Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 1 минута, язе написа:

Хм. Тази вечер много рано стигнахме до несвързания говор...:ohmy:

Ако не слушаш и не разбираш класичекса музика , но си фен на Азис и Пайнер , това какво според теб означава ?

Ако се изразявам като теб с няколко елементарни думи лшени от смиъл , с едно изречение, което е и тотален офтопик, с цел заяждане, .... то ... ще ми лайкнеш ли поста ? :):)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 548,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 29 минути, attj написа:

От всички досегашни дандании е ясно - режимът на Асад ще оцелее и всички ще трябва да се съобразяват с това!

Не само с това ще трябва да се съобразяват всички! Ще трябва да се съобразяват и с Русия, като "нов" военен и политически фактори и то абсолютно безусловно! Русия показа, че с компромисите е свършено и ,че ако се наложи ще дрънчи оръжие!

преди 10 минути, miro20 написа:

Ако не слушаш и не разбираш класичекса музика , но си фен на Азис и Пайнер , това какво според теб означава ?

Ако се изразявам като теб с няколко елементарни думи лшени от смиъл , с едно изречение, което е и тотален офтопик, с цел заяждане, .... то ... ще ми лайкнеш ли поста ? :):)

Малко ти е много "акото",но... Няма нужда да разбираш от класическа музика, за да НЕ си фен на Азис и Пайнер (които и да са тези).

А да се изразяваш като мен, просто не можеш. С малко думи, да казваш много неща не се научава- това е природна дарба. :)

Не е проблем да лайкна и всичките ти постове, нали има бутон "вече не ми харесва". :)

преди 10 часа, Кумчо вълчооо написа:

Не само с това ще трябва да се съобразяват всички! Ще трябва да се съобразяват и с Русия, като "нов" военен и политически фактори и то абсолютно безусловно! Русия показа, че с компромисите е свършено и ,че ако се наложи ще дрънчи оръжие!

САЩ, Турция, Саудитска Арабия и останалите как ли ще преживеят реалност .....различна от очакваната за тях!?

преди 3 минути, attj написа:

САЩ, Турция, Саудитска Арабия и останалите как ли ще преживеят реалност .....различна от очакваната за тях!?

Ще им се наложи, защото...

haters-gonna-die-putin.jpg

преди 20 минути, язе написа:

А да се изразяваш като мен, просто не можеш. С малко думи, да казваш много неща не се научава- това е природна дарба. :)

Тогава природата те е лишила от много неща.Аз нямам спомен да си казал нещо смислено или да си подкрепил някоя твоя простотия поне с някакъв аргумент, линк, и т.н.

:)

преди 8 минути, attj написа:

Ще я преживеят, ще я преживеят! Друг вариант не се предвижда!

преди 24 минути, Кумчо вълчооо написа:

Доказаха че са страна в конфликта. Както едно време взеха страна на Хитлер и провеждаха съвместни паради, и ги снабдяваха с ресурси.

Асад обаче никак не му е леесно - хем трябва да избива собствения си народ, хем знае че тази "любоффф" с РФ е просто безскрупулен безочлив техен геополитически интерес.

Утре Пу ще го жертва като агънце за нещо друго... например срещу санкции.

Само че и на останалите не им пука отдавна за Асад....

" Доказаха че са страна в конфликта. "

Миро! Пет пари не давам за доказателствата в твоите очи! И, какво като са страна в конфликта? САЩ също са страна в конфликта

преди 7 минути, miro20 написа:

Тогава природата те е лишила от много неща.Аз нямам спомен да си казал нещо смислено или да си подкрепил някоя твоя простотия поне с някакъв аргумент, линк, и т.н.

:)

Няма да повярваш, но аз не съм единствения който знае, че не помниш повече от три минути. :)

току-що, sony.1970 написа:

Миро дадох ти направление четвърти километър послушай ме

Няма нужда от направление, той може да мине и по спешност. :)

току-що, язе написа:

Няма нужда от направление, той може да мине и по спешност. :)

Лошото е че май е избягал и болеста се обостря

преди 2 минути, sony.1970 написа:

Лошото е че май е избягал и болеста се обостря

Kакво ти обостряне, то от километри си личи, че вече има трайни увреждания. Ама така е,когато човек не желае да се лекува и няма сили да се бори с порока.:(

току-що, язе написа:

Kакво ти обостряне, то от километри си личи, че вече има трайни увреждания. Ама така е,когато човек не желае да се лекува и няма сили да се бори с порока.:(

Трагедия е това искам да му помогна 

преди 34 минути, язе написа:

Ще им се наложи, защото...

haters-gonna-die-putin.jpg

Запознат ли си в Германия ,как властите оказваха натиск върху медиите след трагедията по коледните празници? Всичко това само за да не се налива масло в огъня. Руското малцинство в Германия се вдигна ,защото в полицията се опитвали да накарат изнасилено дете да признае че само е пожелало изнасилване и побой. 
За САЩ пък изобщо да не говорим как ,ако реално си човек с власт и действаш против статутвото с малко или много помощ просто ще изчезнеш ,или загинеш в някаква трагедия. Да не забравяме ,че наглостта на политическото задкулисие в САЩ стигна до там ,че уби свой действащ президент! 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

Ми дай му плюсче. :)

Колкото до войната в Сирия ,колкото и да си мечтаят американците да отстранят Асад и руските бази от Сирия ,войната едва сега започва ,че и на по зле върви. Китай ще се включи ,като подкрепа на Русия ,Иран и Сирия против терористите:

https://www.gazeta.ru/politics/2016/08/17_a_10135913.shtml

преди 1 минута, Soviet Soldier написа:

Всичко това само за да не се налива масло в огъня. Руското малцинство в Германия се вдигна ,защото в полицията се опитвали да накарат изнасилено дете да признае че само е пожелало изнасилване и побой. 

за този фейк ли говориш ?

http://www.stopfake.org/fejk-v-berline-pohishhennuyu-devochku-iz-semi-russkih-nemtsev-iznasilovali-bezhentsy/

Ми  вЕрвай си ....  жестокото в цялата работа е колко безскрупулна и арогантна може да бъде една пропаганда. Фейкова пропаганда.

нали знаеш оная мисъл : Чем больше ложь, тем скорее в нее поверят

Толкова време след разобличаването на тази лъжа, таквиа като теб продължават да вярват в това.....

смяяяятай.....

преди 3 минути, Soviet Soldier написа:

Запознат ли си в Германия ,как властите оказваха натиск върху медиите след трагедията по коледните празници? Всичко това само за да не се налива масло в огъня. Руското малцинство в Германия се вдигна ,защото в полицията се опитвали да накарат изнасилено дете да признае че само е пожелало изнасилване и побой. 

Добре си спомням случая с руското дете. Доста циничен подход на властите, при все че става въпрос за двойно престъпление- изнасилване и педофилия. Също така си спомням и че извършителите, май добре си го получиха в последствие. :)

току-що, язе написа:

Също така си спомням

Спомняш си това което са ти написали путинските медии за този фейк :)

преди 2 минути, miro20 написа:

за този фейк ли говориш ?

http://www.stopfake.org/fejk-v-berline-pohishhennuyu-devochku-iz-semi-russkih-nemtsev-iznasilovali-bezhentsy/

Ми  вЕрвай си ....  жестокото в цялата работа е колко безскрупулна и арогантна може да бъде една пропаганда. Фейкова пропаганда.

нали знаеш оная мисъл : Чем больше ложь, тем скорее в нее поверят

Това дето ти публикуваш е пропаганда ,а не репортажът на 1-ви канал. И протестиращите в Гурмания руснаци ,които казват ,че познават момичето ,и те ли са част от тази "лъжа"?

Сигурно и стотиците жертви на изнасилвания по коледните празници в Германия са лъжа? 

1-ви канал ги измисли нали? 

току-що, miro20 написа:

Спомняш си това което са ти написали путинските медии за този фейк :)

Отново се намесваш в чужд разговор...

П.С. Не се гаврете с тежката съдба на пострадали деца. Да не дава господ ,но един ден вашите деца могат да пострадат от тези маймуни. За това не се замисляте явно. 

И това е "фейк" нали? Долна путинска пропаганда ,целяща да опетни репотацията на райското кътче на тая земя ,великия Европейски "Съюз":

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

П.С. Не се гаврете с тежката съдба на пострадали деца. Да не дава господ ,но един ден вашите деца могат да пострадат от тези маймуни. За това не се замисляте явно. 

И това е "фейк" нали? Долна путинска пропаганда ,целяща да опетни репотацията на райското кътче на тая земя ,великия Европейски "Съюз":

Да, фейк е  , и е видео отпреди 6 години преди този "уж" инцидент.

Ето ти

http://www.currenttime.tv/a/27494811.html

Видеото е от 2009 г. !

Виждаш ли прилика в двата клипа ?

Кеф ли ти е да те водят за носа с тези лъжи ? :)

Виж, проблемите на Европа  с бежанците е ясно . Грозното и жестокото е как путинските медии развъртат , спекулират и откровенно лъжат, за да налагат своята фейк пропаганда.

Не се свенят да употребяват и децата в тази пропаганда.

Още по глупаво е как такива като теб разпространяват такива фейк клипове.

И разбира се с логото че това е истината , която се крие , бла бла бла....

преди 1 час, Soviet Soldier написа:

1-ви канал ги измисли нали? 

1-ви канал използва темата за да лъже.

Как по ясно да ти го кажа ? пак казвам - наистина съм учуден че такива фейкове все още някой им вЕрва.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.