Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? (в очакване на Годо)

Featured Replies

доктореийй, ще ни откажеш да ходим на море.Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 55,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ей , няма хубави жени наоколо - няма в какво и окото си да изплакне човек.

Жените - разплути, с целулит ( дори и младите) , друсат паласки , спихнали цици , но пък с грм , дори на плажа. ....,

Ако се види хубава жена - значи е рускиня или чехкиня.

Май забравяш че ти следят постовете ! Редактирай до де е време.

доктореийй, ще ни откажеш да ходим на море.Публикувано изображение

Стратегия просто. Иска за следващото лято да е сам в празен хотел.

Май забравяш че ти следят постовете ! Редактирай до де е време.

Те знаят , спокойно От както знам , че съм под контрол форумната ми версия е синхронизирана с истинската

Ади, плюй на пръста и гу лекувай!

П.П. Стига с тези комподи бре. Това е толкус много изшна захар и никакви митамини! По добре маай сурова туршия през зимата!

направо не ми се говори  ти казвам. днес  е мирно бабето.. е

Аз ще работя! Мхм... И ще си мисля за тези, които си опъват хавлийките на плажа в момента. Публикувано изображение

Аз яхвам вълната... Публикувано изображение  Публикувано изображение

Добро утро!

Уиш! Публикувано изображение

тупкаш ли си барабанчето дето снощи ти го подплатих с дунапренче. тупкай, тупкайПубликувано изображение

Стратегия просто. Иска за следващото лято да е сам в празен хотел.

Не , следващото лято най-вероятно въобще да не е на родното море . Таз годишната почивка просто препълва чашата и малко остава да прелее

Те знаят , спокойно

От както знам , че съм под контрол форумната ми версия е синхронизирана с истинската

ииии, изтървали сме версията на дивото магаре, Публикувано изображение

На някое дежурство, пълно с Орки, ще напомним на Док за лятото на неговото недоволство. Публикувано изображение

тупкаш ли си барабанчето дето снощи ти го подплатих с дунапренче. тупкай, тупкайПубликувано изображение

Това след като препика раната или преди това. Публикувано изображение

На някое дежурство, пълно с Орки, ще напомним на Док за лятото на неговото недоволство. Публикувано изображение

Хич не му върви по нашето черноморие ама все продължава да пробва.

Ами ония швайЗарски баби заради който провалих цял ден и ни сервираше на час по лъжичка  ...

и аз ще ти припомня да му припомниш ,Публикувано изображение

Това след като препика раната или преди това. Публикувано изображение

а бе , яяяяяя.. прищипах си пръста, не съм се порязвала.ама и вие сте един лечители с Пернатото.. човек да не ми се оплаче.. добре че не ми лекувахте изгореното на езикаПубликувано изображение или то кафето с лимонтозуто беше за товаПубликувано изображение

Хич не му върви по нашето черноморие ама все продължава да пробва.

Ами ония швайЗарски баби заради който провалих цял ден и ни сервираше на час по лъжичка  ...

Ма ти верно си седнал да чакаш Док да те почеше, след като те е бъзнал с бабите... и си си изгубил целия ден... Публикувано изображение

Разбира се, че ще недоволства. Нали сега го четат... Проправя си път за догодина за някой екзотичен райски кът... Ми! Публикувано изображение

и аз ще ти припомня да му припомниш ,Публикувано изображение

Направо ще флезем в разход на тефтери... Едно и също се записва и в твоя, и в моя... Публикувано изображение

а бе , яяяяяя.. прищипах си пръста, не съм се порязвала.ама и вие сте един лечители с Пернатото.. човек да не ми се оплаче.. добре че не ми лекувахте изгореното на езикаПубликувано изображение или то кафето с лимонтозуто беше за това

А ти от къде знаеш, че порязаното се лекува с това... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Лимонтозуто беше за езика бре...

Другото не сме рекли - не сме го пробвали... Публикувано изображение Нали знаеш, че сми едни другарчета, веднага готови да зарежат сичко и да се притечат на поможд... Публикувано изображениеПубликувано изображение

А ти от къде знаеш, че порязаното се лекува с това... Публикувано изображениеПубликувано изображение

стара циганка ме е кръщавала мене, срамота щеше да е да не знам

Лимонтозуто беше за езика бре...

Другото не сме рекли - не сме го пробвали... Публикувано изображение Нали знаеш, че сми едни другарчета, веднага готови да зарежат сичко и да се притечат на поможд... Публикувано изображениеПубликувано изображение

като едни линейки сте и двамата.Публикувано изображение

Ей , няма хубави жени наоколо - няма в какво и окото си да изплакне човек. 

оффффффффффф, ади, идвам

само да си намеря банския

Не , следващото лято най-вероятно въобще да не е на родното море .Таз годишната почивка просто препълва чашата и малко остава да прелее

това ми се случи преди шест години и от тогава забрави да стъпя на тъпото море

ма, ади заради теб..........

оффффффффффф, ади, идвам

само да си намеря банския

това ми се случи преди шест години и от тогава забрави да стъпя на тъпото море

ма, ади заради теб..........

Цяла година правите планове тук в темата за море и сега се оплаквате !!!

Не , следващото лято най-вероятно въобще да не е на родното море .Таз годишната почивка просто препълва чашата и малко остава да прелее

Ти да не мислиш, че по чуждоземските масови ризорти е по-добре картинката?

Само дето ще те одрусат с повечко кинти за възможността да се"наслаждаваш" на всякая сволоч.

По родното море поне има тук-таме  разни недокоснати кътчета, където човек може наистина да си почине добре и на добра цена.

Аз от години ходя на почивка по възможно най-забутани места, далеч от всякакъв масов тероризъм и всеки път почивката е била супер.

Цяла година правите планове тук в темата за море и сега се оплаквате !!!

тцъ

аз на море не ходя

аз по чукарите :shy11:

тцъ

аз на море не ходя

аз по чукарите Публикувано изображение

Влечете у Влашко, признай без бой.

Влечете у Влашко, признай без бой.

тепърва го откривам и, трябва да ти кажа, че определено съм възхитена

за мен почивката е нови места, нови приключения, нови впечатления, ходене цял ден и  разглеждане

абсурд е да се цопна някъде и да се излежавам цял ден

принципно когато си планирам разходките /защото това за мен е почивката/ си избирам нови интересни и забутани места с местен колорит и очарователност

правя си много внимателно проучване къде отивам и какво искам да видя

както и поне приблизителен график 

а за разни ризорти и дума не може да става

малки хотелчета, къщи за гости, домашна храна, уют и природа

Редактирано от emmi (преглед на промените)

а за разни ризорти и дума не може да става

Ако трябва да съм честен на мен ризортите ми харесват ако изключим цените. Определено си почивам. Изключвам си телефона ... опсс той постоянно е прехвърлен на несъществуващ номер исках да кажа че и нета спирам.

Кога съм в къщи само нерви и разрешаване на хорски проблеми сякаш моите са ми малко.

Ако трябва да съм честен на мен ризортите ми харесват ако изключим цените. Определено си почивам. Изключвам си телефона ... опсс той постоянно е прехвърлен на несъществуващ номер исках да кажа че и нета спирам.

Кога съм в къщи само нерви и разрешаване на хорски проблеми сякаш моите са ми малко.

половин час лежане и нищонеправене на шезлонга на басейна могат да ме доведат до тиха лудост

да не говорим как ми се опъват нервите само от присъствието на навалицата около мен

Не съм скитал по влашко, сал набържи съм го преминавал, на път за европата....Иначи таз година, ще се поразходя по италианско. Ем да подосаждам на приятели, ем да поразгледа, че на много места не съм бил, а там дет и да иде човек има за гледане. Ама Емата как го фали тва, ми са прииска да помахам малко крачоли из трансилвания....Ша го мисля...

половин час лежане и нищонеправене на шезлонга на басейна могат да ме доведат до тиха лудост

да не говорим как ми се опъват нервите само от присъствието на навалицата около мен

Ам не позна. Всеки си почива по свой начин. Само филми от лаптопа на климатик и спане, ходене до бюфета за дневната нужда от храна и вечер по клубове.  За три дни и две нощи съм като нов готов да се сборя с поредната порция седмичен стрес.

Ама Емата как го фали тва, ми са прииска да помахам малко крачоли из трансилвания....Ша го мисля...

като смяташ, че тепърва съм се захванала с хайманосването там

имат много интересни и красиви манастири и църкви изписани отвън, които са в златното наследство на ЮНЕСКО

имат неимоверно количество замъци и старинни средновековни градчета

да не говорим за места за ски и планинарство

сега се каня да отидем до едни солни мини които са близо до Русе - градчето се казва Сланник. Влиза се с автобусче в мините и е много интересно и красиво. Използват се за лечение на хора с белодробни заболявания.

Има едно Мечото езеро което е много солено и в него не можеш да потънеш.

Ам не позна. Всеки си почива по свой начин. Само филми от лаптопа на климатик и спане, ходене до бюфета за дневната нужда от храна и вечер по клубове.  За три дни и две нощи съм като нов готов да се сборя с поредната порция седмичен стрес.

прав си

мен ако ме метнеш на такъв режим ще съм пиркулясала за три дни  :D  :D  :D

а пък колко красиви и интересни места има и в България отделен въпрос

Емо, а манджата им как е....Щото не си падам по мамалигата много Публикувано изображение  Аз обичам да зяпам разни камънаци и кви ли не забележителности, както и красиви хора, жени и животни, ама сал с едната убост не се живей....Затва най ми е арно, след уморителен ден, да заседна в някое кръчме, дето сядат обикновените хорица, след бач. Там и манджата е вкусна и атмосферата е непринудена....Не им ща фръцливите  петзвездни гостилници, дет ще ме цакат с френска кухня например...

ПП. Баси, ако имах дар слово и самочувствие, че да барна един пътепис - "С голямата патка из Трансилвания", малииииииии Публикувано изображение

Емо, а манджата им как е....Щото не си падам по мамалигата много Публикувано изображение  Аз обичам да зяпам разни камънаци и кви ли не забележителности, както и красиви хора, жени и животни, ама сал с едната убост не се живей....Затва най ми е арно, след уморителен ден, да заседна в някое кръчме, дето сядат обикновените хорица, след бач. Там и манджата е вкусна и атмосферата е непринудена....Не им ща фръцливите  петзвездни гостилници, дет ще ме цакат с френска кухня например...

имат си хората и кебабчета и много хубави кашкавали, и шкембе-чорба си имат............. гладен няма да останеш :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.