Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Гащеризоните ми дойдоха и са мноУУУ яко и даже успях да ги пробвам.

Черния с размел L-XL ми стои идеално. Камуфлажния с размел L ми е малко широкичък.  :eek:

Е иди вярвай на мерки  :mad: Като нито единя, нито другия отговарят на мерките си според мен  :clown:

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Черния с размел L-XL ми стои идеално. Камуфлажния с размел L ми е малко широкичък.  :eek:

Е иди вярвай на мерки  :mad: Като нито единя, нито другия отговарят на мерките си според мен  :clown:

Затова - купуване само след проба. Бях си поръчал веднъж две тениски, и двете размер L, от един сайт. Дойдоха, пробвах ги - едната ми стоеше впита и тясна, в другата можехме да влезнем двама... :ph34r:  Оттогава дрехи онлайн не поръчвам.

Това работни ли са или моторджийски да не те брули вятъра.

ми ако е от оня сайт нашия - там може да се връща или заменя

:P

Затова - купуване само след проба. Бях си поръчал веднъж две тениски, и двете размер L, от един сайт. Дойдоха, пробвах ги - едната ми стоеше впита и тясна, в другата можехме да влезнем двама... :ph34r:  Оттогава дрехи онлайн не поръчвам.

Аз пък поръчвам само онлайн и никога не са ме разочаровали. Най вече Puma.

Бе аз до сега все нацелвам...Ма все поръчам универсален размер и аз не съразмерната влизам в него  :D  :D

Аааа и камуфлажа ще си нося, нищо, че малко широк. Нали си имаме шевна машина в къщи. Даже две. Ще се пазаря с шивача  :whist:

Това работни ли са или моторджийски да не те брули вятъра.

За мотора съм решила въпроса с облеклото. Там имам кожи пълен комплект. Това е по скоро, като слезем и опънем палатките, да има с какво да се въргалям по поляните  :D

ми ако е от оня сайт нашия - там може да се връща или заменя

:P

Тцъъъъ, не са.

Те това са !

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Аз пък поръчвам само онлайн и никога не са ме разочаровали. Най вече Puma.

Е, ние живеем в България де. Знаеш ли кой ги е писал тия размери и с коя ръка  :D

още съм тук

Тииии, дом нямаш ли си  :mad:

За мотора съм решила въпроса с облеклото. Там имам кожи пълен комплект. Това е по скоро, като слезем и опънем палатките, да има с какво да се въргалям по поляните  :D

Картинката ми е ясна. Тези мотори ги товарите като родопски катъри !!! Палатки, два куфара с дрехи и обувки (висок, нисък ток)  ...

още съм тук

къде забрави Наздраве :beer11: ?

Картинката ми е ясна. Тези мотори ги товарите като родопски катъри !!! Палатки, два куфара с дрехи и обувки 

Позна до тук  :D

Обикновено на мястото на обувките са джапанки  :D А единя куфар е със спалните чували. Трябва да има някоя и друга дреха, щото от време на време ни вали, както си пише по книгите и то  :weather4:

Обикновено на мястото на обувките са джапанки

Че не е ли неудобно да се кара мотор с джапанки (не че съм се качвал някога, ама не те ли е страх че ще хвръкнат :P )

Позна до тук  :D

Обикновено на мястото на обувките са джапанки  :D А единя куфар е със спалните чували. Трябва да има някоя и друга дреха, щото от време на време ни вали, както си пише по книгите и то  :weather4:

Добре че се осъзнах на време и преминах към лагера на колите. Дремя си де ми е кеф и не ме вали дъжд и още куп екстри.

Че не е ли неудобно да се кара мотор с джапанки (не че съм се качвал някога, ама не те ли е страх че ще хвръкнат :P )

Джапанките в сака, дето има една подобна песен  :P те са, като навлека гащеризона  :D

На мАторя с кожени ботуши до коляното. Може и тия с токовете, ако съм в настроение  :tongue2:

Добре че се осъзнах на време и преминах към лагера на колите. Дремя си де ми е кеф и не ме вали дъжд и още куп екстри.

Ма аз не се оплаквам. Само констатирам. А и това си е част от тръпката. Влезе ти водица ту в някой ботуш,ту в някой ръкав, ту в гащите  :giggle1:

Нали сме мръсни, миризливи рокири бре, нека и ние вода видим  :lol6:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Те по куфарите стоят. Иначе се кара мотор и бос даже. Джапанките много заминават на скоростния лост. Изобщо с мотор не става да се кара с нищо на което държиш като обувки защото заминават.

Може и тия с токовете, ако съм в настроение  :tongue2:

Ако си в настроение, кажете от къде минавате, да ви снимам в движение :D

Ма аз не се оплаквам. Само констатирам. А и това си е част от тръпката. Влезе ти водица ту в някой ботуш,ту в някой ръкав, ту в гащите  :giggle1:

Нали сме мръсни, миризливи рокири бре, нека и ние вода видим  :lol6:

Четеш ми мислите. Тъкмо щях да питам къде се къпете !!!

Ако си в настроение, кажете от къде минавате, да ви снимам в движение :D

Е, няма скоро събори от към посока София. Май тая година всичките ще тръгват от Правец. Ма иначе и аз мога да снимам в движение пък - да се возя и да снимам  :tongue2:

Четеш ми мислите. Тъкмо щях да питам къде се къпете !!!

Тая година ще си купя и сапун, обещавам  :shy11:

Чух, че това сапуна, било хубаво нещо и правело балончета  :biggrin:

Ма иначе и аз мога да снимам в движение пък - да се возя и да снимам  :tongue2:

Вероятно е така. Но мен ме интересува процеса по създаването на снимката, а не снимката после :D.
Тая година ще си купя и сапун, обещавам  :shy11:

Чух, че това сапуна, било хубаво нещо и правело балончета  :biggrin:

Е хубаво, отклонявай въпроса ...

То ясно че със сапун ама къде има бани ? Там мъже, жени ако изпадне от някъде вода по пътя ред ли се чака ? Интересно ми е просто. С тоя мотор като те напече слънцето и за 10 минути в тези кожени дрехи ...

Аз де съм в колата на климатик само да си покажа носа на вън и по тениска и завирам вас не ви знам по тия мотори лятно време как е. Аз съм карал лятото ама градско най вече. Къси гащи, тениска и чехли ама за дълъг път ми е интересно просто.

Вероятно е така. Но мен ме интересува процеса по създаването на снимката, а не снимката после :D.

Ти си друга бира. С теб не щЪ да сЪ меря  :D

Всъщност, не съм се изразила правилно - аз мога да щракам, не да снимам  :whist:

Спамите, а, спамите... А аз днес нямам време... :huh:

И пак се гмуркам...

И пак се гмуркам...

мислим !

Е хубаво, отклонявай въпроса ...

То ясно че със сапун ама къде има бани ? Там мъже, жени ако изпадне от някъде вода по пътя ред ли се чака ? Интересно ми е просто. С тоя мотор като те напече слънцето и за 10 минути в тези кожени дрехи ...

Аз де съм в колата на климатик само да си покажа носа на вън и по тениска и завирам вас не ви знам по тия мотори лятно време как е. Аз съм карал лятото ама градско най вече. Къси гащи, тениска и чехли ама за дълъг път ми е интересно просто.

Ейййй, ма си нетърпеливко начи  :blink:

Обикновено съборите се правят да големи водоизточници. Реки, язовирни комплекси, басейни. Вода винаги има, под формата на чешми и сглобени устройства за душове. Да не говорим, че има и събори с подсигурени бани специално. И да, чака се ред. Миналата година висях на женската опашка в Търново, за да си изпера косата с ледена вода  :biggrin:

И пак се гмуркам...

Стига работи и ти...петък е  :whist:

Идвай да мислим.

Стига работи и ти...петък е  :whist:

Идвай да мислим.

Еее, петък де. При мен петъка е понеделник. :)

Дърпам щепцела, че сега ще се появи някой Дарко или Мушкатоф, дето да каже, че след довиждането ми и дърпането на щепцела ми, минава един час... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.