Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

27 гласували потребители

1. 1. Място на срещата?

• Пловдив
      14%
      4
    • София
      66%
      18
    • Някаде м/у средата
      18%
      5

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Що не спретнете една видеоконферентна връзка между няколко града на страната?

Трябва да намерите заведения с хубав интернет само.

• Отговори 53
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Няма да излезе нищо хубаво, а и защо трябва да е непременно в София или Пловдив :>

• Автор

Личи си. Ще се видим като пораснеш(интелектуално).Поздрави!

Ха-ха-ха , що не идеш някаде се скриеш? Не си ли помисли, че може би съм натиснал два пъти 'н'погрешка?Явно никаква среща няма излезе, колегите които ми писаха на лични, ще се разберем и ще решим. Темата да се заключи.

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Айде ние морските колеги да се събираме и да отиваме у Софията и без това, ще е там срещата 100%... Аз ви предлагам пък да си взимате отпуските и да се увъртите към Несебър, Созопол, Китен, Приморско, Царево(за колегите от вътрешността и околностите на столицата).... Аз нямам нищо против никой. Но нали се сещате, че не всеки би могъл да присъства макар, че е проявил огромното желание, я работа, я приятелка, я жена... Най-вероятно да отвориме нова тема "Масата" и да сядаме и да почваме. Па така и някои колеги, ще избегнат конфликта "очи в очи" и няма да се стига до ексцесии, защото покачващите се градуси на питието водят до горещи страстри и мисли, които пък сами по себе си водят до саморазправа, насилие и ексцесии ахахахаххахахаа. Абе, хайде казвайте и да се мятаме някъде.

Ясно че не ни искаш в Ахелой, ама защо изтърва и Поморие от списъка? Ей сега ще издам къде работиш и ще ти се изсипят един куп неканени гости.

Хи хи хи ....................

Успех със срещата, при мен сезона започна и съм на работата денонощно.

Но ако проточите организацията до към края на септември или пък дойдете към нас (морето) ще уважа срещата със сигурност.

Добре звучи. Ще вземе да се регистрирам и при вас, защото обичам фотографията и... купона :) За тук обаче, то ние да вземем да се организираме поне веднъж... Спомням си една форумна среща, беше преди доста години.

Кал ги организираше и ставаше купон.

Няколко години подред имаше срещи за рожденния ден на форума. По онова време не бях в Бг и само виртуално присъствах ама големи образи имаше.

Един старши експерт шампион в бойните изкуства, един друг чиито теми с детски песнички отдавна са затрити заради авторски права................... ехх хубав форум беше.

Редактирано от П.е.т.ъ.р (преглед на промените)

Оле, за такъв голям форум срещите са голямо предизвикателство.От личен опит знам, че срещите по места са най-добре. Групичката от Пловдив - в Пловдив, тези от Варна - във Варна и така нататък.Също знам, че все ще има недоволни, че ще има неразбрали.

434 потребители онлайн през последните 15 минути

+ още толкова, които са били активни през деня.Една десета да решат да дойдат, това са 80 човека. Кой с кого ще седи на маса, как ще се организира заведение, къде ще се спи. Още повече, че много от хората тук работят. Някои са на нормална седмица, други са на график и работят и събота и неделя.Ако се прави нещо - то да е по градове (според мен), че иначе става прекалено сложно!

Ако се прави нещо - то да е по градове (според мен), че иначе става прекалено сложно!

Аз не съм съгласен с теб.Достатъчно е да има желание.Ако се разберем поне седмица по рано всеки желаещ ще може да си промени понякакъв начин графика.Ако човек не иска ще намери хиляди причини за да откаже.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

Аз не съм съгласен с теб.Достатъчно е да има желание.Ако се разберем поне седмица по рано всеки желаещ ще може да си промени понякакъв начин графика.Ако човек не иска ще намери хиляди причини за да откаже.

Май не си се занимавал с подобни срещи?

Напълно си прав,не отричам.

Напълно си прав,не отричам.

Следи внимателно темата и организацията, да видим как ще се развие ;)

Айде ние морските колеги да се събираме и да отиваме у Софията и без това, ще е там срещата 100%... Аз ви предлагам пък да си взимате отпуските и да се увъртите към Несебър, Созопол, Китен, Приморско, Царево(за колегите от вътрешността и околностите на столицата).... Аз нямам нищо против никой. Но нали се сещате, че не всеки би могъл да присъства макар, че е проявил огромното желание, я работа, я приятелка, я жена... Най-вероятно да отвориме нова тема "Масата" и да сядаме и да почваме. Па така и някои колеги, ще избегнат конфликта "очи в очи" и няма да се стига до ексцесии, защото покачващите се градуси на питието водят до горещи страстри и мисли, които пък сами по себе си водят до саморазправа, насилие и ексцесии ахахахаххахахаа. Абе, хайде казвайте и да се мятаме някъде.

Аз предлагам да се мятаме в Бургас. :)

Приема се :) (който иска, разбира се). Кога и къде?

Радвам се, че приемаш предложението ми :) Дано и други да го харесат.

Толкова е прям въпросът, че веднага отговарям. Как къде!? Там, където се правят всички бургаски срещи :) -  на часовника, разбира се. :) Кога? Този въпрос малко ме затруднява. За мен датата няма особено значение. Ти кога предлагаш? 

По принцип е хубаво да е в почивен ден. Не ка видим дали ще има и още желаещи, и ще измислим дата :) .

Ако определим дата, който иска ще дойде. 

Аз предлагам - 19 юли. :)

Много приказки, а на мен ми се вижда тази мисия - невъзможна!

Да се съберат 10, 20, 50 човека си е проблем а ние сме къде повече. Несъвместимоста в характерите, пък би донесла доста беди. 

Хайде най - напред да се запознаем виртуално т.е. кой с когото иска и когато иска да речем в Скайп и едва след това да говорим за реални срещи!!!

Тая тема ми стана безинтересна, но...мисля че тия въпроси трябва да се решават и организират от хората с някаква позиция в тоя форум. Не им знам ейрархията, но когато Калин каже да се събирате, тогава. Иначе може да си пишете и  5 години, без никой никой да види. Личен опит от други, автомобилни форуми, където няколко години така и не можахме да се съберем поне двама. Всъщност веднъж се събрахме аз и един мой бивш колега, но това бе и накрая отидохме на срещата на Фолксваген с Фордове :)  Та тук ще стане същото. Две дружки ще се съберете, ще пийнете по едно и ще се приберете. 

@Black Power, как ще се съберат 10, 20, че и 50 човека, като тук пишат само 5-6, без да съм ги броил? Айде, 10 да са. И от тия 10, 8 си чешат зъбите само и се присмиват. 

Има тема, има определена дата, засега има и поне двама желаещи :) . Ако има и други, моля да пишат тук, или да се свържат с мен или Мария Калошева . 

Нищо не пречи да се съберем съфорумци, дори и без някой "старшина" да ни организира. 

Къде, във Варна ли? Ако е там, може. 

Момчета и момичета, не сте ми искали съвет, но ще си позволя да изтипосам тук един.

Хич не ви трябва някой да нарежда и да ви организира.

Кажете си дата, час и място и го правете.

Дори трима само да сте, хич да не ви пука.

Такива импровизирани сбирки сме си правили десетки и няма значение броя на хората, които ще дойдат.

Лятото няма по-подходящо място от морето, тъй че на прав път сте.

пп. Нашето фемили се прибира от чужбинско на 20-ти и поради това ще пропусне датата, иначе с кеф щяхме да дофтасаме за някой час на морския бряг в добра компания.  :)

Ако определим дата, който иска ще дойде. 

Аз предлагам - 19 юли. :)

Кажете и час де :P

Много приказки, а на мен ми се вижда тази мисия - невъзможна!

Да се съберат 10, 20, 50 човека си е проблем а ние сме къде повече. Несъвместимоста в характерите, пък би донесла доста беди. 

Хайде най - напред да се запознаем виртуално т.е. кой с когото иска и когато иска да речем в Скайп и едва след това да говорим за реални срещи!!!

В последно време, виждам смисъл да използвам Скайп само и единствено, ако имам роднини или приятели на разстояние от мен на повече от 1000 км. :) и, тъй като нямам такива, не го използвам. Не знам за вас.

Редактирано от Мария Калошева (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.