Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли истински приятел/и?

Featured Replies

При теб нещо не е наред, направо ме разбиваш всеки път като чета какво си написал, не бих се разбрал с теб, без лоши чувства.

Мерси за това че си правиш труда да четеш какво пиша.

Целта не ми е да си намирам приятели от тука и за това съм 100% анонимен.

Ако откриеш какво не е наред ще ти кажа браво.

Във виртуалното простаранство наречено Интернет има много илюзионисти

(фокустници), изкусни манипулатори на сетивните ни възприятия. Не им вярвай какво ти показват, всичко е игра само за спектакъла.

По темата, аз имам един приятел голям използвач. Знам че мога да му досаждам колкото си искам до като той е убеден че още ще му трябвам. Ето това е сигурна работа на 100%.

• Отговори 133
  • Прегледи 31,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да аз имам приятели за които мога да омра. Много са ми блиски и имам много моменти с тях .

• Преди време си мислех, че нямам приятели. Тогава бях единак и мислех само за жени, алкохол, купони, секс и как да свърша някоя "работа" за да мога да презаредя за следващата вечер. Разбрах обаче, че т

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Аз лично нямам , имам много добри познати но разчитам само на себе си.Така е по добре от моя гледна точка , поне няма разочерования от сорта "ама аз мислех че сме приятели". Имам и няколко дето ако им

Имам и съм щастлива ,че ги има,

че са до мен ,когато имам нужда ,

да ги видя,да поговоря.

Понякога си мисля, че имам истински приятели ...

И аз така си мисля понякога, но по-често се оказва, че липсват верни приятели...

ами истинските приятели се броят на 1-та ми ръка, а бира винаги имам ского да си пийна cool.gif и все пак ми се струва жалко... истинските ми приятели...не се виждам редовно с тях и ми е малко самотно понякога, не ми е приятно да съм заобиколена от повърхностни личности...

• 2 седмици по-късно...
И аз така си мисля понякога, но по-често се оказва, че липсват верни приятели...

Днес осъзнах, че с приятелите ми, които смятам за големи откачалки (в добрия смисъл на думата), не споделям много, защото не знам какво могат да измислят ... а с тези, които мисля, че не са откачалки - пак не споделям всичко, защото знам, че няма да ме разберат biggrin.gif И това ако не е омагьосан кръг :)

Аз мога категорично да кажа, че имам , най-добрата ми приятелка, една е но е най-добрата, имаме си доверие и си споделяме всичко ! А и да не стават грешки, момче съм (хетеросексуално момче не съм педал (puke) angry.gif ) , тя е момиче и ни свързва само истинско приятелство и нищо повече. Според мен истинският приятел се познава измежду многото сенки които виждаме всекидневно и са около нас, под формата на познати и т.н. Ако това го прочете и Ива, искам да й благораря че е била до мен през всичките трудни момети които съм преживял и че винаги и аз ще я подкрепям когато има нужда.

Редактирано от vasox (преглед на промените)

Имам,но са малко.Най добрият ми приятел е мъж,а аз съм жена.Наистина има истинско приятелство между мъж и жена-най вече няма да си завиждате за гаджетата biggrin.gif

• 3 седмици по-късно...

Много ми се иска да имам такива и всеки път като срещна някой си казвам: "Той е!", но рано или късно идва момент, в който се разочаровам от човека. И така до следващия... Но напоследък си мисля, че съм на прав път... :whist: с приятеля ми :ph34r: Освен, че много го обичам имам и чувството, че мога да му кажа всичко, имаме много общ мироглед за живота и така... Радвам се от факта и мисля, че това е много важно - човека до теб да ти бъде и верен приятел

P.S. Mежду другото практиката ми подсказва, че успявам да създам много по-истински и коректни отношения с представителите на мъжкия пол, отколкото с жени. При тях много често се стига до сплетни и до ефекта на разваления телефон, където един казал нещо, друг - друго, но не го разбрали... и те така

Всеки си мисли,че има истински приятели докато един ден не разбере,че е грешал...приятелите в днешно време са ,като че ли, обособени по интереси.Примерно..еди си коя си е купонджийка..нея ще търся като ми се ходи по дискотеки,онази пък е учителка..нея ще търся като няма кой да ми напише есето,третата е финансово обезпечена- с нея ходим по шопинг,другата пък живее на морето..и т.н и т.н примерите варират до безкрай...И все пак,въпреки всичко имам 1-2 истински приятелки.Но повече не ми и трябват..вече

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

Само двама са.Моята най - добра приятелка, с която се познавам вече 5 години и аз самата.Другите са просто познати.

• 3 месеца по-късно...
При теб нещо не е наред, направо ме разбиваш всеки път като чета какво си написал, не бих се разбрал с теб, без лоши чувства.

Е и какво не е наред,обясни де...всеки си е различен,и аз съм горе долу същата,тъй че не се разбивай....без лоши чувства.

Сетих се за една историйка която ми бяха разказали преди време...

Баща и син си говорели за приятелството. Синът твърдял, че баща му има много приятели и, че винаги може да разчита на тях. Бащата твърдял, че истинските му приятели могат да се поберат на пръстите на едната ръка. Синът обаче си твърдял, че приятелите на баща му са много и баща му предложил да се обзаложат. Синът приел и попитал как ще разберат, кои са му истински приятели и кои не. Бащата казал "Ето ти телефоните на хората, които мислиш, че са ми приятели. Звъниш им и казваш, че ще умирам и искам да ги видя." Синът се съгласил и започнал да звъни. Докато той звъни, баща му приготвил софрата, сложил всичко на нея..заклали агне..богата била софрата. Бащата казал "Който дойде-той ми е истински приятел". Започнали да чакат и дошли само двама-трима. Бащата каза "Ето това са ми истинските приятели. Сядайте на масата, яжте и пийте колкото искате".

Та..истинските приятели се намират рядко. Имам такива и се радвам, че ги имам. Мога да разчитам на тях, както и те на мен ;)

Мисля че преди 3 дни открих истенски приятел :P да се надявам да не ме разочарова

За истински не знам . Но както е казал по-мъдър от нас човек: "Вечни приятели няма има само вечни интереси"

Амиии не съм сигурна... попринцип 3 момичета ми се водят най-добри приятелки, но едната има за братовчедка едно момиче, което ме мрази и понеже тя не иска да се кара с нея говори гадни неща зад гърба ми... а иначе на мен ми се оплаква от нея, но все пак мога да споделя с нея без да каже на никой. Другата пък ми пази тайните, които съм й казала и постоянно ми разказва за момчето, по което си пада, но не ме изслушва напоследък. Може би само третата ми е истинска приятелка... проблема е че пуши (не много, но все пак...), а аз не съм голяма почитателка на пушачите. Обаче ме подкрепя, помага ми винаги и ме изслушва.

Слава Богу, имам няколко такива приятели и са ми толкова скъпи, че не ги заменям за нищо на света! И в хубави, и в тежки моменти знам, че са винаги до мен и винаги ще ми подадат ръка, независимо от обстоятелствата...

Истинските приятели са малко на брой, но пък кой е казал, че в този случай важи количеството, качеството винаги е по-важно!

През годините всеки се е сблъсквал и с фалшиви хора, представящи се за приятели, и такива субекти просто пращам "зад борда"...Боли, ако си смятал някого за приятел, а той те предаде...и се окаже, че въпросното приятелство е било само една илюзия...В такива случаи пак мога да общувам с дадения човек, ако се налага, но просто никога вече няма да го смятам за приятел, не бих му се доверила, и не бих го допуснала до себе си... Говоря за предателство, не просто за някоя издънка, иначе всички сме хора и грешим, но прекрачи ли се прагът, за мен няма връщане назад!

Както е казал великия българин приятел е този, на когото да му званнеш 3часът сутринта и да му кажеш, че си убил човек, той да ти отвърне с " каде ще копаем "

biggrin.gif

Иначе сериозно .. и аз мисля, че имам такива няколко ИСТИНСКИ :> които винаги са държали на мен и са ме подкрепяли..

" познати много, приятели малко " :)

"О, приятели мои, няма на света приятели" - Аристотел...

Ами имам или може би само си въобразявам, кой знае...

Нооо, както е казал Оскар Уайлд - "True friends stab you in the front" :wors:

Имам-да! Много малко,но достатъчно! И знам,че са истински! Многократно сме си доказвали,че "приятел в нужда се познава". И понятия като разстояние,време и др. не са в състояние да ни "разделят".

Благодаря на Бог,че ги имам!

Имам една приятелка,която смятам за истинска,но тя е толкова далече... sad.gif

Истинските си приятели видях когато бях на ръба! Ако нямах такива незнам къде щях да бъдя сега - дали из канафките или на шест стъпки под земята?! Благодарение на тези хора аз съм човека който съм сега и наистина съм блаодарен, че ги имам. Това си е благословия - да знаеш,че има някой за който си готов на всичко, нправил си половината от това всичко и знаеш, че и той е същият за теб! Аз го изпитах и съм сигурен, че такова животно "истински приятел" съществъва и за всеки има поне по един който чака да намери още един като себе си!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.