Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

и им вкараха демокрация с F-16 и бомби с обеднен уран,защо не им направиха референдум!това било законно и хуманно а онова непризнават!

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126k
  • Създадено
  • Последен отговор

А ти не разбра ли, че НАТО изобщо не е тръгнал да се настанява там.

|Пишеш и сама не си вярваш. За чиф хyй пиндосите изсипаха 5 милиарда $ - нещо като майка Тереза ли го раздават или благотворителна фондация? Нещо и хилядите са се самоубили за разнообразие? До СШП си е над 10000 км - нещо не им работи навигацията ли?

И онова натовско поделение в края на филма какво прави в Крим и по какъв статут? Говорещи на английски и с натовски сертификати?

За 130 страници тема кратуните на някои тролове все по-твърди ставват. И въобще не желаят да прочетат и повтарят едно и също като прескачаща грамофонна плоча.

ако на някой му се чете вижте тази статия как от украйна,която е на върха по донорство от олигарх в парламента се наливат милиони във фондация клинтън и след това се финансират идил!има и списък със други  държави,които са донори и за голямо учдване нас ни нямаше!статията е публикувана в  Wall Street Journal
http://libertyblitzkrieg.com/2015/03/20/clinton-foundations-deep-financial-ties-to-ukrainian-oligarch-who-pushed-for-closer-ties-to-eu-revealed/
статията е интересна и с това,че обяснява как се дават спешно украински паспорти на американци,които веднага взимат високите постове в правителството на украйна!като на върха на списъка е американска, Natalie Jaresko, която ръководи частен инвестиционен фонд Horizon Capital

За 130 страници тема кратуните на някои тролове все по-твърди ставват. И въобще не желаят да прочетат и повтарят едно и също като прескачаща грамофонна плоча.

Абсолютно е така.

Ей на и ти си такъв пример ...

Айде когато обясниш защо Путин  харчи не 5 млрд ,а в пъти повече и то негласно , под масата чрез военна техника , жива сила, и т.нар."спец операци"  в Украйна, може и да дискутираме :)

Стига бе, Косово законно ли се отдели? Добре, че в Македония нещата спряха до една кратка война, но и там щяхме да имаме откъсване на територии. Всъщност, колко е законна и самата Македония, след като никога не е съществувала като държава? Доколко е законна и Словакия, която се отдели от Чехословакия?  И пак за Косово. Беше ли съгласна Сърбия с отделянето на Косово?  Косово, за разлика от Крим, постепенно е заселено с албанци, които в един момент са станали мнозинство. Там имаме така да се каже етническо прочистване.  А доколко е законна и Босна и Херцеговина или доколо Черна Гора имаше право да се отдели от Югославия?  А отделянето на Словения и Хърватско пак ли беше законно?

Продължи си мисълта... кое е на ред ? - Путин ще даде ли на Япония  източните острови и полуострови ?

Аляска на САЩ ?

:)

Всъщност, виждам в твоите глупости една болезнена меланхолия по разпада на СИВ и СССР и нищо повече .

Греша ли ?

ако на някой му се чете вижте тази статия как от украйна,която е на върха по донорство от олигарх в парламента се наливат милиони във фондация клинтън и след това се финансират идил!

За днес ми стигат вицовете и марсиански истории :)

И за лека нощ, ще ви подобря настроението с поредния руски терористичен акт в Одеса

Взрыв произошел около офисного помещения на первом этаже девятиэтажного жилого дома по улице Героев Пограничников.

Взрыв в Одессе. Очень мощный...Твари..

където се е намирал офис на доброволчески център....

"русский мир" понимаеш ли ... 43 путинистки теракта в Украйна , и очевидно ще продължават.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не разбирам две неща - в този град има 400хил. човека с руски паспорти ли? Ами да се върнат в Русия. Иначе и Несебър утре може да попадне в същия капан.

Или са Украинци с руско самосъзнание?

Друго - защо е Новорусия, като е исконно руска земя?

Явно много неща не разбирате. Тези руснаци са местно население -родени и израстнали там.При толерирането на екстремиски групировки от централната власт как си представяте живота на обикновените хора - да изберат бъдат постоянно тероризирани от улични банди или да живеят в обособени гета.

Основна вина за ситуацията в Украйна носят САЩ  и то не само заради подкрепата на сегашната власт в Киев , а и заради цялостната им външна политика . Ето един анализ на съотношението на силите - Rusiq-i-SASht-otnovo-broqt-qdreni-zarqdi

...

Или викаш, за кучета и котки може, но за прасета не може. Бог да го прости Тодор Колев

Тц! Това е реплика Георги Русев в ролята на Дочо Булгуров от филма "Селянина с колелото"! Инак, лека му пръст на Тодор Колев, че му дрънкаме кокалите тук без причина...

Не мисля,че има точни понятия в днешния свят. Дясното вече не е дясно, а лявото не е ляво. Да оставим клишетата и да видим какви бели е направил фашизма и какви прави глобализма. Глобализма обрича над 90% от световното население на нищета. Това, дали ще умреш в концентрационен лагер или от глад, не мисля че има разлика в крайния резултат. 

Едно уточнение обаче - в лагер можеш да умреш не само от глад и изтощение, но и от  приложено насилие и дори от страх. Идея си нямаш колко е страшно там. могат да застрелят някого пред теб ей така, за нищо. :(  Глад и болести има, да, но зверствата са по - страшни. А нацистите са способни на ужасни неща.

Моля те, не се изказвай лековато за концентрационните лагери -  там просто е десетия кръг на ада! :(  Отворят ли такова нещо пак, не искам да си мисля после за какви неща ще чуем............ Не всеки за съжаление, може да има късмета да умре от бърза и лесна смърт - в газова камера. В повечето случаи са жестоки мъчения, побой и разстрели.

Тц! Това е реплика Георги Русев в ролята на Дочо Булгуров от филма "Селянина с колелото"! Инак, лека му пръст на Тодор Колев, че му дрънкаме кокалите тук без причина...

Нищо не помня от Селянина с колелото. Май Георги Георгиев играеше и толкоз. Обаче имам спомен, че и в "Опасен чар" се въртеше тази реплика.

А идеята ми е, че логиката на рашизма издиша от всякъде. За това и в песента се казва.

"Как два огромнь!х колоса

Во всем различнь!й мь!

За свет и мир мь! боримся

Они за царьство тьмь!й"

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Инвестират го в развитите държави - САЩ, ЕС, Швейцария, донякъде - Близък изток.

Излиза тогава , че САЩ и Русия са "дупе и гащи".......! :)

Русия дава парите за развитието на Запад  - Запад с парите купува ресурсите на Русия !.....какво по-добро за Запад ?! Добра симбиоза.... :)

Ако е така , какво следва според тази мисловна конструкция?!   :)

Нещо не ми се вързва с всичко писано тук......и с положението в Украйна ! За какво се бият там ?

Давайте нататък !

Според мен , върхушката на Украйна , купена  от Запад с парите на Русия , се бие за парите на Русия.

Кой , кой е тогава ?

Ако се случи , не че Украйна ще се оправи ! Ще я оправят , както нас вече ни оправят , и на всякъде другаде по света.....до "равно поле"....!

То не , че ние бъкаме от ресурси , но сме стратегическа "география". Това е нашата благословия и нашето проклятие....  :)

Т.е. Запад ще граби ресурси от Русия , без посредник (самата Русия)!....и т.н.......към Урал , Кавказ ... Сибир най-накрая.....

Пък кой "фашист" бил , кой "демократ" или друг някакъв - какво значение има ?

Путин какво да прави , освен това което прави за да спре грабежа от Запад , защитити и развие Русия ?!!!

(Сталин и комунизма се доказаха като негодни за продължително съществуване при тези условия)

Това е същността на нещата !

Кой сега крив е и кой е прав ?

Има ли други пред(по)ложения ?!

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Мале мале, къде отида бае Миро, в опит да се върти като фурнаджийка, ма само да не даде отговор на въпроси, които не са му задавани, камо ли някакви факти. Чак до източните острови стигна и до Япония. Как не се измори да пишеш очевидни глупости? Освен това какво общо има с Украйна?

Нищо не помня от Селянина с колелото. Май Георги Георгиев играеше и толкоз. Обаче имам спомен, че и в "Опасен чар" се въртеше тази реплика.

...

https://www.youtube.com/watch?v=Z7EyKGDDwww

Гледай на четвъртата минута и петдесет и третата секунда...

...

"Как два огромнь!х колоса

Во всем различнь!й мь!

За свет и мир мь! боримся

Они за царьство тьмь!й"

...

На произволна Windows екипирана машина, лигатурата Ѥры, се пише като се задържи бутона Alt и същевременно се набира 235 на цифровата (numeric keypad) част от клавиатурата. За лаптопи се използва Alt+Fn+235 от "сините" цифрови клавиши на клавиатурата.

...

А идеята ми е, че логиката на рашизма издиша от всякъде. За това и в песента се казва.

...

Прави впечатление, че агитационните материали от украинска страна са силно повлияни, да не кажа дори копиращи руските. Ей там гледам клипчето с молдованката, въртят се едни каки в съветски униформи. Тук се върти песньовката по текст на Лебедев и музика на Александров (и двамата родом от Московско). Ще рече насочени са към възприятията на възпитано в руските ценности население. Забавно.

П.П. Украйна това си и значи - Крайна, Гранична, От Края На... Дори и на "украински" език... Сега остава да се разберат, на коя страна повече от края е? От НАТО-вската страна от края ли е или е от руската страна от края. Ще мине време и ще разберат, че е от двете страни едновременно, и че на която и страна да се обърнат с лице, към другата страна ще и стърчи ГЗ готоф. Дано дотогава не станало късно...

ето какво е построено в косово

Глен, би ли обяснил на мен и на останалата аудитория кой искаше да се отдели от Сърбия? Косоварите, нали, също като "опълченците" в Донецк и Луганск. Би трябвало на тях да им пуснеш тези кадри, не на мен.

В моя пост визирах отношенията между Сърбия и НАТО(преди) и в сегашно време индикираното желание от Сърбия да влезе в алианса.

Сториха едно нещо. Създадоха държава, на територия която си е сръбска. За теб, това нищо ли е? А знаеш ли, колко православни манастири и църкви, са унищожени, в Косово? И мироопазващите сили, не си мърдат пръста.И че всеки ден, там има проблеми между косоварите, и сръбското малцинство. И сърбите, живеят в анклави. А например, знаеш ли че се готви откъсване на провинция Войводиново, от Сърбия? Не знаеш нищо. И ще те помоля, както и Синбад ти е казвал не веднъж, спри да се излагаш.

Първо ще ти кажа, че Синбад не ми нито коректор, нито мерило, нито чорбаджия, за да изпълнявам това, което той е казал. Още повече, че самият той се изложи и то яката, но преди това ме засипа с обиди, квалификации и т.н. Нещо, което аз не си позволявам спрямо когото и да било тук, което най-малкото трябва да ви кара да сте по същият начин толерантни към мен и мнението ми.

Сега на другите ти въпроси?

Да. Точно така. Създадоха държава на сръбска територия(същото, което искат в Донецк и Луганск). Знаеш много добре защо се намеси НАТО там, знаеш(за съжаление), че отделянето на всяка една от бившите Югославски републики беше съпроводено от много кръв(като изключим донякъде Словения), знаеш за геноцида над косовари и желанието им за Велика Албания(нещо, което великите сили не искат). Нито бомбардировките съм защитавала, нито сепаратистите от Косово.

Какъв ти е упрекът към мен? Като(още веднъж ще го кажа) визирах отношенията НАТО - Сърбия(или как се променят нащата), след пост, в който се твърдеше, че(видиш ли) НАТО били вече в Крим...

Но никой от вас не се замисли над акцентите в поста ми.

|Пишеш и сама не си вярваш. За чиф хyй пиндосите изсипаха 5 милиарда $ - нещо като майка Тереза ли го раздават или благотворителна фондация? Нещо и хилядите са се самоубили за разнообразие? До СШП си е над 10000 км - нещо не им работи навигацията ли?

И онова натовско поделение в края на филма какво прави в Крим и по какъв статут? Говорещи на английски и с натовски сертификати?

Филипов, два пъти го гледах този филм и никъде не видях натовци в Крим. Ще съм ти задъжена, ако уточниш в коя минута показват натовско поделение на територията на Крим.

Благодаря предварително!

Какво е СШП?

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Преди 70-80 години украинците се избиваха взаимно с поляците, а сега дойде време да го правят с руснаци - и всичко това заради Велика Украйна.  При липса на разбирателство - за какво им е  голяма държава?

Първо ще ти кажа, че Синбад не ми нито коректор, нито мерило, нито чорбаджия, за да изпълнявам това, което той е казал. Още повече, че самият той се изложи и то яката, но преди това ме засипа с обиди, квалификации и т.н. Нещо, което аз не си позволявам спрямо когото и да било тук, което най-малкото трябва да ви кара да сте по същият начин толерантни към мен и мнението ми.

Сега на другите ти въпроси?

Да. Точно така. Създадоха държава на сръбска територия(същото, което искат в Донецк и Луганск). Знаеш много добре защо се намеси НАТО там, знаеш(за съжаление), че отделянето на всяка една от бившите Югославски републики беше съпроводено от много кръв(като изключим донякъде Словения), знаеш за геноцида над косовари и желанието им за Велика Албания(нещо, което великите сили не искат). Нито бомбардировките съм защитавала, нито сепаратистите от Косово.

Какъв ти е упрекът към мен? Като(още веднъж ще го кажа) визирах отношенията НАТО - Сърбия(или как се променят нащата), след пост, в който се твърдеше, че(видиш ли) НАТО били вече в Крим...

Но никой от вас не се замисли над акцентите в поста ми.

Филипов, два пъти го гледах този филм и никъде не видях натовци в Крим. Ще съм ти задъжена, ако уточниш в коя минута показват натовско поделение на територията на Крим.

Благодаря предварително!

Какво е СШП?

Нямаше геноцид, срещу косоварите. А те се заселиха там, след втората световна. Между другото, хората от Донбас имат в пъти повече право, да се отделят. Толкова по темата Косово.

За филма, гледай го пак Нел. Към края му, се споменава за едно поделение, там е използвана сила. Градчето е Феодосия. Видя ли, документите дето се показаха? Гледай този момент, и тогава коментирай.

Не разбирам две неща - в този град има 400хил. човека с руски паспорти ли? Ами да се върнат в Русия. Иначе и Несебър утре може да попадне в същия капан.

Или са Украинци с руско самосъзнание?

Друго - защо е Новорусия, като е исконно руска земя?

Новороссийская губерния е съществувала до революцията на болшевиките - те са я прехвърлили към УССР и са създали предпоставките за сегашната война.

Нямаше геноцид, срещу косоварите. А те се заселиха там, след втората световна. Между другото, хората от Донбас имат в пъти повече право, да се отделят. Толкова по темата Косово.

За филма, гледай го пак Нел. Към края му, се споменава за едно поделение, там е използвана сила. Градчето е Феодосия. Видя ли, документите дето се показаха? Гледай този момент, и тогава коментирай.

Нали разбираш, че не може един път да защитаваш сепаратизма(Донецк, Луганск), но виждайки резултата от него(Косово) да хвъргаш вината другиму? Още повече, че съм напълно убедена, че в Донецк и Луганск е привнесен отвън(от Русия). И за мое огромно съжаление, не мисля че ги чака нещо добро и различно от Косово. Дано да се лъжа!!!

Не знам защо смяташ, че в Донбас имат повече права, от онези в Косово. Явно имаме различни морални и етични ценности. За мен и едните, и другите са хора, живеещи на територия на държава(от която искат да се отцепят) и едните, и другите по паспорт са граждани на тази държава(за косовари в минало време) и едните, и другите нямат правото да нарушават основните закони на държавата.

И за геноцида в Косово... опитай пак.

Дай ми момента от филма! Дай ми времевия отсек! Наистина не съм видяла, нито до този момент съм чувала отнякъде, че е имало натовски военни на Кримска територия. Ще съм ви наистина задължена да запълните този мой пропуск. Сериозна съм.

Нали разбираш, че не може един път да защитаваш сепаратизма(Донецк, Луганск), но виждайки резултата от него(Косово) да хвъргаш вината другиму? Още повече, че съм напълно убедена, че в Донецк и Луганск е привнесен отвън(от Русия). И за мое огромно съжаление, не мисля че ги чака нещо добро и различно от Косово. Дано да се лъжа!!!

Не знам защо смяташ, че в Донбас имат повече права, от онези в Косово. Явно имаме различни морални и етични ценности. За мен и едните, и другите са хора, живеещи на територия на държава(от която искат да се отцепят) и едните, и другите по паспорт са граждани на тази държава(за косовари в минало време) и едните, и другите нямат правото да нарушават основните закони на държавата.

И за геноцида в Косово... опитай пак.

Дай ми момента от филма! Дай ми времевия отсек! Наистина не съм видяла, нито до този момент съм чувала отнякъде, че е имало натовски военни на Кримска територия. Ще съм ви наистина задължена да запълните този мой пропуск. Сериозна съм.

Косово е сръбска земя. Косовари там е нямаше. Започнаха да се заселват, след втората световна, като емигранти. И тъй като се множат като зайци, станаха мнозинство. Получиха автономия, а след това едностранно решиха да си направят държава. Естествено, чрез подкрепата на САЩ. А и, на косовско поле, се е водила последната битка срещу османците. Преломен момент, в завладяването на Балканите. За Донбас, това си е руска земя. От векове. По стечение на различни исторически и политически причини, попада в границите на изкуствена държава. Та чисто морално и исторически, хората в източна Украйна, имат повече право, да се отделят.

За филма, нали си го гледала? Гледай от 2:06 часа. Какво казват за Феодосия. И за какво е на НАТО, тази база? И документи се показват.

http://vbox7.com/play:m1d9e386e4

Украинците са в правото си. Няма какво да се лъжем. Защитават исконна украинска земя !!!

СССР като победител във ВСВ е подарил на УССР територии от всички съседни държави - затова сега си имат малцинства - полско, унгарско, румънско.  Руското е най-голямо - заради грешките с Новороссийская губерния и с Крим по-късно.  Украйна е млада държава - няма понятие исконна украинска земя.  Национализмът отдавна е обсебил доста украинци и това не ги води към добро бъдеще. 

СССР като победител във ВСВ е подарил на УССР територии от всички съседни държави - затова сега си имат малцинства - полско, унгарско, румънско.  Руското е най-голямо - заради грешките с Новороссийская губерния и с Крим по-късно.  Украйна е млада държава - няма понятие исконна украинска земя.  Национализмът отдавна е обсебил доста украинци и това не ги води към добро бъдеще. 

Това са несериозни доводи. Украйна си има международно признати граници. 

Путин какво да прави , освен това което прави за да спре грабежа от Запад , защитити и развие Русия ?!!!

(Сталин и комунизма се доказаха като негодни за продължително съществуване при тези условия)

Това е същността на нещата !

Кой сега крив е и кой е прав ?

Има ли други пред(по)ложения ?!

Къв грабеж от "запада" те гони не знам... РФ, по скоро Путин и неговата бизнес клика ограбват руския народ.

Мисля няма нужда да ти казвам как живеят и аккъв стандарт имат сравними с РФ по ресурси  държави ?

Всъщност.. може би само Венецуела е най зле... ама там както знаем добрия ваш социализъм  в пълната си красота :)

Мале мале, къде отида бае Миро, в опит да се върти като фурнаджийка, ма само да не даде отговор на въпроси, които не са му задавани, камо ли някакви факти. Чак до източните острови стигна и до Япония. Как не се измори да пишеш очевидни глупости? Освен това какво общо има с Украйна?

КАкво трябваше да отговарям , че нещо ти загубих нишката от толкова вицове и глупости изприказвани до сега :) .

Вие сте тези които не четете отговорите, и моите въпроси.

А щом не виждаш общото с Украйна за споменатите острови и други области примерно към Финландия, или дори Калининград да вземем например.. е наистина няма какво да дискутирам с теб... толкова ти е интелектуалния багаж щом не можеш да "хванеш" какво имам предвид.

Явно много неща не разбирате. Тези руснаци са местно население -родени и израстнали там.При толерирането на екстремиски групировки от централната власт как си представяте живота на обикновените хора - да изберат бъдат постоянно тероризирани от улични банди или да живеят в обособени гета.

........

Я някой да ми каже/покаже , кой в Крим е тероризирал местните ??

Пак питам , но отговор няма - защо за минимум 30 г. съветска власт, никой не се сети за КРим, или поне да повдигне въпроса за административното му деление ?

КАк след разпада на СССР никой не се сети да пита или ревизира "подаръка" на Хрушчов /въпреки че не е негов подарък, но хайде, ще приема това като влязло нарицателно за употреба понятие....

Никой от 25 г, до сега, дори Путин когато си разменяха местата президент/премиер с МЕдведев, ниок не се сети да "сигнализира" че Крим е исконно руска земя ?

Нито за Донбас никой никога не обели дума.

Сега, обаче , на Путин му трябваше причина, повод.. и си го измислиха - със несъществуващите фашиси и нацисти , управляващи Украйна.

А просто както  се казва във всички клипове по темата, Украйна преживя своята революция , на подобие както ние минахме, както всички останали бивши соц държави.

И последно - Крим е стратегическа точка за Путин. Нищо повече. Това той самия го казва в "прямая передача" миналата година ако не се лъжа.

Всичко друго е за парлама - не му пука нито за хората, нито за лъжите, които вече сам си ги призна САМ ясно и красноречиво.

КАкво трябваше да отговарям , че нещо ти загубих нишката от толкова вицове и глупости изприказвани до сега :) .

Вие сте тези които не четете отговорите, и моите въпроси.

Интелектуалният ми блясък все пак стига, ако ще се отнасяме толкова встрани, да ти поискам да изброиш интересите на САЩ около и след ВСВ по целият свят и всички войни, в които директно са участвали, щото не знам дали ще ти се позволи да изброиш и всички останали военни конфликти, за които са допринесли.

ps

А ето и снимка от снощния  /пореден/  тер.акт "русский мир" в Одеса

11045480_893669410653094_575409695075366

.....да ти поискам да изброиш интересите на САЩ..........

Да, знам знам .. а пък в хамерика бият негрите...

Добре де, вече и децата име смешно с тази ваша "опорна точка"... сменете малко репертуара.

Във всеки пост виждам задължителното упоменаване  :)

Имам чувството че дори да се говори за цените на ягодите в мозамбик, накая задължително ще се сложи " а пък в хамерика бият негрите" :)

И всички тук  , ваши опоненти се скъсваме да ви повтаряме че не одобряваме никоя агресия, никъде, но понеже не харесвама путинската агресия, то значи извода е че сме ЗА всички други агресии по света.

А как трябва да коментирам това малоумие ? освен че е .. малоумие ? :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.