Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Пентагонът: ”Ислямска държава” е по-опасна от ”Ал Кайда”

Featured Replies

Сега ще има вий и мърсоли.  Пак беше закован, като лъжец и манипулатор. Нещо което знаем. :ph34r:

• Отговори 10,7k
  • Прегледи 549,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• На мен друго ми е чудно. Как тия, дето привеждат подобни примери и обясняват колко лошо било положението в Русия, как там имало н'ам-си-къф-си режим, че те всъщност били русофили, ама само антипутинис

• Да ви напомня за едни други теми? Източник: https://www.facebook.com/profile.php?id=100008407154266&hc_location=ufi

• САЩ не само създадоха ИДИЛ. САЩ до последно покровителстват, съдействат и финансират ИДИЛ, доколкото в техните очи ИДИЛ е единствената алтернатива на сирийския президент, съответно- на руското хуманит

Публикувани изображения

преди 7 минути, AntiAlGor написа:

Сега ще има вий и мърсоли.  Пак беше закован, като лъжец и манипулатор. Нещо което знаем. :ph34r:

Нещо да не ти е ясно за ОССЕ и понижения статут на Крим ? Лъжите и манипулациите са били винаги от ваша страна. Тва отделно от офтопиците, обидите, гаменщината.

То всъщност вие за това сте и тук де...  да си ги излеете :) щото иначе няма другаде къде :)

Много се чудя, дали някога ще му омръзне да наглее и да се излага.

Е то така е, едно си свиня знае, едно си бае... Понижение било включването и в Южния федерален окръг :))))  Интересно дали кримчани мислят така обаче ,ох забравих, ама разбира се, укропите не смеят да припарят там за да ги питат, че ще ядат боя от местните на килограм и тонаж.... 

Но както и да е, да оставим засега цирк Грух да спами .... Има по значими новини от това какво мислели хохълите и им се привиждало ..

Новини от Сирия..

http://colonelcassad.livejournal.com/3012596.html

Ефратски щит почти е затворил котела в Дабика, и на ИДИЛ им се готви ( мисля е уместно сравнението :))) ) Иловайск в сирийски вариант ....Според различни оценки в котела се намират до 2,5 хиляди терориста , а може и повече ( абе не бяха ли май някъде толкова и в самия Иловайск укробандеровски бандити  ?? :D ) 

В самия Алепо ситуацията също напредва, бандюгите имат възможност да избират да напуснат доброволно, оставашите им още квартали, или и при тях ще се получи разпокъсване и унищожаване на части.. Русия и Асад естествено гледат да избегнат това, защото би довело до допълнително разрушения, и отделно, все още цивилното население там се използва като щит и не му се дава да напуска, от самите бандюги... Затворили са и пътищата за доставка на хуманитарни помощи самите бандюги, не позволяват никой да влезе или излезе от подконтролните им все още квартали...

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Е то така е, едно си свиня знае, едно си бае... Понижение било включването и в Южния федерален окръг :))))  Интересно дали кримчани мислят така обаче ,ох забравих, ама разбира се, укропите не смеят да припарят там за да ги питат, че ще ядат боя от местните на килограм и тонаж.... 

Но както и да е, да оставим засега цирк Грух да спами .... Има по значими новини от това какво мислели хохълите и им се привиждало ..

Не е въпроса какво мислят , а указа на президента Пу, който цитирах по горе.

Или и това ще отричаш сляпо ?

Нещо за певода гузно млъкна :) Кво стана сега ? за кои хора от военната сфера говори Пу ? :)

преди 3 минути, иноТ написа:

И аз това се чудя спрямо вас. Макар че вече не. То бива безочие, лъжи, гърчове с измишльотини, гаменщина и обиди... че чак вече банално и тъпо да се коментира дори :) 

преди 4 минути, иноТ написа:

Ами, предполагам като му спрат кранчето , или сериозно настъпи свинската си опашка :D

Толкова е клиширан и посредствен, че чак на мен ми става неудобно.

След време ще си спомняме с умиление за него . Той издигна на едно друго ниво думите гаменщина, дезинформация и фейк. :D

Цитат

Подкрепяните от Турция сирийски бойци превзеха северния сирийски град Дабик от джихадистите от „Ислямска държава“, предаде AFP, позовавайки се на мониторингова организация.

Сирийката обсерватория за човешки права съобщи, че бунтовниците са „превзели Дабик след като членовете на „Ислямска държава“ се изтеглили от района“.

Дабик има важна идеологическа роля за „Ислямска държава“, заради сунитско пророчество, че от там ще започне последната битка между християнските сили и мюсюлманите.

Taзи новина е малко странна, понеже се разпространява от измислената обсерватория. Какви са тези бунтовници и какво превземат? Единствените, които имат право да превземат са силите на Асад.

Щом не са правителствените воиски, значи пак говорим за "опозицията", която си сменя името всеки ден. Според мен тая новина е партенка. Никой нищо не е превземал, а просто опит да се защитят терористите там, понеже вече са станали "бунтовници". 

На бас, че там са  отрочетата на САЩ - Ал Нусра.

преди 2 часа, иноТ написа:

Taзи новина е малко странна,

Така е. За вас е странно че някой все пак се бори срещу ИД.

В черно-белия стереотип който ви набива путинската пропаганда има две страни - Асад и терористи.

Не това мислят обаче 100-200те групировки, много от които се бият и срещу крайните ислямисти от ИД ,не така мисли и сирийския народ срещу когото Асад започна геноцид, подкрепян от руските военокосмически галактически сили .

За причините за окопаването на руските сили има много версии и анализи, лошото е че всички версии нямат нищо общо с грижа за сирийския народ или с начини за постигане на баланс и примирие.

http://www.dw.com/bg/тогава-ще-загине-и-последният-сириец/a-36053635

Цитат

По този начин Русия вече може да контролира цялото сирийско въздушно пространство. Което означава, че американците трябва да зарежат всяка мисъл за решителна намеса във войната. "При толкова много жертви дотук, американците не могат вече да си позволят да се противопоставят на руснаците. Защото тогава ще загине и последният сириец", пише по този повод политическият анализатор Маруан Бишара на сайта на "Ал Джазира". И още: "Руснаците са го планирали като някакъв вид ендшпил, с който да унижат американците".

Spoiler

на 15.10.2016 г. в 18:27, Sinbad_ написа:

Ами, предполагам като му спрат кранчето , или сериозно настъпи свинската си опашка :D

Спря да коментираш излагациите си нещо ? ззнам че за шофьори не се изискват специални езикови познания и грамотност , ама  нали все пак си бил в чужбина, не би трябвало така да се излагаш с преводи на елементарни изречения особенно от аглийски  :)

Да видим как ще стане...

преди 24 минути, miro20 написа:

Така е. За вас е странно че някой все пак се бори срещу ИД.

В черно-белия стереотип който ви набива путинската пропаганда има две страни - Асад и терористи.

Не това мислят обаче 100-200те групировки, много от които се бият и срещу крайните ислямисти от ИД ,не така мисли и сирийския народ срещу когото Асад започна геноцид, подкрепян от руските военокосмически галактически сили .

За причините за окопаването на руските сили има много версии и анализи, лошото е че всички версии нямат нищо общо с грижа за сирийския народ или с начини за постигане на баланс и примирие.

http://www.dw.com/bg/тогава-ще-загине-и-последният-сириец/a-36053635

Покажи скритото съдържание

Спря да коментираш излагациите си нещо ? ззнам че за шофьори не се изискват специални езикови познания и грамотност , ама  нали все пак си бил в чужбина, не би трябвало така да се излагаш с преводи на елементарни изречения особенно от аглийски  :)

Айде... загина и последния сириец вече. :)  Някои хора толкова са се захласнали, че даже не забелязват, какви чутовни дивотии ръсят. А нашичкия ги нарича "анализи".

преди 52 минути, Sinbad_ написа:

...

Не съм те наричал прост шофьор , а предположих какво ниво е нужно на един шофьор. И съм учуден че един цитат на едно обикновенно изречение толкова те затрудни :)

Да дръпнем чертата за спора - След 1001 гърчове и измислени , изкривени преводи, след незнание на структурите на ОССЕ и ООН, така и не доказа или показа за кои "хора във военната сфера " говори лъжеца Пу. :)

След като нямаш аргументи, за какво ти е това словоблудство с гаменщина и обиди , освен че се закопаваш сам в безсилието си ? "мазник, свиня, свинчок, прасе с ябълки, мазно блещукане, сорсоиднотъпанарска- козякобайганьовска порода...." :)

Не те разбирам , наистина.

Голям бяс ви гони че не отговарям със подобни :)

всъщност, това е и отговора ми за Ай-Кю и елементарно възпитание

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 22 часа, Sinbad_ написа:

Не знам дали си прочел, но се оказва че  и сватбата в Йемен , дето я бяха ударили и загинаха толкова души , май се оказва че е извършена от пиндосите реално, а не от смешниците саудити... Или поне със съдействието им най малкото...

Да,официално признаха...

Цитат

A statement by a Saudi investigative body acknowledged that the puritanical kingdom carried out an air strike in Yemen that killed more than 140 people and injuring hundreds more.

This comes when earlier statements by Saudi officials denied they were involved.

The investigation found that the strike that occurred in a funeral in the country's capital was based off 'bad information'.

А сега ударите по радарни станции дето било уж в ответ на ракетен обстрел по техни кораби, е пак фалшифицирано оправдание да се намсят в Йемен официално....

Цитат

Yemeni activists have accused Saudi Arabia of targeting American naval vessels in order to provoke the latter to attack the Houthi forces and Yemeni Republican Guard.

Хич не би ме учудило да ти кажа 

Бяс ? Хахахахахах :D

Дебелако, причината е елементарна, с нормален човек, независимо от това каква физика има, никога не бих се отнасял така, но с антипатични, налги до безобразие хора като теб, това просто извира от самосебе си.... 

Иначе ако трябва да съм напълно октровен, бих казал, че сред най мразените човешки качества от мен, е точно това което ти олицетворяваш, а в допълнение с наистина свинската ти фигура, е , как да кажа, просто си с допълнителни негатични точки... И проблема изобщо не е че си дебел реално, а е че си мазен селски тарикат, опитващ се да се прави на Ентелегентен, заради някакви жълти стотинки там, или обещания за нещо... Ако беше само заради природна глупост, или как да го кажа, тъпотия, бих те съжалявал, но ти не си чак толкова тъп за да те съжалявам като ощетен от природата, или инвалид, или рпочие слаб член на обществото по неволя, и независещи от него обстоятелства.. Не, ти си просто наглец безподобен, лъжец и без грам ама грам кумова срама ... придобил ги и то съзнателно , и мъчещ се да ги използва за дивиденти някакви , а на всичкото отгоре и показващ огромно безочие и някаква самоехидност на база кой знае какви вътрешни усещания че си нещо, а реално  нищо като полижтелно 

Е затова сърбаш , каквото сам си надробяваш.... В случая, визиране и на жалкото ти физическо съществувание ... Дето се вика, сории, шамара е от мен, ама вината твоя ....( имаше май една песен такава подобна :))))))  )

Sinbad, дори и аз така не съм навирал смешника, в миша дупка. Бая голяма де. :D Евала.

Редактирано от AntiAlGor (преглед на промените)

преди 4 минути, AntiAlGor написа:

Sinbad, дори и аз така не съм навирал смешника, в миша дупка. Бая голяма де. :D Евала.

Ми човека явно се чуди ( прави на дръж ми шапката по скоро де ), та викам, да му кажа най накрая че да спре да повтаря че не разбирал ама хич защо другите така се отнасяли с него...

Малко на детска градина се опитва да го играе, така де, аа, ама вие защо ми викате еди как си, аз съм такова добро и умно дете , и никога нищо лошо не съм правил, че и лъжа не съм казвал дори .... само дето е объркал леко възрастовите групи на аудиторията тука  :))))

Дето се вика, сории, шамара е от мен, ама вината твоя ....( имаше май една песен такава подобна :))))))  )

...Вината беше твоя,шамара лично мой :lol6:
Иначе ся сериозно:
Watch Mosul city Live
https://www.youtube.com/watch?v=0wcKAD5bUPw

преди 1 минута, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

...Вината беше твоя,шамара лично мой :lol6:
Иначе ся сериозно:
Watch Mosul city Live
https://www.youtube.com/watch?v=0wcKAD5bUPw

Знам я, ама леко перфразирах ;)  ( все пак помня как се появи и разви Мишо Шамара с Гумени глави , началото на Бг рапа :)  ) 

:headphones::super:

А иначе за Мосул малко от Colonel Cassad 

http://colonelcassad.livejournal.com/3014361.html

А и за Дабика 

http://colonelcassad.livejournal.com/3015337.html

преди 31 минути, Sinbad_ написа:

Бяс ? Хахахахахах :D

Дебелако, причината е елементарна, с нормален човек, независимо от това каква физика има, никога не бих се отнасял така, но с антипатични, налги до безобразие хора като теб, това просто извира от самосебе си.... 

Иначе ако трябва да съм напълно октровен, бих казал, че сред най мразените човешки качества от мен, е точно това което ти олицетворяваш, а в допълнение с наистина свинската ти фигура, е , как да кажа, просто си с допълнителни негатични точки... И проблема изобщо не е че си дебел реално, а е че си мазен селски тарикат, опитващ се да се прави на Ентелегентен, заради някакви жълти стотинки там, или обещания за нещо... Ако беше само заради природна глупост, или как да го кажа, тъпотия, бих те съжалявал, но ти не си чак толкова тъп за да те съжалявам като ощетен от природата, или инвалид, или рпочие слаб член на обществото по неволя, и независещи от него обстоятелства.. Не, ти си просто наглец безподобен, лъжец и без грам ама грам кумова срама ... придобил ги и то съзнателно , и мъчещ се да ги използва за дивиденти някакви , а на всичкото отгоре и показващ огромно безочие и някаква самоехидност на база кой знае какви вътрешни усещания че си нещо, а реално  нищо като полижтелно 

Е затова сърбаш , каквото сам си надробяваш.... В случая, визиране и на жалкото ти физическо съществувание ... Дето се вика, сории, шамара е от мен, ама вината твоя ....( имаше май една песен такава подобна :))))))  )

Ми бяс я :) какво друго е :) беззъб безпомощен бяс :)

преди 23 минути, AntiAlGor написа:

Сами се навряхте за пореден път :)

преди 19 минути, Sinbad_ написа:

само дето е объркал леко възрастовите групи на аудиторията тука  :))))

Всъщност, не съм . :) Я да видим простотията колко лайка ще събере :):)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Иначе битката за Мосул ... хм,доста странно се заформят нещата:

https://twitter.com/hashtag/mosul?f=tweets&vertical=news&src=hash

Реално е така, никой не обича ФАЩ, дори платените от тях кукли и пионки там в региона, освен може би съвсем загубените като един наш тука индивид дето все реве че го обиждали на свиня, и кара да трият постове ...

Колкото и да са глупави там в региона, не са толкова глупави че да не знаят как седят нещата, освен може би подрастващите някои ....Но са вече обръразни, и играят по свирката на който плаща , и им дава баницата.. елементарно, малко са идеалистите дето не им пука за баницата , а за принципите ...А тези иделисти още повече не харесват , дори мразят ФАЩ...

Малко като в книгата за Властелина на пръстените се получава, Амгъл мрази пръстена, значе че го обсебва, но вече няма какво да прави освен да се подчинява, няма сили да се откаже от него ...( малко литературна аналогия ) 

Aз на оня писанията ги приемам като един вид посегателство над личността. Вярно, че има изгода от това, но би трябвало нахалството му да има някакви предели. 

Мирко, я прочети внимателно това!

Германски генерал отсече: Ако Русия каже, в Сирия и врабчетата ще ходят пеша

http://www.blitz.bg/news/article/454151

Почна се...

Голям интерес :ohmy:

R6gKHXE.png

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 8 часа, M.Николов написа:

Мирко, я прочети внимателно това!

Германски генерал отсече: Ако Русия каже, в Сирия и врабчетата ще ходят пеша

http://www.blitz.bg/news/article/454151

И какво по точно да прочета ? генерал в отставка дава мнение. Същия дето разправяше как Пу щял да влезе в Киев за 2 дни :)

Много обичам "експертите и бивши генерали" дето давате, както по назад някой даде предаване на СКАТ ли беше или нещо подобно , дето  няколко наши бивши "Генерали" разправяха за изстреляните руски крилати ракети , което поне за сега си остава чиста партенка, плюс още една камара пропагандни лъжи.

А реално едни "бивши" експерти мога да уважавам мнението им за времето в което са били и са знаещи . Те отдавна са извън военните задачи иинформация, и сегашните им знания не са нищо повече от това което четат в медиите. На тях никой не им докладва или предоставя ифромация.

преди 7 часа, Васко ᅠᅠᅠᅠ написа:

Почна се...

Да, така е. Ирак започва операцията си срещу ИД

http://www.bbc.com/russian/news-37674527?ocid=socialflow_facebook

Проблема е в тези над 1.2 млн население

Още едн карта :

_91948019_is_control_07_10_16_624_russia

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.