Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правене на аватари !

Featured Replies

здравей,как мога да си намаля тази снимка undefined

• Отговори 140
  • Прегледи 34,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Каква големина те устройва...

В момента е 150х140.

малко по-малка и ако може да пише nano -ако не е много нахално... ако може и да ми обясниш как се намалят снимки,ще съм много благодарна

малко по-малка и ако може да пише nano -ако не е много нахално... ако може и да ми обясниш как се намалят снимки,ще съм много благодарна

Бъди малко по конкретна относно размерите. Снимката която искаш да обработим е достатъчно малка за аватар, а ако се намали още ще стане неясна и неразбираема....

Публикувано изображение

Мога да ти предложа нещо с прекрасни (според мен) цветове... сложих и надпис nano в случай, че ти хареса...

Публикувано изображение

Бъди малко по конкретна относно размерите. Снимката която искаш да обработим е достатъчно малка за аватар, а ако се намали още ще стане неясна и неразбираема....

Публикувано изображение

Мога да ти предложа нещо с прекрасни (според мен) цветове... сложих и надпис nano в случай, че ти хареса...

Публикувано изображение

благодаря ти много.харесва ми снимката,но ми се ще да са съвсем малко по-малки-може ли да пробваш и да видим какво ще стане,ако естествено не те затруднявам .не казвам размери,защото не знам какво да кажа... и има ли някъде още такива аватари да разгледам

Редактирано от NAKALI (преглед на промените)

А ще може ли и на мен едно аватарче?Искам на него да пише Real Love на картинка по ваш избор или на тази, с която съм.Благодаря предварително ;)

А ще може ли и на мен едно аватарче?Искам на него да пише Real Love на картинка по ваш избор или на тази, с която съм.Благодаря предварително ;)

Тази картина излезе като потърсих real love в google. Сложих и надпис, дано ти хареса.

Публикувано изображение

Тази картина излезе като потърсих real love в google. Сложих и надпис, дано ти хареса.

Публикувано изображение

Харесва ми много благодаря!А да и ако може да направите същия надпис и на аватарчето,с което съм?...

Момчета,казаха ми,че имало някакъв сайт за правене на такива джунджурийки,бихте ли го казали.Благодаря Предварително !

Момчета,казаха ми,че имало някакъв сайт за правене на такива джунджурийки,бихте ли го казали.Благодаря Предварително !

http://www.imagechef.com/ic/product.jsp vij tozi sait nz dali za nego govori6 no tam moje da se pravqt avatar4eta ne sa koi znae kakvo no vse pak..... :speak:
  • 1 месец по-късно...

Здравей майсторе на такива готини аватари. Какво трябва да направя за да се уредя и аз с един такъв? :rolleyes:

• 3 седмици по-късно...

Эдрасти!Идеята ти е супер!Браво! Ами аэ ще те помола да ми направиш 2 аватара :rolleyes: Единият ми се иска да е с много кръв...например как момче и момиче се целуват ,а устните са окървавени....абе нещо подбно,такива много ги има иэ нета ,предполагам схвана!Просто ми се иска да е по-новичко :clap: Другия...искам да пише (не на целя,но да се вижда) Presley и отново да има кръв и примерно някаква готинка електрическа китарка :clap::clap::clap: Предварително ти благодаря многооо :wors:

Шрифта се казва Visitor

Искам да попитам как да си направя подпис,но само кажа,че съм си избрала картинка. Искам да попитам как да си направя аватар,но с картинка от моите файлове.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте!Аз съм нова в този сайт.Искам да попитам от каде мога да си намеря аватарче 80х80 пиксела? :nono:

Поразрови Гугъл с тези изисквания - "аватар 80х80".

Поразрови Гугъл с тези изисквания - "аватар 80х80".

не е задължително... инсталираш си irfan view и си сваляш снимка 10000х12000 ако искаш... после като я отвориш през програмата от менюто избираш image > resize/resample, ще ти отвори прозорец със данните за снимката, в него можеш да променяш много неща, променяш размера например на 100х120 пиксела, даваш ОК и снимката е готова...

• 5 месеца по-късно...

Моля ви да ми направите аватар в който да пише никът ми!Много ще съм ви благодарна! ;)

Ако може аватар с едно вълче,което вие срещу луна и отдолу да пише никът ми....

Ако някой може да направи нещо от дорта да пише- Райчики the best и самата картинка да е някво коте...

Моля ви да ми направите аватар в който да пише никът ми!Много ще съм ви благодарна! :)

Ето нещо с коледен мотив:

Публикувано изображение

Ако може аватар с едно вълче,което вие срещу луна и отдолу да пише никът ми....

Защо не използваш картинката от подписа си, и без това е пракалено голяма за да стои сложена там ;)

Публикувано изображение

Ако някой може да направи нещо от дорта да пише- Райчики the best и самата картинка да е някво коте...

Ми, в момента си с черно-бял аватар та предложението ми е подобно:

Публикувано изображение

На мен лично ми харесват тези:

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Може ли някой да махне това " Lenny " от шапката и да го сложи примерно в горния десен ъгъл на аватара ми , виждам , че там има малко място . А ако не може да се сложи надписчето в десния ъгъл съм доволен и само ако се махне :) . Ако помогне някой жив и здрав да е ! ;)

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Eee мерси много! Направо са страхотни!!! Да не ставам нахална, но как може да си слагаш надпис върху някоя картинка? :baby:

И аз се включвам да слагам надписи на аватари!!!

Обаче ги пращам по емайл!!!

Моля кажете саит за хостване

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.