Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

избор на евтин 32" ТВ може и по голям

Featured Replies

Ъ? Finlux може и да е било финландска марка когато и Telefinken е била германска. По корекомско време преди повече от 20 години, дори 30. Сега е просто надпис, който турчолята слагат. Всичкото това на практика е Vestel шаси 17MB61 или подобно.

Да не си мислиш, че всичко на което пише "гроздова" е направено от грозде? Няма толкова лозя в България.

• 2 месеца по-късно...
  • Отговори 103
  • Прегледи 16,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Здравейте, за да не пускам нова тема пиша в старата, имам малък проблем с телевизора.

За да не четете цялата тема модела е Finlux 39FLHYR274 SOC 

Омръзна ми да се спъвам в кабели затова снощи пуснах нет на телевизора, не бяха необходими почти никакви настройки всичко тръгна от раз.

От компютъра споделих файлове с филми,музика,снимки и т.н телевизора ги вижда и плейва.

Проблема е че не "вижда" текстовите файлове и съответно субтитрите не тръгват. Ако кача същите текстови файлове на флашка се "виждат" и тръгват без проблем но през DLNA не искат.

Дано ме разбрахте и да имате някакви идеи за разрешаване на проблема.

DLNA си е малко капризно. Не знам с какво си го пуснал, но пробвай Домашний медия сервер. И във почти всички случаи която и програма да ползваш за DLNA сървър се налагат донастройки за текстовите файлове със субтитрите.

• Автор

DLNA си е малко капризно. Не знам с какво си го пуснал, но пробвай Домашний медия сервер. И във почти всички случаи която и програма да ползваш за DLNA сървър се налагат донастройки за текстовите файлове със субтитрите.

От домашния комп. почти се оправих, някой текстови файлове не ги чете но горе долу му хванах цаката.

Сега се опитвам да пусна филм от таблета/телефона към телевизора изпробвах десетина приложения но не става. Изобщо не се виждат в мрежата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.