Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ за нова конфигурация

Featured Replies

Хора, спрете се, авторката си получи отговора и всичко в тая тема приключи...

Монка, аз съм в тоя форум много преди теб и повярвай ми, хората не са избягали от тука заради мене...

• Отговори 54
  • Прегледи 5,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ако не е заради теб ще е заради Росен,оня 1force1 и още 2-3-ма паразити, какво стана с темата за 960? Какво стана с темата на билдера? Заключиха ги, защото излезнаха заядливите им постове от сорта "аз закво да си купувам тая тъпа карта, то тия нвидиа лъжат" ..Да де обаче темите бяха защо да си я купиш, а не защо да не си я купиш, да си направят теми те за АМД-тата, а не да се изсерат при новите карти, които сме решили да покажем на форума.Съвсем скоро най-вероятно до края на месеца ще взимам нова машина и видеокартата ще е АМД...Не знам колко трябва да съм глупав, за да се фокусирам само на Нвидиа и интел ? Аз се фокусирам на AMD,Intel и Nvidia,демек всичко, защото мисля рационално, не съм казал, че 290-ките са само референтни, но на ли и те са за ползване какво правим като започне да пече на 95 градуса? Направени са хората да си ги купят и тях нали? Не сапфир да им търсят решение как да ги изкарат от 90-те градуса с извънземни охладители...Да кажем, че искам High-end Mini-ITX машина...Какво ми предлагат AMD ? Някаква 285-ка, а от Nvidia получавам по-хладна, 960-ка, която харчи по-малко ток и има повече екстри, реша да се кача малко нагоре имам 970 със същия размер  и 290Х, която е 3-но по-голяма, защото не може да се охлади...Сега ако си взема 7950-ка какво трябва да направя? Да си сложа вентилатор пред нея, за да не прегрява.Нали Johny има такава и ми дава един шот от нея как гони 80 градуса...Енергото мене не ме интересува дали ще взема 30 или 32 лева от мене, обаче има значение дали ще ми се налага да следя градуси, да купувам вентилатори, да търся оптималното охлаждане за видеокартата като Winforce 3X или Tri-X на сапфир...За същата производителност и по-гореща карта ще дам 20 лева по-малко от 970-ка, която не може да мине 50 градуса при гейминг и не се бъзикам Inno3D Air Boss X4 държи 48 градуса при гейминг...Струва 710 лева, а хубавите 290Х са по 690 почти, защо да си усложнявам живота толова, пък и повече пари за захранване да давам? Демек тези 20 лева отиват при захранването...

Психо, аз ти предлагам да си преглеждаш постовете преди да пишеш, защото редиш доста глупости понякога.И аз го правя като съм разсеян, но си поправям постовете.

Абе не се ли спря ти бе , все едно и също повтаряш.. квот искаш си зимай , нас не ни интересува! Апък вече се доказаха много неща , затова спри да спамиш.

Така направих ви тема в раздела за графични карти.

Ще помоля някой модератор да прехвърли 80% от последните постове там. Ще бъде добра отправна точка. Макар че се съмнявам някой да поглежда изобщо при всичките цинизми които Мони ръси едва ли някой се интересува.

Редактирано от Tommygun (преглед на промените)

Бях решил да не пиша, но ще пиша, защото това ще помогне и на авторката.

Не пренебрегвайте охлаждането и въздушния поток в кутията. Два вентилатора няма да спасят нищо. Компоненти от висок клас винаги са горещи. Intel Core i5, Core i7, FX 6000, FX 8000, Radeon R9, GTX 970/980/760+... За тези компоненти трябва хубав въздушен поток в по-просторна кутия от стандартните кашони за 60-70лв, които се предлагат тук като "добри кутии"...

Пренебрегването на охлаждането гарантира по-високи температури винаги. С хубав въздушен поток в кутията 290Х, която по принцип е гореща видеокарта може да слезе под 80 градуса, а с лошо охлаждане дори 960 може да качи над тези 80...

Моля, не си пренебрегвайте охлаждането, защото виждаш ли, компонентите били студени.

PS: Като имам малко свободно време ще взема да напиша едно тест ревю за въздушен поток и охлаждане, защото имам 5 вентилатора и мога да си играя с различни конфигурации...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.