Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

как - дюнер като яде ли

Постепенно намаляват разстоянието с Еми чрез телефонни разговори... :)

Разгоних едни наркоманчета от градинката пред блока ни. Само това ни липсваше около блок, пълен с откачалки... :clown:

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Разгоних едни наркоманчета от градинката пред блока ни. Само това ни липсваше около блок, пълен с откачалки... :clown:

пак ще си намерят свърталища някъде другаде боклуците

и ние тука гонихме - заключихме долу фоайето те се качиха над мене на таванските горе, че и разбиваха даже

навсякъде заключено вече заради тях

навсякъде заключено вече заради тях

И нашия вход се заключва, но не искам да свикват и на пейките. После няма отърваване.

И нашия вход се заключва, но не искам да свикват и на пейките. После няма отърваване.

той входа ни е заключен, с чип сме даже, но някой ги пускаше, някой им отваряше

е пейки си нямаме, у парка сигурно бродят

ми гони колкото можеш - то спринцовки, то зарази

мани мани

А бе какво е поверието за две счупени чаши?

Освен, че утре ще ям поне два тупаника зад врата...

пълни ли бяха или празни ?

( той тупаника е ясен)

Човек ако има по-дълга гъста коса то не боли толкова. :D

Няма вече баба Мазда.Ще има кака Тойота , най-рано в събота ще ми я долара пича тук .Колата е супер - точно това , което си търсех и то на цена, която съм готов да платя

Малее ти с тойотата ще ги ...

Дано стане сделката и да дадеш впечатления. Какво им харесвате на тия коли на жълтурковците не знам ама ти си знаеш.

Аз днес цял ден маси правя от винкели за гаража. Как не го направих тоя гараж по голям, къде дремах сега смятам сантиметри. 110см висока баси масата ша откача.

То може да подмениш целия сервиз кат купиш същия и нема се разбере. :P

супер са си :)

никакви проблеми от сорта на тези, дето очакваше с перисталтиката нямам.

И аз не знам някой да се е посрал от шампанско с ягоди. И то е с мехурчета, като бирата, кво толку?

Може би е важно каква е бирата към ягодите? Реших, че бяла бира ще да е най-подходяща: Oт типа на

Публикувано изображение

Бе, рано е за бира…май? :rolleyes:

изнамерих на шефа един боливийски революционер Катакора и една непалска писателка Паризат

а и един пластификатор палатинол

стига толкоз рабутъ

:D

посъбудих се, закусих, изпих си кафето.

време е за вадене на тръбите от гаража и започване на правене на прсотор за краставиците и доматите в градината

посъбудих се, закусих, изпих си кафето.

време е за вадене на тръбите от гаража и започване на правене на прсотор за краставиците и доматите в градината

и за котките заграждения

:D

• Автор

вече се трудим на благу роду

естествено моя род :whist:

Направих си резервация за събота вечер в един 0,005 звезден хотел на средата на нищото в Рила. :ph34r:

Треа си пробвам новите обущета и фотоапаратчето. :D

Отсега стягам яко багажа.Трябват ми три ААА алкални батерии за челника(по възможност варта),два сникерса и двеста грама шотландска ракия,лед ще има бол наоколо. :D Хотела е без собствено отопление,ако искаш отопление трябва да си го носиш.Аз си го нося в едно плоско метално шишенце. :ph34r:

P.S.Осъзнавам,че вторият сникерс изглежда като лиготия,ама остарявам и градският живот ме е размекнал... :speak: 

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Направих си резервация за събота вечер в един 0,005 звезден хотел на средата на нищото в Рила. :ph34r:

Треа си пробвам новите обущета и фотоапаратчето. :D

Отсега стягам яко багажа.Трябват ми три ААА алкални батерии за челника(по възможност варта),два сникерса и двеста грама шотландска ракия,лед ще има бол наоколо. :D Хотела е без собствено отопление,ако искаш отопление трябва да си го носиш.Аз си го нося в едно плоско метално шишенце. :ph34r:

P.S.Осъзнавам,че вторият сникерс изглежда като лиготия,ама остарявам и градският живот ме е размекнал... :speak: 

Че и резервация правил... Градска му работа... :huh:

Не мислим?! Значи ли, че работим.

Някой да прави нещо приятно за споделяне като разходка, диванче, филмче, мамбо, мърлез*... :)

* не е грешка... Дарко-ва е...

• Автор

Не мислим?! Значи ли, че работим.

Някой да прави нещо приятно за споделяне като разходка, диванче, филмче, мамбо, мърлез*... :)

* не е грешка... Дарко-ва е...

тцъ аз не работя

ама в три имам едно дело

мисля да нанеса корекции в заключението в съдебно заседание и ищцата ще се гръмне

тцъ аз не работя

ама в три имам едно дело

мисля да нанеса корекции в заключението в съдебно заседание и ищцата ще се гръмне

устна корекция?

да, разбрах... тъпо се изразих... устна или писмена няма значение

трябваше да попитам дали е поправка на механична грешка или преработка, за която не подозират

но, като се има предвид, че става въпрос за Еми - със сигурност ще е вариант 2... :)

спи ми се и леко трудно вдявам...

днес си позволих и чаша червено вино на обяд и... така де...

• Автор

устна корекция?

да, разбрах... тъпо се изразих... устна или писмена няма значение

трябваше да попитам дали е поправка на механична грешка или преработка, за която не подозират

но, като се има предвид, че става въпрос за Еми - със сигурност ще е вариант 2... :)

спи ми се и леко трудно вдявам...

днес си позволих и чаша червено вино на обяд и... така де...

ще го нарека допълнение :whist:

и ще им кажа че теча е категорично е от покрива и се получава след проливни дъждове защото се качих на тавана след големия дъжд и всичко беше мокро

подготвила съм си и малка справчица от сайта на НИМХ за количеството валежи за миналата година когато и е протекъл окачения таван тип Армстронг :shy11:

това освен снимките на локвите по тавана

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.