Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имате ли истински приятел/и?

Featured Replies

Имам трима и мисля, че са напълно достатъчно.

Ремонт: Имам предвид истински приятели, за които човек би направил всичко :sobbing:

Редактирано от DarknessChild (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 133
  • Прегледи 31,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Да аз имам приятели за които мога да омра. Много са ми блиски и имам много моменти с тях .

• Преди време си мислех, че нямам приятели. Тогава бях единак и мислех само за жени, алкохол, купони, секс и как да свърша някоя "работа" за да мога да презаредя за следващата вечер. Разбрах обаче, че т

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Аз лично нямам , имам много добри познати но разчитам само на себе си.Така е по добре от моя гледна точка , поне няма разочерования от сорта "ама аз мислех че сме приятели". Имам и няколко дето ако им

Не мисля, че имам повече от двама приятели :baby:

"Приятел е не този който ти бърше сълзите, а този който ти казва истината в очите с риск да те разплаче" :ph34r:

Имам. Имам доста приятели, на които много разчитам, които са много добри хора и приятели и т.н. И все пак са малко тези, които постоянно доказват, колко са невероятни. Те са тези, които обикновено го отнасят, когато съм в кофти настроение и все пак продължават да ме подкрепят постоянно, тези, които винаги ме разсмиват независимо от това в какво настроение съм и са тези, на които мога да споделям без да си помисля, че ще изклюкарят и ще знам, че винаги ще се опитат или да ми дадат съвет, или просто ще ме подкрепят. Сещам се за двама такива мои приятели, един, от които ми доказва, че е от този тип приятели от 1 година... което явно е достатъчно. Това е Лизи - lizi13 (hug)

Четирима.

И аз така колега.

Винаги когато питаш някой какво е приятел - получаваш отговор от сорта на - Човек който винаги е до тебе, подкрепя е във всичко, особенно в трудни моменти...

Аз уважавам повече хората които няма да ме подкрепят да си блъскам главата в стената - а ще ми кажат - Не си прав!

Имам две истински приятелки, които от години доказват, че наистина са такива. Толкова е хубаво да знаеш, че по всяко време на денонощието можеш да разчиташ на някого. Да са до теб и в най-хубавите ти и най-тъжните моменти.

Но за да искаш да имаш истински приятели, трябва да си готов да се раздадеш на 100% за тях, а не да ги търсиш единствено и само когато имаш нужда и винаги да си готов да им помогнеш без да чакаш отплата.

Приятелството е хубаво нещо. Има много мъдрости относно това. Например: "Приятелят е твоето друго Аз", "Приятелят е твоят най-голям враг"(защото знае всичките ти тайни и слаби места и лесно може да ти навреди), " Приятелството е бисер на морското дъно, години са нужни да го откриеш, а само секунди, за да го загубиш", "Или е ваза, в която не цъфти омраза, предателство и лицемерие" и т.н. Съществува ли наистина толкова чиста и неопорочена връзка , която да се нарече приятелство?

Приятели на брой много, но в нужда са малко. И с течение на годините, докато се борим с трудностите ние трябва да отсеем истинските. По-добре да се броят на пръсти, но да са истински. И нищо, че са малко, но да ги има, защото животът е борба и приятели, макар и малко са нужни.:headphones:

Редактирано от слънчице (преглед на промените)

Аз лично нямам , имам много добри познати но разчитам само на себе си.Така е по добре от моя гледна точка , поне няма разочерования от сорта "ама аз мислех че сме приятели". Имам и няколко дето ако им искам пари няма да уточнявам сума , ще ми дадат без да питат за какво са ми или кога ще ги върна ама не мисля че в това са изразява приятелството , всичко е интереси и колкото по рано го разбереш по добре. Никой не обременявам с мнението си.

А без малко да забравя Като имаш пари или хубава жена имаш и много "приятели" това е закон

Удивително точно казано! Аз също отдавна не страдам от илюзията, че имам приятели. Има известен брой хора, които знаят, че могат да разчитат на мен за определени неща, за това се чувстват длъжни да ми помогнат, ако им поискам нещо, но в определени граници. "Няма вечни приятели, има вечни интереси". И една още по-добра сентенция: "Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват" :)

На всички, които смятат, че имат истински приятели, готови за тях на всичко, препоръчвам един много елементарен тест. Звъните им в 3 през нощта и им казвате:

- Намирам се на еди-кой междуградски път. Току-що ударих жена с дете с колата и май ги убих, а съм пийнал доста. Ела бързо да ги заровим, че иначе ще ги лежа.

След това сядате и чакате половин час. Ако към вас се приближи човек с кирка и лопата и ви попита "Къде ще ги заравяме?" - поздравления, вие имате истински приятел! Ако не дойде - добре дошли в реалния живот :)

• 3 седмици по-късно...

Да имам и тя е 1 :angry: ,но истинска! А останалите са просто приятели, а понякога се оказват просто мръсни,гадни предатели!Така, че ако някой си мисли, че целия свят му е фр просто да знае, че много се лъже!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.