Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Прав е посланник Пайета. Абсолютна грешка е да се слиза на нивото на руските тролове и да се "фабрикуват" фейкове както фабриката на тролове в Санкт Петербург.

Достатъчно е да се разобличават фейковете.

:)

По успешна тактика и борба срещу пропагандата, и особенно путинската  лъжливата такава, няма.

преди 1 час, attj написа:

Има ...има ...ама и те са с антибандеровски преценки и това си е обективно обусловено....  

Какво общо има политическите ти убеждения, стремеж за обективност и модерация  с /липсата на /  елементарна култура ?

И друг път съм ви казвал и повтарял - украсявайки мнението си по дадена тема с 90 % гаменщина, ароганстност, личностни нападки и спам , няма да направят 10-те процента по стойностни или по важни като аргумент.

Даже напротив. Влияе доста негативно за самите вас.

пп

при някои е не 90 а 100 % :)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 110,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

"Гьобелс е талантлив човек" ...

"Колкото по невероятна е лъжата, толкова по бързо хората ще повярват в нея"

Прекрасно описание на путинските си методи. :)

Цитат

Зимен Мордор, столицата на Империята на Злото, записан от птичи поглед. Обърнете внимание на имперската грозотия, на непочистените и задръстени от сняг улици, на труповете измиращи от глад и санкции руснаци по улиците, и на каквото още се сетите.

Цитат

бачкаторски заплати от московския метрополитен, от времето, когато еврото беше 40 рубли за евро. Сега вече всичко е индексирано.

12697241_10153458285833107_8320500691280

Още веднъж видеото, че форумът си прави европейски шеги...

Някои хора сън не ги хваща, че Русия въпреки санкциите и бруталните опити за изолация, върви напред! Да, бавно и колебливо но, НАПРЕД!!!

"До 09.09.1944 България беше на ръба на пропастта. След това, тя направи решителна крачка напред."

бОли го фара някой за Русия. Ако отвориш всяка средностатистическа западна медия, ще разбереш колко ги вълнува темата.

преди 6 минути, Blago72 написа:

"До 09.09.1944 България беше на ръба на пропастта. След това, тя направи решителна крачка напред."

бОли го фара някой за Русия. Ако отвориш всяка средностатистическа западна медия, ще разбереш колко ги вълнува темата.

Това ли е новата мантра? Че не им пука за Русия? :)

Мантра? Реалност.

На руските медии много им се иска да внушават омраза и фобии сред гражданството, барем стегне редиците и по-рядко си мисли то какво се случва.

A как кореспондира тази "реалност", с наличието на сайтове  за антируска пропаганда? Нали не им пукало...

Абсолютно не им пука. Заради това медиите всеки ден бълват тонове информация за руската агресия, предстоящия всеки момент фалит на Русия, руската заплаха и прочие.

Малко непукизъм в действие:

http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/02/06/2698851_ruskata_zaplaha_kara_shveciia_vse_poveche_da_poglejda/

http://www.chronicle.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0%D1%80/podzenenata-ruska-zaplaha/

http://velikabulgaria.eu/bloomberg-%D1%81%D0%B0%D1%89-%D1%89%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%85%D0%B0%D1%80%D1%87%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B8-%D0%B2-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D0%BD/

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-ukrajna/afp-nato-e-pred-zaplaha-ot-hibridna-vojna-v-ruski-stil-6033289

http://ivo.bg/2015/10/09/%D0%B2%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D1%88%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%85%D0%B0/

и прочие. При смяна на ключовите думи се откриват още няколко десетки хиляди подобни резултати. На никого не му пука, гледам...

Ето тук преди вече доста време сме давали непукистки линкчета за едни неогласени доклади, изнесени от Франц-Валтер Щаймнайер (справка кой е - в Гугъл!):

Затова и този форум, и всички български сайтове, се напълниха с платени тролове, кой от кой по-малоумни...

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Както писах - средностатистическа западна медия.

Аз пък какво пак се хванах да се занимавам с форумните селски бекове. Прави сте, много му пука на целия свят.

И за Русия, и за България :)

преди 1 час, Blago72 написа:

Аз пък какво пак се хванах да се занимавам с форумните селски бекове. Прави сте, много му пука на целия свят.

Ако под "средностатистическа медия" имаш предвид кулинарни предавания, си абсолютно прав... аристократе.:wink12:

преди 21 часа, Blago72 написа:

Е.. сам знаеш че това им е нивото . Постоянен спам обиди и заяжданици. :)

Един лаф ми хареса на Стивън Хокинг - по лошото за знанието не е незнанието , а илюзията за знание....

Таке е и при селските бекове :)

преди 1 час, miro20 написа:

Е.. сам знаеш че това им е нивото . Постоянен спам обиди и заяжданици. :)

Един лаф ми хареса на Стивън Хокинг - по лошото за знанието не е незнанието , а илюзията за знание....

Таке е и при селските бекове :)

Селски бек е баща ти, трол недоклатен!

преди 4 минути, miro20 написа:

Ето за това ниво говорим :)

Да, твоето ниво. Ти и Благо нарекохте всички тук "селски бекове" и претендирате за ниво... Палячовци! Кажи ми го в очите бе отворко!

Ми ти сам си се виждаш в тази категория. :)

Кажи тогава какво ти е нивото , гледайки изразните ти средства, аз ще се съобразя на момента :) ще помоля и модерацията да каже как да наричам такив ахора с такъв език :)

преди 20 минути, miro20 написа:

Ми ти сам си се виждаш в тази категория. :)

Нима?Относно нивото и двамата с катерача сте пълни фашкии и само двамата не го виждате това. :)

Нека не обиждаме родни уникати ... приличащи до безподобие на президента ни Роско Плевнелиев ...  После няма да има кои да ни веселят....  Селски бек какво означава, Миро?    

Ето за това ниво говорим [emoji4]

Да, твоето ниво. Ти и Благо нарекохте всички тук "селски бекове" и претендирате за ниво... Палячовци! Кажи ми го в очите бе отворко!

Виждам, че си дълбоко засегнат, явно отлично се асоциираш с определението. Точна самооценка имаш.

Далеч не "всички тук" са такива, но в тази тема се срещат повече от обичайното.

преди 2 минути, Blago72 написа:

Виждам, че си дълбоко засегнат, явно отлично се асоциираш с определението. Точна самооценка имаш.

Далеч не "всички тук" са такива, но в тази тема се срещат повече от обичайното.

Земи си направи очила, че си кьорав кат смок...

Толкова не им пука, за Русия и Путин, че всяка втора статия, цели да ги очерни. Та и тук, разни комплексари разправяха, че Путин бил педофил. Та и филм, за богатството му направиха, и как е получил яхта модел 2014 година, през далечната 2002 година. Че даже един тукашен драскач, така се беше развихрил в полюции и фантазии, че си представяше как ще съдят Путин. За уж участието му, в смъртта на Летвиненко.  :ph34r: Изобщо не им пука, нито на DW, нито на мИнджев и сие кавали. :ph34r:

преди 2 минути, ghostBG86 написа:

Толкова не им пука, за Русия и Путин, че всяка втора статия, цели да ги очерни. Та и тук, разни комплексари разправяха, че Путин бил педофил. Та и филм, за богатството му направиха, и как е получил яхта модел 2014 година, през далечната 2002 година. Че даже един тукашен драскач, така се беше развихрил в полюции и фантазии, че си представяше как ще съдят Путин. За уж участието му, в смъртта на Летвиненко.  :ph34r: Изобщо не им пука, нито на DW, нито на мИнджев и сие кавали. :ph34r:

А не тъй. Забрави и преди,че бил аутист , двойници , бил подменен и т.н. , че извънземните имали влияние върху него и прочие измислици.

Дори един аватар тука дето нещо не го мяркам Реджеп приказваше нещо и се басираше сега го няма никакъв. Спряха финансирането явно.

И това е баси темата пусната от трол да си пишат троловете в нея. Подминавайте го това нещо бре!

Защо да го подминавам - и те като Плевню не знаят какво е това селски бег - пък даже го ползват и се преструват да знаят какво означава....Аз искам само да ме разсмиват и веселят - нищо друго не им искам... И им пожелавам хубави и весели неща!

Двете въпросни персони отнесоха толкова много обиди, че ако бяха въобще нормални щяха да потънат в дън земя! 

Човека трябва да има и някакво достойнсто, та макар и трол и това достойнство трябва да бъде изразено не, чрез плач пред модераторите, а чрез възхита у противника предизвикана от достойни твърдения, истини! Не виждам обаче такова нещо! Чета зациклени постове и глупости на търкалета, достойни за смях и подигравки!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.