Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Pontifex

Препоръчан отговор

Отдавна не бях влизал в Калдата поради една или друга причина, но ми направи лошо впечатление впечатление едно нещо. Хора на които категорично им се плаща и знаем че съществуват се толерират и им се позволява да изкарват пари от спаменето на руска пропаганда. Знаете ли за тяхното съществуване и харесва ли ви на вас това нещо? За да не съм голословен, ето няколко статии и доказателства по темата:

http://bnt.bg/part-of-show/trolska-fabrika-v-sankt-peterburg

http://kioski.yle.fi/omat/at-the-origins-of-russian-propaganda

http://frognews.bg/news_62885/CHerveni_trolove_v_neta/

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 1,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Аз не съм платена, а пиша от душа и сърце. А че някои не вярват - това не е мой проблем. Западняците виждате пропагандатори навсякъде, когато вие самите сте такива.

Намерил се точно кой да пусне темата за пропаганда.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отдавна не бях влизал в Калдата поради една или друга причина, но ми направи лошо впечатление впечатление едно нещо. Хора на които категорично им се плаща и знаем че съществуват се толерират и им се позволява да изкарват пари от спаменето на руска пропаганда. Знаете ли за тяхното съществуване и харесва ли ви на вас това нещо? За да не съм голословен, ето няколко статии и доказателства по темата:

Наистина странно изглежда когато един акаунт е създаден през 2007 година и до 2015 е замразен. 8 година дълбока конспирация. :D

Справка: https://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=132587&sid=6bb6f2994f6947bc6a6472a32aa6bd42&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=content

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наистина странно изглежда когато един акаунт е създаден през 2007 година и до 2015 е замразен. 8 година дълбока конспирация. :D

Справка: https://www.kaldata.com/forums/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=132587&sid=6bb6f2994f6947bc6a6472a32aa6bd42&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=content

Призован под знамената на 'демокрацията'. Чудно от кой? Стабилно оспамват всичко.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

От Сорос. Как от кой? Опорните ви точни са толко изтъркани, че вече е жалко. Не могат ли да ви измислят нови? Както и предполагах. Тролите първи се разпознават в описанието и полазват като колорадски бръмбари темата, в която биват изобличавани. Личните нападни са с превес. По един калъп сте правени и си личи. Този с подкрепата към терористите в Донбас е към категорията рубладжии дето си вярват в каузата дори. :D При него не е само пари.

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив, пускат се американски. Но нека бъдем честни. Българина открай време уважава Русия и ненавижда САЩ, а напоследък и ЕС по обясними причини. И това не е свързано с отношението на ЕС спрямо Русия, а по-скоро с отношението на ЕС спрямо България и така да ги наречем, обикновените българи, които са предпочели по една или друга причина да изкарват прехраната си в България, а не в чужбина. Разбира се, да си емигрант в собствената си страна е също толкова зле, колкото да си емигрант в държава, ненавиждаща бедното простолюдия, опитващо се да се възползва от благините на тая държава.  Та това е за троловете. Американските тролове бяха пуснати преди няколко месеца в тоя форум или по-скоро се активираха, понеже теориите на Западната пропаганда издишаха и издишат отвсякъде.  Това ти го казва човек, който може да се смята за трол, но трол по душа, а не за пари, както много хора тук. 

ПОЗДРАВИ!

От Сорос. Как от кой? Опорните ви точни са толко изтъркани, че вече е жалко. Не могат ли да ви измислят нови? Както и предполагах. Тролите първи се разпознават в описанието и полазват като колорадски бръмбари темата, в която биват изобличавани. Личните нападни са с превес. По един калъп сте правени и си личи. Този с подкрепата към терористите в Донбас е към категорията рубладжии дето си вярват в каузата дори. :D При него не е само пари.

Е ти кво искаш, тук в политически теми пишат десетина човека по-редовно. Ако те не ти отговорят, кой друг?  Явно ти под трол разбираш някой, на който му плащат да агитира за нещо. Ако има такъв, да си признае. Де да ми плащаха за това, изобщо не бих си ползвал ника от 2005 година, да не говорим, че щях да намеря начин да сменя оператора и да мина през прокси. Но за едно си прав. Често ми идва отвътре да се дразня с разни говеда и не смятам това за кой знае какво прегрешение, след като си го заслужават. 

Обява: Ако някой иска да ми плаща за нещо, да ми пише на лична. Няма значение за какво, парите не миришат. Пропагандирам и за едните и за другите. Ако от мен зависи съдбата на света, много ще се радвам да ми платите подобаващо. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Модераторите, за негово щастие, са толерантни към хора с аватари на терористи и терористически организации то Донбас.""
Не Ви ли е неудобно, с акаунт от 2007 регистрация, появявайки се през 2015 да квалифицирате хората , симпатизиращи на Русия и правдата да ги класифицирате на психопати, шизофреници и терористи по страниците на този форум? Дайте да погледнем за изминалият Ваш период, с какво сте помогнал на толкова много посетители на форума. Разгледайте всички подфорумни теми и посочете ако обичате ваши постове в някой раздел. И четейли разделите, намерете обиди от Вашият род и ги изложете тук, в тази тема, за да са достояние пред всички. Да, оказа се, че модераторите, ( а те са май само двама)са достатъчно толерантни за да ни търпят шизофренията нарочно. Защо ли?Как така появявайки се през 2014 есента лицето "Владо 72", "Реджеп", "миро20" и други пишат единствено и само в тези няколко подфорума за политика , не написаха няколко думи в някой технически раздел или в общи приказки и забава примерно. За какво ви е да пишете това, мислейки си че само Вие сте правите в случая.Администрацията на форума е разрешила постването на всеки регистрирал се се оказа достатъчно добра, да не взема драстични мерки  които нарушават самия правилник. Това предполагам не е тенденциозно.Много е лесно да стоиш зад аватара си и да си мислиш, че на никому не си известен. Аз  бих помолил глобалните модератори понякога по-обстойно да се заглеждат именно точно в тези теми.Те също могат да бъдат коректив  тук. Разбира се, когато намерят свободно време.Също бих се радвал и на личното мнение на администраторите и лично на Калин като собственик на форума, за няколко думи от тяхна страна.Ние като народ, явно не можем да бъдем задружни и това си личи още от създаването на трите български царства до ден днешен. Винаги ли ще я караме така? Ето, именно зарада точно тази причина не сме успели през изминалите вече 26 години да се ПРОМЕНИМ!.Говоря за всички нас, а не само за едната, ни за другата страна. С уважение и най- добри чувства към всички ВАС! Стефан - Велико Търново   23.38 часа 
Редактирано от Гост (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Модераторите, за негово щастие, са толерантни към хора с аватари на терористи и терористически организации то Донбас.""
Не Ви ли е неудобно, с акаунт от 2007 регистрация, появявайки се през 2015 да квалифицирате хората , симпатизиращи на Русия и правдата да ги класифицирате на психопати, шизофреници и терористи по страниците на този форум? Дайте да погледнем за изминалият Ваш период, с какво сте помогнал на толкова много посетители на форума. Разгледайте всички подфорумни теми и посочете ако обичате ваши постове в някой раздел. И четейли разделите, намерете обиди от Вашият род и ги изложете тук, в тази тема, за да са достояние пред всички. Да, оказа се, че модераторите, ( а те са май само двама)са достатъчно толерантни за да ни търпят шизофренията нарочно. Защо ли?Как така появявайки се през 2014 есента лицето "Владо 72", "Реджеп", "миро20" и други пишат единствено и само в тези няколко подфорума за политика , не написаха няколко думи в някой технически раздел или в общи приказки и забава примерно. За какво ви е да пишете това, мислейки си че само Вие сте правите в случая.Администрацията на форума е разрешила постването на всеки регистрирал се се оказа достатъчно добра, да не взема драстични мерки  които нарушават самия правилник. Това предполагам не е тенденциозно.Много е лесно да стоиш зад аватара си и да си мислиш, че на никому не си известен. Аз  бих помолил глобалните модератори понякога по-обстойно да се заглеждат именно точно в тези теми.Те също могат да бъдат коректив  тук. разбира се, когато намерят свободно време.Също бих се радвал и на личното мнение на администраторите и лично на Калин като собственик на форума, за няколко думи от тяхна страна.Ние като народ, явно не можем да бъдем задружни и това си личи още от създаването на трите български царства до ден днешен. Винаги ли ще я караме така? Ето, именно зарада точно тази причина не сме успели през изминалите вече 26 години да се ПРОМЕНИМ!. С уважение и най- добри чувства към всички ВАС! Стефан - Велико Търново   23.38 часа 

Със сигурност ще кажа едно. Модераторите не симпатизират на русофилите. Това наистина не им пречи да ни търпят така да се каже, което и мен учудва. Ако аз бях модератор, досега да съм си дал бан поне 5 пъти. Разбира се, ако това ще е от полза за форума.  Сещам се преди 8-9 години какви проблемиимаше с Морфей в политическите теми. Тогава не бяха банове, не бяха чудесии. Аз също съм получавал. Но тоя човек веднага се появяваше с друг профил и продължаваше. Интересно беше, но тогава нещата бяха избили на колене и рязане на глави. Не бих се учудил, ако тоя човек е вече някъде в Сирия или Ирак. Отношението му към рязане на глави бе като моето отношение към NVIDIA и Intel. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не Ви ли е неудобно, с акаунт от 2007 регистрация, появявайки се през 2015 да квалифицирате хората , симпатизиращи на Русия и правдата да ги класифицирате на психопати, шизофреници и терористи по страниците на този форум? Дайте да погледнем за изминалият Ваш период, с какво сте помогнал на толкова много посетители на форума. Разгледайте всички подфорумни теми и посочете ако обичате ваши постове в някой раздел. И четейли разделите, намерете обиди от Вашият род и ги изложете тук, в тази тема, за да са достояние пред всички. Да, оказа се, че модераторите, ( а те са май само двама)са достатъчно толерантни за да ни търпят шизофренията нарочно. Защо ли?Как така появявайки се през 2014 есента лицето "Владо 72", "Реджеп", "миро20" и други пишат единствено и само в тези няколко подфорума за политика , не написаха няколко думи в някой технически раздел или в общи приказки и забава примерно. За какво ви е да пишете това, мислейки си че само Вие сте правите в случая.Администрацията на форума е разрешила постването на всеки регистрирал се се оказа достатъчно добра, да не взема драстични мерки  които нарушават самия правилник. Това предполагам не е тенденциозно.Много е лесно да стоиш зад аватара си и да си мислиш, че на никому не си известен. Аз  бих помолил глобалните модератори понякога по-обстойно да се заглеждат именно точно в тези теми.Те също могат да бъдат коректив  тук. Разбира се, когато намерят свободно време.Също бих се радвал и на личното мнение на администраторите и лично на Калин като собственик на форума, за няколко думи от тяхна страна.Ние като народ, явно не можем да бъдем задружни и това си личи още от създаването на трите български царства до ден днешен. Винаги ли ще я караме така? Ето, именно зарада точно тази причина не сме успели през изминалите вече 26 години да се ПРОМЕНИМ!.Говоря за всички нас, а не само за едната, ни за другата страна. С уважение и най- добри чувства към всички ВАС! Стефан - Велико Търново   23.38 часа 

А не ви ли идва на ума че когато темата е актуална, някой може да изказва личното си мнение ?

Троловете наистина са ясни - те са почти постоянни, пртедвидими , и дори знам какво ще отговорят.

Личното мнение не ви ли вълнува все пак ?

Аз например се интересувам от темата, защото виждам паралели , които някои хора могат да кативизират и у нас.

Това лошо ли е ?

Не съм се включвал в технически и други теми , защото просто не ме е интересувало.

сега ме интересува и съм респектиран от тролската руска атака, включително и в този форум.

Това за мен е леко притеснително .

А за вас ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не Ви ли е неудобно, с акаунт от 2007 регистрация, появявайки се през 2015 да квалифицирате хората , симпатизиращи на Русия и правдата да ги класифицирате на психопати, шизофреници и терористи по страниците на този форум?===
С уважение и най- добри чувства към всички ВАС! Стефан - Велико Търново   23.38 часа 

Точно това имах и аз впредвид. Някак си не се усещат,че хората тука не пасат трева. Още повече,че появата на нов член в някаква дискусия предизвиква интерес ако искаш любопитство. Например .. я нов потребител.  Преглед на регистрацията и лично аз без да поглеждам като видя датата на регистрация и изпитвам известно уважение към този човек. Нали знаеш после как в един момент ти става любопитно и след преглед на профила понякога доста неприятно се изненадваш. Що се отнася до модераторите те са нашите полицаи. Преди време уважаван от мене модератор ми каза да го възприемам като форумен полицай и затова така им викам. Ама контрола някак си не върви да е само за едни и същи пък другите така яко се изтропват тука,че сега още ми е странно как никой не им прави забележка.

И тая тема. Неможах да се сдържа да не отправя критики към автора им. Ако се е засегнал да извинява ама преди да обвинява някого,че е трол да вземе да види колко постове има и в колко теми е участвал. А той прас...гузен негонен бяга.

Поздрави

А не ви ли идва на ума че когато темата е актуална, някой може да изказва личното си мнение ?

Троловете наистина са ясни - те са почти постоянни, пртедвидими , и дори знам какво ще отговорят.

Личното мнение не ви ли вълнува все пак ?

Аз например се интересувам от темата, защото виждам паралели , които някои хора могат да кативизират и у нас.

Това лошо ли е ?

Не съм се включвал в технически и други теми , защото просто не ме е интересувало.

сега ме интересува и съм респектиран от тролската руска атака, включително и в този форум.

Това за мен е леко притеснително .

А за вас ?

Коя тролска руска атака? Ти изобщо схващаш ли,че повечето които пишем тука го правим от години. Дори и в това състояние на калдейта като цяло пак пишем и спорим не защото ни плащат а защото посещението на калдата е станала едва ли не навик. Тук са ни приятелите познатите. Какви тролове те гонят? И последно да питам де защото ми е интересно аз като симпатизирам на "руснаците" (понеже ти така ги категоризираш ) руски трол ли съм?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е че не са активизирани "нормалните хора" а именно тези . които странно някак си защитават  руските терористи в Донбас.

Когато получавате нормална реакция, пищите на умряло в стил .. "крадеца вика дръжте крадеца".

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Проблема е че не са активизирани "нормалните хора" а именно тези . които странно някак си защитават  руските терористи в Донбас.

Когато получавате нормална реакция, пищите на умряло в стил .. "крадеца вика дръжте крадеца".

И кой пусна темата? Кой? Пишете си по живо по здраво. Всички са наясно,че без това няма как да мине. Ще се счепкаме и какво толкова? Ама с такава тема не мислиш ли,че почвате да будите размисъл по отношение на вашият статут? Изобщо тази тема е типичен пример за тролска атака.

Ако не ти е ясно какво е форумен трол потърси в нета.

Поздрави

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искаш да кажеш, че повечето тук във форума сме ненормални? Къде са нормалните? Може би по кръчмите или отдавна са в несвяст след всекидневния алкохолен делириум? Нападките както виждаш, са от другата страна, не от нас, дето защитаваме по някакъв начин Русия. Наистина смятам за ненужно да влизам в пререкание с истинските тролове, пускайки тема за тролове. Типично за троловете. Всъщност, целта на един трол е да раздразни инакомислещите, като върви по ръба на бръснача. Ако си забелязал, набедените тук за тролове наистина вървят по ръба, без да го прекрачват. Дори да ги настъпиш малко по-силно, на тях сякаш не им пука за личното достойнство. Ето това са истинските тролове. Защото нормалния човек веднага ще скочи и ще се защити. Да си трол, означава да пускаш мухата и да си траеш.  В подходящия момент излизаш с довод, който много често няма нищо общо с темата и настъпваш пак леко по петата опонента. 

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Забравяте едно много простичко нещо - кой говори с факти и кой не :)

Кой опровергава лъжи , и кой разпространява такива.

Нападките както виждаш, са от другата страна, не от нас, дето защитаваме по някакъв начин Русия.

Напротив. виждам масирана путлерситка пропаганда, и когато ви давам опровержение, се надават вопли и теми като тази .

Масираната пропаганда не е русофобска, а именно русофилска.

Като лично нение бих добавил - не е русофилска , а путлеристка.

Защото аз съм русофил и уважавам руснаците, но не харесвам диктаторите и фенове на Сталин и Хитлер.

Тоа лошо ли е ?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, най-любимото им е: "Ама те американците..." Винаги оправдават действията си с това, че някой друг го е правил вече и е по-лош. Затова няма проблем шефовете им да нападат Украйна след акто американците са нападали Ирак. Нали сте по-велики и сте нещо повече от "гнилите капиталисти"?

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/40895-45-goresti-vaprosa-do-balgarskiya-rusofil.html

Да, Сорос ми плаща, за да спите спокойно и да сънувате Вова Путин с петолъчка-ореол над главата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...Ще се счепкаме и какво толкова?... Изобщо тази тема е типичен пример за тролска атака.

Ако не ти е ясно какво е форумен трол потърси в нета.

Вярно!

п.п. С този пост започвам и приключвам участието си в темата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Как така появявайки се през 2014 есента лицето "Владо 72", "Реджеп", "миро20" и други пишат единствено и само в тези няколко подфорума за политика , не написаха няколко думи в някой технически раздел или в общи приказки и забава примерно.

Тъй като предполагам, че става дума за мен - Blago72, Благо, ако разгледаш внимателно постовете ми, ще разбереш точно защо съм се регистрирал - първите ми постове в този форум бяха в помощ на член на форума, който имаше проблем.

Нямам много време да пиша по форуми, не виждам и смисъл - ниско ниво и агресия. Няма да пиша дълго и тук, бъди сигурен.

Забелязах, че Синбад ме е идентифицирал. Ако не успееш сам (не е трудно), нямам против да ти даде името ми. Прецени сам за себе си дали съм платен.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Вярно!

п.п. С този пост започвам и приключвам участието си в темата.

А атаката на LZ4JW срещу мен, как да я охарактеризираме. Преследва ме по темите. Обижда, и понякога откровено ме псува. И има наглостта да лъже по мой адрес.

Задай си въпроса защо ти или аз не тормозим така хората. 

Атака от платени руски тролове явно има. Американски тролове явно няма. Аз лично не съм прочел и един пост с про американска пропаганда. Някой ако е чел, да цитира такъв или да замълчи завинаги.

Нека някой да цитира пост на който и да е колега, който венцехвали Обама например. Няма нали.

А постовете на венцехвалещите Путлер и путлеризма заливат форума !!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не Ви ли е неудобно, с акаунт от 2007 регистрация, появявайки се през 2015 да квалифицирате хората , симпатизиращи на Русия и правдата...

Г-н Стефан, а на вас не ви ли е неудобно? Да ни псувате. В частност мен :D  Не че сте ми сторили дупка, но нито за миг вие-защитниците на Путиновата политика(не на Русия, не на руския народ) не се самосезирахте. Нито веднъж. Точно вие сте хората, които обиждат, квалифицират, псуват и т.н. все неща, които не се толерират в човешките взаимоотношения. Спокойно мога да заявя, че точно вас толерират модераторите, но не го казвам, защото виждам старанието им да поддържат нормален разговор между нас-потребителите.

И какво значение има кой кога се е регистрирал, кога и къде пише. Кои сте вие, че да определяте действията на другите.

Вие, г-н Стефан, даже тема си направихте да се сбогувате с форума и форумците. Да ви питам ли защо пишете сега?

Не. Няма да ви питам. Ваше право си е и ваша воля.

:D  Да, де...

Да споменавам ли, че епитетите за Украйна, украинците, САЩ и т.н. нямат никаква разлика с епитетите в руските сайтове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък мисля, че теорията за българският трол издиша като цяло. И не в смисъл, че няма български тролове. Напротив. Според мен няма платени и организирани български тролове поне тук, във форума на Калдейта.

Първо - българинът не може да вирее в организация и някой да му казва какво да прави, без значение за каква кауза. Второ - принципно не оценява труда си. Троли си от душа и сърце, защото така му е кеф и му идва от вътре, а не защото някой ще му каже какво да прави. Трето - от писанията е ясно, че никой не е достатъчно подготвен, за да държи правилно съответната линия. Всеки залита в тъча и това идва от дупки в информираността и знанията. Четвърто - това е чудесен начин за уплътняване на работно време.

Надявам се да няма обидени, защото се опитвам да погледна на нещата от гледна точка на народопсихологията. Спомнете си и вица, че в сектора на българите в ада няма дяволи, защото сами си се придърпват надолу в казаните.

Относно регистрираните преди, които се включват след години мълчание - те също са ясни. Хора, които от момента на регистрирането си са осъзнавали, че няма да спазват правилата и за всеки случай са си регистрирали по няколко профила. Толкова много ги познаваме. Лошото е, че само те си мислят, че не ги разпознаваме. Друг е въпросът, че не считам, че представянето с имена и адреси е гаранция за нормално форумно поведение. Човек може да запази личните си данни, но да присъства пълноценно, пишейки с години от един и същи профил и бидейки себе си в писанията си, а не в декларациите от кой град е и на коя стълбищна площадка живее...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Че тя същата лентичка, само че оцветена в друт цвят, се ползва за лого на организациите за борба със СПИН. Америка е СПИН за човечеството. Напълно е прав с аватара си.

Редактирано от 1Force1 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

""Г-н Стефан, а на вас не ви ли е неудобно? Да ни псувате. В частност мен ""

Девойко!

Ще посочите ли  във кой подфорум и в коя тема съм Ви псувал? Но сега, след като хубаво се поразтърсите във форума. То по същата "логика" и аз мога да напиша, че Петко ме е псувал. Къде е пасажа, с който да представите лично доказателство как съм се обърнал към вас. Това, че съм споделил, че мога да напсувам и това, че е написано на страница на форума, са две различни неща. Същото се отнася и за Реджеп. Бъдете така любезна да цитирате думите, с които съм ви напсувал. Иначе, се извинявате! Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не ми ди цитирай тези неща бе келеш! Аз когато съм ги учил ти си бил на баща си в мъдите! Не съм срещал по смотан човек от теб в този форум.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...