Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

USB Проблеми

Featured Replies

exwol, това беше за последно. Постовете ти вече ще са невидими за мен.

Сам се сети защо. Заядливци не ни трябват тук! Спри да пускаш заядливи и безсмислени постове и се съсредоточи върху проблема!

Не виждам Аз с какво ти преча? След като не разбирам, какъв ти е проблема?

Чудех се дали да отговоря щото навярно няма смисъл, след като са невидими постовете ми после се сетих, че ше надникнеш като гост. И така ще съм по-спокоен и вместо 2 седмици няма да се храня само една.

Лекинко си в грешка, не съм си и помисли да се заяждам, даже напротив. Посочих те като източник на полезен пост. Ти беше тоя дето реши да ми се прави на даскал и да ме обучава. Прегледай темата като гост по-назад. Пречиш ми защото зададохме поне 5 полезни въпроса на авторката и ако беше отгорила на тях до сега вероятно проблема да е решен, а ти я объркваш допълнително с някакви безумни предложения за преинсталиране. Аз пак ще се повторя, ако това е нейното желание, Ок но не се налага. На поредния ти въпрос - аз проблеми нямам.

А на теб ти пожелавам един ден да разбереш защо преинтслацията е доста крайно решение, но до тогава има бая неща да научиш. Но тези работи стават когато спреш да геймиш и се заемеш с сериозни неща в компютърните технологии. Казах гейм, защото именно за вас е типично да си мислите, че сте на много високо ниво и да решавате всеки дребен проблем с преинсталиране. Това е приложимо и ефективно, ама само във вашия случай. Не мисля, че има за какво повече да говорим.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• Отговори 115
  • Прегледи 11,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Двамата вегани нещо се изпокараха. 

exwol разбирам че си извънредно впечатлен от снимката на профила и се опитваш да откриеш топлата вода, но като гледам два дена разигравате девойката. Има няма преди повече от два дена споделих, че ако е омазан драйвера на чипсета най чистата работа е преинсталацията, която щеше да отнеме 1-2 айде и 3 часа да са с всичките му драйвери програми и т.н. и авторката щеше отдавна да е забравила, че има проблем. 

Колкото и да се правиш на важен и разбиращ от високи технологии се тай не впечатляваш май никой, мене определено. Да ако имаш достатъчно познания може и да пренапишеш самия Win за 10-20 години, но това не прави твоя метод по-правилен и ефективен от преинсталацията. Разбирам те напълно, че вероятно искаш да завържеш по-близък контакт с авторката, но не се напъвай толкова пред всички. Пиши и на лично, па ако ти върже върже, нооооо "а дано ама надали". 

Двамата вегани нещо се изпокараха. 

exwol разбирам че си извънредно впечатлен от снимката на профила и се опитваш да откриеш топлата вода, но като гледам два дена разигравате девойката. Има няма преди повече от два дена споделих, че ако е омазан драйвера на чипсета най чистата работа е преинсталацията, която щеше да отнеме 1-2 айде и 3 часа да са с всичките му драйвери програми и т.н. и авторката щеше отдавна да е забравила, че има проблем. 

Колкото и да се правиш на важен и разбиращ от високи технологии се тай не впечатляваш май никой, мене определено. Да ако имаш достатъчно познания може и да пренапишеш самия Win за 10-20 години, но това не прави твоя метод по-правилен и ефективен от преинсталацията. Разбирам те напълно, че вероятно искаш да завържеш по-близък контакт с авторката, но не се напъвай толкова пред всички. Пиши и на лично, па ако ти върже върже, нооооо "а дано ама надали". 

Айде и тоя поредния специалист, който се опитва да ми се доказва колко е в час. Наистина не мога да разбера, к'во стана тук в тоя форум специално!

Нещо си бая зле с разбиранията, ама зле ти казвам.

Достатъчно съм впечатлил която трябва, за да има нужда да впечатлявам, която и да е било друга. Еле пък у форума на Калдата. Нали разбираш в какъв свят живееш, за да си помислиш подобно нещо. Отделно това на тебе как точно ти влиза в работа? Ти к'ъв се явяваш, как да те разбирам?

После, теб пък що да те впечатлявам! Б*х ти кой беше бе, че не мога да се сетя? Аре остави това, ами не мисля, че изпитвам особена нужда. След подобни изказвания за преинстлацията си ми ясен. Занимавай се с децата у махалата и им се прави на разбирач, преинсталирай им там комповете, а мен ме остави да си кютам неграмотен. Само не разбрах за какви 2 дена мотане и какви 5 лева става дума, ама ще се направа, че съм разбрал, за да не изглеждам отново глупав и пак да ме критикуваш. Чел си нещо в темата, ама какво точно си чел не е ясно. И все пак въпреки, че ми е до гуша дошло от гаражни псевдо специалисти, с които да споря и от опит знам как завършват тия филми, ми е много интересно, какво налага преинсталация в конкретния случай?. И ти учителю, лично твоята работна (подчертавам) машина на колко време я преинсталираш?

Айде и тоя поредния специалист.......

Като начало да те успокоя за да не се напъваш много, много. Предполагам и сам ше се сетиш на кое и колко ми дреме за какъв и колко разбиращ ме смяташ. 

Ако имаш поне нещо между ушите си би трябвало да си наясно че тия твоите напъни да се мине без преинсталация първо че не е ясо колко време ще отнемат и второ крайния резултат е също толкова мъгляв, а след като отдавна стана ясно, че проблема е софтуерен, решаването му с чиста инсталация е въпрос на 2-3 часа. Да съгласен съм, че по някога се налага и борба по твоя начин, но това е когато има инсталиран ценен и стар софтуер, който е трудно да бъде открит.

Да взема да ти кажа що не само изглеждаш 

..... за да не изглеждам отново глупав и пак да ме критикуваш.......

ако си направиш труда да прочетеш и втората страница от темата, може и да забележиш в пост 32, че съм споменал за преинсталация и съм обосновал защо което е било в 20:08 на 17-ти, айде ти смятай преди колко време е било и дали нямаше темата да е отдавна приключена.

Относно това дали ще ме впечатлиш или ни не се хаби не е по-силите ти дори и да искаш. 

В предния си пост ти обясних, но явно черото ти е по-голямо и главата по твърда от колкото предполагах и не разбираш това което ти се говори. След като се смяташ за много велик пращай съвети те си към авторката на лично, след като всички ти обясняват, че преиграваш. За тебе лично би било по-правилно да избягваш показността демонстрирана до момента.

Вярно е, че доста от гаражните специалисти не мога да ги нарека колеги но също толкова ми е писнали на мен и от книжни, псевдо теоретици.

И накрая. С обръщения от типа 

Аъъъ ей за това говорех пиленце...  :)

.....

Абе ей, компирче стига глупости...  :)

.......

не ставаш нито по-интересен, нито по-забавен, а само главоломно се изкачваш в класацията "Див селски бек".

Редактирано от pconline (преглед на промените)

...не ставаш нито по-интересен, нито по-забавен, а само главоломно се изкачваш в класацията "Див селски бек".

Леко не ми се цитират всичките ти писания щото си ми смешен и истински започнах да се забавлявам с теб, обаче квалификацията "див селски бек" ми харесва. Да, такъв съм определено. Съжалявам ако това по някакъв начин е наранило нежната ти душичка или те е подтикнало да се правиш на герой-светец. Ако малко по-рано бех осъзнал истинските ти пориви да си поредния изявен "гуро" от този форум, който иска да спори с мен, щех да постъпя по друг начин. Въпреки това обаче, пак не си отговарям на въпроса - кой точно беше ти? Я ми припомни, че не мога да се сетя и как това на теб ти влиза в работата, за да ми правиш забележка как да се обръщам към авторката на темата? Има само една причина да ми скачаш и тя е тази, в която ти ме обвиняваш мен. Споко бе. Не съм и писал на лично, не се дерзай... Ох колко мъка има по тоя свят.... :D

Ако имаш поне нещо между ушите си би трябвало да си наясно че тия твоите напъни да се мине без преинсталация първо че не е ясо колко време ще отнемат и второ крайния резултат е също толкова мъгляв, а след като отдавна стана ясно, че проблема е софтуерен, решаването му с чиста инсталация е въпрос на 2-3 часа. Да съгласен съм, че по някога се налага и борба по твоя начин, но това е когато има инсталиран ценен и стар софтуер, който е трудно да бъде открит.

Мислех, че си на ниво поне гаражен-псевдо специалист, защото по участието ти в темата така ми изглеждаше, което не е лошо по принцип. По цитираното обаче от теб ми става ясно, както и на всеки над ниво "ползвам компа за фейсбук", че дори и там не си. Аматьор си съжалявам, личи по непреодолимите ти пориви за преинсталация, за която се хващаш на първо място. За нея се хващат именно такива, както теб и геймърите. Дори не можеш да разбереш, за какво говоря в темата, нямам и как. Да прав си преинстал е решението, но за таргета "ползвам компа за фейсбук", за останалите не е решение. За един драйвер правим цяла преинсталация защото видиш ли било омазано всичко и не било съвсем ясно, какъв ще е крайният резултат. За теб може и да е така. Дадох ти и насока в предния ми пост що мисля, че си аматьор, но ти си заслепен и не четеш. Не случайно те питах, ти на колко време си преинсталираш работната машина? Хахаха, преинсталация за 2-3 часа, (ми добре, то принципно драйвер се инсталира за 5 мин. ама както и да е) не съм сигурен, че винаги е така. Ела примерно моята работна машина да преинсталираш за 2-3 часа. Нямам стар софт, но си я искам работеща, както преди това. Даже не 2-3 часа, 24 часа ти давам. Ето, на скоро и на мен ми се появи проблем, който в началото остана скрит. Точно с драйвер беше, трябваше да преинсталирам ли? Иди примерно преинсталирай машината на някой професионален графичен дизайнер да видиш какво ще ти каже. Чудя се на себе си що ти отварям очите с насоки и въпроси. Борба било по моя начин, само ако имало стар софт. Човек спри се, че наистина изглеждаш смешно, ето това е поредното изявено аматьорско изказване, а претендираш, е си голем. Не си се допирал и до определени проблеми , за да си наясно. Мога да ти дам хиляди примери, ама не ща да те чета по-нататък, не си ми полезен с нищо и не ми показваш нищо ново. Този филм тук във форума на Калдата специално, съм го играл и знам от опит, че с такива като теб не се спори - казвал съм го 100 пъти поне. Когато си ограничен до определени възможности за възприемане, то нямам и как да се надскочиш и да осъзнаеш какво се има предвид. Аз обаче, нямам какво да се връзвам. Така го разбираш, така драпаш със зъби и нокти да покажеш колко си прав. Ще се повторя, "лек" си ми, не ми се четат глупости и нямам време да ти отговарям на безсмислените ти постове. За това, седи си в твоя свят и ако обичаш не ме занимавай. 

Стана ли време за раздаване на лични предпазни средства? :ph34r:

Кво направихте от темата бе???

Я момичето да преинсталира и да се приключва сагата!

Кво направихте от темата бе???

Я момичето да преинсталира и да се приключва сагата!

То и темата е за преинсталация.

• Автор

БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ :) Направихме каквото можахме :D В момента си записвам ДВД с 7-ца 32 бит, за да се приключи сагата и ако пак имам проблеми ще прежаля 20 лв.

Отново ви Благодаря :) :)

Приятна вечер.

П.С. - Прави любов, а не война :D

БЛАГОДАРЯ МНОГО НА ВСИЧКИ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ :) Направихме каквото можахме :D В момента си записвам ДВД с 7-ца 32 бит, за да се приключи сагата и ако пак имам проблеми ще прежаля 20 лв.

Отново ви Благодаря :) :)

Приятна вечер.

П.С. - Прави любов, а не война :D

Защо Windows 7 32 бит?

Останах с впечатлението, че имаш 4 GB RAM?

...........обаче квалификацията "див селски бек" ми харесва.......

па и ти отива да знаеш. 

Не е нужно да ти обяснявам, че авторката е на възраст на която може да ми е дъщеря, а па си имам две деца и повече не ми трябват. 

Господин знаещ когато в един спор останеш сам, а от другата страна са всички и никой не иска да те чуе, е хубаво да се запиташ дали всички други са луди или тебе те е фраснал Кличко по носа и не знаеш къде се намираш. Ама кво да се прави явно живееш в някаква твоя си паралелна вселена. Обещавам ти повече да не се занимавам с глупостите ти в тази тема.

Джо темата е ясна и явно приключена така, че що не вземеш да затриеш последните 4 страници с ненужни бръщолевения? 

Ами да 4 е, но препоръчаха ми 32 бит :D ..

32 битовата система разчита ДО 4 GB памет, но не казвам RAM, тя е сумарна всички други "памети".

Ако сложиш 32 битова операционна система, от тези 4 GB RAM, ще ти се разчетат някъде около 3.25 GB...

Силно ти препоръчвам да сложиш Windows 7 x64.

Джо темата е ясна и явно приключена така, че що не вземеш да затриеш последните 4 страници с ненужни бръщолевения?

Защото нямам времето, нервите, а и желанието да изчета последните 4 или колкото са там страници... Връщам се от командировка, нямаше ме 2 дена, признавам си, че наистина не ми се чете всичко това, дето е изписано до тук.....................................

па и ти отива да знаеш. 

Не е нужно да ти обяснявам, че авторката е на възраст на която може да ми е дъщеря, а па си имам две деца и повече не ми трябват. 

Господин знаещ когато в един спор останеш сам, а от другата страна са всички и никой не иска да те чуе, е хубаво да се запиташ дали всички други са луди или тебе те е фраснал Кличко по носа и не знаеш къде се намираш. Ама кво да се прави явно живееш в някаква твоя си паралелна вселена. Обещавам ти повече да не се занимавам с глупостите ти в тази тема.

Кои всички бе? :D

Кои са тия всички не ми става ясно? За какво говориш пак те питам или устата и самочувствието само са ти големи, без покритие. Бла-бла и общи приказки, колко бил стар, колко деца имал. За какво ми подрипаш тогава, че баш не ти схващам идеята? Някак си нали разбираш, че не ме интересува това моето момиче. Ако нещо ти тежи или имаш желание за изява, си объркал човека, аз не съм психолог, а и тука не е мястото. 5 пъти ти задавам конкретни въпроси - технически да се обосновеш какво според теб налага директен съвет за преинсталация и ти на колко време преинсталираш твоята работна машина? Земи да ми отговориш мистър гуро. Общи бълвочи ти казах, че не ми се четат, що там си още по-зле.

В подробности  не ми се изпада и да ти обяснявам, нямам време за такива като тебе. Тук основно влизам, за да се забавлявам. Всички-мички, оправдания, мрънкания, Джо затрий темата и т.н.... да не се разплачеш само?

Ама така е брате. Отдавна ми е станало ясно. Не случайно 3-4 пъти споменах в постовете си по темата, че само в тоя форум специално може да се случи подобно нещо и напълно безсмислено такива като тебе и оня преди това да ми правят опити да опонират, но кат' не можеш да четеш, а още по-малко да разбереш за какво иде реч, така е.

Ду тоа зор преинсталирай та преинсталирай, добре бе и аз го казах няколко пъти още в предните си постове. Ако това е желанието на авторката на темата, нямам нищо против, но темата е пусната с друга цел, ако и това не разбираш, не знам по какъв начин да ти го кажа. Пак показваш какъв си ми аматьор. На същия принцип, що не вземете да закриете и Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове? Що да се влачат там по цели дни едни дълги логове, кат може един прост формат на диска и айде готова е работата - интелигентно. Не, всъщност имам още по-добре идея. Нека останат само "празни приказки" и един технически раздел как да преинсталирам компютърът си. И без друго, точно с това е известен основно форумът. Почти във всяка нова пусната тема за проблем, се започва с: "Оригинален ли ти е софтуера?" "Оооо, това нямам как да стане, направо преинсталирай!" Иначе уж много се държи да не се лансира пиратството, а постоянно се набива идеята смени/преинсталирай Windows-a, като носа кърпичка. Б*а мама му и ако това не е лицемерие  Има и още много да се каже, ма както казах загуба на време е нито пък ми е работа. Това в специализиран форум нямам как да се случи. Исках просто да онагледя (разбирам на теб са ти е нужни повече обяснение), та за т'ва направих "лирическото" си отклонение. Калдата си остава един форум ширпотреба и такива като теб се чувстват удобно тук, сам се сети защо. Тук се набляга на тип смесен магазин. Важното е да има повечеко потребители, това е добре за бизнеса и допринася за популярността на основния сайт, в което между впрочем няма нищо лошо. Ти обаче, ако можеш сам си направи аналогията като влезеш във "всичко за левче" и в някой специализиран магазин къде, колко хора има. Така, че не ми изтъквай всички-мички и тем подобни щото леко ме боли. Мен, който е трябвало ме е оценил правилно, повече не мога и да искам. Да разбира се, че има много кадърни хора, които се навъртат тук и наистина са на професионално ниво, но те са 30-40 човека или поне аз на толкова съм попаднал за тия години, но на фона на останалото това е малък процент. Сори, майка истината понякога е грозна и неудобна за много народ, ама живота е такъв несправедлив. А ти вместо да ми се правиш на госпожица, земи се стегни малко и подхождай по-мъжки към някои неща.

п.п. Сигурно 300 пъти съм го казвал. Губиш ми времето. Спора е безсмислен с хора като теб. Преживял съм го тоя сюжет много пъти тук във форума. Накрая може и да започнеш да викаш, че в началото си имал друго предвид и т.н. А това вече може и да ме подразни и тъй като нямам подобно намерение... Седи си у твоя свят и не ме предизвиквай да надниквам в твоя, не ми е интересно.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• 4 години по-късно...
на 17.11.2014 г. в 13:41, Viktoriya Dimitrova написа:

Първо, извинявам се, ако темата не е там, където трябва.

Второ, искам да кажа, че преди да публикувам темата тук, съм убила сигурно по 5 часа в продължение на 3 дни в търсене на решения на моят проблем, който е :

- АБСОЛЮТНО НИКАКВИ USB УСТРОЙСТВА НЕ МИ РАЗПОЗНАВА ЛАПТОПА ( TOSHIBA SATELLITE C-55 A-1NU ), като имам предвид мишка, флашка, usb кабел от телефон(зарежда телефона, но все едно не е свързан).

Какво правих аз:

1. Рестартирах компютъра, защото понякога се е случвало да забие мишката, рестартирам и всичко се оправяше.

2. Търсих в Майкрософт за решения на проблема / трих всички драйвъри, рестарт, влизам в мениджъра и пак са си там така с удивителен знак /

3. Теглих драйвери от сайта на Тошиба и от още някакви места, но не се получи

4. Опитвах се да актуализирам драйверите от контролен панел направо, но не намирало решения отново.

5. Щях да правя някакво възстановяване на системата, но там пък програмата не намери НОСИТЕЛ ..

МОЛЯ ВИ, КАЖЕТЕ КАК  ДА СИ ВЪРНА МИШКАТА :help wanted4: :help wanted4:

post-354576-0-42772400-1416224407_thumb.

Може да закупите Bluetooth със диск за инсталиране към него! 
След инсталация има програма която показва всичко на екрана! 
Така най лесно ще разбереш дали Usb работи правилно. При мен работи само един изход за usb и най вероятно са за ремонт!   

Без име.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.