Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Здравейте!Търся песента Джамбалая на български,или поне кой я изпълняваше на български?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

търся един клип с две жени и едни мишки, които си живеят в една къща. клипа е от 90-те и мисля, че мацките

са сестри, но не съм сигурна.

Здравейте! Търся един UK Trap(Английски трап/дъбстеп).. Само видеото се сещам.. Беше на някакъв тинейджър, който го тормозеха и му бяха счупили китарата и той накрая си купи нова и направо подивя  :D

Tomorrow is another day.

Tърся българска песен на рап изпълнители-най-малко 2 момчета и 1 момиче в която се пее за свободата в България "Чакаш мен Чакам теб" или нещо такова -мисля че е нова 

Tърся българска песен на рап изпълнители-най-малко 2 момчета и 1 момиче в която се пее за свободата в България "Чакаш мен Чакам теб" или нещо такова -мисля че е нова 

Ice Cream - Влюбени в свободата

Търся текста на руска патриотична песен отпреди 30-40 години ,в която има фразата  Путь Далеко....нас с тобою/ или нещо подобно/ Не е за мен а за познат човек,който искал да я разучи, но за съжаление не знае други строфи от текста. Ако има някой който да е запознат с такива стари песни да ми напише текста моля.

Търся текста на руска патриотична песен отпреди 30-40 години ,в която има фразата  Путь Далеко....нас с тобою/ или нещо подобно/ Не е за мен а за познат човек,който искал да я разучи, но за съжаление не знае други строфи от текста. Ако има някой който да е запознат с такива стари песни да ми напише текста моля.

http://xmusic.me/q/lsa987TR5P9hl-6E1pKMs8-D6Q/

виж тук?

Тук я има http://xmusic.me/q/lsa987TR5P9hl-6E1pKMs8-D6Q/

Търся рап песен, наблегнато е на бийта, но почти нищо не си спомням от текста, беше нещо от сорта на "Get me in the club with a pretty black lady", буквално се пееше само на припева 1-2 куплета. 

Здравейте,някой може ли да ми помогне и да ми каже коя е следната песен ?

https://www.youtube.com/watch?v=9gJmmtA56Xc

Благодаря предварително !

Моля Ви спешно е,не мога да я открия никъде :(

Търся песен ,за която не съм сигурен даже за името на групата която я изпълнява.Песента е рок -балада от началото на 80 -те години и се изпълнява или от Крокус или от една не много известна група от онова време Килър или Килърс.Няма я в известните балади на Крокус а група като Килър от 80-те не можах да открия,а по мой спомени май точно Килърс се казваше групата  Песента беше хит между метълите в БГ от началото 80 те.Напълно възможно на Запад да не е била много известна и за това сега да не я откривам.

Търся песен ,за която не съм сигурен даже за името на групата която я изпълнява.Песента е рок -балада от началото на 80 -те години и се изпълнява или от Крокус или от една не много известна група от онова време Килър или Килърс.Няма я в известните балади на Крокус а група като Килър от 80-те не можах да открия,а по мой спомени май точно Килърс се казваше групата  Песента беше хит между метълите в БГ от началото 80 те.Напълно възможно на Запад да не е била много известна и за това сега да не я откривам.

Има такава банда, ей тука намерих едно по-известно парче...

провери и другите им песни, може да я откриеш.. 

ако е тази банда, естетсвено.. :) 

Има такава банда, ей тука намерих едно по-известно парче...

провери и другите им песни, може да я откриеш.. 

ако е тази банда, естетсвено.. :)

Благодаря ти ,но тази банда е от началото на 2000 година и може би това е проблема, че се дублират имената и излиза само по-новата ,а и е възможно тази за която аз говоря от 1984  да е била някакво временно явление с кариера от 6 месеца и да няма много следи от нея.

Търся една песе, в която се пее нещо с ''only...'', но забравих продължението... Няква бавна и тъжна сякаш беше  ;)

Здравейте! Търся песента от края на този трейлър - започва към 1:29, френска е... Ще съм изключително благодарна, че ме влудява - изпробвах различни програмки за разпознаване на музика, но никоя не я позна....Много ми хареса изпълнението и мелодията :)

Благодаря предварително  :D

Здравейте, търся доста известно рап парче от 90-те. В припева се пее "Shake The Groove On', а мелодията е същата като фоновата музика от парчето на Snap - Only Human. https://www.youtube.com/watch?v=6pBTh5ZHv1c#t=105

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Леле страшно съм ти благодарен GET_RIGHT .

Благодаря ти много ми харесва тази песен.

Следващият път, когато търсиш песен, на която не знаеш името, пиши в тази тема!

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,измъчих се безрезултатно :huh: .Търсе една песен в която се пее нещо от рода space jam,face lift и после organization ама с немски акцент е това организацион...Някой може ли да помогне.Мъжки е вокала,предполагам са група ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.