Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Положението в Украйна

Featured Replies

За нацист - не съм. По скоро ти се числиш към тях.

За "глупак" и"мухльо"  - вярно, че не е най- добрия начин за коуникация, но ти си си такъв. С теб, комуникация не се получава. Даже колега те пита , когато неговата гледна точка не уважаваш, а искаш той да е съгласен с твоята. Ами , че си си МУХЛѝО, кой ти е виновен бе идиот такъв?  Нещо поне малко да си направил по страниците на форума. Съвсем мъничко и някой да ти е казал Благодаря? Аз четох почти две седмици и даже не мислех да се обаждам. Ей тъй, от уважение към всички и от едната и от другата страна. За теб такова нещо няма бе НЕЩАСТНИК! До сега не си опровергал абсолютно нищо, защото сам виждаш резултата.Украйна - Крим! Руски беше и стана отново РУСКИ.  Сайтовете, които сочиш не ги ползвам бе хлапе глупаво. А истинският фейк във форума си единствено само ти.Какъв русофил си ти бе? Къде си живял в Русия? Като пишеш всичко това, да не би да го пишеш на келеш, който е на 17 години? Не смяташ ли, че има възможност да се установи твоето житие и битие за половин час? Ако не ти е известно, ти си голкям кретен - казвам ти го пред всички за да го знаят.Погледни се. Имаш ли пост във форума в някоя друга тема, в друг раздел. И точно ТИ ли си човекът, с когото всички трябва да се съобразяваме? А г*за ти квартиран не ще ли бе сополко?

Колега и да обясняваш няма смисъл. Той дори не е чувал за запорожка сеч, за переяславски договор. Ако го питаш какво е направил Богдан Хмелницкий без да прочете в гугъл няма да ти отговори.

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 126k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да се включа и аз в разпространяването на фейкове:

screenshotwgzo5.jpg

Скрийншотът е отпреди 2 минути, вече пети ден е така. Украинските фирми изпаднаха в неплатежоспособност, като вина за това има и националната им банка, която забрани търговията с валута и съответно предизвика рязък скок на курса на чуждите валути, т.е. прелюдия към хиперинфлация. Малко по-горе има пост, в който се посочва, че хлябът там поскъпва драстично - а Украйна не е просто един от най-големите, а най-големият производител на зърно в Европа. Горивата им поскъпнаха двойно, токът им поскъпна в пъти... Демократична пазарна икономика в действие.

Отделно им попариха надеждите, че ще влязат в ЕС, както им бяха обещали.

screenshotwgzo5.jpg

Скрийншотът е отпреди 2 минути, вече пети ден е така. Украинските фирми изпаднаха в неплатежоспособност, като вина за това има и националната им банка, която забрани търговията с валута и съответно предизвика рязък скок на курса на чуждите валути, т.е. прелюдия към хиперинфлация. Малко по-горе има пост, в който се посочва, че хлябът там поскъпва драстично - а Украйна не е просто един от най-големите, а най-големият производител на зърно в Европа. Горивата им поскъпнаха двойно, токът им поскъпна в пъти... Демократична пазарна икономика в действие.

Да не забравяме, че Украйна се отказва и от руския газ, понеже от Европа и доставяли достатъчно.  Що ли ми се струва, че и ние сме тръгнали по техния път?

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

screenshotwgzo5.jpg

Аха.. значи да премахнат "демократичната пазарна икономика" и да си върнат кое ? соца ? утопиите ? кое поточно ?

:)

Както и да е..

Официално от Радата, цитирано от руските медии

http://www.interfax.ru/world/431675

Донецките и Лугански области и части от тях са признати официално за окупирани територии.

Ето и от мен, едно 'фейк' клипче. Специално за, 'разобличителя на фейкове'. Дето не знае нищо, ама от всичко разбира.

http://www.vesti.ru/videos/show/vid/639761/cid/1/#/video/http%3A%2F%2Fplayer.rutv.ru%2Fiframe%2Fvideo%2Fid%2F1193154%2Fstart_zoom%2Ftrue%2FshowZoomBtn%2Ffalse%2Fsid%2Fvesti%2FisPlay%2Ftrue%2F%3Facc_video_id%3D639761

Да не забравяме, че Украйна се отказва и от руския газ, понеже от Европа и доставяли достатъчно.  Що ли ми се струва, че и ние сме тръгнали по техния път?

Щото е точно така, гледайки и четейки такива като този софийски идиот  миро20

За нацист - не съм. По скоро ти се числиш към тях.

За "глупак" и"мухльо"  - вярно, че не е най- добрия начин за комуникация, но ти си си такъв. С теб, комуникация не се получава. Даже колега те пита , когато неговата гледна точка не уважаваш, а искаш той да е съгласен с твоята. Ами , че си си МУХЛѝО, кой ти е виновен бе идиот такъв?  Нещо поне малко да си направил по страниците на форума. Съвсем мъничко и някой да ти е казал Благодаря? Аз четох почти две седмици и даже не мислех да се обаждам. Ей тъй, от уважение към всички и от едната и от другата страна. За теб такова нещо няма бе НЕЩАСТНИК! До сега не си опровергал абсолютно нищо, защото сам виждаш резултата.Украйна - Крим! Руски беше и стана отново РУСКИ.  Сайтовете, които сочиш не ги ползвам бе хлапе глупаво. А истинският фейк във форума си единствено само ти.Какъв русофил си ти бе? Къде си живял в Русия? Като пишеш всичко това, да не би да го пишеш на келеш, който е на 17 години? Не смяташ ли, че има възможност да се установи твоето житие и битие за половин час? Ако не ти е известно, ти си голкям кретен - казвам ти го пред всички за да го знаят.Погледни се. Имаш ли пост във форума в някоя друга тема, в друг раздел. И точно ТИ ли си човекът, с когото всички трябва да се съобразяваме? А г*за ти квартиран не ще ли бе сополко?

Я си обърши слюнките че нещо не разбрах.. какво всъщност каза по темата ?

Аха.. значи да премахнат "демократичната пазарна икономика" и да си върнат кое ? соца ? утопиите ? кое поточно ?

Както и да е..

Официално от Радата, цитирано от руските медии

http://www.interfax.ru/world/431675

Донецките и Лугански области и части от тях са признати официално за окупирани територии.

Под дулата на автоматите...

А този газ, Европа купува от, Русия. :D

Май не Украйна се отказва, а Русия отказва да ѝ доставя газ, която не е предплатена. Имат си обица на ухото след 2009-а година.

Ние сме тръгнали, ама трудно ще стигнем - нефт пó има откъде да се вземе - може да се докара с танкери, както обичайно, ама как се кара газ с танкери - откъде в такива количества и на каква цена? Нашите тук се опитват да се откачат от Русия и да се закачат някъде другаде по политически причини, само че май няма за кого. Ще им се и на Бахрейн и Саудитска Арабия, ама не ми се вярва.

Под дулата на автоматите...

Какви автомати ?

Просто е очевидно че антитерористичната операция вече не е срещу  обикновенни терористи, а срещу окупанти.. Със всички произтичащи от това международни казуси....

Не мис е намеква че ще стане, но дефакто е стъпка към обявяване на офицална война.

Изхода  и мира от тази ситуация  е много лесен  - Просто Путин да си изведе войските от тези райони.

Аха.. значи да премахнат "демократичната пазарна икономика" и да си върнат кое ? соца ? утопиите ? кое по-точно ?

Пазарното регулиране на цените. Повтарям, пазарното. Това, което се случва в момента, не е пазарна регулация, това си е чиста спекула, включително изкуственото падане на цените на петрола и изкуствено завишения курс на долара на световните пазари по политически причини и натиск от страна на САЩ и Великобритания. Това няма нищо общо с пазарната икономика. В момента украинците просто ги доят.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Какви автомати ?

Просто е очевидно че антитерористичната операция вече не е срещу  обикновенни терористи, а срещу окупанти.. Със всички произтичащи от това международни казуси....

Не мис е намеква че ще стане, но дефакто е стъпка към обявяване на офицална война.

Изхода  и мира от тази ситуация  е много лесен  - Просто Путин да си изведе войските от тези райони.

Извинявай колега ти тия войски сънува ли ги? Щото пратениците на съвета на европа не ги откриха

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

Я си обърши слюнките че нещо не разбрах.. какво всъщност каза по темата ?

Ето, какво казах по твоята тема:  " А г*за ти квартиран не ще ли бе сополко?"

Когато говоря, не се появяват слюнки. Говоря и пиша спокойно със всички хора, включително и с теб. Но ти си абсолютно СИВО ИСКЪРСКО ГОВЕДО, за да разбереш от човешка приказка. Такива като теб - не ги уважавам и никога не са ме плашели , вече 65 години. Ясен ли съм сополанко глупав?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Какви автомати ?

А хъм, вярно, какви автомати, то порошенки и мафия си назначиха достатъчно депутати в Радата, които гласуват под команда и без да са под прицел.

Защо да няма

Май не Украйна се отказва, а Русия отказва да ѝ доставя газ, която не е предплатена. Имат си обица на ухото след 2009-а година.

Ние сме тръгнали, ама трудно ще стигнем - нефт пó има откъде да се вземе - може да се докара с танкери, както обичайно, ама как се кара газ с танкери - откъде в такива количества и на каква цена? Нашите тук се опитват да се откачат от Русия и да се закачат някъде другаде по политически причини, само че май няма за кого. Ще им се и на Бахрейн и Саудитска Арабия, ама не ми се вярва.

Защо да няма къде. Бате Бойко по-добър от баба Ванга. Я как постоянно вижда големи находища газ я в Черно море, я другаде :D  Току-виж след някоя година ние изнасяме на Украйна

Защо да няма

Защо да няма къде. Бате Бойко по-добър от баба Ванга. Я как постоянно вижда големи находища газ я в Черно море, я другаде :D  Току-виж след някоя година ние изнасяме на Украйна

и валери симеонов ги вижда даже имало на европата да дадем. ще правим БГ газпром и ще се захванем.

Ето, какво казах по твоята тема:  " А г*за ти квартиран не ще ли бе сополко?"

Когато говоря, не се появяват слянки. Говоря и пиша спокойно със всички хора, включително и с теб. Но ти си абсолютно СИВО ИСКЪРСКО ГОВЕДО, за да разбереш от човешка приказка. Такива като теб - не ги уважавам и никога не са ме плашели , вече 65 години. Ясен ли съм сополанко глупав?

Да, пределно си ясен :) говориш си спокойно и никак не си "изплашен" .. от 65 г насам..  .. ама кой ли се е сънмнявал в това ? :)

Извинявай, но все пак... темата не е за това, не е и за "г'за ми"

и валери симеонов ги вижда даже имало на европата да дадем. ще правим БГ газпром и ще се захванем.

Ми що да не дадем. Ние да не сме някакви сметкаджии и дзифтари като руснаците :D

Ми що да не дадем. Ние да не сме някакви сметкаджии и дзифтари като руснаците :D

нема да се стискаме я. Ние не сме муфтаджии

Какви автомати ?

Ами пиши му на човека бре: "Така и така другарю Путин, стига се пъна кат магаре на мост-изхода  и мира от тази ситуация  е много лесен  - изведи си войските от тези райони" Белким склони завалията. (еее там в България един Мирко ми рече, изтегли бре джанъм бабаитите....ко да праа-изтеглих ги"

Защо да няма

На Бате Бойко не са нужни никакви залежи, просто ще се наложи да яде по-често боб на фурна и да се разшири газохранилището в Чирен. Той(с главна буква) ще осигури всичкият нужен на страната газ.

П.П. Даже и ще изнасяме през интерконекторите, иначе Той що толкова настоява, да се връзваме за другите дестинации :D

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.