Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво да купя? Видео или процесор?

Featured Replies

Този процесор не спъва дори R9 280 в повечето игри. Ако ще се ползва за игри.

Роска, не се заблуждавай... 760К/860К не съм съвсем сигурен дали 270Х няма да спънат... Тея процесори не за нищо са 150лв бройката... Ако идеята е да се рендва или нещо такова, по-добре за АМ2+ процесор да се помисли за 7850К или 7700К, заради HSA в някои приложения помита някои сериозни процесори. Но самата платформа е нискобюджетна, съответно слабичка...
  • Автор

Аз клавиатура и мишка имам за по 80лв.  

Въпрос: Възможно ли е с процесор и видео за общо 500лв. да изкарам 100-и нещо фпс на го-чето или трябва и двете да са по 500лв. за да стане нещо?

Щото има вариант сега да купя едното и по-късно другото.

Иначе дайте ми някакъв монитор да видя  120 там херцов....

Редактирано от ivosirakov (преглед на промените)

Въпрос: Възможно ли е с процесор и видео за общо 500лв. да изкарам 100-и нещо фпс на го-чето или трябва и двете да са по 500лв. за да стане нещо?

Аз за 750 си купих дъно,процесор,рам,захранване,видеокарта и записвачка и пак си изкарвам фпс над 70 на цс.И ако монитора ти е 60 Hz,и да изкарваш 10000000 фпс пак ще си виждаш 60.

Иначе дайте ми някакъв монитор да видя  120 там херцов....

При CS: GO  ограничението идва от процесора главно, ако търсиш минимални 100 фпс. Може да минеш и с по-слаба видеокарта и пак ще изкарваш +100 фпс, стига да имаш нещо от сорта на FX6300  или i3. За Athlon не съм сигурен доколко ще е удачен за над 100 фпс, но тук има хора с такива процесори, нека те кажат. Със сигурност съм гледал клипшове, които показват как кадрите се ограничават от процесора, дори да се ползват много бързи видеокарти. Една GTX750Ti  с i3  е предостатъчна за CS. Дори може да минеш и само с GTX750. 

Иво можеш ли във един бидон от 60 литра да сипеш 120 литра ? Ако си отговоириш на тоя  въпрос ще ти стане ясно всичко. Монитор LED AOC 24", Wide, HDMI, DVI, DisplayPort, Колонки, Черен, G2460PQU

Ето ти ги 130 FPS

GB B85-HD3 /1150
I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150
ASUS STRIX-GTX750TI-OC-2GD5

Обща стойност - 830.32 лв. с ДДС

Или същото нещо  ама на АМД

ASUS M5A97 /AMD970/AM3+
AMD FX-8320/3.5G/X8/BOX/AM3+

Обща стойност - 786.17 лв. с ДДС

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Иво можеш ли във един бидон от 60 литра да сипеш 120 литра ? Ако си отговоириш на тоя  въпрос ще ти стане ясно всичко. Монитор LED AOC 24", Wide, HDMI, DVI, DisplayPort, Колонки, Черен, G2460PQU

Ето ти ги 130 FPS

GB B85-HD3 /1150

I5-4460 /3.2G/6MB/BOX/LGA1150

Обща стойност - 830.32 лв. с ДДС

Или същото нещо  ама на АМД

ASUS M5A97 /AMD970/AM3+

AMD FX-8320/3.5G/X8/BOX/AM3+

Обща стойност - 786.17 лв. с ДДС

Благодаря! 

А този фпас на минимум графики ли говорим? :)

Редактирано от ivosirakov (преглед на промените)

За кво са ти толкова фпс? Да не се дърпате със някое приятелче , кой повече фпс ще искара?

Не, едва ли. При FPS игри си трябва повечко FPS, особено ако се играе срещу други играчи multiplayer.

От 1 месец пишеш, че ще кажеш захранването какво е  и още не си. И за какво ти е 120 фпс ? Да не мислиш, че ще станеш про, това не ти е магия. 

Гледай колко разлика ще видиш. Да не говорим, че някои не виждат разлика м/у 30 и 60 фпс. И какво ? Ще смениш дъно, процесор, видео за 800 лв. после още 500 за монитор вероятно и захранването и накрая ще е същата работа. Ама щом си вярваш, че като имаш 2000 фпс ще си голяма работа взимай един атлон с 750Ти. А ако вземеш само и5 без карта, се съмнявам и 30 фпс да имаш.

Не, едва ли. При FPS игри си трябва повечко FPS, особено ако се играе срещу други играчи multiplayer.

Да, трябват ти 50-60, не 150.

Редактирано от N1K17Y (преглед на промените)

Иво ти глупав ли си или само се правиш на глупав ? Как на какви настройки бе момче :) Със подобен процесор и видео ще пуснеш  тая игра със 300+ FPS  на Full HD  със всичко на макс . Колко пъти  и колко хора трябва да ти обясняват едно и също нещо ,че да го  асимилираш ?

• Автор

Абе хора къде го пише туй захранване? Къде като отворя кутията къде да гледам? :D

Кабела дето включваш в контакта задния му край е вързан към захранването.

Има лепенка на която търсиш надпис 12V ?А и въпросителната която показва колко е захранването.

Това те интересува а не останалите глупости. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.