Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 19 минути, miro20 написа:

Гледам си редактирал по назад поста си и си уточнил че е стара  , миналогодишна новина-фейк.

Я пак се върни и виж каква е редакцията! И пиша ли някъде,че е фейк новина?!!!

2016-10-13_22h37_38.jpg

Лъжец безподобен си! Къде пиша че е фейк бе? Пиша ако е истина,защото не вярвам на всичко прочетено в мрежата.

Аман от тролски похвати! Лъжец!

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

И защо нормалните хора трябва да ви търпят дезинформацията, пропагандата и лъжите ? :)

Ми ходете си във вестникатака, бесепарските клоаки световен поглединфо,бултаймс,  а-спекто и подобни  :) няма да ви преча нито аз нито някой друг.

Аз уважавам вашето право да се самоизлагате , защо на вас все някой ви пречи ? :)

Tи пък си ходи в датата, там при хомодружинката...

преди 17 минути, nikssi написа:

Я пак се върни и виж каква е редакцията! И пиша ли някъде,че е фейк новина?!!!

2016-10-13_22h37_38.jpg

Лъжец безподобен си! Къде пиша че е фейк бе? Пиша ако е истина,защото не вярвам на всичко прочетено в мрежата.

Аман от тролски похвати! Лъжец!

Стига се гърчи бре :)  "не вярвал ли " ??? Копипействате всякакви фейкове, после не "били вервали" :)

Срам те е да признаеш че се подведе от сЕГАШНА "уж" новина за мистралите и как са ги подарили обратно на руснаците.

След като ти показах , аз ти показах, че е миналогодишен фейк, а не НОВИНА, почна с гърчовете си .

КАкто казах иска се поне малко чест и морал да си пизнае човек грешката си а не да се излага като теб.

Аман от тролски похвати.

преди 7 минути, язе написа:

Tи пък си ходи в датата, там при хомодружинката...

Половата ти ориентация не ме интересува, предполагам и никого там. Даже не знам има ли такива раздели  с такава тематика... може да се ориентираш към много други по подходящи ресурси в интернет.

преди 40 минути, karadzha написа:

Мирко мисли, че ху ис е множествено число за сещате се кво:D

същото важи и за теб ... има много по подходящи места в интернет за вашите занимания :)

преди 1 минута, miro20 написа:

Стига се гърчи бре :)  "не вярвал ли " ??? Копипействате всякакви фейкове, после не "били вервали" :)

Срам те е да признаеш че се подведе от сЕГАШНА "уж" новина за мистралите и как са ги подарили обратно на руснаците.

След като ти показах , аз ти показах, че е миналогодишен фейк, а не НОВИНА, почна с гърчовете си .

КАкто казах иска се поне малко чест и морал да си пизнае човек грешката си а не да се излага като теб.

Аман от тролски похвати.

То се вижда кой лъже! Лъжец. Къде виждаш редакция бре? И къде пиша за нещо,че е фейк?

Лъжеш най-безсрамно и не ти си ми показал а аз съм го написал в поста си и то много преди да си отговорил ти.

преди 3 минути, miro20 написа:

Половата ти ориентация не ме интересува, предполагам и никого там. Даже не знам има ли такива раздели  с такава тематика... може да се ориентираш към много други по подходящи ресурси в интернет.

Нека те ограмотя малко- казва се "сексуална ориентация". Такова животно като "полова ориентация" няма и никога не е имало.

Цитат

И защо нормалните хора трябва да ви търпят дезинформацията, пропагандата и лъжите ? 

И аз се чудя защо те държат тука. Според мен е щото правиш трафик във форума, понеже спиш пред компа и висиш в Калдата 24/7.

преди 1 минута, nikssi написа:

Лъжеш най-безсрамно и не ти си ми показал а аз съм го написал в поста си и то много преди да си отговорил ти.

Поста ти беше това което съм цитирал.

Отговорих ти подробно че не е "новина" а стар фейк.

ти тръгна да ми се гърчиш с това че съм цитирал украинска медия, което по никакъв начин не променя факта че е писано септември 2015 г.

Не ти разбирам нито гърчовете , нито нападките .

преди 3 минути, язе написа:

Нека те ограмотя малко- казва се "сексуална ориентация". Такова животно като "полова ориентация" няма и никога не е имало.

Все тая... решавай си тези проблеми сам.

преди 3 минути, иноТ написа:

И аз се чудя защо те държат тука. Според мен е щото правиш трафик във форума, понеже спиш пред компа и висиш в Калдата 24/7.

И аз се чудя с какво разпространяването на лъжи и дезинформация толкова ви се харесва ?

Че и си ги лайквате и плюете опонентите в синхрон ? :)

Организмът инстинктивно реагира срещу тумора. Просто е.

преди 5 минути, miro20 написа:

Все тая... решавай си тези проблеми сам.

Глей ся... ти му викаш, не го яж това е ако, то неговата си знае...

преди 4 минути, иноТ написа:

Организмът инстинктивно реагира срещу тумора. Просто е.

Не точно. Просто някои деца упорито не вярват че дядо Мраз не съществува.

И започват да реват когато им го кажеш, и покажеш, отричат до дупка , и продължават да си вЕрват в илюзията, независимо колко фейкова и дезинфромационна е.

Не е така, просто някои закръглени чичаци бачкат за чужди каузи и им се плаща да спят във форумите за политика. 

Толкова си прозрачен с тези заучени фрази, клишета и записани лафове, че си нямаш на идея. Човек без собствена мисъл.

Можеш ли да измислиш нещо сам?

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

преди 16 часа, иноТ написа:

Не е така, просто някои закръглени чичаци бачкат за чужди каузи и им се плаща да спят във форумите за политика. 

Толкова си прозрачен с тези заучени фрази, клишета и записани лафове, че си нямаш на идея. Човек без собствена мисъл.

Можеш ли да измислиш нещо сам?

Не аз копирам стари изтъркани фейкове, не аз чета само пропагандни червени и др антибългарски сайтове, не аз злобея с елементарни детински заяжданици /както вие правите/ когато нямате аргументи за нормален отговор и дискусия :)

Би ли обяснил защо опровергаването на една лъжа , и несъгласието с една изтъркана пропаганда , трябва да "се заплаща" ?

Руският президент Владимир Путин разказа в интервю за френската телевизия TF1, че Москва получила предложение от САЩ да разположи руски военни на път в Алепо, за да се осигури безопасност за хуманитарните конвои. Интервюто е публикувано на сайта на Кремъл.

Путин обяснява, че в Алепо има само един път, по който могат да преминават хуманитарни конвои: от едната му страна са терористите, а от другата са правителствените войски на Асад. „Ние казваме: хайде да изведем бунтовниците от едната страна и сирийската армия, да освободим пътя, да дадем безопасен проход по този път на хуманитарните конвои” – пояснява Путин.

Предложението е фиксирано в документи, обаче няма прогрес.

„Постъпи обаче друго екзотично предложение. Сега ще ви удивя и вас, и вашите зрители. Предложиха ни нашите Въоръжени сили, военнослужещи от Руската армия, да застанат на този път и да осигурят безопасността. Нашите военни са мъжествени и решителни, дойдоха при мен и казаха: да, добре, ние сме готови” – казал президентът.

В отговор Путин предложил това намерение да бъде изпълнено заедно с американските военни. „Ние предложихме, но те (САЩ) веднага отказаха, не искат да се надигнат да изведат бойните подразделения на тези групировки на опозицията и на терористите” – пояснил Путин.

Според него си струва страните да повишат равнището на доверие една към друга и да разберат, че само работейки заедно могат да решават проблемите.

Владимир Путин отхвърли и обвиненията за извършени военни престъпления в северния сирийски град Алепо. Дълбоко съм убеден, че западните ни партньори, на първо място, естествено, САЩ, са тези, които са отговорни за ситуацията в региона изобщо и в Сирия в частност, изтъква руският президент в интервю за френската телевизия Те Еф 1.

Путин обясни въздушните удари в Алепо с това, че те са насочени против Фронта “Ан Нусра”, който е включен в списъка на ООН на терористичните организации. Не можем да позволим на терористите да използват цивилни като живи щитове. Не можем и да им позволим да шантажират целия свят, като вземат заложници, заяви руският президент.

За сирийската криза не съществува друго решение освен засилването на държавните институции в Сирия и подпомагането им в борбата с тероризма, категоричен е Владимир Путин.

Редактирано от иноТ (преглед на промените)

Забелязваш ли че никъде не се говори за ИД , а единственото упоменаване е на ... :

Цитат

Путин обясни въздушните удари в Алепо с това, че те са насочени против Фронта “Ан Нусра”, който е включен в списъка на ООН на терористичните организации. Не можем да позволим на терористите да използват цивилни като живи щитове. Не можем и да им позволим да шантажират целия свят, като вземат заложници, заяви руският президент.

Два извода - Пу нарича всички които са против Асад - терористи.

Второ - с оправданието че "терористите" се крият зад жилищни сгради с цивилни, можем да заличаваме сграда след сграда и така да се борим с тези "терористи". Под развалините не си личи дете ли е , терорист ли е... а "горе" ще ги разпределят кой какъв е .

Нищо ново.

Какъв сладур си, когато браниш американо-саудитските, терористични организации в Сирия, които се опитаха неуспешно да свалят един законно избран президент.

Цитат

Второ - с оправданието че "терористите" се крият зад жилищни сгради с цивилни, можем да заличаваме сграда след сграда и така да се борим с тези "терористи". Под развалините не си личи дете ли е , терорист ли е... а "горе" ще ги разпределят кой какъв е .

:whist:

14519823_1681165662198636_4839008952086242484_n.jpg.ad74c5af227e6508457f2064c5c50a11.jpg

преди 2 часа, miro20 написа:

Забелязваш ли че никъде не се говори за ИД , а единственото упоменаване е на ... :

Цитат

Джабхат ан-Нусра (на арабски: جبهة النصرة لأهل الشام, Джабхат ан-нусра ли-ахл аш-шаам, Фронт за подкрепа на сирийския народ), или фронт „Нусра“, е ислямистка групировка и клон на Ал-Кайда в Сирия. Групировката обявява сформирането си на 23 януари 2012 година по време на гражданската война в Сирия[1] и е най-агресивното и успешно крило на сирийските бунтовници според наблюдатели на конфликта.[2]

През декември 2012 година САЩ обявяват фронта „Нусра“ за терористична групировка.[3] През април 2013 година групировката официално се обявява за клон на Ал-Кайда.[4]

Точно така приятелю,

Цитат

а единственото упоменаване е на

преди 1 час, nikssi написа:

Путин обясни въздушните удари в Алепо с това, че те са насочени против Фронта “Ан Нусра”, който е включен в списъка на ООН на терористичните организации.

Какво неясно в моя цитат, който и ти потвърждаваш ? там не е само ан-Насура.... Покрай това  поясних и много от другите десйтвия на Пу. И логиката "избиваме  в Алепо всичко що мърда, оня горе ще ги дели на доби и лоши"

Нещо да кажеш за фейка за  подарените за 1$ от Египет мистрали ? Срам те е да покажеш че и това се потвърди като мое твърдение и е фейк ? и то миналогодишен.

преди 3 часа, иноТ написа:

Какъв сладур си, когато браниш американо-саудитските, терористични организации в Сирия, които се опитаха неуспешно да свалят един законно избран президент.

Режим на Асад избива собствения си народ . Хитлер също бе законно избран . Е и ? "законн избания президент" започна с крайни мерки и репресии срешу недоволни от него студенти и др.

Запознай се с историята на конфликта. Дори по горе цитирах цяла дълга статия с карта... ма кой да чете... ?

И да... Пу е поканен от хит... от Асад. Това не е "лиценз за избиване на сирисйкия народ".

Защо приемате една покана от един репресивен режим за такъв "лиценз"   , аз идея си нямам.

тази есклалация нали рабирате какво означава - никога няма да настъпи баланс и сприане на войната. Пу /и вие/ сте избрали конфронтация и вземане на страна, а не начин на умиротворяване, или стъпки към подобни мерки

Било то неутрални зони, зони за гарантирани хуманитарни доставки и т.н.

Вие приветствате всяко насилие, а не това че Пу може, има в момента това влияние  ,но не иска да прави  такива стъпки .

Това не ви е ПС игра другри фанатици ...

Отчаян опит, да се прехвърли вината отболната глава, на здравата... Нали точно тия,които сега говорят за примирия и хуманитарни бляблящини, запалиха този конфликт! Ебаси лицемерието.

Пичове,имайте предвид, че ня Миро постоянно трябва да му се припомнят някои неща,защото той помни максимум по 3 минути.

Редактирано от язе (преглед на промените)

Не, - аз това повтарям..

трябва всеки път да ви се приомнят елементарни неща, които улисани във фейковата си пропаганда, забравяте.

преди 39 минути, miro20 написа:

Не, - аз това повтарям..

трябва всеки път да ви се приомнят елементарни неща, които улисани във фейковата си пропаганда, забравяте.

Ние ли, или ти... Нещо много ти се ще да е така, въпреки че си знаеш колко си насран и продажен клоун ( другия вариант съм казвал, колко трябва да си тъп и прост , избери си сам ) , ама тцъ....

Можеш да се пънеш колкото си искаш, може да ревеш колкото си искаш, може да цитираш укрои фащски  фейкове и уйдурми  колкото си искаш, може да обвиняваш всички други източници и потребители в каквото си искаш, но фактите си остават факти, жалък си ...и като личност и като някакъв образ в интернет .....

Но не се безпокой, скоро сам ще стигнеш до този извод, ако вече не си стигнал ;)

Поздравче трътко нещастна ....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

Ние ли, или ти... Нещо много ти се ще да е така, въпреки че си знаеш колко си насран и продажен клоун ( другия вариант съм казвал, колко трябва да си тъп и прост , избери си сам ) , ама тцъ....

Можеш да се пънеш колкото си искаш, може да ревеш колкото си искаш, може да цитираш укрои фащски  фейкове и уйдурми  колкото си искаш, може да обвиняваш всички други източници и потребители в каквото си искаш, но фактите си остават факти, жалък си ...и като личност и като някакъв образ в интернет .....

Но не се безпокой, скоро сам ще стигнеш до този извод, ако вече не си стигнал ;)

"славянско сирийско небе ????

Ти чуваш ли се какви простотии цитираш драги ? :)  Отделно за музикалните качества на този клип, които няма да коментирам :)

А "укрои фащски  фейкове и уйдурми " не знам какво имаш впредвид, цитираните стопфейк и др. са именно цитиращи путинските лъжи и дезинформации.

Не е ли малко странно че за толкова много време, нито един от вас не можа да цитира или опровергае поне едно нещо от този сайт ? :)

ама нито веднъж. :)

Просто защото сайта  цитира и доказва именно лъжи  , а не генерира такива.

Само за едно си прав - "фактите си остават факти" ,

Колкото и да ги извъртате , въртите и лъжете, си остават факти , на които нямате отговор.

преди 8 минути, *Vengeance* написа:

Язе върви ли ракийката?;)

Не пия,но това е тайна.;)

Ей това се казва наглост, колко пъти го питах лично аз, да не говорим за друг , относно негови доказващи линкове , дори от този укропски феков стоп фейк, и почваха едни извъртаници и чалъми с шкембето и задника голям като за световно....

Та все още чакам отговор за това как руснаците доказано били бомбардирали хуманитарния конвой, как измерили сянка на порутена стена, ама знам че няма да получа никакви свестни резултати , освен че това уж бил достовеен сайт на юнашко сорсидна дума , дадена от мазници като нашия недоклатен недоварен тулуп.... :D:D

P.S А за наглостта ти граници вярно няма, нещастнико....

А и да, клипа е художествено, символично  и музикално много над нивата на разни илитерати като теб....не се пъчи да го кометираш изобщо, видно е че не си разбрал нито за какво съм го сложил, нито смисъла му.... Плоското мислене запази за себе си, не го вменявай на други....

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.