Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся една песен, но не й знам името

Featured Replies

Знаеш ли поне какво се пее, припев нещо?

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 502,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

тази сутрин като се прибирах от работа слушах по радио енерджи една песен стил нещо като техно,и пее жена от рода нещо си ай чикитами е една бърза.Като слушах от колегите които са с няколко години по-големи от мен май е от тяхното време.

на 4/25/2016 at 17:50, Leicester написа:

Някой знае ли тази песен? Много я търся страхотна е. Мисля че е испанска ли поне е на испански език. Записа е малко лош да я намерим

Глас 003.m4a

Да не би да е тази

Линк

Редактирано от Nothing Else Matters (преглед на промените)

преди 2 часа, Nothing Else Matters написа:

тази сутрин като се прибирах от работа слушах по радио енерджи една песен стил нещо като техно,и пее жена от рода нещо си ай чикитами е една бърза.Като слушах от колегите които са с няколко години по-големи от мен май е от тяхното време.

Да не би да е тази

Линк

Amor се пее от жена това си спомням с Shazam не я хваща. Хванах я в края да я запиша. Нямах shazam тогава и записах само края.

Amor amor това е припева жена го пее. Бърза е. Не е Kamelia Amor

Здравейте, търся една песен, която я пускаха по Канал 3 преди 10-на години, преди спортните емисии главно. 
Нямаше вокали, това, което пускаха, беше отрязък - соло на китара, май.
Помня я перфектно, но не мога да свиря. :D
Това успях да сътворя:

Линк

Баща ми казва, че от 70-те, 80-те години и я има на плоча в родния си град, но не може да си спомни нито името, нито изпълнителите.
Бях се отчаял да я търся, но сега се надявам да я намеря. :D
Благодаря на всеки, който се опита да ми помогне. :)

ЕДИТ: От друг форум ми казаха, че също си я спомнят и е по-скоро от началото на 60-те. В стила на The Shadows(Apache, Atlantis, Wonderful Land).

Редактирано от Виктор Паунов (преглед на промените)

на ‎29‎.‎4‎.‎2016‎ г. at 19:30, ralin22 написа:

Знаеш ли поне какво се пее, припев нещо?

Мисля си че е тази:

Просто може да съм чул remix и да звучала по различно

Здравейте търся една песен пее се ''арманиз ту краси'' Мисля, че е гръцка. Може ли малко помощ?

преди 2 часа, D71149 написа:

''арманиз ту краси''

Да не би да имаш предвид "Барба Яни герасес"?

преди 8 часа, flare написа:

Да не би да имаш предвид "Барба Яни герасес"?

Не :( Не е барба яни, много готина песничка, бърза е. 

Здравейте, отново съм аз! Скоро време ми се въртят някви песнички :D Значи бг рап с тези думи: всяко нещо си има край и това всеки го знае

преди 3 минути, kpetrov.ibox написа:

Не от обичайните и. Пее се за хм... как приятелят и да я съблече и да му се отдаде, нещо такова.

И какво не ви хареса в първата важна тема в раздела?

на 21.05.2016 г. at 21:00, kpetrov.ibox написа:

Не от обичайните и. Пее се за хм... как приятелят и да я съблече и да му се отдаде, нещо такова.

да не е на Imany - Don`t Be So Shy ?

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся една песен от вчера, но нещо не я намирам. Видеото е качено в YouTube от Armada Music, пее жена и по време на видеото показват град въртящ се на 360 градуса. Засега това си спомням.

П.С.: Намерих я! Markus Schulz feat. Liz Primo - Blown Away.

Редактирано от the_ghost (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Търся песен , която постоянно въртят по радио Енерджи. Единственото ,което помня от песента е - and i  will never let you go.
Песента е нещо като House... или нощна музика , ако някой я е чувал и знае как се казва моля да ми каже. :/

преди 17 часа, Crysis55 написа:

Търся песен , която постоянно въртят по радио Енерджи. Единственото ,което помня от песента е - and i  will never let you go.
Песента е нещо като House... или нощна музика , ако някой я е чувал и знае как се казва моля да ми каже. :/

може би

Здравейте искам да ви помоля за помощ . Търся една песен не и знам името нито изпълнителя а много ми харесва , ако ми помогнете ще съм ви много благодарен . В това видео http://play.novatv.bg/programi/moyata-karma/745441?autostart=true  песента започва в 21:00 минута . Моля ви разберете и ми кажете името на песента и изпълнителя . Благодаря предварително.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.