Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

преди 4 минути, *Vengeance* написа:

Хаха, Миро ти си мазохист!

Той се мисли за голям селски тарикат иначе, дето може да извърта задника и шкембето както иска, и така да изглежда много знаещ, умен, и ЕнтЕлегентен шопар.... ;)

П.С На бас че сега pак ще реве че са го обiждали, и нaкърнили правото му на свинско съществувание и свобода на грухтене .... :D ..Изконните му демократични права тоест, и правото да бъде същество наравно с другите,че и над тях ;)

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

току-що, Sinbad_ написа:

Той се мисли за голям селски тарикат иначе, дето може да извърта задника и шкембето както иска, и така да изглежда много знаещ, умен, и ЕнтЕлегентен шопар.... ;)

П.С На бас че сега шак ще реве че са го обуждали, и анкърнили правото му на свинско съществувание и свобода на грухтене .... :D

Добавих се виж!

преди 18 минути, Sinbad_ написа:

Ей това се казва наглост, колко пъти го питах лично аз, да не говорим за друг , относно негови доказващи линкове , дори от този укропски феков стоп фейк, и почваха едни извъртаници и чалъми с шкембето и задника голям като за световно....

Та все още чакам отговор за това как руснаците доказано били бомбардирали хуманитарния конвой, как измерили сянка на порутена стена, ама знам че няма да получа никакви свестни резултати , освен че това уж бил достовеен сайт на юнашко сорсидна дума , дадена от мазници като нашия недоклатен недоварен тулуп.... :D:D

P.S А за наглостта ти граници вярно няма, нещастнико....

А и да, клипа е художествено, символично  и музикално много над нивата на разни илитерати като теб....не се пъчи да го кометираш изобщо, видно е че не си разбрал нито за какво съм го сложил, нито смисъла му.... Плоското мислене запази за себе си, не го вменявай на други....

Не знаех че "нещо си чакал" :)

Не знам и какви "извъртаници" си видял от мен :)

За конкретния случай с конвоя - Ами ходи спори с  комисията на ООН. Която ясно си казва позицията за бомбардирането , повтарям, бомбардирането на хуманитарния конвой.

Цитат

клипа е художествено, символично  и музикално много над нивата на разни

Ходи си развявай тези художествени символични и музикални простотии в някой музикален фест :)

Като спомена клипа... пак да те питам ... що за животно е туй "славянско сирийско небе" ???? :)

Нещо като -" Луна , ти земльо македонска ? :) "

преди 17 минути, *Vengeance* написа:

Хаха, Миро ти си мазохист!

Ако си пасивен се връзват нещата!:lol6:

Не аз, ами някои опоненти  ме определят като много активен... е ... не знам дали в твоя сисъл но..... :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Не се хабя за такива  простотии. Когато някой сам се е хлъзнал в клозета, аз няма нужда да го дотиквам..... :)

Не го обиждай язето така де... не е по правилата.

По темата.... :

Чуркин не бил чувал за кървави бомбардировки в Алепо .

http://www.bbc.com/russian/media-37631376?ocid=socialflow_facebook

А руските удари били "тщателни" , прецизно точни :)

Как се постига това с противобункерни масирани авиоудари по жищищни сгради , поне аз не знам.....

на 10/14/2016 в 7:28, miro20 написа:

Забелязваш ли че никъде не се говори за ИД , а единственото упоменаване е на ... :

Два извода - Пу нарича всички които са против Асад - терористи.

Второ - с оправданието че "терористите" се крият зад жилищни сгради с цивилни, можем да заличаваме сграда след сграда и така да се борим с тези "терористи". Под развалините не си личи дете ли е , терорист ли е... а "горе" ще ги разпределят кой какъв е .

Нищо ново.

Добре си с английския нали:

Цитат

"Russian aircraft are delivering pinpoint airstrikes engaging targets outside of the city of Aleppo. We don’t attack weddings and funerals. Every airstrike is registered by on-board monitoring equipment and unmanned aircraft," Rudskoy elaborated.

He added that the Russian Aerospace Forces used surveillance, control and communication systems for targeting, including the ‘Strelets’ system.

"Employing these systems during bombing runs by the Sukhoi Su-24M aircraft can guarantee almost 100% efficiency of the airstrikes," he explained. Besides, Russia has been maintaining close cooperation with the Syrian army command and the people’s militia in order to gain information on the terrorists’ facilities, the general added.

"All information on the IS (terrorist group outlawed in Russia), Jabhat al-Nusra (also outlawed in Russia) and other terrorist groups undergoes a step-by-step verification. Any targets located in residential zones, near schools, hospitals, mosques and other significant social facilities where civilians may become affected, are excluded from the list. At the same time, the data received from satellites is also assessed," Rudskoy stressed.

http://tass.com/defense/906405

преди 3 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Добре си с английския нали:

Много по добър съм в оригинала на ТАСС

преди 1 минута, miro20 написа:

Много по добър съм в оригинала на ТАСС

И там видно не си добре , не се пъчи да показваш изобщо езикови познания.... Слушай и чети спусканите ти точки, там поне видно си нагло амбициозен :D:D

Ако искаш да ти преведа нещо ?

Виждам че на елементарни въпроси и цитирани от мен неща на РУСКИ нямаш отговор. :) КАкто винаги :)

преди 2 минути, miro20 написа:

Ако искаш да ти преведа нещо ?

Виждам че на елементарни въпроси и цитирани от мен неща на РУСКИ нямаш отговор. :) КАкто винаги :)

МИ преведи казаното от Путин на клипа , в линка който беше спуснал уж че потвърждавал за руски войски в Донбас , нека всички да видим колко си мазно "блестящ" в познанията си :D:D

P.S Сега ще стане интересно , как ли ще се извърти свинята нагла....

например за трети път те питам :

що за животно е туй "славянско сирийско небе"

Или не можеш да си преведеш супр музикалния клип ?

Или си като един ТВ формат за музикални звезди  ... дето пеят и си превеждат "тулибулибу да тюууууу" ...... :)

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

МИ превди казаното от Путин на клипа , в линка който беше спунсла, нека всички да видим колко си мазно "блестящ" в познанията си :D:D

P.S Сега ще стане интересно , как ли ще се извърти свинята нагла....

Ми аз го казах и преведох . Ти нещо се гърчиш

преди 1 минута, miro20 написа:

Ми аз го казах и преведох . Ти нещо се гърчиш

Нишо не си превел мазньо, само цитираш алабализмите от линка... Питам пак, превди казаното в КЛИПА .... А не цитирай хохълското свободно творчество по него.... 

П.С Почнаха задните салта по свински, сега ще има цял цирк с тройни тулупи и грухтене като за свтовно :)))))) хахахахаха

преди 8 минути, Sinbad_ написа:

Нишо не си превел мазньо, само цитираш алабализмите от линка... Питам пак, превди казаното в КЛИПА .... А не цитирай хохълското свободно творчество по него.... 

П.С Почнаха задните салта по свински, сега ще има цял цирк с тройни тулупи и грухтене като за свтовно :)))))) хахахахаха

Журналиста го пита  за присъствието на руски военни . Пу отговаря че "никога не са крили" /лъжа/ че има таквиа ХОРА , които не са регулярна руска армия.

да , така е  това не е  официална руска регулярна армия. Това са диверсионни групи и пратени отделни руски спецназ подразделения , които вече доказано със случая с двамата спецнзаовци, са с подписани предварително заявления за уволнени от армията. Плюс факта че ДНР и ЛНР се ръководят пряко от Москва.

Това е :)

ето ти за домашно :

https://www.youtube.com/watch?v=kpReRDISVfg&feature=youtu.be

Хахахаха, ето почнаха салтата...

Та в първия клип, нека видим какво задава като въпрос укорпския журналист ...

Укропопитека казва следното... "В контекста на нееднократно казваното от вас  че в Украйна няма кадрови руски военни " .. Путин го прекъсва с въпрос, " Какво , Какво ?? .. Укропа продължава същото вкюлчвайки някакви поздрави и имена уж на военни, цитирайки техните подразделния и така нататък... , и пита за размяна  и така нататък.. На което Путин отговаря  "Ние никога не сме говорили че там няма хора които изпълняват и се занимават с решение на определени военни въпроси , но това не значи че там присъства регулярна ( редовна ) войска . Почуствайте разликата " казва той... ( да вметна, спец групите , диверсионни и други, се водят част от редовната армия, ако сивня не разбира от военни въпроси, то бих я посъветвал да не с емъчи тогава изобщо, и това е навсякъде по света.... има различични специални подразделяния подчинени на други ведомства, но това не са части за водене на военни действия , а по скоро разузнавателни или например както е при израелците и не само , части за отвличане и мокри поръчки , части за дезинформация, части за кражба на технологии, или борба с противниковите разведки или за вътрешна сигурност и защита .. ) 

Така, а втория ти клип свичнок платен...е просто същата пропаганда, включваща  няколко различни откъса от различни моменти, слепени в едно... И пак нишо не доказв,а нито казва...

Садис, слаб 2, или по скоро свински тъп 0 :D :D....НИщо не преведе, освен продължаващото сивнско грухтене по зададени точки ... И казва той че бил добър по родния език на ТАСС, да бе, смешник .....Ако за теб присъствие на хора занимаващи се с определни военни въпроси означава диверсанти и спец групи, то тогава военните съветници и инструктори  на ФАЩ примерно в Сирия, трябва да са цялата армия на ФАЩ хахахахахах

P.S Очаквам сега двоен свински флинт, с завъртане странично на 540 градуса :))))))

А да, забравих да спомена военните наблюдатели, те също изпълняват определи военни задачи :)))) А в Донбас май наблюдателите към ООН, включват и руски военни наблюдатели , кадрови военни от руската армия при това , полковници и сие ....

преди 19 минути, Sinbad_ написа:

.Ако за теб присъствие на хора занимаващи се с определни военни въпроси означава

Попитах много точно и ясно , на което след тези по горните гърчове нямаш отговор :

Цитат

Миналата година Пу призна че... "има негови хора там, изпълняващи многообразни задачи , включително във военната сфера" :):) 

А аз не познавам други такива които изпълняват ВОЕННИ ЗАДАЧИ , които да не са ВОЕННИ.

А вие ?

Цитат

-Ми хайде да каже - кои са те, колко са , защитава ли ги , кой ги е пратил, към кого са зачислени, какви са загубите , как ги погребват, какво им се изплаща, посмъртно или като заплати , какви точно "функции във военната сфера " изпълняват в Донбас , като какви подразделения, защо все още "ги няма там" ? и т.н ?

Всички знаем отговора, но се правите на ударени :):)

преди 20 минути, Sinbad_ написа:

А да, забравих да спомена военните наблюдатели, те също изпълняват определи военни задачи :)))) А в Донбас май наблюдателите към ООН, включват и руски военни наблюдатели , кадрови военни от руската армия при това , полковници и сие ....

хайде де , нека Пу ги назове, кои са НЕГОВИТЕ ВОЕННИ хора в Украйна, които изпълняват такива ВОЕННИ функции във ВОЕННАТА сфера ??

Макар че ... наблюдатели към ООН, към ОССЕ той би ги назовал директно като такива. Те не са военни.

Става въпрос кокретно и именно в аспекта на зададения въпрос - Лъжеца Пу никой не го пита колко и какви наблюдатели има РФ в ООН или ОССЕ, а го питат за руски кадрови военни , заблудили се в Украйна.

Почувствай разликата :)

Хахахахаха, свинята в опит за четворен тулуп с двоен флинт дами и господа.... :D:D:D

Сега вече не е руски войски, а е ВОЕННИ хахахахахахахахахахахах... Тоест руски войски = на руски военни някакви, незнайно какви, защото било признато че имало кадрови там хахаххахахаах.. Значи , двама наблюдатлея примерно военни кадрови руски, става руска инвазия с войски в Укропия според нашите сивночвци сорсоидни платени :)))))))

П.С СЛожния номер не само че не се удаде, а двойния флинт го вкара във свредел от който с нетърпение очаквам как ще излезе, навярно позлвайки стойка свиня позлва парашут за меко падане  :DDDD

току-що, Sinbad_ написа:

Хахахахаха, свинята в опит за четворен тулуп с двоен флинт дами и господа.... :D:D:D

Сега вече не е руски войски, а е ВОЕННИ хахахахахахахахахахахах... Тоест руски войски = на руски военни някакви, незнайно какви, защото било признато че имало кадрови там хахаххахахаах.. Значи , двама наблюдатлея примерно военни кадрови руски, става руска инвазия с войски в Укропия според нашите сивночвци сорсоидни платени :)))))))

П.С СЛожния номер не само че не се удаде, а двойния флинт го вкара във свредел от който с нетърпение очаквам как ще излезе, навярно позлвайки стойка свиня позлва парашут за меко падане  :DDDD

Ко речи ? :)

преди 9 минути, miro20 написа:

Макар че ... наблюдатели към ООН, към ОССЕ той би ги назовал директно като такива. Те не са военни.

Ама сериозно ли не са военни, я пробвай пак :)))))) Потърси си инструкциите пак, че пак се дъниш като свиня кифладжиска ...по елементарен начин...

Гъчове... :) само и само да избягаш от въпроса . КОИ са тези "хора изпълняващи разнообрази функции включително и във военната сфера"

Познаваш ли хора които са във военнат сфера и не са военни ? Колко са , какви са ? кои подразделения ?

преди 7 минути, Sinbad_ написа:

Ама сериозно ли не са военни, я пробвай пак :)))))) Потърси си инструкциите пак, че пак се дъниш като свиня кифладжиска ...по елементарен начин...

Ми хайде дай списък на наблюдателите... Я ... там не пише ли че са от "граждански лица" ???

:)

нещо много ти се събраха пируетите и тулупите... тройни ... :)

преди 8 минути, miro20 написа:

Гъчове... :) само и само да избягаш от въпроса . КОИ са тези "хора изпълняващи разнообрази функции включително и във военната сфера"

Познаваш ли хора които са във военнат сфера и не са военни ? Колко са , какви са ? кои подразделения ?

О да, познавам много такива Военна полиция, не са военни, макар че  изпълняват военни задачи, , военните заводи, работят във военната сфера, но не са военни, военните окръжия, изпълняват военни задачи, но повечето нямат дори воени звания и не са част от военните , военното министерство, много щат, малко военни реално, повечето цивилни гарги, но рабоята във военната сфера, военните болници също, имат военни задачи също така, освен лечение на същите и гражданите, военните аташета, консулствата, посолствата , всички видове министерсвта дори имат военновременни задачи и планове..и така нататък...Явно изобщо свиньо, както казах, не си в час с нещата... по добре изобщо не се и опитвай да разсъждаваш , тъп 0 както казах за теб..

.. А ти обясни сега пак, как така и кои от руските наблюдатели към ООН в Донбас не са военни :) Че ми стана много интересно....

П.С Аха,,много удобно саморедактиране, усещаш май явно кога си настъпил сериозно свинската си опашка, и веднага редакция, така де, извъртане на мазния задник да не се вижда посраното хахаххаха.. Е сори вече бях те цитирал, не минават номерата винаги ;)

тройни , четворни тулупи :):):)

Тези простотии дори путинската пропаганда  не ги тиражира :)

Я бегом в руска весна или нюзфронт за инструкции че много  пиуети ти се събраха :)

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

Военна полиция, не са военни, макар че  изпълняват военни задачи, , военните заводи, работят във военната сфера, но не са военни, военните окръжия, изпълняват военни задачи, но повечето нямат дори воени звания и не са част от военните , военното министерство, много щат, малко военни реално, повечето цивилни гарги, но рабоята във военната сфера, военните болници също, имат военни задачи също така,

Ако това ти е оправданието за " хора  , изпълняващи задачи във военната сфера "  за които говори лъжеца Пу, това е пряка военна интервенция.

Какво прави руската военна полиция в Украйна ? Каква юрисдикция имат военните окръжия на РФ в Украйна ? Каква юрисдикция има  руското военно министерство в Украйна ?

малеее как се оплете не е истина.... :):)

преди 8 минути, miro20 написа:

тройни , четворни тулупи :):):)

Тези простотии дори путинската пропаганда  не ги тиражира :)

Я бегом в руска весна или нюзфронт за инструкции че много  пиуети ти се събраха :)

Аз чакам да кажеш как така изведнъж се оказа според свинформ и свинстопфейк, че руските набл'датели към ОООН, в ДОнбас не са военни кадрови ?? Шах и мат свиньо мазна, пак почнаха очакваните тулупи свински, и мантри хахахахахах.. А отговор на преките въпрси , както и превод така и не се получи .. Както и очаквах, цирк Свинпрас-укропо-сорсидно центче платено продължава....

П.С Охо, и опит за свинска контратака, с уж воени полицаи оказали се в Укропия .... :D ...Мазньо, пак нещо се обърка грухче , И какви юрисдикции имали руското МО в Укропия? Че кой е казал че имат такива ?? хахахахахахах.. Сам си поства лъжливи твърдения, и после айде, почва с тях контраатака, уж че други го казали, и че това било доказано... :D

А да напомня, повтарянето на твърдението "лъжеца Пу" и то на база фейкова пропаганда, обикновенно има обратно въздействие, да знаеш... Първо се доказва че лъже някой, а после се оплюва ;) Или викаш, вас в сорсоидните инструкции това не ви учат а, явно приказката за лъжливото овчарче, и изводите към нея не важат за козяците хохлоидни .... :)))))

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.