Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрите хостинг компании до момента?

Featured Replies

Може ли да ми препоръчате добра хостинг компания, която да няма проблеми с крашове и е на сравнително добра цена :)

• Автор

Аз използвам Host.bg и SMS Hosting. И от двете съм доволен.

СМС Хостинг не прекъсват ли от време на време, как е скоростта?

ICN са доказала се марка, качествена, но и малко скъпичка.

Не, не прекъсват. Имах само преди време малко проблеми, когато си сменяха платформата, но после ме компенсираха.

Е разбира се 100% гаранция няма. При всеки един хост провайдър може да се случат проблеми.

• 2 седмици по-късно...

Емо, в SMS Hosting вече няма да може да се плаща с SMS. Има ли алтернативен хостинг с SMS заплащане да е?

• 3 седмици по-късно...

Използвам един английски , който беше препоръчан в един друг сайт. Доста добър е,eвтин и за момента нямам никакви проблеми хостинга е - Аrvixe.com(предлагат и безплатен домейн) . А в сайта има и промо код в стъпка 1,доколкото помня беше окол 20% -  ето го и сайта www.kakdasinapravimsait.com :) :)

Редактирано от Aleksandar Panayotov (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Мисля, че най-удачно решение в момента е VPS от digitalocean. 20 GB SSD, 1 ядро процесор , 512 mg RAM за 5$ на месец. Имам няколко машинки там и съм много доволен за момента. Единствената пречка е, че трябва да се конфигурира сървър, но предлагат и преконфигуриране изображения с вдигнат apache/nginx и имат добри tutorial-и.

Аз съм на ICN.bg - споделен хостинг, бизнес план. Понасям ги засега, защото не са супер важни сайтове и нямам време да ги местя, а и не са непоносимо зле, но да се твърди, че са супер добри е смешно. Падат си редовно. И за да не съм голословен - мониторинг от последните 24 ч от сървър в Щатите и това се приема за нормално (демек в някои дни е доста по-зле и според съпорта пак е нормално).

icn.jpg

• 1 месец по-късно...

Между впрочем на запитване официално според тях:

Здравейте отново.

Ъптайм в проценти за услугата споделен хостинг на всички планове 99.9% на годишна база.

За допълнителни въпроси можете да пишете на [email protected] или да позвъните на 0700 30070

Реално за последните 6-7 месеца са на 99.76%. Препоръката ми е да се насочите към друг хостинг.

icn_downtime2.jpg

Редактирано от teou (преглед на промените)

• 4 години по-късно...

Използвам един английски SiteGround , който беше препоръчан в един друг сайт. Доста добър е,eвтин и за момента нямам никакви проблеми хостинга е - Аrvixe.com(предлагат и безплатен домейн) .В  сайта е дадена инфромация защо този хостинг е добър -  ето го и сайта ТУК

Здравей,

Какво точно ще хостваш и какъв хостинг искаш - споделен или VPS ? Ако е за VPS - не взимай от български провайдър - цените са значително завишени.

Виж тези https://www.freehostia.com/virtual-private-servers/

Предлагат безплатен контролен панел, който е доста приличен.

Добра алтернатива е и VPS от Contabo.

Иначе за споделен хостинг - все тая - NS1 или ICN.

Host.bg за съжаление отдавна не съществуват - купиха ги СуперХостинг и ги съсипаха.

• 2 седмици по-късно...
на 20.10.2019 г. в 12:13, Nikki Storm написа:

Използвам един английски SiteGround

100 про е английски... Ето и част от ръководния екип Май само Хосе не е българин. 

на 20.10.2019 г. в 14:13, Nikki Storm написа:

Използвам един английски SiteGround , който беше препоръчан в един друг сайт. Доста добър е,eвтин и за момента нямам никакви проблеми хостинга е - Аrvixe.com(предлагат и безплатен домейн) .В  сайта е дадена инфромация защо този хостинг е добър -  ето го и сайта ТУК

Неизгоден и заробващ. За какво някой би плащал повече за да получава услуга с ограничения?

• 2 седмици по-късно...
на 11.11.2019 г. в 11:54, Nikki Storm написа:

Какви ограничения? Какво му е на хостинга

По трафик например :) От Контабо по-добри няма. За 5 евро правиш чудеса. Кеф ти сайт, кеф ти видео и аудио стрийм.. Хем и доста повече дисково пространство. Да не говорим за VPS услугите... За 5 евро/месец, 200 мегабита скорост (неограничен), 200ГБ диск, 8 РАМ и 4 ядра... Само за 5 евро на месец! Наиш колко сайта може да си вдигнеш с тез ресурси?

преди 20 минути, DebianBuster написа:

Бавни? В какво са бавни? И в сравнение на какво и с какво/кого?

Никога не можете да изпозвате производителност от всичките ядра

https://browser.geekbench.com/v4/cpu/9865560

2887 х 4 = 11548, но дава само 8952. Такава производителност трябва да бъде на VPS с 3 vCPU.

https://browser.geekbench.com/geekbench3/compare/8201857?baseline=8201857

2480 x 4 = 9920, но дава само 5763, като с 2 vCPU.

Е, то това е ясно, въпросът е как е с останалите VPS провадъри. Вероятно и Контабо не са изключение от масовата практика да се продават несъществуващи ресурси. Ако всичките си алокораме RAM паметта на макс и пуснем изчисления/ стрес тестове на процесор, SSD - на тоз сървър ще му се е*е м**ката. Няма как всеки потребител на виртуалка да ползва 100% CPU без огранчения. Да си призная, от много време не ползвам други VPS провадъри, но и като гледам цените, няма и шанс да ползвам, за да врътна малко тестове.

Ако ви трябва 4 ядра, можете да ги вземете от друг провайдър, същите 4 vCPU или максимум 5 (25% резервът, това е доста много). Но не 8 от контабо. Дори и ако контабо струва по-малко, защото в някакъв момент когато ви трябва ресурсите, контабо няма да ви ги даде. И ако това са уеб сайтове ще имате загуби от бавен сайт.

100% резевр не е нормално, това е ужас. Това е една причина защо контабо е толкова евтин.

Извинете, няма да кажа, защото също предлагам VPS. Моят отговор ще бъде некоректен.

Е, това ние ще го преценим. Съжалявам, но не мога да намеря из нета дори подобни на Контабо. Много по-скъпи и по-орязани откъм процесор, памет, диск и трафик - да. Така да пишете и съветвате, че Контабо са "бавни", ама да не дадете пример за по-добри услуги.. Сори, ама си е чисто тролене. И аз, както и всички четящи този форум, ще сме много доволни да Ви станем клиенти, ако предложите услуга по-добра от Контабо. Като, в това "добра" влизат ресурси, обслужване, ъптайм, подсигуряване и най-вече цена. Нали, няма смисъл да сравняваме една услуга за 30лв с друга такава за 10. По-коректно е да сравняваме една такава с 3 други. Да не се окаже по-ефтино да си взема по-скъп и/или няколко от Контабо пред една друга от друг провайдър?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.