Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли истински приятел/и?

Featured Replies

Наистина си прав. И аз мисля, че човек трябва сам да преценява и отсява приятелите си. Сам трябва да ги търси, сам да греди приятелството си с тях. Често обаче те сами се разкриват, преди ти дори да си се усетил и така ти спестяват поне малко от времето :)

И още, ще те подкрепя за приятелството между двата пола- в момента един от най-близките ми хора е мъж, да не кажа най-близкият. Опасенията ми обаче да загубя този човек, когото толкова много уважавам, се увеличават, защото някакси други чувства се намесват в приятелските ни отношения и лощото е, че не е споделено.

И втози ред на мисли, мислиш ли, че може да се влюбваш в тази твоя приятелка или тя да се влюбва в теб без дори да го осъзнавате, прикривайки чувствата зад приятелските ви отношения?

Знаеш ли,мисля си,че няма нищо лошо да се намесват други чувства-според мен те се появяват,когато човек се чувства сигурен (дали е реално или е излъган е друг въпрос)!Иначе до твоето съмнение,след като не го озъснаваме,аз не мога да бъда 100% сигурен,за да ти отговоря,но мога да ти кажа друго:поне според мен любовта не може да е паралела между "ИЗГРЕВА" и "ЗАЛЕЗА" на истинско приятелство,ако то наистина е истинско!

П.С.-радвам се,че откривам хора,които не се крият от приятелите си и чувствата си към тях :)

• Отговори 133
  • Прегледи 31,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да аз имам приятели за които мога да омра. Много са ми блиски и имам много моменти с тях .

• Преди време си мислех, че нямам приятели. Тогава бях единак и мислех само за жени, алкохол, купони, секс и как да свърша някоя "работа" за да мога да презаредя за следващата вечер. Разбрах обаче, че т

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Аз лично нямам , имам много добри познати но разчитам само на себе си.Така е по добре от моя гледна точка , поне няма разочерования от сорта "ама аз мислех че сме приятели". Имам и няколко дето ако им

Знаеш ли,мисля си,че няма нищо лошо да се намесват други чувства-според мен те се появяват,когато човек се чувства сигурен (дали е реално или е излъган е друг въпрос)!Иначе до твоето съмнение,след като не го озъснаваме,аз не мога да бъда 100% сигурен,за да ти отговоря,но мога да ти кажа друго:поне според мен любовта не може да е паралела между "ИЗГРЕВА" и "ЗАЛЕЗА" на истинско приятелство,ако то наистина е истинско!

П.С.-радвам се,че откривам хора,които не се крият от приятелите си и чувствата си към тях :)

Благодаря ти за искрения отговор. Само да се изясня обаче, че май останах неразбрана sad.gif В приятелството си аз съм тази, която няма чувства. Но както и да е. Важното е да се чувстваме добре с тези хора :)

Пожелавам ти успех с намирането на нови, истински приятели ;)

Благодаря ти за искрения отговор. Само да се изясня обаче, че май останах неразбрана sad.gif В приятелството си аз съм тази, която няма чувства. Но както и да е. Важното е да се чувстваме добре с тези хора ;)

Пожелавам ти успех с намирането на нови, истински приятели ;)

Ами аз нямах предвид нищо конкретно,просто бях искрен :) Аз също ти пожелавам успех в живота,приятелствата сами ще те открият,личи си,че си искрена!

:)

Аз лично нямам , имам много добри познати но разчитам само на себе си.Така е по добре от моя гледна точка , поне няма разочерования от сорта "ама аз мислех че сме приятели". Имам и няколко дето ако им искам пари няма да уточнявам сума , ще ми дадат без да питат за какво са ми или кога ще ги върна ама не мисля че в това са изразява приятелството , всичко е интереси и колкото по рано го разбереш по добре. Никой не обременявам с мнението си.

А без малко да забравя Като имаш пари или хубава жена имаш и много "приятели" това е закон

Имам 1 на който мога да разчитам изцяло , 2ма на които бих се доверил на 99% и към всеки друг имам 1 на ум

аз нямам за сега такъв приятел поне не са ми показали че са такива

погледнете подписа ми обяснява изцяло какво е приятелстовото cool.gif

а и винаги най-близкия ти човек те прецаква така че нямам вяра много на приятелите си

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Имам да! Не бих могъл да си представя живота на човек, който няма на кого да се довери и няма от кого да потърси помощ :speak: .

Абе, и аз не си го представям, ама има и такива случаи за съжаление

аз си имам две дружки, на които мога да разчитам. Ама понеже веднъж си изпатих от "най-добра" пиятелка, сега си имам все пак едно наум и най-съкровените ми болки запазвам за себе си

Ама понеже веднъж си изпатих от "най-добра" пиятелка, сега си имам все пак едно наум и най-съкровените ми болки запазвам за себе си

И аз така-мислех я че ми е "най-добрата приятелка"-то се оказа че само ме е използвала години наред

Когато имах нужда от помощ тогава я разбрах каква лисица е била

sad.gif

Не ме боли че съм давала от себе си,боли ме лъжата,предателството

Затова си предпочитам писанката пред двукраките същества

И аз така-мислех я че ми е "най-добрата приятелка"-то се оказа че само ме е използвала години наред

Когато имах нужда от помощ тогава я разбрах каква лисица е била

sad.gif

Не ме боли че съм давала от себе си,боли ме лъжата,предателството

Затова си предпочитам писанката пред двукраките същества

Ох, така е Бени, ама понякога е хубаво да има пред кого да си поплачем, но вече трудно можеш да си изплачеш истинската болка пред някого. Аз си нямам писанки и си плачкам сама (само дето от доста време не съм го правила)

Но лъжа от човек, който мислим за толкова близък, мнооого боли

Най -добрите приятели,са понякога по-жестоки от

малко познати хора.Разкриваш душата си ,а те ти

забиват нож в гърба.

Редактирано от smirena (преглед на промените)

I аз имам няколко истински приятели.И много ги обичам.

Истиснки приятели,имам няколко такива,който са ми помагали в трудно моменти и не се ме предавали до сега и когато е трябвало са заставали зад мен,дори и да не съм бил прав.

Приятел ти е този, който няма да ти забие нож в гърба а ще ти го забие в сърцето, докато те гледа в очите. Толкова пъти съм попадал на такива хора, че вече нямам доверие на никого...

Приятел ти е този, който няма да ти забие нож в гърба а ще ти го забие в сърцето, докато те гледа в очите. Толкова пъти съм попадал на такива хора, че вече нямам доверие на никого...

Съгласна съм с теб! Преди време си мислех, че всички около мен са ми поне малко близки, но съм била заслепена от тяхното ласкателство спрямо мен! Правила съм услуги, но и едно благодаря не е излизало от устата им!

За щастие обаче имам две наистина добри приятелки, на които мога да споделя това, което ми тежи. Радвам се, че и те ми доверяват проблемите си!

Имате ли истински приятел/и?

И да и не!Зависи от това, кой какво разбира под истински приятели...истинските приятели са винаги единици...един или двама човека на които можеш да разчиташ и те на теб...другите са просто приятели или познати...

А без малко да забравя Като имаш пари или хубава жена имаш и много "приятели" това е закон

За това си прав, съгласна съм имаш ли много пари имаш много приятели нямаш ли пари нямаш много приятели...

В повечето случаи приятествата се крепят на интереси...за това казах, че са единици Истинските приятели...

А за това не знам- щом имаш хубава жена имаш приятели?!?!

Вече окончателно се убедих,че имам истински приятели.

Те са като въздуха,има моменти,в които само една тяхна дума е достатъчна.

Малко, но многократно доказали че са истински.

С тях не е нужно дори да кажа каквото и да е било, просто един поглед е достатъчен за да се разберем.

Нямам,

всичките хора,които мислих за приятели

ме предадоха sad.gif

Имам 1-2 заподозрени. Другите са само в компанията и ме е страх да им се доверявам.

Нямам,

всичките хора,които мислих за приятели

ме предадоха sad.gif

Вярвам ти...но не се отчайвай...доверявай се до колкото можеш, но не напълно...

Преди време разбрах, че мои съученички ме мразят, но не виждах причина за какво...но за тях причина е имало била съм в нещо по-добра от тях...А аз толкова харесвах едната от тях!!!

Чета и се чувствам най-щасливия човек на света.

Абе не е по темата, обаче не се трае..

Как е възможно да си сложиш аватар на убиец и световно признат терорист и до него да закачиш един толкова добър подпис.

Наистина има страшно сбъркване на хората в БГ.Заблудени от пропагандата и неспособността да мислят, успява да се направят ей такива лумпелизирани субекти, объркани и мятащи се в хаос от добро и зло, без капка способност да се ориентират за нормалност.

Аз до скоро си мислех че имам, и на която споделях всичко, докато не разбрах че всичко което и споделя тя го разказвала. Много е тежко, когато няма на кого да споделиш, но по-добре без такива "приятели".

Аз до скоро си мислех че имам, и на която споделях всичко, докато не разбрах че всичко което и споделя тя го разказвала. Много е тежко, когато няма на кого да споделиш, но по-добре без такива "приятели".

Тъжна история, е твоята.

При мен също беше така. Споделях с човек и след това разбрах, че той(тя) е "споделяла съвсем случайно моите разкрития". Обаче аз не се предавал лесно, започнах да казвам всичко на всеки за известно време и не се забеляза особено много. Все пак от тогава не мисля, че имам такива приятели ..

Само добри познати с които излизаме в компания :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.