Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за кабинета "Борисов-2"

Featured Replies

• Автор

Такова е естеството на работата ми.

... и по кое време на денонощието.

Не мислиш ли, че отиваш твърде далеч с въпросите си?

• Отговори 2,9k
  • Прегледи 166,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моя грешка в словореда. Сега видях. Горната публикация да се чете като

.. и по всяко време на денонощието.

сори...

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

• Автор

Моя грешка в словореда. Сега видях. Горната публикация да се чете като

.. и по всяко време на денонощието.

сори...

За задоволя нездравото ти любопитство - Мойра задължително спи нощем, за да може да работи денем, работата и е свързана с това, за което е учила, освен това Мойра не си вре носа в чуждите работи, защото смята това за простащина.

Лек ден и ако няма какво да кажеш в темата, отиди в някоя друга. :)

За задоволя нездравото ти любопитство

Не знаех, че прагът ти на възприятие на шеги, е толкова нисък! Бих могъл да кажа извинявай, но заради втората част на публикацията ти, смятам да пропусна!

отиди в някоя друга. :)

Я, накой се вживява в ролята на регулираовчик или предявява необосновани претенции за собственост?

ПП Въобще не ме интересува, как ти се движи часовникът и ти в него.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Каква е темата, вие къде отидохте.

Смятам, че и това правителство е изградено на безпринципна основа (по-скоро на принципа "Келепир да има"), както предишното, както по-предишното, както още по-предишното, както още по-по-предишното, както по-по-по-предишното. Малее, ужас!

• Автор

Каква е темата, вие къде отидохте.

Смятам, че и това правителство е изградено на безпринципна основа (по-скоро на принципа "Келепир да има"), както предишното, както по-предишното, както още по-предишното, както още по-по-предишното, както по-по-по-предишното. Малее, ужас!

belivakov се проявява като трол, аз сгреших, опитвайки се да го спра, отговаряйки на въпросите му, но явно е трябвало да постъпя по друг начин.

Целта на някои хора от правителството може и да е келепир, но не на всички.

Като започнат работа, ще си проличи кой за какво е там.

Проблема на новото правителство е в пожелателния тон на "програмата". При предаване на властта, ББ заяви, че първите 2 години ще спира "свободното падане на страната". За после нищо...не сподели... Т.е. нищо не се поема като отговорност, пак ще се говори за лошото преди, пак друг ще му е виновен и пречка... С мрънкане нищо не се получава, ама горкия друго до сега не е показал...

Че тия пари идваха от европа бе джанъм, не от наще данъци... И метрото от там се финансира... и колко още проекта.

Не го проумяхте това, ей...

p.s.

Че е малко "сбирщайн", така е, но мисля, че има потенциал, някакъв. все пак от предишното ще е 100 пъти по-добре.

Пожелавам успешна работа!

Червените тролове изгонение от други форуми се преселиха и тук и да уронят престижа на форума с просташките си изказвания.Ти какво очакваш от червен трол тъп като лидера си !

Ако сега държавният ни дълг е :

https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHMO_bgBG564BG564&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

Отиваме на 30% !

Те пък едни пари , на фона на нашия ни БВП - някакви си 24-26 милиарда.......!  :)

Какво толкова се е случило ?!

Я , хорските дългове в "белите" държави е е-хеее....!

Нали с тях искаме да се мерим !

За Гърция и дума не отварям...... :)

https://www.google.bg/webhp#q=%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3+%D0%B2+%D0%95%D0%A1

За САЩ пък никак - "гроб съм" ! :)

http://www.mediapool.bg/darzhavniyat-dalg-na-sasht-mina-17-triliona-dolara-news212490.html    

Керванът си върви ! Кучетата си лаят ! Ограбването продължава в пълен ход !...... :)

Днес силите се консолидираха (прибраха си своите) , че бая се бяха разхвърлили по терена в борба за кокъла....

Да ни е честито !

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Ето, за това казваме, че София не е България.

Нас, от провинцията не ни грее, че Б.Б ви е направил метрото, Лъвов мост  или някоя дъга.

А Лютви Местан ,и Сергея какво направиха за северозапада ? Не че защитавам това правителство ,ама погледни нещата реално. Тия насерат ли се други нема .

Те много добре знаят ,че ще се работи под много голям натиск ,особено след като ДПС вече им е враг ,и медиите ще ги гледат под микроскоп за всяко нещо.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

belivakov се проявява като трол, аз сгреших, опитвайки се да го спра, отговаряйки на въпросите му, но явно е трябвало да постъпя по друг начин.

Аре по-лекичко с квалификациите, моля!
  • Автор

Не съм привърженик нито на ГЕРБ, нито на реформаторите, но се радвам, че има правителство, защото едни нови предсрочни избори само биха усложнили още повече нещата, да не говорим за парите, които щяха да бъдат хвърлени на вятъра.

Политиците ни трябва да се научат да мислят първо за интересите на тези, които са ги избрали, чак след това за своите.

:) 

Не съм привърженик нито на ГЕРБ, нито на реформаторите, но се радвам, че има правителство, защото едни нови предсрочни избори само биха усложнили още повече нещата, да не говорим за парите, които щяха да бъдат хвърлени на вятъра.

Политиците ни трябва да се научат да мислят първо за интересите на тези, които са ги избрали, чак след това за своите.

Хайде стига с наивитет !

Да не са пили газ ?!

Каквото трябваше да стане - стана !

Всичко друго е фантазии и измислици......Б.Б си пуши пурата и си пие кафето в парламента . 

Това не го ли гледа по телевизията ? Аз го гледах.....пълен цирк ! :)

И хич не му пука - опече си баницата още 13-та година........и парите прибра чрез КТБ.Чете ли списъка на ужилените?... Сега и държавният заем му е в кърпа вързан !

....`ма те всички вкупом признават , че отлично си е изиграл картите. Сам прибра целия Пот......(ако знаеш какво е това). :)

Тоз ме кефи от всякъде ! Голям Играч ще излезе! На всички им разказа играта (и им прибра парите). :yanim: 

Даже и на Европа им показа (ПФ) , че не е точно така както те си я мислят .

Или точно така и те си я мислят , и само хвърлят прах в очите да си прехвърлят ракетите по-близо ! Щото да не би руски ракети да си монтираме ?! :)  ....

А Лютви Местан ,и Сергея какво направиха за северозапада ? Не че защитавам това правителство ,ама погледни нещата реално. Тия насерат ли се други нема .

Те много добре знаят ,че ще се работи под много голям натиск ,особено след като ДПС вече им е враг ,и медиите ще ги гледат под микроскоп за всяко нещо.

А Лютви Местан ,и Сергея какво направиха за северозапада ? направиха го по беден тези наводнения дето бях кой го причини при Боко као беше на власт 3 години и половина и пак имаше страшни валежи тогава я ми кажи имаше ли такива наводнения не нали . Тия за 1 година осраха всичко

А Лютви Местан ,и Сергея какво направиха за северозапада ? направиха го по беден тези наводнения дето бях кой го причини при Боко као беше на власт 3 години и половина и пак имаше страшни валежи тогава я ми кажи имаше ли такива наводнения не нали . Тия за 1 година осраха всичко

Именно! Това го кажи на Черната Сила !!! :) (Back Power) ,чийто пост съм цитирал.

А днес и Лютви ,и Сергея казаха ,че това била най-безпринципната коалиция ,защото имало националистическа партия вътре ! А тяхната коалиция не беше безпринципна ,а ? Тя беше политически Франкенщайн ,начело с оня глупак ,дето днеска беше събрал 20 некролога да протестират.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Тия насерат ли се други нема .

Хъм - ще свършат "работата". Няма как такава сбирщина която е с коренно противоположни идеи да просъществува дълго!  Ще се изпокарат още преди да се усетим и бам - отново на избори! Неизбежно е и е въпрос на не много време!

....  

Само си фантазираш !

Ти май не четеш какво пиша ?!

Ни най-малко не се засягам от това разбира се.... :)

Само си фантазираш !

Троловете не четът както казах тъпи са като лидера си

Само си фантазираш !

Някои вече май изпушиха от еуфория :huh:  

Какви са тия празни цитати! С теб задявка нямам, освен ако не си се раздвоил и използваш 2- Ника едновременно! 

Изобощо не схванах поста ти! :no-no:

Другите пък тролове ги подгониха!

Хайде, почерпете се  за победата - пиите по едно за да се поотпуснете, че иначе ще "изгърмите" :cheers:

Божееее! Не е лесна и вашата :lol6:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Обръщам внимание на belivakov и adersa да бъдат по-умерени в квалификациите и определенията към Мойра и останалите съфорумци, а епитетите принципно да си ги запазят за друго място.

Пишете и говорете каквото искате, но продължавате ли в същия дух никой няма да чуе идеите ви.

Black Power, успокой се малко бре, човек.

Ще получиш някой инфаркт, не за друго.

Твоите хора ги гледахме година и половина - чакай сега да видим малко по-различни физиономии.

Около 600 милиона годишно?

Дай да изчакаме колегата да се подтотви с Гугъл и да ни светне.

После съм аз.

:)

Грешно мислене колега, грешно.

Ще ти дам пример с любимото ми градче - Севлиево. Всичко е чисто, подредено, спокойно, поддържано, преди 2 години си направиха и нов градски парк, който е чуден.

Виж в Цари Мали Град какво направиха, 2 лета само се точат от къде ли не да гледат 5 камъка на кръст, ама добре го направиха.

В Пловдив колко неща се направиха и оправиха. вчера бях там, преасфалтирани булеварди, добре направени.

Новите автобуси във Варна или Бургас беше, един от двата морски града. Една част от улиците в Аспарухово вече са преасфалтирани и нещата се нормализират.

Магистрала Тракия отвори много нови възможности за южния регион.

Я се разходи към Видин да видиш що е мизерлък! Любимият ти ББ една стотинка не даде за нищо в Северна Централна България. Това си го призна самият той на митинг в Плевен на предните парламенттарни избори. Обеща,че положението коренно ще се промени ама ще видим какво ще се случи.

Плевенският ГЕРберски кмет се прочу с далаверките си. Лятото така се беше покрил,че служебният му шофьор не знаеше къде е :D

Хората са се свили в черупките си и всеки се страхува да не остане без работа и да не може да изхранва семейството си. Никой не мисли къде да иде и да протестира поради простата причина,че няма кога. Работа от сутрин до вечер. Но ще дойде време и камъни ще летят. Запомни го това.

Напролет ще е страшно.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Я се разходи към Видин да видиш що е мизерлък! Любимият ти ББ една стотинка не даде за нищо в Северна Централна България. Това си го призна самият той на митинг в Плевен на предните парламенттарни избори. Обеща,че положението коренно ще се промени ама ще видим какво ще се случи.

Плевенският ГЕРберски кмет се прочу с далаверките си. Лятото така се беше покрил,че служебният му шофьор не знаеше къде е :D

Хората са се свили в черупките си и всеки се страхува да не остане без работа и да не може да изхранва семейството си. Никой не мисли къде да иде и да протестира поради простата причина,че няма кога. Работа от сутрин до вечер. Но ще дойде време и камъни ще летят. Запомни го това.

Напролет ще е страшно.

Не съм съгласен в случая.

От Б.Б. зависят нещата дотолкова, колкото на правителствено ниво да се договарят сумите по европейските фондове, а от там нататък са министерства и общини.

Пример:

http://www.kmeta.bg/v-oblast-montana-sa-usvoeni-220-mln-lv-evropeyski-sredstva-24439.html

В област Монтана са усвоени 220 млн. лв. европейски средства

Колко от тези пари са потънали в джобовете на разни хора и какво е направено дефакто е друга бира.

Може би другарката Фидосова може да даде подробна справка.

Апропо - най-голяма е нейната заслуга за стремглавото потъване на Видин надолу, защото болната амбиция нейне беше точно към Монтана да пренасочи всичко.

Но това е друга тема.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.