Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Енчев: Готви се конфликт между Русия и НАТО

„НАТО се подготвя и е готов за война с Русия.

Това престъпно сваляне на руския самолет (над турско-сирийската граница – бел.ред.) е всъщност подготовка Турция да бъде използвана за искрата, която ще подпали този конфликт между НАТО и Русия”, каза Велизар Енчев.

Мдааа, и понеже рязаните цигани са лукави, тъпи и подмолни подмазвачи, фашистката организация нато, ще ги използва за предизвикване на военен конфликт.

фащ са измислена масоно-илюминатска държава, която съществува само чрез войни и насилие.

Редактирано от Богатир (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

какво ще стане ако Турски самолет свали Руски самолет нат територията на Българско въздуно пространство над черно море

Aми, ще е законно, нали вече турците ни "пазят"... и е доста вероятно, това да се приеме като акт на агресия от България, спрямо Русия. Иначе казано, българските политици, нарисуваха мишена на нашите задници.

п.п. Само не разбрах, защо си написала турски, руски и българско с главна буква?

Редактирано от язе (преглед на промените)

преди 2 часа, Богатир написа:

Енчев: Готви се конфликт между Русия и НАТО

„НАТО се подготвя и е готов за война с Русия.

Това престъпно сваляне на руския самолет (над турско-сирийската граница – бел.ред.) е всъщност подготовка Турция да бъде използвана за искрата, която ще подпали този конфликт между НАТО и Русия”, каза Велизар Енчев.

Мдааа, и понеже рязаните цигани са лукави, тъпи и подмолни подмазвачи, фашитката организация нато, ще ги използва за предизвикване на военен конфликт.

фащ са измислена масоно-илюминатска държава, която съществува само чрез войни и насилие.

То ,че ще се стига до война е вече е почти сигурно! Дано обаче остискаме до изборите за американски президент и тъпото мангро не бъде преизбрано!

Май Хилъри ще се окаже най- читавия кандидат. :)

Бивш министър на Канада за истината за Новия Световен ред и Банкерската мафия –

преди 3 часа, Без умствен капацитет написа:

ако е тръмп ще има скоро война

Малка грешка. Ако е Хилари или някои от другите. Ако е Тръмп, няма да има.  Оная дърта Хилари, може да започне нещо.

преди 24 минути, ghostBG86 написа:

Малка грешка. Ако е Хилари или някои от другите. Ако е Тръмп, няма да има.  Оная дърта Хилари, може да започне нещо.

Шансовете са на страната на Тръмп! Според мен по - удачния вариант, но ще дочакаме ли изборите или мангрото ще си каже думата като за последно! Вече няма спор - всички говорят, че сме на прага на нова световна война, която може да се предотврати с изибрането на нов американски президент ! Много време обаче до изборите остава!

Тръмп е агресивен и арогантен дядка. Избирането му, означава война с Русия. Разбира се, който и да е президента САЩ няма да влезе в директен сблъсък с Русия- никога не са воювали с равностоен съперник и никога няма да го направят. Ще насъскат кучетата- Великобритания, Турция, Полша, Прибалтика... България. И ако евентуално Русия отслабне, може и да се включат с някоя ядрена бомба...

Малко се отклонихме от темата. Президент на САЩ, ще стане този който трябва. Без значение, какво ще избере населението. Така им е, 'демократичната' избирателна система. :D

Та по темата. Сирииците напредват и освобождават страната си, с помощта на Русия. Скоро, още мирови любимци, ще бъдат унищожени.

Цитат

В Сирия са пристигнали руски военни съветници и специалисти, които ще следят за координацията на войските по време на предстоящата операция по освобождението на град Алепо, съобщи military-informant.com. Става дума за високопоставени военни, които ще координират и действията на руските ВВС при операцията. Прогнозира се, че последният щурм на града ще бъде в следващите дни.

Преди часове бе съобщено за превземането на град Тел-Рафаат, който е на 40 километра от Алепо и в който живеят около 20 000 души.

http://www.blitz.bg/news/article/391538

Раздразнен Джон Кери Хвърля кърпата Сирия: "Какво искате от мен да направя, да воювам с руснаците ?!"

Potatoes_0.png

"Руските и сирийските сили засилиха кампанията си върху бунтовническите зони около Алепо. Може скоро да падне" !
 което не е наред с този цитат? Тук е проблемът: "скоро може да падне" предполага, че Алепо е на ръба на поддаване на вражески сили. Не е. Той вече е в ръцете на врага и е там от доста време. какво Ройтерс е трябвало да каже: "... може скоро да бъде освободен."

Джон Кери, който е отчаян, иска да рестартира застоя на мирните преговори в Женева. Проблемът за САЩ и техните регионални съюзници е прост: ако Русия и Иран  унищожат опозицията на бойното поле, няма нужда за мирни преговори. Правителството на Асад ще са възстановени. ISIS все още ще се работи на изток, но това не е проблем, Москва и Техеран ще го решат за кратко време, след като големите градски центрове на страната са обезпечени.Рияд и Анкара са изключително загрижени, че след пет-годишно усилие да измести Асад е на път да се срине!

"Не ме обвинявайте - отидете и обвинявайте  опозицията," "раздразнено каза Кери!
"" Какво искате от мен? да отида до война с Русия? Това ли искате? ""

САЩ напълно изостави идеята, че Асад трябва да се оттегли. Сега, очевидно, Вашингтон просто иска Асад да спре да използва барел бомби!  Кери остави "ясното усещане", че САЩ  изоставят усилията за подкрепа на бунтовниците.Или тази прокси война се преобразява в истинска световна война в следващите две седмици, или Алепо "пада" в ръцете на Асад, наистина унизително поражение за външната политика на САЩ!

Ако САЩ можеха да изритат Русия от Сирия, те биха го направили вече. Вместо това, ние сега ще видим истината, че САЩ е гигант,но  когато е изправен пред реален противник, има на глинени крака.

отговора на чичко Путин-:lol6:

Putin.png

Редактирано от glen (преглед на промените)

преди 51 минути, ghostBG86 написа:

Малко се отклонихме от темата. 

Ми, отклонили чак?

То, бедите идват от главният кукловод! Откакто е  Обама започнаха  и истинските беди! Сума американски президенти вървяха крачка след крачка за да урегулират отношенията си с Русия, да достигнат до известно разоръжаване и сътрудничество. Пръкна се мангри и започнаха проблемите - Украйна, Ислямска Държава! Напрежение и противопоставяне!

Важно е! И да , американците ще си изберат правилния президент, но дано е правилен и за света! 

Инак "войната" с Даеш продължава!? Изсипаха се толкова боеприпаси от всевъзможни борци на такава малка територия, че тя трябва вече да прилича на пустиня и ефект почти никакъв! Това вече не го разбирам:no-no:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

преди 6 часа, язе написа:

Май Хилъри ще се окаже най- читавия кандидат. :)

Тая, според мен, е по-опасния кандидат.

преди 1 час, ghostBG86 написа:

Малко се отклонихме от темата. Президент на САЩ, ще стане този който трябва. Без значение, какво ще избере населението. Така им е, 'демократичната' избирателна система. :D

Тук си прав. Ще им назначат правилния президент.

ъхъ... на американците , дето назначават на цял свят президентите, ся значи , и на тях им назначават ...

Голяма конспирация стана... :):)  чак сами се оконспирацявате в конспирациите си за консприацията... :)

преди 9 минути, miro20 написа:

ъхъ... на американците , дето назначават на цял свят президентите, ся значи , и на тях им назначават ...

Голяма конспирация стана... :):)  чак сами се оконспирацявате в конспирациите си за консприацията... :)

Демокрация няма никъде вече. В Америка тя е до коленете, не до раменете. Там управляват банкерската и военно-промишлената мафии, които са най-вече евреи и масони.

Ако има конспирация, то тя е за непросветените. А ми се струва, че такива почти няма. Само някои се правят на ощипани моми:)

Аха.. а ти си един от илюминатите , на които цялата тази дребнава никаква си там конспирацийка  е отдавна известна и  разконспирирана :)

преди 16 минути, miro20 написа:

Аха.. а ти си един от илюминатите , на които цялата тази дребнава никаква си там конспирацийка  е отдавна известна и  разконспирирана :)

Не само на мен ми е известно, а почти на целия свят т.е. на който се интересува що-годе от политика. А виждам и на тебе също.

Но ти си като мафиотите – когато ги питат има ли мафия, питат "какво е това?":)

Не си прав. Аз много неща от "злата хАмерика и още по злия загниващ европесйки запад , не си затварям очите, но пък съм свидетел на далеч по фрапиращи случаи на този принцип който спомена - то ще ви избоде очите, но вие питате ... "а какво е това"  ? :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Не си прав. Аз много неща от "злата хАмерика и още по злия загниващ европесйки запад , не си затварям очите, но пък съм свидетел на далеч по фрапиращи случаи на този принцип който спомена - то ще ви избоде очите, но вие питате ... "а какво е това"  ? :)

Нещо обърка степените – по-зли от Америка няма. ЕС няма своя воля – равнява се според САЩ. Ако прави каквото си знае, всичко би било много по-хубаво. Европа сама по себе си е никоя.

И друг път съм го казвал – по време на Студената война Европа беше много по-социална и демократична от сега, но вече няма с кого да се конкурира и позаебаха доста от тогавашните свободи и придобивки. С други думи политиката се смени и системата стана почти такава, каквито ни плашеха, че е. А и по-зле може да стане.

преди 2 минути, 卡拉贾 написа:

по-зли от Америка няма. ЕС няма своя воля – равнява се според САЩ. Ако прави каквото си знае, всичко би било много по-хубаво. Европа сама по себе си е никоя.

Това просто не е вярно.

Но пък е удобно за цялата путинситка пропаганда.

Виждам, успешна пропаганда, която става на пух и прах когато дори такива като вас посетят за ден дори злата Европа или още по злата хамерика :)

преди 24 минути, miro20 написа:

Това просто не е вярно.

Но пък е удобно за цялата путинситка пропаганда.

Виждам, успешна пропаганда, която става на пух и прах когато дори такива като вас посетят за ден дори злата Европа или още по злата хамерика :)

Какво общо има тук Путин, не е ясно. Но ти навсякъде го намесваш. Да не би да го сънуваш, бе?:)

Е как какво общо. Тази пропаганда освен от там, другаде не съм я чувал :)

Не че на САЩ или ЕС им пука много много от тази пропаганда, там дори не обръщат такова внимание, но пък тука се пее нашироко :)

Това да го прочете Синбад! Ще бъдат тихи и кротки друг път! Има си цел занятието.Той от Шумен и се писал мюсюлманин!

Всичко му е ясно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.