Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Каква е вашата игра мечта

Featured Replies

Наистина само свобода не е много яко, но ако към свободата се добави и нещо повече. Например ти си обикновен човек, но ти казват че си всъщност таен агент.. и започваш да си трепиш бандитите, но всъщото време когато не си на мисия си седиш вкъщи или обикаляш улиците на града в който си .. или както казва POP FAN изведнъш избухва война и ти ставаш войник .. това че е яко поне за мен ...

Редактирано от kage (преглед на промените)

• Отговори 66
  • Прегледи 9,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Перфектната игра ще е нещо от сорта на CoD Modern Warfare с около 100-200 нивца

• NFS Плевен, ако имаше - състезания по улиците(заедно с дупките). Да има и човек, с който мога да вървя и да трепя наред, да мога да взривя даскалото... Ех, мечти

• City Simulator на който мога да си построя който град си искам, с абсолютна свобода. Допълнително да има реалистични трафик джамове, хора по улиците, абе... схващате идеята.

Публикувани изображения

идеи-БОЛ ама няма как да се реализират biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif ако някой направи игра по идеите ми тва ще бъде хит-а на века biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Най-великото ще бъде да се направи нещо като Матрицата - сядаш на един стол и почваш да играеш. Пак да си супер корав, да пада яко млатене и така... Също и да има нещо като левели. В смисъл, колкото повече експириънс трупаш, толкова по-здрав да ставаш.

Най-великото ще бъде да се направи нещо като Матрицата - сядаш на един стол и почваш да играеш. Пак да си супер корав, да пада яко млатене и така... Също и да има нещо като левели. В смисъл, колкото повече експириънс трупаш, толкова по-здрав да ставаш.

OoOo това ще е зверско. Идеята на Crimsader също е дива.

• 2 седмици по-късно...
Ами GTA-ама да мога да хода по целия свят особено БГ :P

И да могат да се прави всичко което се прави в живота (да се къпе biggrin.gif, да спи, давлиза в сяка къща..)

Ако измислят такава мисля че няма да се играе с клавиатура а с джойстик :)

• 3 месеца по-късно...

....мечтая само за - Starcraft II Wings of Liberty :computer2:

Моята игра мечта е ти да си отначало дето,да ходиш на училище ,като получаваш лоши оценки да има наказания.Да може да си избереш ако искам да тренираш нещо,да имаш някакво хоби,да пробваш някой спорт,но ако не ти харесва да се откажеш.ако ти харесва да продължиш с годините и като станаш голям ако си имал късмет да си звезда в този спорт или в някое твое хоби.например мойто хоби е скейта.Да имаш пълна свобода,да можеш да посещавам баба и дядо примерно,които живеят в Испания примерно,а ти като дето да живееш в БГ,а в течение на времето ако имаш желание да отидеш да жиивееш в друга държава,да можеш да го сториш.Обобщено казано искам игра,която да се развива по същият начин като истинския живот.

P.S.Няма да откажа и Skate 2 и Skate 3 за компютър.

post-121787-1256898569,69_thumb.jpg -Един пик от Skate 3

• 2 седмици по-късно...

аз пък искам да е ниакфо супер реално напраено и да си избирам градове от цяла българиа и всичко да е зомбии и да пъцам яко но да е някфо реалистично не поредната боза с пъцане :mad:

Живот - баси яката графика, а и още никой не я е превъртял.

моята игра мечта е

онлаин игра сас огромна карта на няколко града колко може повече и да има зараза която прави повечето хора зомбита

целта е да окрепиш сдраво място в което да живеш а до тогава да можеш за взимаш каквито си поизкаш дрехи коли оражия от магазини които са изоставени

и така да се сабирате групи играчи да трепате яко естествено с нечовешата гравика

Ами като чета коментите, разбирам че моито мечти са нищо в сравнение с вашите, някаки супер невъзможни работи.

Аз пък искам някоя игра с камиони в която да има подробно описана Европа включително България, да има дупки по пътищата и да пресъздава много реално тираджийският живот. Всъщност имам много такива игри, и са напълно заформени, само да имаше един програмист които да ги направи.... EA, RockStar и Ubisoft щяха бледнеят пред моите игри :nono::cool: . Ама нема sad.gif . Хмхх. :)

Моята игра мечта е картата да е целият свят до най-малкото село и метрите да отговарят на реалното разстояние, да можеж да караш коли и да пътуваш, да можеж да строиш различни фирми и да работиш да можеж да си копуваш коли трактори и други, като си купиш трактор да можеж да си купиш и съответно приспособления да работиш с тях да си ореш нивичката да си я жънеш и всяка възможна къща да може да се купи да, се влиза в нея и отвътре да е точно както е в реалноста графиката да е възможно най реалната да може да пукаш гуми ако минеш през пирон или нешо такова, превозните средства да са от реални марки да може да сеифаш на всякъде, да си избираш от настроики в кой континент, в коя държава, в кой град и коя къща да започнеш.

Ехх..... Мечти ;)sad.gifsad.gifsad.gif ако се намери някой да направи таз игра ще съм много благодарен или поне да ме научи как се правят игри да я направя аз Rockstar Games, EA Games, Ubisoft, Giants Entertament ще бледнеят пред тази игра ама не мога да я направя ЗА СЪЖАЛЕНИЕ sad.gifsad.gifsad.gif

Street Fighter, и аз съм Sagat, а моят предишен треньор да е Зангиев, и, разходя ли се по отсечката ЗК " Тракия"-Центъра, да срещам двубои на всяка пресечка.

Живот - баси яката графика, а и още никой не я е превъртял.

;)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.