Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да прибера корема и ръцете за 2 седмици

Featured Replies

Съжалявам ако темата не е за тук.

Имам бал на 13 май .. 

Моля ви за съвети как да прибера корема и ръцете за 2 седмици .. имам нов хранителен режим и върви добре, но имам предвид знаете ли някакви упражнения за стягане или прибиране на проблемните зони.. Моля не критикувайте за това колко че имам малко време или нещо такова .. Само ви моля за няколко упражнения които знаете , че действат.! Спешно е .. искам да облека рокля но се притеснявам за ръцете си :/

Явно бала ти е на 13- ти "юни", за отслабване в областта на ръцете и само в тя област, не виждам как може да стане, за цялостно отслабване е много важно хранителния режим (предполагам че това го знаеш) + бягане. Задължително бягането + много пиене на вода. Можеш и да се опиташ да комбинирах всичко това и с коремни преси, обаче ако си още в начален стадий това ще те изцеди до капка... та, ако не постигнеш резултатите, които искаш, лично аз ти казвам следното: Всички сме хора и сме различни едни от други, не е срамно това че си с наднормено тегло, не се притеснявай въобще. 

Не става с малко време. Става с постоянство и трениране на тялото почти целия живот. И внимавайте с този хранителен режим, да не си увредите организма.

облечи разкроена рокля с ръкав

Съжалявам ако темата не е за тук.

Имам бал на 13 май .. 

Моля ви за съвети как да прибера корема и ръцете за 2 седмици .. имам нов хранителен режим и върви добре, но имам предвид знаете ли някакви упражнения за стягане или прибиране на проблемните зони.. Моля не критикувайте за това колко че имам малко време или нещо такова .. Само ви моля за няколко упражнения които знаете , че действат.! Спешно е .. искам да облека рокля но се притеснявам за ръцете си :/

Ако сте Вие на снимката и изглеждате така, не прибирайте, а раздавайте!

Високо интензивно кардио + добър хранителен режим + фитнес упражнения. Клек,тяга и т.н.

Хайде малко по-сериозно се отнесете към темата и напомням, че чат раздела е на друго място.

Момичето не търси нещо свръхестествено и е казала какво я притеснява.

Спрете се малко и ако не можете да помогнете поне не пречете!

Да прав с и уважаеми Algor. Никой не може да помогне за 2 седмици. Ако човек иска да има спортна форма трябва да спортува активно и постоянно.

Моя приятелка така се ошашка преди бала.Обаче успя да свали няколко сантиметра от талията си със (зверски за мен) мъчения. Овиваше се в найлони, спря да яде, всякакви такива глупости.Мисля, че успя за една седмица даже да се вкара във "форма"... Аз лично не бих се подложил на нищо подобно!

Да прав с и уважаеми Algor. Никой не може да помогне за 2 седмици. Ако човек иска да има спортна форма трябва да спортува активно и постоянно.

Всичко опира до мотивация,хъс и желание, да постигне целите които иска.

Моя приятелка така се ошашка преди бала.Обаче успя да свали няколко сантиметра от талията си със (зверски за мен) мъчения. Овиваше се в найлони, спря да яде, всякакви такива глупости.Мисля, че успя за една седмица даже да се вкара във "форма"... Аз лично не бих се подложил на нищо подобно!

Овиването в фолио "домакинско" , е добро предложение, ако има интензивно кардио тренировка.!!!

Овиването в фолио "домакинско" , е добро предложение, ако има интензивно кардио тренировка.!!!

Не знам, това беше предииии 3-4 години някъде...

Всичко опира до мотивация,хъс и желание, да постигне целите които иска.

Опира, но не само за 2 седмици.

Опира, но не само за 2 седмици.

Точно за 13 дни, успях да сваля почти 4 кг. Напълно здравословно, обзалагам се, че само първите 4-5 дни ще изхвърли поне 1-2 литра задържана вода "задръжка" , само от там , след това отслабването става много по-лесно. Но момата не е дала, никаква информация за нея. Години,ръст,килограми,желани килограми,ниво на активност и т.н. Най-добре е да се ориентира към "bb-team" , там ще можем да й помогнем много по-добре. Но пак казвам, че всичко зависи от нея самата.

Високо интензивно кардио + добър хранителен режим + фитнес упражнения. Клек,тяга и т.н.

Брат това са упражнения за мъже главно и то аз клека и тягата пък никога не бих ги препоръчал на човек (мъж) който фитнес е виждал само на снимка... Верно че се водят за базови упражнения, но ако нямаш опит или някой да те напътства можеш да се прецакаш зверски, какво остава за момичета.

В нас има римски стол и сестрата се язди на него + гирички и чат пат ми краде въжето, резултатът е момиче на 15 с преса... 

Колкото до авторката - зависи колко кила трябва да изчистите- ако са доста скачането и тичането не са никак добра идея защото ставите може и да не издържат, тогава най добре колело. Ако желания ефект е по- скоро козметичен, то пак колелото е най - удачния вариант, но го комбинирай с въже за скачане и тичането. 

Аз лично съм много против тея глупости с фолиото, защото е нож с две остриета и е малко опасно - може да се получи запушване на порите на кожата. Зад последното си трърдение за съжаление не мога да твърдя 100% достоверност, за това най- добре се консултирай с дерматолог относно фолиото.

Вече споменаха водата... много е важно, вярвай ми, гледай поне 3-5 литра на ден (аз лятото под 6 не падам)

Поздрави и успех!

Брат това са упражнения за мъже главно и то аз клека и тягата пък никога не бих ги препоръчал на човек (мъж) който фитнес е виждал само на снимка... Верно че се водят за базови упражнения, но ако нямаш опит или някой да те напътства можеш да се прецакаш зверски, какво остава за момичета.

В нас има римски стол и сестрата се язди на него + гирички и чат пат ми краде въжето, резултатът е момиче на 15 с преса... 

Колкото до авторката - зависи колко кила трябва да изчистите- ако са доста скачането и тичането не са никак добра идея защото ставите може и да не издържат, тогава най добре колело. Ако желания ефект е по- скоро козметичен, то пак колелото е най - удачния вариант, но го комбинирай с въже за скачане и тичането. 

Аз лично съм много против тея глупости с фолиото, защото е нож с две остриета и е малко опасно - може да се получи запушване на порите на кожата. Зад последното си трърдение за съжаление не мога да твърдя 100% достоверност, за това най- добре се консултирай с дерматолог относно фолиото.

Вече споменаха водата... много е важно, вярвай ми, гледай поне 3-5 литра на ден (аз лятото под 6 не падам)

Поздрави и успех!

Не сме братя, Но както и да е ;)  За фитнеса съм съгласен, например аз когато започнах да ходя, още от първия ден имах клег/лег/тяга/военна преса. Напоследък виждам, момичета които правят повече серии/повторения от нас "мъжете" , може ние да слагаме повече килограми, Но не можем да издържим на толкоз големи повторения. Нищо няма да й стане, ако пробва няколко дена да види как ще й се отрази. Нямам впредвид, че на клека трябва да слага 2х50 кг. Ако лоста е олимпийски 20 кг. предполагам, че ще може да клекне 5-10 пъти.

Не сме братя, Но както и да е ;)  За фитнеса съм съгласен, например аз когато започнах да ходя, още от първия ден имах клег/лег/тяга/военна преса. Напоследък виждам, момичета които правят повече серии/повторения от нас "мъжете" , може ние да слагаме повече килограми, Но не можем да издържим на толкоз големи повторения. Нищо няма да й стане, ако пробва няколко дена да види как ще й се отрази. Нямам впредвид, че на клека трябва да слага 2х50 кг. Ако лоста е олимпийски 20 кг. предполагам, че ще може да клекне 5-10 пъти.

Нямам никакво намерение да се заяждам (надявам се не си се засегнал), най малкото защото и твоето изказване намирам достатъчно дълбока семантична стойност че да се съглася с него в по- долямата си част, но защо не кажеш тея мацки с клековете и тягата от колко време тренират, защото и аз познавам едни каки (половината НСА) и да ти кажа не ме шокират такива дами, даже им се радвам (ох колко им се радвам) но при положение че момичето питащо тук е 100% "новак" не виждам смисъл в силовите упражнения, поне не и на това ниво. 

Поздрави!

Редактирано от Кристиян Дамянов (преглед на промените)

Нямам никакво намерение да се заяждам (надявам се не си се засегнал), най малкото защото и твоето изказване намирам достатъчно дълбока семантична стойност че да се съглася с него в по- долямата си част, но защо не кажеш тея мацки с клековете и тягата от колко време тренират, защото и аз познавам едни каки (половината НСА) и да ти кажа не ме шокират такива дами, даже им се радвам (ох колко им се радвам) но при положение че момичето питащо тук е 100% "новак" не виждам смисъл в силовите упражнения, поне не и на това ниво. 

Поздрави!

Не искам да превръщам темата в спам! Познавам едно момиче "бивша съоченичка" , тренира от 1-2 дни вече прави клек с 40 кг. Тяга с 25 кг. Така , че всичко зависи от желанието което има момичето. ;)

Желанието би било от полза в дългосрочен план. За тея два дни трудно ще научи и как да изпълнява правилно упражненията. И пак, когато говорим за два дни зависи каква физическа активност е имала преди това. Тук желанието не е фактор. Единствено бих го броил, като фактор за това, колко е мотивирана да излезе от комфортната зона.

Редактирано от g060dimitrov (преглед на промените)

Не искам да превръщам темата в спам! Познавам едно момиче "бивша съоченичка" , тренира от 1-2 дни вече прави клек с 40 кг. Тяга с 25 кг. Така , че всичко зависи от желанието което има момичето. ;)

След това изказване аз оставам безмлъвен!

След това изказване аз оставам безмлъвен!

Спорта прави мускули, а не мозъчни гънки и високи оценки по БЕЛ :)

Спорта прави мускули, а не мозъчни гънки и високи оценки по БЕЛ :)

Не съм съгласен... напълно! Един много готин цитат ми се върти в главата - "Отровата е в дозата". Животът е движение, а спортът като такова може да е единствено и само +, но както и във всяко едно друго нещо в тоя живот има опасност от вманиачаване, което от своя страна може да е пагубно.

Въпреки че цял живот съм се занимавал с какви ли не спортове не бих се класифицирал като крайно неграмотен :) Ок, вярно че мълва не се пише млъва, но според моите житейски наблюдения, колкото и скромни да са те, математик способен да напише есе с повече от 5 реда е доста екзотично създание главно срещано по приказките. ;) И само да добавя в моя защита, че все пак в момента и работя, освен всичко останало, та се получават и такива гафове :)

Поздрави!

Редактирано от Кристиян Дамянов (преглед на промените)

Взема метлата и лопатата,почва да се разшетва,отива на градината и лозето и взема лопата,мотиката и търмъка и за времето което е посочила,въпреки че го е сбъркала,13 май,може би е имала в предвид 13 юни най - вероятно и ще отслабне доста бързо! ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Точно за 13 дни, успях да сваля почти 4 кг. Напълно здравословно, обзалагам се, че само първите 4-5 дни ще изхвърли поне 1-2 литра задържана вода "задръжка" , само от там , след това отслабването става много по-лесно. Но момата не е дала, никаква информация за нея. Години,ръст,килограми,желани килограми,ниво на активност и т.н. Най-добре е да се ориентира към "bb-team" , там ще можем да й помогнем много по-добре. Но пак казвам, че всичко зависи от нея самата.

Е аз какво ти казах, че няма да стане за 2 седмици :)

Взема метлата и лопатата,почва да се разшетва,отива на градината и лозето и взема лопата,мотиката и търмъка и за времето което е посочила,въпреки че го е сбъркала,13 май,може би е имала в предвид 13 юни най - вероятно и ще отслабне доста бързо! ;)

Ти се шегуваш колега, но с лопатата и мотиката наистина стават чудеса.

Не съм съгласен... напълно! Един много готин цитат ми се върти в главата - "Отровата е в дозата". Животът е движение, а спортът като такова може да е единствено и само +, но както и във всяко едно друго нещо в тоя живот има опасност от вманиачаване, което от своя страна може да е пагубно.

Въпреки че цял живот съм се занимавал с какви ли не спортове не бих се класифицирал като крайно неграмотен :) Ок, вярно че мълва не се пише млъва, но според моите житейски наблюдения, колкото и скромни да са те, математик способен да напише есе с повече от 5 реда е доста екзотично създание главно срещано по приказките. ;) И само да добавя в моя защита, че все пак в момента и работя, освен всичко останало, та се получават и такива гафове :)

Поздрави!

Sliderum e имал в предвид да не се вманиачава човек по спорта. Започват да се вземат химикали и наистина стават проблеми.

Ти се шегуваш колега, но с лопатата и мотиката наистина стават чудеса.

Не,не,колега не се шегувам,аз също ги използвам,нали имам собствена градинка,наистина лопатата и мотиката правят чудеса,така е! ;)

Тая мацка, ако клекне с 20 кг. 20 пъти, 2 седмици преди бала, на самия бал няма да може да си отвори краката от мускулна треска, което си е кофти... още повече във вечерта на бала. Същото ще е и с ръце, корем и т.н. Ще е като глътнала бастун. 

И да знаеш, че тя със сигурност знае какво е "кардио тренировка" и т.н. 

За мен, в този случай решението е някаква строга диета, пък каквото стане. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.