Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

То е ясно че всички сме троли, но има такива, които го правят мотивирано.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Е ти ако не си мотивиран - защо изобщо го правиш ?

Нямам предвид идейно, а кешово. Твърде невероятно е, който и да е от пишещите против Русия да откаже(освен ако е гей де) на някоя засукана путлерка. Но в интерес на дохода си, ще пише романи против нея във форума.

Е ти ако не си мотивиран - защо изобщо го правиш ?

Виж тук му вярвам. Сигурна съм, че ако това му е работа и му е вменено като задължение - няма да го прави. :)

Прави го, защото му е кеф. От вътре му напира да куфее... :D

... По лайковете ще ги познаете... :D  Те се поддържат взаимно и винаги са повече от два лайка.

Упс, сега, ако ти лайкна поста и конспирацията е готова - ще ти станат два - от мен и от Мерил.  ;)  

Не съм се смяла толкова много във форум, както при четенето на тази тема. Искрени благодарности към всички, взели участие. 

Упс, сега, ако ти лайкна поста и конспирацията е готова - ще ти станат два - от мен и от Мерил.  ;)  

Не съм се смяла толкова много във форум, както при четенето на тази тема. Искрени благодарности към всички, взели участие. 

Лайквай, не бой се, не събирам повече от два лайка :D  Не ставам за трол аз...

Нямам предвид идейно, а кешово. Твърде невероятно е, който и да е от пишещите против Русия да откаже(освен ако е гей де) на някоя засукана путлерка. Но в интерес на дохода си, ще пише романи против нея във форума.

И защо реши, че пишещите против Путин са тролове, като ви чета "блестящите", изпълнени с "мили"думи постове, ми намирисвате вие(путинолюбците) на тролове. :D  Еле пък ако погледна лайковете... менкате си ги в групичката.

А политическите тролове са онези, които умишлено разпространяват лъжи, неверна информация или тиражират негативните си настроения спрямо някакво политически явление, политик и т.н., обилно гарнирани с вулгаризми и абсолютно непризнаване на чуждото мнение.

Достатъчно е човек да прочете последните две страници на повечето от темите в този раздел и веднага ще му "лъснат" троловете тук. :D  С абсурдните твърдения, с вулгарността на изказа, с безумните доводи под формата на още по-безумни доказателства... По лайковете ще ги познаете... :D  Те се поддържат взаимно и винаги са повече от два лайка.

Да обобщим казаното :D

Които не е съгласен с официално представената информация по медиите е трол.

Който не е съгласен с водената политика и политиците ни е трол.

Който държи на собственото си мнение, ако то е различно от официално одобреното от политиците е трол.

Който лайква други които са на различно от официално приетото мнение е трол.

Който има повече от 2 лайка на пост е трол.

Който е вулгарен, дава безумни доводи и още по безумни доказателства които обаче са одобрени от официалната политика- не е трол.

Като се замисли човек- кофти работа. Та ние живеем в държава населена предимно с троли :D

Който държи на собственото си мнение, ако то е различно от официално одобреното от политиците е трол.

Който е вулгарен, дава безумни доводи и още по безумни доказателства които обаче са одобрени от официалната политика- не е трол.

Като се замисли човек- кофти работа. Та ние живеем в държава населена предимно с троли :D

Ами не е точно така.

Просто обръщате внимание предимно на тролове.

Не забелязвате нормалните хора.

Е това е вече тролене по учебник! Евала! Такова преиначаване на всичко написано от Нел, че и пункт по пункт да се разяснява, пак няма да може да ти насмогне... :D

Е това е вече тролене по учебник! Евала! Такова преиначаване на всичко написано от Нел, че и пункт по пункт да се разяснява, пак няма да може да ти насмогне... :D

Срам ме е да си призная, но съм самоук. Не съм чел учебници :shy11:

Тц. По-горе казах критериите за трол.

Замисли се кои потребители тук(в този форум) най-често използват обидни епитети(не само спрямо потребителите, но и спрямо същината на темата)?

Замисли се кой говори непрекъснато за евентуално стоварени ядрени бомби в София?

Замисли се кой говори за разстрели и проч. "мили" наказания?

Замисли кой непрекъснато мрънка срещу модераторите, на които аз лично свалям шапка за търпението!

И като си отговориш на ей тези  дребни въпроси, ще си спестиш усилието да преиначаваш думите ми.

Какво да ги правиш... тролчета :D  Ама е весело, нали?

....

...

Баси, някои от снимките ми имат по 10 и повече харесвания. Да не говорим че имам и толкова много постове във форума. Пиши ме трол на първа линия :)

Нел, извинявай ако има нещо. Просто исках да ти покажа, че не всичко е толкова просто колкото изглежда. Повечето хора имат някаква гледна точка, която може да не съвпада с чуждата. Това не ги прави автоматично троли. А от друга страна- калкото хора по света, толкова гледни точки. А сега- коя е истинската :D

Редактирано от upili (преглед на промените)

Баси, някои от снимките ми имат по 10 и повече харесвания. Да не говорим че имам и толкова много постове във форума. Пиши ме трол на първа линия :)

:D  Кап, надай се!

Ти и политически трол?!

Нел, извинявай ако има нещо. Просто исках да ти покажа, че не всичко е толкова просто колкото изглежда. Повечето хора имат някаква гледна точка, която може да не съвпада с чуждата. Това не ги прави автоматично троли. А от друга страна- калкото хора по света, толкова гледни точки. А сега- коя е истинската :D

Наистина е простичко, няма нищо сложно. Едно нормално споделяне на гледна точка, без екцесии, без вулгарност, не е "тролене". Хората го наричат "разговор", а понякога и "спор" и няма нищо лошо в това за един форум.

Извинявай Кептън, аз само обобщавах ситуацията. Демек- тролех си :D

Повечето хора имат някаква гледна точка, която може да не съвпада с чуждата. Това не ги прави автоматично троли. А от друга страна- калкото хора по света, толкова гледни точки. А сега- коя е истинската :D

Мога веднага да ти кажа достатъчно(не необходимо) условие да познаеш кой не е трол в този форум. Гледай другите раздели. Тия дето гледните точки са по-малко субективни. Ей двама от най-заподозрените: Реджеп. Ми той очевидно не е трол. Опитва се да помага на хората в c++, че дори и успява. :D

1Force1 - и той не е трол... Троловете не си губят времето с "нетролене" :)

Редактирано от flare (преглед на промените)

Извинявай Кептън, аз само обобщавах ситуацията. Демек- тролех си :D

Няма проблем :) Само че се страхувам че обобщения, отнесени към човешкото поведение (и особено към политика) са или прекалено обобщаващи и неносещи информация или прекалено неточни

Ти и политически трол?!

Той е фотографски трол. Атакува с хубави снимки и другите ги е срам да постват и не им остава нищо друго освен да лайкват :D

Ех, тези лайкове! :D

Защо са такъв голям проблем на някои хора, не мога да разбера?!

Най-лесно е да бъдат премахнати, както беше премахнат отрицателния вот, вече съм го предлагала.

Хората ще се успокоят, защото няма да се налага да броят чуждите лайкове, да мислят защо са поставени и да се дразнят.

Това обаче няма да реши проблема с троловете.

Ех, тези лайкове! :D

Защо са такъв голям проблем на някои хора, не мога да разбера?!

Най-лесно е да бъдат премахнати, както беше премахнат отрицателния вот, вече съм го предлагала.

Хората ще се успокоят, защото няма да се налага да броят чуждите лайкове, да мислят защо са поставени и да се дразнят.

Не лайковете са проблемът, Мойре, явно затова не разбираш.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Мен ако питате , истински проблеми с тролове няма . Те са измислени защото тук :

Един за всички дава , всеки за себе си взема !

На сила може да вземеш . На сила не може да дадеш !

Откровените глупости никому не могат да навредят , най-много да разсмеят....а по-често си е чиста досада .

Има и случаи предизвикващи недоумение , възможна ли е такава тъпотия....очевидно възможна е!

Това което е стойностно , то си личи от пръв поглед.

"Тролове" , а в същност по-често просто заблудени в джунглата , са тези които пишат със заучени  полу-истини , без самите те да ги разбират.

Имал съм случаи да си мисля за някой че е трол , а той човекът просто объркан и държи на своето отказвайки да мисли....

Тролът разбира от полу-истини - по това ще го познаете !

Целта на трола не е да ви убеди в някоя кауза , а да ви отклони от вашата !

Друго са откровените пропагандатори - борят се за собствена кауза! 

Намирам себе си за такъв .....

Истина ви казвам ! Вярвайте ми ! :)

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

Много си прав.

А за лайковете, аз поне независимо от политическите си пристрастия и разбирания, никога не бих "харесал" пост в който се сипят обиди , псуване, спам, личностни нападки и  всякакви подобни...

За съжаление обаче виждам много такива "харесвания".

Това е жалко и безпринципно.

Проблем е политическата комплексарщина, и безсилието в злобата когато на някои им свършат аргументите... и се почва познатото... :)

:)

Проблемът е във възпитанието НЕЛ, включително моето и твоето.

Една обида може да се изрази с вулгарни думи, но смисълът да е същия, ако обидата бъде изразена с подбрани думи.

Такива обиди много се лайкват! :D

Ще ми се да кажа и нещо друго.

Почти във всички теми има лични нападки и обиди, които дори се поощряват от мнозина.

Защо ли?

Отговорът е излишен.

Проблем е политическата комплексарщина, и безсилието в злобата когато на някои им свършат аргументите... и се почва познатото... :)

По-скоро в неумението да се води диалог.

Да. Това е проблемът. Невъзможността на някои хора да приемат чуждо и различно, от тяхното мнение.

За съжаление отбелязвам, че точно хората, привърженици на близкото ни минало(социализма), израстнали и възпитани в онова време, точно те изпадат в най-неприятните крайности на вулгарност и обиди, а уж хвалят строя с възпитанието, с образованието... и ми е малко срамно, че и аз съм от това поколение.

:)

Една обида може да се изрази с вулгарни думи, но смисълът да е същия, ако обидата бъде изразена с подбрани думи.

Такива обиди много се лайкват! :D

Да, така е, Мойре. Това е висш пилотаж. Хем онзи насреща ти разбира, че минава някакви граници, хем ти самият се вместваш в общоприетите граници. Това не всеки го умее. И е признак на вид аристократизъм, докато каруцарската... това си е най-обикновена простотия.

Лично аз уважавам това умение и бих лайкнала такъв пост, заради финитета.

""Ей двама от най-заподозрените: Реджеп.""

Ама и ти се опита да кажеш нещо, барабар със всички.Поне да беше си мълчал, както го правеше до сега.Реджеп се опита за толкова време да напише една тема в раздел и нищо не направи. Поне да беше посочил Благо, та да ти повярват хората.Нима хората, които имат друга гледна точка за Вас са тролове? Щото Ви били псували. Като толкова квичите , че Ви псуват, посочете едно място дето на истина се вижда, че са ви напсували. Ако ще е отново мястото, където аз съм написал нещо, то моля да го прочетете правилно.Виж, за колегата слайдерум, съм съгласен, защото разбира, човекът се е доказал през годините. Я да видим любимият Ви Миро, какво е писал до сега и дали е погледнал нещо друго , освен политиката и какво правел Путлер.Не му сече пипето, защо да пише. Няма как да стане, че всеки да е с Вас, в "правия"път.На мен не ми харесва да се обиждаме и се отказах да пиша в политиката. Сега го правя, за да се види, на какво хората казват "подлизурко".

А "лайквам" всичко, което ми е харесало като мнение или картина или фотография. Даже във фотографския форум неведнаж съм обявявал, че пиша на всеки +, защото ми харесват снимките.За коментарите пиша + на този, ако мнението ми допада.Като искате да ви уважават, ще се научите да уважавате и Вие!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.