Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

ще го нарека допълнение :whist:

Ооо, тя е твойта бойна другарка с Армстронг таванааа...

Заформила си си следобедна емоцийка тиии... :D

А аз вече съм готова за тръгване... :shy11:

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ооо, тя е твойта бойна другарка с Армстронг таванааа...

Заформила си си следобедна емоцийка тиии... :D

А аз вече съм готова за тръгване... 

няколко дни подред разхождам псето покрай помещението и и с удоволствие наблюдавам как тавана и бавно подгизва отново в ъгъла :shy11:

Joy..

Дойде някакъв дядо с една камерка и вика да ми обясните как работи, викам няма проблеми(опитах се да изкарам 2 лева какво толкова лошо:P ) Гледам тя камерата не пали. Вика да знаете къде ги правят. Имал зарядно у тях, вика зарежда се, само да ми обясните как се работи с нея пък ме пита за сервиз. Годинките кофти номер му играят.

За какво си мисля - дали днес колежките от аптеката от бързане са забравили да си сложат бельото :clown:

посъбудих се, закусих, изпих си кафето.

време е за вадене на тръбите от гаража и започване на правене на прсотор за краставиците и доматите в градината

Като започнах да ти чета поста помислих че разчистваш за новата кола а то заради краставици !

п.п. днес и аз ще си оправям гаража.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

аз пък имам писмо от Илиана Раева

ей дудука кога ще ми пишеш и ти бе

:D

аз пък имам писмо от Илиана Раева

ей дудука кога ще ми пишеш и ти бе

Тя госпожа Сиракова не знам от кога не е писала писма. Сигурно е спам.

няколко дни подред разхождам псето покрай помещението и и с удоволствие наблюдавам как тавана и бавно подгизва отново в ъгъла :shy11:

Спря ми нета за около 50 минути... :)

Точно, когато си бях свършила работата и влязох във форума... Колко стоически издържах обаче - да се отчете! :clown:

Тя госпожа Сиракова не знам от кога не е писала писма. Сигурно е спам.

позна - баш там го беше турило абевето

Точно, когато си бях свършила работата и влязох във форума... Колко стоически издържах обаче - да се отчете! :clown:

малко е не се брои

аз вчера бях точно 4 часа и половина без компче щото правиха профилактика на тоците

:P

позна - баш там го беше турило абевето

Замествам форумната врачка временно докато е в неплатен отпуск.

малко е не се брои

аз вчера бях точно 4 часа и половина без компче щото правиха профилактика на тоците

Добре де. Предавам се... Не че нямам телефон с нет, ама съм толкова умна, че мога само да чета, без да пиша от него... :D

Добре де. Предавам се... Не че нямам телефон с нет, ама съм толкова умна, че мога само да чета, без да пиша от него... :D

ихаааа супер

аз да стоя толкоз време без комп и нет бързо ще го разуча

Още два часа и отивам на среща  :whist:

Който така си свирка, докато обявява, че отива на среща, обикновено отива на среща с някой съфорумец от гр. Плевен. :D

Който така си свирка, докато обявява, че отива на среща, обикновено отива на среща с някой съфорумец от гр. Плевен. :D

Да не долавям нотки на ревност. Не се карайте ще има вода за всички ... казал капитана.

Да не долавям нотки на ревност. Не се карайте ще има вода за всички ... казал капитана.

Ааа... Няма ревност тук. Само споделяне и усмивки. Ако трябва - и обмяна на опит между фенклубовете.

Не сме всички в един... ;)

Ааа... Няма ревност тук. Само споделяне и усмивки. Ако трябва - и обмяна на опит между фенклубовете.

Не сме всички в един... ;)

Значи и аз ще отворя фенклуб и ще събирам членски внос. Щом такъв наплив към фенклубове има трябва да се осигурява и предлагане.

Иха, поръчах си кафе машинка - HD8323/09

Други ден с кеф ще си пия. Тука големи любовчии ще дойдете в Калдата. Има ли нещо като за мен - млад умен красив бизнесмен ... скромен? :P

Оууу, тоз път твърдо нЙЕ  :D

С мойте хора мАтористите  :whist:

Лека и хубава вечер ви желая, че е време да си ходим от работа  :P

Тц.

Днес никоя няма да свирка за мен - довечера съм на работа :lock:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Тц.

Днес никоя няма да свирка за мен - довечера съм на работа :lock:

Не си рекъл - не са ти засвирили сестричките... Ай ся, скромности... :P

Леко дежурство, Докторе.

Много съм уморена , взимам душ и лягам , пускам си телевизора и не ме интересува ни дете ни коте ни мъж ни куче ни книга ни самоусъвършенстване нищо :P

• Автор

щом някои от нас са на работа аз мога спокойно да си налея втората чашка винче, не ли? :rolleyes:

адвоката на ищцата закъсня за заседанието, оказа се че не си е взел екземпляра от заключението и като капак на всичко не е представил вносна бележка за хонорара

много мразя мърльовци и некадърници :mad:

аз пък с кеф си изпях "допълнението" като не пропуснах да споделя и проучванията в НИМХ за валежите през съответните периоди :whist:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Ми щом ги броиш... :speak:

Айде наздраве,аз свърших жизненоважното за днес-купих три батерии варта ААА.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.