Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политическите тролове - пропагандатори из форумите

Featured Replies

Тц. По лайковете можеш да разпознаеш групите по начин на мислене, тук в политическия форум(все пак темата е за политическите тролове и масираната пропаганда, която водят).

Не става дума само за брой лайкове под пост, а най-вече за потребителите, които лайкват същия този пост.

Ако искаш, ще разгледаме групичката про-руски настроени пропагандатори тук:

Пример:

Какво съдържа поста?

1. Линк от някакъв руски сайт, съдържащ някаква си уж новина-нам кой си позвънил от нам къде си и рекъл нам кво си :D (това ако е информация за Синбад, за мен е абсолютна смешка)

2. Задължителните обиди към някого някъде си - "тъпи по рождение"

Та пост, който(де факто) не съдържа нищо стойностно и нищо доказано вярно(което е тролене), е лайкнат от петима потребители, което си е лично тяхно право. :D

Още ли да обяснявам какво е политически трол или най-накрая ще включите на режим "мислене"?

Явно по твоите критерии съм си чист трол защото съм лайквал постовете на симбад и другите от групата на презрените рософили.

Според твоите разбирания несъгласните с тебе са тролове. Егаси логиката.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 106,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ъндъртейкър
    Ъндъртейкър

Може и да има нещо вярно, но аз съм останал с впечатлението, че троловите против Русия са повече и по-активни. Особено напоследък. Не си прав, че срещу руските тролове не се предприема нищо. Напротив,

• Георги Бонджов
    Георги Бонджов

О, даже гледах по новините, за някаква сграда специално за тролове нейде в Москва. За сгради за проамерикански троли не съм чувал, те просто са разпръснати по домовете си.

• Ми, в нормални условия учехме бре miro20. Дървени чинове, зелена дъска, тебеширен прах. Волтметрите в лабораториите бяха стари, като електрификацията! Реостатите бяха дълги към половин метър и тежащи

Публикувани изображения

Има един особен вид тролове, които аз наричам "развален грамофон".

Те повтарят едно и също до втръсване, дразнейки събеседниците си дотогава, докато не предизвикат гнева им.

Срещат се и такива тролове, които целейки да ядосат някого, му задават многократно един и същи въпрос, правейки се на неразбрали.

Този, който "клъвне" и започне да обяснява, няма как да не се ядоса, и да стигне до обиди.

Тролът е доволен, защото е целял именно това.

Има един особен вид тролове, които аз наричам "развален грамофон".

Те повтарят едно и също до втръсване, дразнейки събеседниците си дотогава, докато не предизвикат гнева им.

Срещат се и такива тролове, които целейки да ядосат някого, му задават многократно един и същи въпрос, правейки се на неразбрали.

Този, който "клъвне" и започне да обяснява, няма как да не се ядоса, и да стигне до обиди.

Тролът е доволен, защото е целял именно това.

А и стандартната им фраза, когато свършели доводите започвали обидите е направо трепач.... разтрепервам се направо :D

А да ги видиш същите на ЛС какви са, ще ти падне шапката от смех ......каруцар дори би се позасрамил ( аз поне се засрамих хахаха )    културотрегери велики

П.С Думата културотрегер се състои от две части : култура и трегер, тоест греда ... и означава селчок претендиращ за културност .. едно време така наричахме подобни, и все още е актуална :D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

А да ги видиш същите на ЛС какви са, ще ти падне шапката от смех ......каруцар дори би се позасрамил ( аз поне се засрамих хахаха )    културотрегери велики

Забавляват се както умеят  :D

Мирко, хахах, комплексар на тема комунизъм .. това е той, въздух под налгане и кал в ушите ... заработва си човека , нма лошо, само да не беше толкова ограничен... Блажко с него по може да се дебатира, той поне като му покажеш изцепките и се усеща донкъде.... но реджепа и мира, безднадеждни , те такива са идеални за тролове... плочата се върти нон стоп , важно е упоритостта , магарешки инат и напреееед.... 

Мдам... комплексар , въздух под налягане и кал в ушите :) ограничен и платен :)

така е..  какво друго да съм

Виж как и аз ти лайкнах поста :) :) :)

А и стандартната им фраза, когато свършели доводите започвали обидите е направо трепач.... разтрепервам се направо :D

Ами да,  какъв ужас нали ? то ти /вие/ никога не употребявате заплахи, обиди,  НАли :) :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Мдам... комплексар , въздух под налягане и кал в ушите :) ограничен и платен :)

така е..  какво друго да съм

Виж как и аз ти лайкнах поста :) :) :)

Ами да,  какъв ужас нали ? то ти /вие/ никога не употребявате заплахи, обиди,  НАли :) :)

Пак загубиха спора  :)  :)  :)

Помня някой ни беше разстрелял из оня ден

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

Помня някой ни беше разстрелял из оня ден

Аз пък помня,че ти заплашваше някого  , че ще си събира зъбите от земята.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз пък помня,че ти заплашваше някого  , че ще си събира зъбите от земята.

Не му стигна куража дори да си каже именцето човека, какво остава за събиране на зъби :D  а за разстрела, аз съм готов , достатъчно е да ме вбесят порядъчно и нямат никаква ,ама никаква грижа....наглеците най ги обичам , с ориз и кисело зеле както се пееше в една песен  :D

Редактирано от Sinbad_ (преглед на промените)

Не му стигна куража дори да си каже именцето човека, какво остава за събиране на зъби :D  а за разстрела, аз съм готов , достатъчно е да ме вбесят порядъчно и нямат никаква ,ама никаква грижа....наглеците най ги обичам , с ориз и кисело зеле както се пееше в една песен  :D

Понеже и аз много обичам свинско със зеле, може и пилешко с ориз.. нима ми казваш че най големите ти страхове са ... свинското и кокошката ? :)

А за "разстрел'  мисля не си готов.. .  куче дето лае не хапе .. са казали по умни от нас хора :)

• Автор

Отворих темата и руслямските тролове не закъсняха. Самопосочиха се, влизайки в безсмислени спорове, изтъквайки лъжи и опорни точки в подкрепа на твърденията си. 

Не, тук в този форум няма руслямски тролове. И рашистки тролове няма. Обаче по другите форуми има термоядрени тролове, които защитават Путлер със зъби и нокти и с пяна по клавиатурата !!!

Колкото повече дискутирате с платени тролове, толкова повече им улеснявате живота. Защото им давате възможност по една тема да публикуват повече постинги и така по-бързо да изпълнят нормата. При самонаетите тролове е същото, само че при тях "валутата" е друга: те мечтаят някой да им обърне внимание.

https://www.facebook.com/dw.bulgarian/photos/a.342030859150928.78378.164418313578851/933302983357043/?type=1&theater

:D  

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Който има нужда да си опресни знанията, относно Правилата на форума.

Ако има мераклия да опита какво ще се случи при още една простотия в темата, нека пробва!

Как пък точно в тази тема са се събрали тези, според които... украинските руснаци въобще нямат право да се бунтуват!?  Аз съм трол от Новорусия и започвам с ирония.  Българите в Одеско... аз трябвало да ги питам дали искат да са в Новорусия - според Реджеп. Според мен за тях е по-зле да си стоят в Украйна - по много причини...      Защо ли той баш това се сети днес - нали неговите хора въобще не признаваха резултатите от референдума в Крим.    Можем и тук да се надтролваме - има ли такъв да спори?   И без обиди - за да не се заключват теми!

И без обиди - за да не се заключват теми!

И ти си забелязал същото - три теми вече,  путинистите като им свършат аргументите, включвате познатата тактика - обиди и почти псуване... и хоп -логично закриват темата . :)

Как беше поговорката... аз може да съм зле, ама нека вуте да е по зле :)

ех ех ех ...  отде такава енергия бре,... аз наивно може би продължавам да си мисля че тук платени тролове няма.. прекалено е ниско нивото.../многократно съм споменавал за футболните агитки/   ама путинистите все ме насочват да мисля обратното...

Не може да има в БГ пространство политика различна от путинистката, постигнато със ВСЯКАКВИ способи ...

Не знам какви , но работят :)

Честито.. Да сте живи и здрави . :)

ПП

Към модераторите имам простичък въпрос  - защо не се парират причините за развалена дискусия, а се парира самата дискусия ?

Аз мога да се цаня за трол. Обаче искам и да съм платен трол. Съответно, поне напишете тарифите, има ли профсъюзи на тролите, стачкуват ли за увеличения и т.н.?

Без да сте логични ... понякога дразните други хора.   За мен тук тролове няма.    Защо тогава се преповтарят до безкрайност недоказани неща?   В Новорусия почти никой не обича Путин - обаче той засега си е най-влиятелният човек в света. Накратко - всички хора имат право на самоопределение и на личен или колективен избор.   В правото си са да избягат-емигрират или да се бунтуват, като в източна Украйна...   След като дори и вътрешна автономия не искат да им дадат украинците - те ще си извоюват нова държава - Новорусия.   Язък и за допълнителните славяни, които предстои да загинат!

Накратко - всички хора имат право на самоопределение и на личен или колективен избор.   В правото си са да избягат-емигрират или да се бунтуват, като в източна Украйна...   След като дори и вътрешна автономия не искат да им дадат украинците - те ще си извоюват нова държава - Новорусия.

А те питаха ли преди това ? Опитаха ли ?

- НЕ.

Нито партии , нито законови парламентарни мерки, нито нищо - директно след Крим , в Донбас влязоха порицята "Зелени човечета"  и свалиха украинската власт,  превзеха с маски и автомати кметства и областни администрации, като преди това евакуираха своя любимец Янукович в Москва.

Дори бяха същите които осъществиха  спец военната операция в Крим - справка признанията на Игор Стрелков и Захарченко, цитирани многократно .

:)

Сори за офтопика.. ама не се сдържах :)

Аз продължавам обаче да твърдя (без да оправдавам обидите), че няколко души умишлено дразнят останалите с постоянното повтаряне на едно и също и блокирането по този начин на всякакъв диалог. Пример за това са половината постове от трите теми, и все пак - малко припомняне:

Оттук: https://www.kaldata.com/forums/topic/240340-положението-в-украйна-част-2/?p=3099083 дотук: https://www.kaldata.com/forums/topic/240340-положението-в-украйна-част-2/?p=3099298

и така нататък. Въртим се в кръг до припадък, Няма толкова глупави хора - не може това да бъде неволно.

Няма да изпадам в повече подробности, че ще стане цирк.

Желая всичко добро на всички.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Така е.. ти ще си на манежа.. наистина.. недей изпада в повече подробности .. :)

Мен например много би ми било интересно да чуя чо е туй,м с какво се яде,  какви са основанията за тази прословута "новоросия" .. ама няма тема в която да питам за това.

Не че и преди не съм питал, и отговор не съм получавал.. ама .. както и да е...

пропаганда... :)

А те питаха ли преди това ? Опитаха ли ?

- НЕ.

Нито партии , нито законови парламентарни мерки, нито нищо - директно след Крим , в Донбас влязоха порицята "Зелени човечета"  и свалиха украинската власт,  превзеха с маски и автомати кметства и областни администрации, като преди това евакуираха своя любимец Янукович в Москва.

Дори бяха същите които осъществиха  спец военната операция в Крим - справка признанията на Игор Стрелков и Захарченко, цитирани многократно .

Сори за офтопика.. ама не се сдържах :)

Така е.. ти ще си на манежа.. наистина.. недей изпада в повече подробности .. :)

Мен например много би ми било интересно да чуя чо е туй,м с какво се яде,  какви са основанията за тази прословута "новоросия" .. ама няма тема в която да питам за това.

Не че и преди не съм питал, и отговор не съм получавал.. ама .. както и да е...

пропаганда... :)

Пак се повтаряш.  Украинците се чудят как да не изпълнят нещата от Минск-2 и се прегрупират за ново настъпление. И сега може да се преговаря за още неща - ама страните трябва и да искат.   Трябваше да има преговори вместо АТО!   Някакви зелени човечета ли умопомрачиха разсъдъка на Турчинов тогава!?

Редактирано от attj (преглед на промените)

Аз продължавам обаче да твърдя (без да оправдавам обидите), че няколко души умишлено дразнят останалите с постоянното повтаряне на едно и също и блокирането по този начин на всякакъв диалог. Пример за това са половината постове от трите теми, и все пак - малко припомняне:

Оттук: https://www.kaldata.com/forums/topic/240340-положението-в-украйна-част-2/?p=3099083 дотук: https://www.kaldata.com/forums/topic/240340-положението-в-украйна-част-2/?p=3099298

и така нататък. Въртим се в кръг до припадък, Няма толкова глупави хора - не може това да бъде неволно.

Желая всичко добро на всички.

Извинявай, но ти не беше ли харесал обидните постове на LZ4JW от третата тема за Украйна ?

Ако съм ги харесал, съм ги харесал, защото ми е ясно от какво са породени. И аз самият на няколко пъти бях на път да направя същото.

Боже...

Ако съм ги харесал, съм ги харесал, защото ми е ясно от какво са породени. И аз самият на няколко пъти бях на път да направя същото.

Боже...

Значи оправдаваш обидите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.