си спокойно и никак не си "изплашен" .. от 65 г насам..  .. ама кой ли се е сънмнявал в това ? :)

Извинявай, но все пак... темата не е за това, не е и за "г'за ми"

:)

Правилно! Темата не е точно за това, а за Украйна. Тогава, не може ли други хора да имат мнение, различно от твоето? Или, ти тук си царя, и всички трябва да пеем в хор, че Украйна е исконна земя? Като е исконна, защо Крим е от 1 година руски?Опитай се и ти да разбереш опонента. Накрая, ще теглим калема и ще видим кой прав, кой крив.Само твоето мнение тук , в тази тема се усеща от всички, че е най важно. Ето на. Аз казвам, че точно ти си деветата дупка на кавала.. И след време, сами ще разберем кой прав, кой крив.Толкова ли ти е трудно? Да командваш парада, евентуално можеш, само в къщи, ако примерно си мислиш, че точно ти си "командира" .Това е форум и уважавай мненията и на другите, колкото и да са ти неприятни.. Спирам с писането. Следващият път - след 2 седмици, ако забелязвам, че почваш да се променяш към добро. Ти пак си симпатизирай на Америка. Аз също им симпатизирам, но с кънтри музиката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.