Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Направо благородно му завиждам на Доктора. Толкова фенки и то със баба Мазда.

А на мен веднъж една се обърка и ми каза добре че ми е колата. Баси срама беше всички около мен избухнаха в смях ако това ми се беше случило в бг щях да изляза и ...

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ей не сте гостоприемни по Русе-то. Не е пристигнал още а бърза да си ходи ! Ти уж готвачка го раздаваш си го оставила да маа дюнери със съмнително месо.

страх го е

тръгна си  :eek:

И сЪ размина с разговор по телефона  :ohmy:

чака ваксината да фане

Направо благородно му завиждам на Доктора. Толкова фенки и то със баба Мазда.

... без да броиш бабите, които го следват дори в басейните и СПА-ту...

Вече съм в Плевен - колегата ,който беше дежурен сутринта и с кого трябваше да съм дежурен утре пък е получиш инфаркт и сега лежи след коронарогрфия в СБАЛК - а Баси - единият в неврология с пристъп от МС , другият- с инфаркт , третата напуска ......Пия кафе сега . А в Русе за съжаление не успях да се видя с emmi - трябваше да бързаме насам. Добре, поне дюнер си хапнах на центъра , на фонтана , не ли ?

Направо благородно му завиждам на Доктора. Толкова фенки и то със баба Мазда.А на мен веднъж една се обърка и ми каза добре че ми е колата. Баси срама беше всички около мен избухнаха в смях ако това ми се беше случило в бг щях да изляза и ...

Няма вече баба Мазда. Ще има кака Тойота , най-рано в събота ще ми я долара пича тук . Колата е супер - точно това , което си търсех и то на цена, която съм готов да платя . Доволен съм от Русе , с изключение на това emmi и арабите ...

Ще има кака Тойота , най-рано в събота ще ми я долара пича тук .Колата е супер - точно това , което си търсех и то на цена, която съм готов да платя . 

Ееее, брау! Тамън си викам баси доктора пак не намери кола... :doh:  Каква тойотка е, корола ли?

Ееее, брау! Тамън си викам баси доктора пак не намери кола... :doh: Каква тойотка е, корола ли?

Корола - 1.4 D4D , 2007 година. Един собственик , 168000 км, поддържана изцяло от Тойота-България. Каско до края на годината, два комплекта гуми. Не е пушено вътре , прекрасно запазен автомобилСребристо сив металик на цвят, климатик, хладилна жабка , 4еърбега , EPS, ABS, темпомат, оригинално стерео и аларма.

Корола - 1.4 D4D , 2007 година.Един собственик , 168000 км, поддържана изцяло от Тойота-България. Каско до края на годината, два комплекта гуми.Не е пушено вътре , прекрасно запазен автомобилСребристо сив металик на цвят, климатик, хладилна жабка , 4еърбега , EPS, ABS, темпомат, оригинално стерео и аларма.

Много добре! :)

Много добре! :)

Сега остава жената на продавача да одобри сделката и да ми я докат тук :)Щото без жена му - не става ... И при прехвърлянето даже трябва тя

Док ще го спират марсианци по нощите да им дава ток да си палят летящите чинии.

Щото нали "как може корола да не запали"?

• Автор

Доволен съм от Русе , с изключение на това emmi и арабите ...

ей, отворкооооо :D

аз пък си закупих два чифта сандали естествена кожа на равна подметка без ток да си кръжа по улиците :whist:

за по 14 кинта чифта

мноооого съм доволна от себе си :)

натъпках в един от пликовете за печене четири дебели пържоли, два нарязани картофа и десетина гъбки и го метнах да си се пече във фурната

един вид, готвя

а междувременно си налях чашка ледено студено бяло винце и си взех една чиния ягоди :shy11:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Автор

Ягоди откъде , но без нитрати

няма без нитрати

ядеш с нитрати

У нас с нитрати , едни такива едри , безвкусни 

не купувам , предпочитам добрите стари ябълки дет се ебават с морковите :P

Заджурках едни палачинки. Вместо за закуска - днес за вечеря... Хич не беше зле... Ся се чудя кво да пия...

• Автор

У нас с нитрати , едни такива едри , безвкусни 

не купувам , предпочитам добрите стари ябълки дет се ебават с морковите :P

бе, тези които взех са вкусни и сладки

виж как са с нитратите идея си нямам

ама като знам как бабките ръсят щедро амониева силитра в лехите изобщо не си мисля че има нещо без нитрати на пазара

Заджурках едни палачинки. Вместо за закуска - днес за вечеря... Хич не беше зле... Ся се чудя кво да пия...

е, виното свърши ли? :ohmy:

натурален сок от квото намериш :P

Ферментирал натурален сок от грозде... :whist:

Препоръчвам натурален сок от сокоизстисквачка. :D

Че ще е натурален, натурален ще е. Няма обаче ограничение за алкохолните градуси в него... :clown:

Ягоди откъде , но без нитрати

от двора, на село - нитратите са само от оборския тор, в които са торени :)

от три дни ям такива за мезе за бирата си :beer:

Че ще е натурален, натурален ще е. Няма обаче ограничение за алкохолните градуси в него... :clown:

Е то пък остава да имаше,егати демокрацията иначе... :D

Нали помниш-"Огледай се,ослушай се и ако не идва жена ти-пий!" :D

ей, отворкооооо :D

...

много жега на плошада.

и нито Ти беше там, нито арабите ми ....

ама ви работеха всички фонтани.

и имаше млади хора.

и онова кафенце, "говното", и него сте променили.

и площада е с нови плочки...

и въобще Русе се е променил към по-добро ми се струва

аз пък си закупих два чифта сандали естествена кожа на равна подметка без ток да си кръжа по улиците :whist:

за по 14 кинта чифта

мноооого съм доволна от себе си :)

....

Публикувано изображение

мммм ? :shy11::ph34r:

Тук гледам пак има мода - кой модератор ще затвори пръв дадена тема, без значение колко поста има в нея...

Не знам пари в сметката ли получавате или се гони бройка на катинари, ама ще ходим отново на матура комай, ми се струва.

много жега на плошада.

и нито Ти беше там, нито арабите ми ....

А бе, нали щеше стриптийз да ти прай кака ти Еми - и от тва ли те фана дрисъка?!?!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.