Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 4

Препоръчан отговор

Има ограничение в обема, който можеш да качиш във форума. По-добре ползвай гугъл драйв, скайдрайв, фликър

Да знам, че има ограничение (то се изписва) и мойте файлове бяха доста под ограничението, което се и променяше!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да знам, че има ограничение (то се изписва) и мойте файлове бяха доста под ограничението, което се и променяше!

По принцип е по-удобно да ползваш външен хостинг

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

По принцип е по-удобно да ползваш външен хостинг

Търсих хубав хостинг на снимки преди време, но нито един не ми хареса особенно. Пак ще потърся и дори само файлов хостинг.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Търсих хубав хостинг на снимки преди време, но нито един не ми хареса особенно. Пак ще потърся и дори само файлов хостинг.

Какво не ти хареса във фликър?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Какво не ти хареса във фликър?

Исках да е максимално улеснено ползването - без регистрация само хостинг. Но сега като се замисля може да си направя профил в някой от тези сайтове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз ползвам SlickPic.

Редактирано от Пунта мара (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Исках да е максимално улеснено ползването - без регистрация само хостинг. Но сега като се замисля може да си направя профил в някой от тези сайтове.

Сайтове без регистрация не предлагат достатъчна гъвкавост (поне за мен). Освен това ползвайки акаунт в яху директно можеш да се регистрираш

16144637882_28ee18e413_b.jpg

15958087550_e01525ee41_b.jpg

15960069497_e5ceb7ebdd_b.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Малко са изгорели, но местата са чудесни :)

Мхм, не са добри снимките, прав си.

Ето едни…Малко по-добри от лозята в Ланзароте, който е вулканичен остров:

IMG_2789.jpg

Много е интересно как копаят дупки в лавата, където посаждат лозите, за да ги защитят от вятъра и за да могат да се оросяват естествено от конденза, който се получава сутрин. Виното е невероятно!

IMG_2806.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Мхм, не са добри снимките, прав си.

Ето едни…Малко по-добри от лозята в Ланзароте, който е вулканичен остров:

Много е интересно как копаят дупки в лавата, където посаждат лозите, за да ги защитят от вятъра и за да могат да се оросяват естествено от конденза, който се получава сутрин. Виното е невероятно!

Тя лавата е станала на пясък. И не е проблем. Но си е егати и труда да ограждат всяка дупка :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тя лавата е станала на пясък. И не е проблем. Но си е егати и труда да ограждат всяка дупка :)

Предимно заради вятъра и недостига на вода копаят тези специални дупки, тъй като определени растения трудно виреят при тези условия.

Но е наистина импозантно да се видят на живо тези "полета" в подножията на вулканите. Има над 300 вулкана на този остров, повечето са угаснали, но други постоянно работят. Над един от активните вулкани хората направили грил-ресторант, където няколко метра над реките от лава са сложили една огромна скара, на която печаха мръвки. Още ме е яд, че не можах да снимам това своеобразно барбекю. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предимно заради вятъра и недостига на вода копаят тези специални дупки, тъй като определени растения трудно виреят при тези условия.

Но е наистина импозантно да се видят на живо тези "полета" в подножията на вулканите. Има над 300 вулкана на този остров, повечето са угаснали, но други постоянно работят. Над един от активните вулкани хората направили грил-ресторант, където няколко метра над реките от лава са сложили една огромна скара, на която печаха мръвки. Още ме е яд, че не можах да снимам това своеобразно барбекю. 

Виж това с мръвките и лавата би било наистина впечатляващо. Само човек трябва много да внимава защото лавата не прощава :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

16316455582_16fe633aa2_b.jpg_MG_1916 by Romeo Ninov, on Flickr

15697446563_1768cf2fa8_b.jpg_MG_1921 by Romeo Ninov, on Flickr

16131141229_a8756a3699_b.jpg_MG_1928 by Romeo Ninov, on Flickr

Редактирано от capnemo (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...