Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

щом някои от нас са на работа аз мога спокойно да си налея втората чашка винче, не ли? :rolleyes:

Ахам... И аз съм на диванчето и имам за гледане филма Anonymous 2011, обаче телевизора върви и пак се разсейвам с тоя Денсинг старс.

Иначе наздраве... :cheers:

адвоката на ищцата закъсня за заседанието, оказа се че не си е взел екземпляра от заключението и като капак на всичко не е представил вносна бележка за хонорара

Ти пък! Що си поддържаш заключението като няма пари. Съвсем щеше да шашнеш бабока... :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Ми щом ги броиш... :speak:

Айде наздраве,аз свърших жизненоважното за днес-купих три батерии варта ААА.

мойте от йогата утре забиват за три дни посока Амбарица и околности за леки лежерни занимания

а аз ще возя дете на матура по английски, ще чистя къща, ще правя 40 дни и кво ли още не :(

НЕ ! :mad:

бе, не..............

я, си работи там :whist:

бе, не..............

я, си работи там :whist:

Не с лошото де. Пак ще се оака милия... :D

• Автор

Ахам... И аз съм на диванчето и имам за гледане филма Anonymous 2011, обаче телевизора върви и пак се разсейвам с тоя Денсинг старс.

Иначе наздраве... :cheers:

Ти пък! Що си поддържаш заключението като няма пари. Съвсем щеше да шашнеш бабока... :D

щото така или иначе съм го изготвила

а съдията е пич и обясни на мънкащото същество наречено адвокат че има три дни да представи вносна бележка

А,не...Ти само бачкай...

Жувота тече,дами и господа.

и наводнява съседите :D

Не с лошото де. Пак ще се оака милия... :D

нищо му няма :whist:

бабката ми е звъняла два пъти

онази дето ми е съсобственичка

по всяка вероятност да си говорим за организацията на мероприятието

изключих си телефона

ми, не ми се говори с нея

мойте от йогата утре забиват за три дни посока Амбарица и околности за леки лежерни занимания

а аз ще возя дете на матура по английски, ще чистя къща, ще правя 40 дни и кво ли още не :(

Яко на въздух,в града само се мачкаме.

....

бабката ми е звъняла два пъти

онази дето ми е съсобственичка

по всяка вероятност да си говорим за организацията на мероприятието

изключих си телефона

ми, не ми се говори с нея

гъби обича ли да похапва  ?

• Автор

Яко на въздух,в града само се мачкаме.

нищо не знайш ти

днес ми направиха велик комплимент - чак паднах

срещам сутринта една позната - и тя си разхожда псето /овчарка/ - и от далеч ми вика "Ако знаеш че от два дни си мисля за теб. Можеш ли да разхождаш кучето ми от време на време слещу заплащане?"

е, паднах, честно

такава работа никой не ми беше предлагал.

Трудно и е да го разхожда животното когато и се обостря артрита. А псето едро и я дърпа.

Викам, нямам нищо против да ти помагам от време на време ама категорично не със заплащане. Пък и съм доста ангажирана.

И почвам да обяснявам един мой спокоен ден.

И жената ми казва "Извинявай че те помислих за човек с много свободно време" :D :D :D

гъби обича ли да похапва  ?

има един буркан в хладилника..........

....

И жената ми казва "Извинявай че те помислих за човек с много свободно време" :D :D :D

....

само за мен нямаш дори и 5 минутки :lock:

нищо не знайш ти

днес ми направиха велик комплимент - чак паднах

срещам сутринта една позната - и тя си разхожда псето /овчарка/ - и от далеч ми вика "Ако знаеш че от два дни си мисля за теб. Можеш ли да разхождаш кучето ми от време на време слещу заплащане?"

е, паднах, честно

такава работа никой не ми беше предлагал.

Трудно и е да го разхожда животното когато и се обостря артрита. А псето едро и я дърпа.

Викам, нямам нищо против да ти помагам от време на време ама категорично не със заплащане. Пък и съм доста ангажирана.

И почвам да обяснявам един мой спокоен ден.

На мен го кажи... :help: Олигофрените взимат кучета,за които нямат нито акъл,нито време.После се чудим защо кучета се държат неадекватно

• Автор

само за мен нямаш дори и 5 минутки :lock:

ам един зад вратъ? :mad:

• Автор

На мен го кажи... :help: Олигофрените взимат кучета,за които нямат нито акъл,нито време.После се чудим защо кучета се държат неадекватно

кучката е възрастна но е едро животно и жената наистина и е трудно като е с пристъп - аз я видях как куца. Явно съвсем и е било тежко щом се е замислила за вариант някой друг да изведе кучето.

казах и че няма проблем да и помогам от време на време но в никой случай за пари естествено

Аре,бегам,че май се пречкам в разговора.

споко, теб няма да те бия :)

щом някои от нас са на работа аз мога спокойно да си налея втората чашка винче, не ли? :rolleyes:

Още с онези детските чаши ли си де ни ги показва наскоро. Няма ли 750мл буркани за компоти ?

• Автор

Още с онези детските чаши ли си де ни ги показва наскоро. Няма ли 750мл буркани за компоти ?

монго си я харесвам - изящно столче и ръчна гравировка :)

Слушам музика със слушалките на терасата, котака дебне птичките и ми прави компания, а жената вътре гледа некви сериали. Баси кефа...

монго си я харесвам - изящно столче и ръчна гравировка :)

От тия чашки със столчетата имам много лоши спомени.

Слушам музика със слушалките на терасата, котака дебне птичките и ми прави компания, а жената вътре гледа некви сериали. Баси кефа...

ти внимавай да не полети след птичките

• Автор

то аз колко пия? две чашки. няма 200 грама.

ама с кеф си ги пийвам :)

това е важното :whist:

мен ме е страх да пускам мойте на терасата

Спокич, цялата тераса съм я обезопасил с тънка телена мрежа. Хем да може да гледа кво става из квартала, хем да не стават инциденти...:D

то аз колко пия? две чашки. няма 200 грама.

ама с кеф си ги пийвам :)

това е важното :whist:

Ти си жена мечта щом само две чаши ! Аз що такива чашки съм поръчвал по баровете на Европа  ...

там са с оцветени води и са по 30 евро и ако ги оставиш служителките на тия барове могат да обърнат и по 20-30 чашки с някой де им ги плаща.

Това как да е обаче отивам в Истанбул и съм им свикнал на тези цени и не питам изобщо а направо поръчвам на едни рускини. Такава постановка ми извъртяха, като наизкараха едни ценоразписи по 200 долара за чашка с оцветени води направо ми прилоша. Добре че не си бях взел много пари. Що разправия падна ...

Спокич, цялата тераса съм я обезопасил с тънка телена мрежа. Хем да може да гледа кво става из квартала, хем да не стават инциденти... :D

така само

:D

мен ме е страх да пускам мойте на терасата

ако е открита - забрави да ги пускаш

преди години- може би вече 10 станаха , на връх  Нова Година съм дежурен специализант в анестезиология .През нощта хирурзите влизат да оперират познай какво ? Мъжки задник, в който има завряна кристална чашка със столче. Отивам да разпитвам близките за алергия, а жена му - "и нали ще извадите чашката без да се счупи, че ни е от сватбения комплект ?"  !!! - Защо бе, госпожа, защо в задника на мъжа ви има чашка от сватбения ви комплект кристали  ? - питам я , дълбоко учуден. А тя подробни ми обясни, че били заедно с техни кумове, и тъй  всяка нова година пробвали различни неща в секса двете семейства .....

Та с този случай аз свързвам кристални чашки със столче.

гравирани.

и.....

от тогва не пия нищо в такива чашки, защото видя ли - в съзнанието ми изниква онзи, със столчето, стърчащо от ануса  :lock:

твоите спомени предполагам, че не са чак толкова лоши , не ли ?

твоите спомени предполагам, че не са чак толкова лоши , не ли ?

О и твоята не е лесна, на какви работи си се нагледал с твоята професия. Моите спомени са свързани само с финансови загуби но не фрапиращи. Ни по богат ни по беден. От тогава срам не срам питам какви са цените предварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.