Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли истински приятел/и?

Featured Replies

Истинските си приятели видях когато бях на ръба! Ако нямах такива незнам къде щях да бъдя сега - дали из канафките или на шест стъпки под земята?! Благодарение на тези хора аз съм човека който съм сега и наистина съм блаодарен, че ги имам. Това си е благословия - да знаеш,че има някой за който си готов на всичко, нправил си половината от това всичко и знаеш, че и той е същият за теб! Аз го изпитах и съм сигурен, че такова животно "истински приятел" съществъва и за всеки има поне по един който чака да намери още един като себе си!

Уви след 36 години живот разбирам че истинси приятели са само майка ми и баща ми!Иначе познати бол с които пием кафе и се надпреварваме да изтъкваме кой е по- по- най.

• Отговори 133
  • Прегледи 31,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да аз имам приятели за които мога да омра. Много са ми блиски и имам много моменти с тях .

• Преди време си мислех, че нямам приятели. Тогава бях единак и мислех само за жени, алкохол, купони, секс и как да свърша някоя "работа" за да мога да презаредя за следващата вечер. Разбрах обаче, че т

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Аз лично нямам , имам много добри познати но разчитам само на себе си.Така е по добре от моя гледна точка , поне няма разочерования от сорта "ама аз мислех че сме приятели". Имам и няколко дето ако им

Имам малко приятели но са истински! Имам и много предатели. Ко да са прай такъв е живота! :rolleyes:

кво,ще кажете за приятелите на думи а не на дела?????????????????

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Има няколко човека, на които аз съм истински приятел. А дали те са ми такива не съм сигурен...

Имам много приятели,но дали са истински не знам.Едва ли са ментета.

• 2 месеца по-късно...

Нямам приятели близки, просто разни познати.Половината ми випуск от Свищов вече бачка из София, а никой досега не се свързал с мене.

Обинковенно през съзнателният ми живот досега, не съм попадала на истински приятели. Може би сигурно така ми е писано да не си намеря истински, а все да попадам на такива където се првят на такива.

• 3 месеца по-късно...

Мисля, че имам истински приятели - малко са /2-3/, но съм щастлива, че ги имам.

Редактирано от Fate_V (преглед на промените)

• 5 месеца по-късно...

Имам истински приятели....толкова колкото са ми нужни.Не сме постоянно заедно,не се чуваме всеки ден....и не е нужно.Но знам ,че когато имам нужда от тях,те са винаги до мен....и винаги ще бъдат.

Имам истински приятели....толкова колкото са ми нужни.Не сме постоянно заедно,не се чуваме всеки ден....и не е нужно.Но знам ,че когато имам нужда от тях,те са винаги до мен....и винаги ще бъдат.

Имам двама...истински...Някой ще каже че са малко,но аз разчитам на качеството,не на количеството.

Абсурд ... нямам такива приятели biggrin.gif Дажи и приятели нямам ... само познати, щот като им дадеш пръста ти отхпват ръката, до гуша ми дойде ... айде всички У лЕвО biggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Познати много, но приятели нямам! Просто времената са такива ....

Имам, и то доста - около 5-6 човека са, сега ме мързи да ги броя. Приятели сме от мноого време и без тях не мога да си представя живота въобще. Напоследък се поразпиляхме по света, но сега се надяваме пак да се съберем - всички се завръщаме в София. Да заповяда пак сезонът на купоните :-)

Просто приятели и познати имам много! Но истински приятели имам само двама, а и те са ми напълно достатъчни. :)

• 1 месец по-късно...

Аз нямам истински приятели. Като се замисля нямам и приятели

един истински и един в процес на одобрение

Да, имам. Такива за които бих си заложил главата веднага. Които ми помагат и биха ми помогнали за всичко. Предполагам че всеки има нужда от такъв приятел. Та ако не са приятелите за какво изобщо живеем. И успехите и неуспехите в живота имат смислъл само ако ги споделиш с приятел с някой който те разбира и цени. cool.gif

имам си 2-3 душички на които мога да разчитам за всичко - а и те на мен също !!! cool.gif

те и животните неживееят сами , та ние хората ли ?!? ;)

• 4 месеца по-късно...

Да имам такава приятелка и си я обичкам много,тя е винаги до мен и аз до нея!

Имам само 2 или 3 приятеля... другите са ми само познати! Такова е днешното време,че на никой за никого не му дреме!

Определно нямам. Мога да кажа, че истински приятели трудно се намират. Понякога и цял живот да търсиш няма да намериш истински приятели. И най-големият ти приятел все някога ще те предаде. Било то от завист или нещо друго.sad.gif

Да аз имам приятели за които мога да омра. Много са ми блиски и имам много моменти с тях .

Познати много.Приятели доста.Но истински приятели само трима , на които мога да разчитам за всичко и по всяко време!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.